18.3.2021 - 14:47

Aki Pyysing

+12135
Liittynyt:
16.12.2013
Viestejä:
6664
JR kirjoitti:

Jos ne on maksamassa mun koko balancen ulos, niin täähän on ihan fine, mutta toi "returning" on vähän pahaenteinen verbivalinta - aikookohan ne maksaa mulle vaan mun depot?

En usko. Teksti viittaa siihen, että betsit on betsailtu ja rahat palautetaan. Mistään betsien mitätöimisestä ei puhuta lainkaan. Jos haluat ostaa vakuutuksen ennen lisätietoa, ota privana yhteyttä😎. Tosin kertoimet eivät ole lähelläkään sellaisia, millä itse myit vaaleissa vakuutuksia.

0
0
18.3.2021 - 14:54

LongJohn

+78
Liittynyt:
21.1.2015
Viestejä:
127

Eikö tuossa kuitenkin ollut vetopörssissä tapahtunut betsailu? Niin aika härskiä olisi, jos Betfair ottaisi itselleen JRn voitot välistä.

 

0
0
18.3.2021 - 15:08

JR

OP
+5097
Liittynyt:
30.6.2014
Viestejä:
1515

Joo kyllä mä nyt ihan uskon että ne ei yritä nyysiä mitään, kun kerran muillakin on samaan aikaan tilejä poistettu ja maksettu ulos myös voitot.

0
0
18.3.2021 - 15:44

Makaroonilaatikko

+14
Liittynyt:
19.11.2020
Viestejä:
142
Aki Pyysing kirjoitti:

En usko. Teksti viittaa siihen, että betsit on betsailtu ja rahat palautetaan. Mistään betsien mitätöimisestä ei puhuta lainkaan. Jos haluat ostaa vakuutuksen ennen lisätietoa, ota privana yhteyttä😎. Tosin kertoimet eivät ole lähelläkään sellaisia, millä itse myit vaaleissa vakuutuksia.

Onko tämä tämmöistä CDS kauppaa? laugh Voinko minäkin ostaa vakuutuksen ^^

 

0
0
16.7.2021 - 13:06

JR

OP
+5097
Liittynyt:
30.6.2014
Viestejä:
1515

No niin, Biden-voitot on nyt mulla tilillä. En olisi ikinä lähtenyt lyömään tätä vetoa, jos olisin tiennyt että hommat voi mennä näin vaikeiksi.

Tarinamme jäi viimeksi siihen kohtaan, että maaliskuussa Betfair ilmoitti sulkevansa tilini mutta maksavansa mulle jotain (eivät tarkentaneet, mutta oletin puhuttavan koko summasta), ja pyysivät pankkitietoja maksua varten.

Tiesin, että Betfairin hitaalla aspalla ei olisi mitään intressiä auttaa minua missään sen jälkeen kun tili olisi suljettu, joten ennen maksutietojen antamista listasin kaksi asiaa joita tarvitsisin heiltä a) heidän pitäisi etsiä yksi hukkaamansa trustlyn kymppitonnin talletus b) tarvitsen jonkun kuitin/yhteenvedon talletuksistani ja lyömistäni vedoista, koska Danske bank samaan aikaan teki minulle vuosittaista rahanpesututkimustaan, ja reilun sadan tonnin trustly-talletuksiin haluttiin selitykseni lisäksi joku todiste, että rahat tosiaan menivät Betfairille.

En saanut Betfairilta mitään vastausta, mutta pari viikkoa myöhemmin tililleni tupsahti heiltä kymppitonni, joten päättelin että asiaani sentään käsitellään, ja että ehkä pian saisin kuittinikin. Näihin aikoihin Danske laittoi tilini lukkoon kunnes toimittaisin pyydetyt todisteet, ja yritin rauhoitella heitä odottamaan, koska asia ei ollut käsissäni. (Tilin lukitusta en voinut protestoida, mutta toivoin välttäväni tilin lopullisen sulkemisen).

