Olet täällä

ostis tilttailee - 26.2.2021 07.18

Jos joku on asianajaja tai tuntee jonkun joka vois järkevästi jeesata Raimoa keississä, niin saa rohkeasti heittää tähän mun päivikseen toimiston webbisivut tai muun yhteystiedon. Jos Raimo haluat hyödyntää tai vaikka pelkästään rupatella mun asianajajan kanssa niin visko mailia ostopaallikko1 gmail.

Sen verran tunteet pinnassa vielä omastakin keissistä (vaikka tässä kerennyt jo tovi kulumaan), että tekis oikeasti hyvää nähdä jotain konkreettisia sanktioita tommoselle kusetuslafkalle. Ymmärrän että jokainen keissi on erillainen ja mukaan varmasti mahtuu rahanpesijöitä yms, joita pitää tutkia KYC-säännösten perusteella. Tämä betukan toiminta (viikkojen ja kuukausien pompottelu) ei ole mielestäni missään muotoa hyväksyttävää toimintaa. Ja he uskoisin että he jatkavat tätä juuri niin pitkään kun se on heidän mielestään hyödyllistä. Ei niin väliä vaikka mentäisiin vähän rikollisen toiminnan puolelle... 

Tuo detaili että kaikki keissit ovat tavallaan uniikkeja taitaa estää class action -haasteen??  

Näytä koko viesti
ostis tilttailee - 26.2.2021 06.44

Morjens Raimo!

Avasin keissin IBASin sivuilla https://www.ibas-uk.com/ ja oisko siinä mennyt muutama viikko niin Ron otti yhteyttä sähköpostitse. Veikkaisin että tuolloin heillä oli aika monta vastaavaa Betfairin keissiä jonossa. 

IBASin ottaminen mukaan kuvioon tuo vähän painetta Betfairille. Viet Betfairille IBAS Dispute -numeron, jota vastaan sitten pyydät heiltä deadlock -numeroa. Joskaan Betfair ei koskaan suostunut minulle kyseistä numeroa antamaan. Vastasivat vaan että tutkitaan asiaa, eikä deadlock -numeroa anneta ennenku tutkimukset on tutkittu. Ja aikarajaa tälle tutkinnalle ei siis ole olemassa. IBAS vastasi minulle myös etteivät he voi edistää keissiä ilman tuota Deadlockia.

***

Itse veikkaan että IBAS auttoi prosessissa sen verran että betukka huomasi etten anna asian olla. Pelkästään IBASin avulla en kuitenkaan usko että oma keissini olisi välttämättä vieläkään maalissa.

Joo ärsytti maksaa aika kovia tuntipalkkoja asianajajalle muutamasta yksinkertaisesta sähköpostista. Jos olis tiennyt että tämä ratkeaisi ihan vaan parilla maililla asianajajalta, niin oisin toki kilpailuttanut asian ja sopinut vaikka vähän kohtuullisemmasta hinnoittelusta. 

Jos oisin vielä tuossa tilanteessa, niin rummuttaisin sinne joka kanavalla (betukan twitter, escalations sähköposti, sivuston chätti) että maksakaa minulle kuuluvat rahat NYT. Tai haastan oikeuteen. Tämä oli sen asianajajan viesti ja tähä he vastasivat että mille pankkitilille rahat siirretään. Ja siirrossakin kesti mitä, pari kolme viikkoa. 

Tsemppiä ja toivottavasti selviää nopeasti.

Näytä koko viesti
ostis tilttailee - 24.2.2021 01.55

Makaroonilaatikko kirjoitti:

En oikein ymmärtänyt, että miksi lähetit laskusi heille?

Vastataan nyt vaikka ensireaktio oli olla vastaamatta... :)

Miksi en olisi laittanut laskua heille? Sähköpostin kirjoittaminen vie muutaman minuutin. Jos he vaikka maksaisivat tuon laskun (tai hyvittäisivät minulle vajaa 2k€ 1% ajasta, niin ihan ok tuntipalkoille pääsisin silti parin minsan sähköposti kirjoittelusta). Pokeritermillä "freeroll" imo.

Makaroonilaatikko kirjoitti:

Ei heillä ole kiinnostusta (kuten varmaan olet huomannut) tai velvoitetta (valitettavasti) korvata mitään.

Joo tästä emme ole eri mieltä.

Miksi tänne aiheesta (ja vielä viimein parin kuukauden vääntämisen ja rahojen saannin jälkeen) avaudun, niin ymmärtääkseni vastaavia keissejä on muilla vielä auki. Monella on pelitili kiinni ja rahat jumissa, EIKÄ BETFAIRIIN SAA YHTEYTTÄ MILLÄÄN.

Jos kirjoitteluni johdosta edes yksi päättää jättää pelaamatta kyseisellä lafkalla, niin katson tämän olleen hyödyllinen entry.

Näytä koko viesti
ostis tilttailee - 24.2.2021 01.17

Pingasin Betfairille sähköpostitse asianajotoimistolta saamani laskun. Paluupostina tuli hetken päästä oheinen viesti:

Kyllä tuo escalations -sähköpostiosoite on vaan toiminnassa. Laittoivat tämän yllä olevan viestin manuaalisesti.

Escalations on käytännössä ainoa tapa saada Betfairiin yhteys jos tili on lukittu. Muita sähköposteja heillä ei taida olla käytössä, eikä ole olemassa mitään puhelintukea. Sähköpostissa mainittu live messenger service on täysi vitsi. Sinne ei lukitulla tilillä pääse sisään (vaatii kirjautumisen) ja jos menee kohdasta tili lukittu, niin joudut joka kerta samaan rumbaan tilin vahvistuksen kanssa. Eivät live messenger servicen kautta anna mitään tietoa ulos. Ja sanovat vaan tutkivansa asiaa.

