Olet täällä

Ostin/Myin tänään - 15.9.2020 04.01

Kaikki seuraamani jenkkiosakkeet esileikkiporssissa suoraan ylos. Melt up tulossa? Ainakin toiveissa! Just nyt ei kannata varmaan myyda mitaan.

Näytä koko viesti
Optiosijoittajan treidit&makronäkemykset - 15.9.2020 12.21

Tehdaan tasta nyt sitten virallinen Hansa-ketju. Toiveissa on, etta Tomi itse jossain vaiheessa tulisi kertomaan nakemyksistaan firman tilanteesta.

Hansan rattaat ovat taas saaneet pitoa alleen. Kesalla tapahtunutta

1) Hyvien uutisten ja pienen dilutoinnin jalkeen markkinan (steady) nakemys osakkeen arvosta oli about 250SEK, pienta trendia siita ylos
2) Sitten tuli uutiset isoista osakekaupoista (240SEK and 250SEK, muistaakseni), joka sai osakkeen syoksykerteeseen ja treidasi vissiin alimmillaan 183SEK, alle 190 oli ostettavissa monessa kohtaa.
3) Sen jalkeen ollaa tultu taas pystysuoraan ylos. 237SEK on paivan paatoskurssi eli lahes koko monttu ummessa.

Villia menoa, kun ottaa huomioon ettei firman fundamenteissa / tuotekehittelyssa ole tietaakseni tapahtunut mitaan uutta. Ehka osa pitkan linjan sijoittajista panikoi kurssilaskuun ja otti mita voittoja oli viela otettavissa. Mutta miten tasta eteenpain. Holdia vaan sormet ristissa!?

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 14.9.2020 11.44

Tarkennuksena edelliseen en missaan vaiheessa ollut utelemassa net-worthia vaan osakkeiden suhteellista osuutta, aivan kuten PP vastasikin.

Näytä koko viesti
Markkina tänään: Seuranta- ja kommentointiketju - 14.9.2020 06.33

Green day today (stockwise, not the band thank god!)

 

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 14.9.2020 05.19

Haluaisin udella yhta asiaa: Paljonko sun net-worthista on talla hetkella osakkeissa? Oon kasittanyt etta sulla on suht merkittavaa omaisuutta kiinteistossa/mokeissa yms?

Tama kiinnostaa ihan informaatiomielessa koska ite oon vahan nuorempi / paljon koyhempi / lapseton mutta siina mielessa samassa veneessa etta paamarana on self-made man ilman mitaan tyoelakkeita yms apuja joten minka verran oikeasti otat riskia tassa elaman vaiheessa (lahes 50v?). Helposti tulee kuva etta oot gambleri (all-in for aspire) mutta muu omaisuus huomioiden mika on koko kuva?

 

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 14.9.2020 04.36

Aika janna sinansa etta tama ketju on kerannyt yli 1500 viestia since 3/2019 kuin esimerkiksi "Markkina tänään: Seuranta- ja kommentointiketju" on kerannyt alle 700 viestia since 6/2014. Paissaan laskien about 12x voitto per paivaviesti ekalle, vaikka luulisi etta jalkimmainen olisi taman foorumin kayttajille olennaisempi ketju.

Ihmiset toki keskustelee mista huvittaa. En vaan voi ymmartaa miten jonkun vieraan valtion paamiehen valinta herattaa nain paljon mielipiteita/kirjoituksia/fanaattisuutta. Toki ymmarran Akin paivaisen kolumnin ja sen etta talla on vaikutusta kursseihin. Mutta muilla asioilla on aivan saatanan paljon enemman.

Jatkakaa!

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 11.9.2020 09.05

Oon naista dipeista keraillyt seka Applea (~112) etta kaikkien norttien fanittamaa microsoftia (~202). En tieda onko jarkevaa mutta en oo vaan osannut olla painamatta ostonappia.

No nyt on henk koht ostokielto viimein paalla! On on!

Näytä koko viesti
Rahapeliyhtiöt - 11.9.2020 10.25

Aspire vs Catena tiukka ralli. Kumpi ekana 40 SEKissa?!

Näytä koko viesti
JR:n allokaatioblogi - 9.9.2020 11.20

Minkaan benchmarkin trackkaaminen vivutettuna (bear tai bull) ei ole aivan niin yksinkertaista kuin akkiseltaan tuntuisi. Intraday on helppoa mutta day-to-day ei, koska assetteja pitaa paasta myymaan/ostamaan.

Ao videossa 8:30 minuutin kohdalla hieno selonteko tasta:

https://www.youtube.com/watch?v=Ll3TCEz4g1k

 

 

Näytä koko viesti
Cibus Nordic - Laman kestävä osinkokone? - 9.9.2020 02.32

Aki Pyysing kirjoitti:
Paitsi, että miksihän Cibus ei saa rahoitustaan halvemmalla? Lasken tämän pankkien perinteisen hönöilyn piikkiin.

Juuri tama sain mun vaa'an kaantymaan myyntiin. Mutta miten voi olla pankkien honoilya, ettei Cibus saa lainaa saa halvemmalla? Tamanhan taytyy olla joko Cibuksen honoilya tai sitten realiteettia ettei lainaa ole saatavissa halvemmalla. Either way huolestuttavaa. Ja koska valuaatio alkoi olemaan haastellinen niin mun kirjoissa helppo myynti.

Näytä koko viesti