Danskessa minulla oli joitakin kymmeniä tuhansia lukossa, mutta en pystynyt käyttämään niitä, ja sekä karhukirjeitä että puheluita alkoi tulla aika tiuhaan. Olin muutenkin henkisesti heikossa hapessa noihin aikoihin, ja lopetin puhelimen käytön. Sinäänsä hyvä päätös, jota olen jatkanut. Viikot vierivät, Betfair ei vastannut, Trustlyltäkin yritin saada todisteita, ja he käskivät vain olla yhteydessä Betfairiin. Laitoin Betfairille uusia kyselyitä, mihinkään ei vastattu.

En ollut aivan kartalla siitä, miten kriittisen myöhässä osa laskuistani oli, ja sain luottohäiriömerkinnän. Onneksi se ei minun elämääni tule hirveästi vaikeuttamaan, mutta kiva sotku hitaasta aspasta. Danske kyllästyi odottamaan, ja sulki tilini lopullisesti. Onneksi eivät irtisanoneet asuntolainojani. Jossain vaiheessa sain myös aktiiviseksi varatilin josta sain pyöriteltyä arkeani.

Viikko sitten totesin, että Betfairin asia ei ikinä etenisi sähköpostitse, ja päätin tapella käsiini liveaspan, vaikka se olisi hyvin vaikeaa lukitulla tilillä. Olin valmis jopa tekemään twitter-tilin, jos asia sen vaatisi. Sain liveaspan käsiini, ja tässä vaiheessa selvisi, että Betfair oli mennyt full retard. Never go full retard!

15:31, Jul 9
[aspa]: I'm terribly sorry for the situation [JR]. Accounts are reviewed by our
security department. Betfair reserves the right to suspend or terminate any
Account, weather we are required by law or otherwise determined reason. This
would be all the information which would be provided on this closure. I have
confirmed this with our relevant departments and this was the final response given
in regards to the funds on the account.15:47, Jul 9
[aspa]: I regret to advise [JR] that this would be the only refund effected, as
confirmed with our security department and payments team. I regret that we would
not be able to effect anything further on the account balance.
15:47, Jul 9
You: Ok - so you are telling you are returning me my depositis, but actually keeping
120k of the deposits I've made?
15:49, Jul 9
[aspa]: Unfortunately this has been the final decision on this matter [JR], my
regrets to relay that for you.

Tässä vaiheessa olin hiukan ärtynyt, koska vaikutti että joutuisin säätämään vielä lakimiehen kanssa. Kysyin Akin näkemystä tilanteeseen, ja hän ehdotti että kokeilisin pelialan kontaktejani. Aiemmin olin hylännyt ajatuksen, koska en halunnut asettaa ketään ikävään välikäteen vain hitaan byrokratian takia, mutta oikeusmurha on asia erikseen, joten kysyin apua kontakteiltani. Tapaus oli niin älyvapaa, että he auttoivat erittäin mielellään.

Pari päivää heidän tökkimisensä jälkeen aspa otti minuun yhteyttä, pahoitteli tapahtunutta, kysyi haluanko tilini takaisin käyttöön vai vain rahat jne, ja yhtäkkiä jokaiseen mailiin vastattiin kymmenessä minuutissa eikä kolmessa viikossa tai ei ollenkaan.

Mitä tällaisessa tilanteessa tekisi ihminen, jolla ei olisi kontakteja? En pysty suosittelemaan tätä lafkaa kenellekään, vaikka kaikkein viimeinen asiakaspalvelukokemus olikin hyvä, ja sain rahani.

Edit: Yksi onnekas hopeareunus tässä on, eli että tilanne selvisi minulle vasta nyt. Voin nykyään henkisesti hyvin, ja reaktioni Betfairin ilmoitukseen että aikovat varastaa rahani oli tietty ärtymys säädöstä, ja huvittuneisuus tilanteen absurdiudesta. Alkuvuodesta sama tilanne olisi voinut johtaa viikon masentuneeseen ryyppyputkeen.