Se että vastaavat tällä tavalla osoitteesta, jonka kautta on aiemmin saatu vastauksia, kuvastaa mielestäni aika hyvin yrityksen tapaa toimia.

Kyseessä on epärehellinen firma. Varokaa.

Näytä koko viesti
ostis tilttailee - 4.2.2021 11.32

Merta kirjoitti:

Hyvää menoa! Oot selkeästi #Diamondhand

Heh, en oo saletti oliko tässä sarkasmia kuinka paljon.. :D Mutta joo, ei varmaan pääse tästä possasta eroon ennen ku Squeeze on Squozed.

Kiva ollut seurata, kun on vähä omaa steikkiä pelissä. Toki entertainment valuet muutenkin kohillaan. Pitää toki muistaa sanoa että en ole sijoitusneuvoja eikä tämä ole missään muodossa neuvo kenellekkään tekemään mitään. Ainoastaan fiilistelyä. Tee oma DD. Eikä tässä blogissa ole mainittu mitään tiettyä osakettakaan nimeltä. Että toivottavasti ei tule bannia laittomista hehkutuksista (tässä oli jonkin verran sarkasmia mukana).

***

Mutta jotta ei jäisi aivan turhaksi nostoksi, niin niille joilla vielä betukalla tili jumissa niin saattaisi olla hyödyllistä olla yhteydessä IBASiin. Itse tosiaan avasin heidän sivuiltaan dispute-keissin ja sieltä oli kaveri nimeltä Ron Hearn jeesaamassa asian edistämisessä.. Taitaa auttaa kun jonkin sortin lisenssiviranomainen kuumottaa taustalla ja ainakin itse haluan uskoa että tällä oli nollasta eroava impakti oman keissin ratkeamisessa. 

EDIT:

Näytä koko viesti
Betfair ja tilien sulkemiset - 3.2.2021 11.38

Mun keissi on mennyt maaliin tänään. Tarkempi selvitys päiviksen puolella. Tsemppiä teille joilla vielä pelitili kiinni ja/tai rahat jumissa.

Näytä koko viesti
ostis tilttailee - 3.2.2021 11.36

Betfairin pelitilini meni kiinni ilman varoitusta, selitystä tai syytä joulukuun kymmenes päivä. 

Tänään, päivän vajaa 8 viikkoa tuosta, he maksoivat rahat pankkitilille. Sain siis bäkkiin Biden betsin & voiton (toki voitosta vähennetty 2% kulut).

En tiedä onko betukan pelitili kiinni, eikä niin kiinnosta. Tuossa lafkassa en tule koskaan pelaamaan pennin jeniä.

Jos Sijoitustiedon modelinja sallii, niin haluaisin muistuttaa tästä (sekä noista muista keisseistä) kun taas tulee seuraavat suuremmat vaalit tai ison rahan hulabaloo-kohteet vedonlyöntimarkkinoille.

Kauniisti sanottuna, mielestäni kyseessä on täysin mielivaltaisesti toimiva kusetuslafka. Aivan käsittämätöntä toimintaa. Asiakaspalvelu pingailee viestejä sinne sun tänne ja sanovat jopa, että aina kun otat meihin yhteyden niin keissisi pudotetaan jonon pohjille. 

Vajaa 8 viikkoa siis säätöä takana ja tilanne omalta osaltani nyt settled. Apuna käytin suomalaista asianajotoimistoa, jolla on myös yhteistyökumppani englannissa. Tätä enkkulan korttia ei onneksi tarvinnut sitten loppuviimein kuitenkaan käyttää (kulut olisivat kuulemma olleet helposti viisinumeroisia). Jos joku kuitenkin tarvitsee apua vastaavassa keississä, niin laita viestiä ostopaallikko1ätgmail

Tästä kun pikku hiljaa vitutus laantuu ja saa vähän hengähdettyä niin varmaan ihan ok fiilikset taas. Biden-betseistä yhteensä (joo oli Unibetillä kanssa veto) semmonen hiukan päälle 40k uppia. Toki tämä hujahti tiettyyn WSB-betsiin, mutta se onkin sitten jo toinen tarina se.... ;)

#YOLO

Näytä koko viesti
Reddit Wallstreetbets - 31.1.2021 03.22

https://www.reddit.com/r/wallstreetbets/comments/l97ykd/the_real_reason_wall_street_is_terrified_of_the/

Voisiko joku joka tietää näistä rahoituslaitoksista ja sydeemeistä vahvistaa että tämä teoria on täyttä roskaa (eikä siis pidä missään muotoa paikkaansa)?

Näytä koko viesti
Reddit Wallstreetbets - 28.1.2021 01.02

 

 

Näytä koko viesti
Betfair ja tilien sulkemiset - 21.1.2021 02.36

Jes, täällä myös on tili yhä lukossa. Betfair ilmoitti että aina kun olen heihin yhteydessä, niin keissini menee heidän jonon perälle. Ja että he ovat yhteydessä kun asia nytkähtää yhtään eteenpäin. Uhkailtiin tuossa oikeusjutulla muutama viikko sitten, mutta tällä ei nähtävästi ollut mitään tehoa. Kumpaankaan lakimieheni viestiin eivät ole vastanneet. Ei auta kun venailla jos vaikka jonku viikon päästä keissi ratkeasiasi vihdoin, alkaa oleen aikas väsynyt tähän tilanteeseen. Kiva kuulla että osalla on jo tilit auki ja tsemppiä niille joilla vielä jumissa. -OStis 

Näytä koko viesti