0
0
16.7.2021 - 13:14

jarree

+202
Liittynyt:
30.7.2014
Viestejä:
182

Hienoa että sait lopulta rahat! Minä lähinnä pokerivuosina muistan taistelleeni likviditeettiongelmissa olevien saittien kanssa kotiutuksista. Mutta tällaista touhua en kerta kaikkiaan voi ymmärtää. Selvisikö sinulle nyt edes lopulta, että mistä tässä koko hommassa oli kyse?

0
0
16.7.2021 - 13:24

JR

OP
+5097
Liittynyt:
30.6.2014
Viestejä:
1515
jarree kirjoitti:

...

Ei mulla ole edes mitään hyvää teoriaa. Veikkaisin jotain byrokratiamunausta, jonka jälkeen tilin merkinnät on semmoset, että tulee mahdottomaks saada itteään kuulluks sen korjaamiseks.

0
0
16.7.2021 - 13:35

Late

+414
Liittynyt:
26.6.2014
Viestejä:
444

Kiva kun jaoit tämän tarinan. Aivan uskomatonta toimintaa!! Miten paljon taustalla kääritään ihmisten rahoja ihan vain jarruttamalla ja väsyttämällä..... Ja näin iso firma.

Tsemppiä jatkoon ja hyvää kesää!

0
0
16.7.2021 - 14:10

Stuga

+67
Liittynyt:
14.7.2014
Viestejä:
104

Melkeinpä surrealistista. Itsellä siis tilanne että sain käytännön kaikki rahat Betfairilta, mutta tili edelleen lukossa. Lähinnä olen enää murehtinut sitä että pääsenkö enää nauttimaan Betfaire exchange palvelusta. Mutta nyt alan kallistumaan sen kannalle että pysyn erossa tuosta lafkasta, vaikka sitten tarkoittaisi että semivakava vedonlyönti päättyisi sitten siihen.

Hieman samanlainen tilanne minulla on Netellerin kanssa. Muutama tonni siellä mutta asiat ei edenneet ja kolmeen vuoteen en ole jaksanut asiaa setviä enää. Pitäis kai jossain vaiheessa terästäytyä. Ja pokeriboomin ajoilta muistan jotain vastaavia tapauksia. Joku pokerisaitti ei suostunut palauttamaan rahoja kun asiakas oli sanonut pahasti aspalle tms. En muista tarkkaan. Mutta tämä JR:n tapaus taitaa olla pahin kuulemani. 
'
Anyway, eikö ollut joku instanssi jolle näistä ongelmista pystyi tekemään valituksen. Joku valvoja näillä lafkoilla kai on? 
Tai julkisenkin tästä casesta voisi tehdä. Guardianissa oli jo paljon vähäisempikin tapaus julkaistu. Toki voi olla vaikea motivoida itseä enää jälkikäteen siihen.

0
0
16.7.2021 - 14:42

Anssi A

+442
Liittynyt:
29.3.2015
Viestejä:
448

Itse sain oman BF-tilin auki (ja rahat kotiin) vihdoin kesäkuussa. Viimeiset pari kuukautta kävin parin viikon välein aspassa valittamassa/kysymässä what's up, sitten viimein kesäkuun alussa tuli out-of-blue sähköposti Betfairin Jakelta, joka kertoi että se vastaa nyt tästä asiasta. Sen kanssa asiat sitten selvisikin alle viikossa, lähettelin sillä sen pyytämiä dokumentteja ja vastaus viesteihin tuli parissa minuutissa. Kalliiksi tää koko homma kyllä kävi kun pörssit innostui tänä ajanjaksoja.

0
0
16.7.2021 - 14:43

Moniosaaja

-16
Liittynyt:
23.11.2020
Viestejä:
20

Kiitos tarinasta JR & muut.

Omat rahani sain ulos maaliskuussa jatkuvan pommituksen jälkeen, mutta tilin avaamiseen olisi vaadittu mahdottomia dokumentteja (kuolleiden pokerisaittien sisäisiä tilitapahtumi) ja tili on kiinni.

Rahat pörssissä olisi tuottanut moninkertaisesti.  Oletettavasti sain kaikki rahat ulos, sillä en pysty verifioimaan sitä.

Osuuspankki oli inhimillisempi kuin Danske ja pelkkä rahanpesuilmoitus riitti - näkiväthän se että olin tallettanut saitille suoraan heiltä.

0
0
16.7.2021 - 15:06

JR

OP
+5097
Liittynyt:
30.6.2014
Viestejä:
1515
Stuga kirjoitti:

Anyway, eikö ollut joku instanssi jolle näistä ongelmista pystyi tekemään valituksen. Joku valvoja näillä lafkoilla kai on? 

Tai julkisenkin tästä casesta voisi tehdä. Guardianissa oli jo paljon vähäisempikin tapaus julkaistu. Toki voi olla vaikea motivoida itseä enää jälkikäteen siihen.

Lisenssinmyöntäjille voi valittaa, esim MGA:lle. Sitäkin kautta on luultavasti ihan hyvä mahdollisuus saada oikeutta, mutta prosessia voi joutua odottelemaan vuosia.

En rupea tätä paikallista kirjoitusta laajemmin vetämään Betfairia lokaan, vaikka sen ansaitsisivatkin. Ylimääräisten vaikeuksien aktiivinen aiheuttaminen Betfairille asian ratkeamisen jälkeen ei mielestäni olisi reilua niitä kontakteja kohtaan, jotka auttoivat minua tilanteen ratkaisussa.

0
0
16.7.2021 - 15:27

Crusader

-11
Liittynyt:
17.9.2020
Viestejä:
215

Minä en luota yhteenkään näihin vetofirmoihin, itsellä lyötiin aikoinaan tilit kiinni eräästä tunnetusta firmasta kun minä ja toinen lappeenrantalainen olimme liian usein samassa pöydässä, en tuntenut enkä edes tiennyt tätä asiaa, mutta he näkivät sen tilitiedoista ja tai ip osoitteesta. Riitelyn jälkeen sain saldoni takaisin jotain alta viisitonnia.

0
0
16.7.2021 - 16:16

tonza

+1182
Liittynyt:
4.3.2020
Viestejä:
594

Vaikea uskoa, että kyse olisi enää tässä vaiheessa byrokratiasta tai asiakaspalvelun ruuhkautumisesta. Ne olivat ihan hyviä selityksiä vielä pari kuukautta vaalien jälkeen, mutta tässä vaiheessa on kyse aivan jostain muusta. 

Onko kokonaiskeissi eli voittojen pihtaaminen saanut huomiota kansaivälisillä foorumeilla, ja onko mitään tietoa, onko joku taho vienyt asiaa pidemmälle tai aloittanut jonkinlaista julkisempaa prosessia asiasta? Eivät kai nämä jumittamiset ole ainoastaan suomalaisia asiakkaita koskeneet?

0
0
16.7.2021 - 16:31

ostopäällikkö

+96
Liittynyt:
2.3.2020
Viestejä:
78
JR kirjoitti:

En rupea tätä paikallista kirjoitusta laajemmin vetämään Betfairia lokaan, vaikka sen ansaitsisivatkin. Ylimääräisten vaikeuksien aktiivinen aiheuttaminen Betfairille asian ratkeamisen jälkeen ei mielestäni olisi reilua niitä kontakteja kohtaan, jotka auttoivat minua tilanteen ratkaisussa.

Hyvä kuulla että kontaktisi autoivat keississä. Ja mielestäni on aivan huimaa että pystyt ajattelemaan kontaktiesi parasta jo tässä vaiheessa. Sanoisinpa jopa että kadehdittavan kypsä lähestymistapa asiaan, jossa yritys on toiminnallaan selvästi vahingoittanut sinua.

Itse en pystyisi (enkä pysty) antamaan betukalle anteeksi noin helposti. Pyrin sen sijaan kertomaan omasta keissistä niin laajasti kun vaan mahdollista ja sillä tavoin minimoimaan todennäköisyyksiä sille, että joku muu joutuisi (ymmärtämättä riskiä) tämän ku*****lafkan nalkkiin. Jos tästä on joku kirjottamassa joskus lehtijuttua niin mun yhteystiedot löytyy oman blogini puolelta: https://www.sijoitustieto.fi/comment/66313#comment-66313

Tsemit jatkoon JR

0
0
16.7.2021 - 16:38

Pörssimörssäri

+1182
Liittynyt:
28.3.2020
Viestejä:
821

Taahan on aika janna dilemma: moraalinen velvollisuus levittaa sanaa pahantekijasta (betukka) vs. inhimillinen taipumus olla nayttamatta persetta niille jotka itsea auttoi. En tieda miten itse toimisin.

0
0
16.7.2021 - 16:41

Indrid Cold

+478
Liittynyt:
3.12.2020
Viestejä:
637

tarvitaan ilmeisesti joku "oikea" taho esittämään kysymyksiä ennenkuin jotakin tapahtuu

https://www.theguardian.com/business/2021/jan/22/betfair-apologise-afte…

seuraava keissi osoittaa ettei rahojen laillinen alkuperä yksistään enää riitä Betfairille, lisäksi tulee ottaa huomioon se että onko asiakkaalla varaa hävitä tallettamansa rahat. Uhkapelurit tulisi osata tunnistaa

https://www.abc.net.au/news/2018-11-07/betfair-reimburses-online-gamble…

"It found all bets placed after Mr M's withdrawal request were "unlawful bets" and therefor Mr M should be refunded $150,000.The commission said it was the third time in 18 months that Betfair had failed to comply with a condition of its licence."

 

0
0
16.7.2021 - 16:53

JR

OP
+5097
Liittynyt:
30.6.2014
Viestejä:
1515

Nyt tuli hirveen mielenkiintoinen maili.

Mähän siis tosiaan aiemmin sanoin, että sulkekaa vaan tili, en oo tän kokemuksen jälkeen palaamassa.

Nyt tuli niiden Key Account Managerilta otsikolla "Betfair VIP" maili, jossa ilmoittavat että jos harkitsen tilini avaamista uudelleen, niin antavat mulle sinne bonuksena €6000, ja että antaisin heille siinä uuden mahdollisuuden näyttää, että välittävät asiakkaistaan.

En kyllä taida kopata.

0
0
16.7.2021 - 17:05

tonza

+1182
Liittynyt:
4.3.2020
Viestejä:
594

Välittävät asiakkaistaan, joilla on kontakteja. Muista välitetään jos ehditään, jos sittenkään. :) 

0
0
16.7.2021 - 17:58

Kari Salonen

-5
Liittynyt:
29.1.2021
Viestejä:
4
JR kirjoitti:

Nyt tuli hirveen mielenkiintoinen maili.

Mähän siis tosiaan aiemmin sanoin, että sulkekaa vaan tili, en oo tän kokemuksen jälkeen palaamassa.

Nyt tuli niiden Key Account Managerilta otsikolla "Betfair VIP" maili, jossa ilmoittavat että jos harkitsen tilini avaamista uudelleen, niin antavat mulle sinne bonuksena €6000, ja että antaisin heille siinä uuden mahdollisuuden näyttää, että välittävät asiakkaistaan.

En kyllä taida kopata.

 

Ottaisin tuo 6k ja kierrättäisin ja kotiutus ja sitten tilit kiinni.

Luulin joskus että JR on 200ÄO miljonääri, jolla elämä luistaa ja kaikki on hallittua, mutta hän taitaa olla inhimillinen ihminen kuitenkin.

0
0
16.7.2021 - 18:24

Slice

+186
Liittynyt:
5.1.2015
Viestejä:
724

Alkoholi ei ole koskaan hyvä ratkaisu. Puhelin pääosin kiinni, soittokierros Akille ja ystäville, oman hyvinvoinnin takaaminen on jatkossa parempi liike. Isot sodat vaatii usein perslihaksia. Hyvää oppia kaikille tämä case. Pää pystyyn.

0
0
16.7.2021 - 19:09

JR

OP
+5097
Liittynyt:
30.6.2014
Viestejä:
1515
Kari Salonen kirjoitti:

Ottaisin tuo 6k ja kierrättäisin ja kotiutus ja sitten tilit kiinni.

Luulin joskus että JR on 200ÄO miljonääri, jolla elämä luistaa ja kaikki on hallittua, mutta hän taitaa olla inhimillinen ihminen kuitenkin.

Ei vaikuttanu että siinä olis edes mitään kierrätystä.

Edit: Kieltäydyin joka tapauksessa. Ei mun tarvitse olla myytävänä kuudella tonnilla.

0
0
16.7.2021 - 20:17

tappio

+605
Liittynyt:
25.5.2019
Viestejä:
339
JR kirjoitti:

Edit: Kieltäydyin joka tapauksessa. Ei mun tarvitse olla myytävänä kuudella tonnilla.

Kunnioitettava asenne. Kyseessähän oli aika selvä "me maksetaan sulle tämä ja sä et hauku meitä julkisesti".

0
0
16.7.2021 - 20:50

JR

OP
+5097
Liittynyt:
30.6.2014
Viestejä:
1515
tappio kirjoitti:

 

JR kirjoitti:

Edit: Kieltäydyin joka tapauksessa. Ei mun tarvitse olla myytävänä kuudella tonnilla.

 

Kunnioitettava asenne. Kyseessähän oli aika selvä "me maksetaan sulle tämä ja sä et hauku meitä julkisesti".

Niinhän se oli. Eikä mua kiinnosta niitä haukkua. En halunnu antaa kuvaa, että tarjous on vaan liian pieni, koska oikeasti en vaan ole myytävänä. Vastasin näin:

Hi!
 
I really appreciate the gesture, but I will decline it. I'm not interested in playing on your site after this - and anyways, I would be a bad customer. I'm not a regular bettor, so probably anyways I caused you more transaction and handling costs than I paid in commission.
 
Anyways, I'm not in any way interested in damaging Betfair, or dragging this case public anywhere, so you have nothing to worry about on that front. I've posted about the bet and aftermath on a small Finnish investing forum, and nowhere else. I mentioned your kind offer there, so in that limited community it has the benefit of making Betfair look better than it would have otherwise.
 
Have a good weekend,
[JR]

Täähän on vähän autistinen vastaus kaikessa suoruudessaan, mutta luulis välittävän viestin.

Edit: Aki todennäköisesti pitää mua idioottina koska en ottanu ilmaista kuutta tonnia, mutta siinähän pitää. Se tietää jo ennestään etten osaa arvostaa rahaa tarpeeksi. :D

0
0
16.7.2021 - 21:14

Artsipappa

+2053
Liittynyt:
14.7.2016
Viestejä:
1911

Tällaisessa keississä varmaan paras on valittaa lisenssin myöntäjälle. Toinen vaihtoehto on https://www.ibas-uk.com/

Mulla on tuolta yksi kokemus kun Betfair mielestäni ratkaisi 'Theresa May exit day' vedon omien ehtojen vastaisesti. Olen harrastanut vedonlyöntiä yli 20v enkä ikinä ennen ole valittanut vaikka pari kusetusta ollutkin, nyt vaan oli niin selkeä keissi että lähdin kokeilemaan miten nämä toimii.

Homma kesti n.3kk, suurimmaksi osaksi hiljaisuutta mutta IBAS kyseli perusteluja jotka annoin ja pian sen jälkeen IBAS päätyi kompromissiin ja totesi että veto on void. Puolikas voitto siis kun sai edes omat takaisin. 

En odottanut mitään, oletin että ihan yhtä tyhjän kanssa. Mutta kannattaa kokeilla jos tulee ongelmia ja jaksaa säätä.

0
0
16.7.2021 - 22:38

JR

OP
+5097
Liittynyt:
30.6.2014
Viestejä:
1515
Kari Salonen kirjoitti:

Luulin joskus että JR on 200ÄO miljonääri, jolla elämä luistaa ja kaikki on hallittua, mutta hän taitaa olla inhimillinen ihminen kuitenkin.

Uskoisin, että tämä viittaa osiin postauksessani joita et lainannut. Ihmisiähän tässä suurimmaksi osaksi ollaan. Toki olen fiksu ja miljonääri, mutta en ole sosiopaatti, ja siten olen hyvin haavoittuvainen. Jos saisin valita, niin valitsen sen kuitenkin ennemmin kuin tunnekyvyttömyyden.

0
0
17.7.2021 - 01:01

PikkuPro

+5760
Liittynyt:
28.6.2014
Viestejä:
2804
Kari Salonen kirjoitti:

 

JR kirjoitti:

Nyt tuli hirveen mielenkiintoinen maili.

Mähän siis tosiaan aiemmin sanoin, että sulkekaa vaan tili, en oo tän kokemuksen jälkeen palaamassa.

Nyt tuli niiden Key Account Managerilta otsikolla "Betfair VIP" maili, jossa ilmoittavat että jos harkitsen tilini avaamista uudelleen, niin antavat mulle sinne bonuksena €6000, ja että antaisin heille siinä uuden mahdollisuuden näyttää, että välittävät asiakkaistaan.

En kyllä taida kopata.

 

 

Ottaisin tuo 6k ja kierrättäisin ja kotiutus ja sitten tilit kiinni.

Luulin joskus että JR on 200ÄO miljonääri, jolla elämä luistaa ja kaikki on hallittua, mutta hän taitaa olla inhimillinen ihminen kuitenkin.

Osa ei ole myytävänä kuudella tonnilla - mäkin varmaan olisin.

Ja seuraavaan lauseeseesi: alkuperäinen luulosi oli musta varsin oikea paitsi että ei kai ihan 200 sentään (arvioisin 150-170) ja että elämä ei voi aina luistaa kun kommunikoi muiden kanssa. Mutta siis huippuälykäs, miljonääri, hallittu elämä ja keskimäärin luistaa mutta ei toki aina. Siis sen verran hallittua että joskus kysyin "eikö sulla oo koskaan vaikeaa elämässä?".

IMO JR kertoo vastoinkäymisistään välillä avoimesti koska on henkisesti niin vahva, että uskaltaa katsoa asioita suoraan ja havainnoida ne sellaisina kuin ovat.

0
0
17.7.2021 - 08:41

Sinappikaasu

+52
Liittynyt:
27.6.2014
Viestejä:
88
JR]Tässä vaiheessa olin hiukan ärtynyt[/quote kirjoitti:

 

Käsittämätöntä perseilyä Betfairilta. Ehkä sulla oli tuossa kohtaa just ja just oikeus olla hiukan ärtynyt. devil

0
0
17.7.2021 - 09:27

JR

OP
+5097
Liittynyt:
30.6.2014
Viestejä:
1515
PikkuPro kirjoitti:

Osa ei ole myytävänä kuudella tonnilla - mäkin varmaan olisin.

Nää asiat on täysin suhteellisia. Se raja, mihin on valmis kompromentoimaan itseään ei ole pelkästää arvojen, vaan myös elämäntilanteen funktio. Olen pyrkinyt vetämään rajan aina mahdollisimman ylös - esim antanut blindien juosta kasinolla kun pöytään on tullut jakaja, jonka mun mielestä ei pitäis olla siinä työssä, vaikka pelissä olevat rahat ovat olleet jossain määrin merkittäviä mulle. Nykyään olen siinä onnellisessa asemassa, että mulla on henkilökohtaiset "fuck you" -rahat. En ole superrikas, mutta rahalla ostettavat tarpeeni ovat myös melko maanläheisiä. Siksi voin olla koskematta mihin tahansa rahaan, joka tuntuu jotenkin likaiselta.

Ymmärrän myös pragmaattisen lähestymistavan, jossa huolitaan kaikki raha, jolla voi tehdä jossain suurempaa hyötyä kuin "haitta" sen huolimisesta. Ehkä olen vain liian laiska siihen.

0
0