Olet täällä

Aloita sijoittaminen

Neljä ohjetta alkavalle sijoittajalle
Liity keskustelemaan sijoittamisesta ystävällisessä seurassa
Sijoitustiedon keskustelupalsta
Ystävällinen keskusteluympäristö takaa mielekkään keskustelun osaamistasosta riippumatta.
Sivustoaktiivit Aki Pyysingin johdolla keskustelevat ja opastavat foorumillamme.
Foorumia moderoidaan ja valvotaan, tavoitteenamme Suomen paras sijoituskeskustelu.
Sivustomme julkaisee aloittelijalle sopivaa, sekä edistyneempää sijoitussisältöä
Tietopankki sijoittamisesta
Vakikolumnisteinamme mm. Aki Pyysing, Random Walker, Juhani Huopainen ja Timo Tikkala.
Kolumnistimme julkaisevat mielenkiintoista ja ajankohtaista sijoitusaiheista sisältöä.
Sijoitusblogit, kolumnit ja artikkelit löytyvät sivustoltamme luettavaksi ilmaiseksi.
Opiskele perusteet

Sivustoltamme löydät kattavasti perustietoa sijoittamisesta ja järkevästä riskienhallinnasta. Esimerkiksi aloittelijaystävälliset artikkelimme ovat helppo tapa tutustua aiheisiin. Keskustelufoorumillamme puolestaan voit esittää sinua askarruttavia kysymyksiä sekä hankkia tietoa kokeneemmilta sijoittajilta.

Hahmota oma tilanteesi

Ennen sijoittamisen aloittamista on syytä hahmottaa oma lähtötilanne. Lähtötilanteen hahmottamiseen auttaa esimerkiksi taulukkolaskelma omasta varallisuudestasi sekä tavoitteellinen sijoitusbudjetti. Sijoittamisessa aika on aina puolellasi, joten mitä aiemmin aloitat sijoittamisen, sitä varmemmin onnistut.

Tutustu eri sijoitusmuotoihin ja tee oma sijoitussuunnitelma

Sijoitusmuotoja ovat muun muassa osake-, rahasto- ja kiinteistösijoitukset. Voit käydä kauppaa myös erilaisilla hyödykkeillä ja johdannaisilla. Suosi sinulle tuttuja tuotteita ja laadi oma sijoitussuunnitelma. Sijoitussuunnitelman noudattaminen helpottaa päätösten seurantaa ja mahdollistaa pitkällä aikavälillä tavoitteiden saavuttamisen.

Valitse sijoituskohteesi ja aloita sijoittaminen

Kun sijoittamisen perusteet ovat hallussa ja sopiva sijoituskohde on mielessä, löydät Sijoitustiedon kumppaneista kiinnostavia tarjouksia aloittaa sijoittamisen. Pyrimme tuomaan lukijoillemme vain aidosti hyödyllisiä ja kilpailukykyisiä tarjouksia.

Ota säästösi hallintaan ja nauti elämästä enemmän
Yhteistyökumppaniesittely: Nordnet
Osakekauppaa sinun ehdoillasi: Osta osakkeita verkkopalvelussa tai kätevästi mobiilisovelluksella. Selkeä hinnoittelu. Säilytysmaksut 0 €.
Tule paremmaksi sijoittajaksi: Shareville antaa sinulle pääsyn Pohjoismaiden suurimpaan säästäjien ja sijoittajien vaikuttajaverkostoon.
Sinulle räätälöity rahastosalkku: Digitaalinen Rahastoneuvojamme etsii vain muutamassa minuutissa parhaat rahastot juuri sinun tarpeisiisi.
Maksimoi sijoituksesi: Luoton avulla tuot joustavuutta kaupankäyntiin. Meiltä saat luottoa salkkuasi vastaan jopa 0,99 % korolla.
Nordnet
Ota säästösi hallintaan ja nauti elämästä enemmän
Yksilöllistä ja luotettavaa täyden palvelun varainhoitoa
Yhteistyökumppaniesittely: Aurejärvi Varainhoito
Pitkä ja menestyksekäs toimintahistoria. Yksilölliseen varainhoitoon ja rahastoihin sijoitettu varallisuus on yli 100 miljoonaa euroa
Sijoitamme omia varoja samalla tyylillä ja samoihin kohteisiin kuin asiakkaidenkin varoja.
Aurejärvi Varainhoito keskittyy tarkkaan osakepoimintaan ja pääkohdealueena ovat pienemmän kokoluokan yhtiöt

"Haluamme erottua massasta ja olla sijoittamisen luotettava, pitkäjänteinen ja läpinäkyvä kumppani vaativalle asiakkaalle"

Niko Palonen
Toimitusjohtaja | Aurejärvi Varainhoito

 

 

-------------------------------

Sijoitustieto.fi on vuonna 2014 perustettu sosiaalinen sijoitusyhteisö. Tarjoamme aloittelijoille sekä sijoitusalaa pidempään seuranneille henkilöille laadukasta ja vuorovaikutteista sisältöä artikkelienblogikirjoitustenhaastattelujen ja kolumnien muodossa. Tuomme uuden sosiaalisen toimintamallin ihmisten sijoituspäätösten tueksi ja kunnianhimoinen tavoitteemme on olla Suomen kovatasoisin sijoitusaiheinen keskustelufoorumi. Keskustelufoorumi pidetään siistinä ja laadukkaana. Kaikki sijoittamisesta kiinnostuneet ihmiset ovat tervetulleita keskustelemaan.

Sijoitustiedossa julkaistut artikkelit tallennetaan artikkelitietokantaan, josta sijoittamisesta kiinostuneet ihmiset voivat etsiä kaipaamaansa tietoa hakutoimintojen avulla. Sijoitusblogit ja kolumnit tarjoavat kirjoittajien henkilökohtaisia näkemyksiä ja kokemuksia sijoittamisesta. Keskustelufoorumilla puolestaan kuka tahansa voi keskustella talousaiheista joko esittämällä omia kysymyksiä tai kommentoimalla muiden julkaisuja. Toivomme kuitenkin, että foorumille kirjoittajat henkilöt aina perustelevat omat kommenttinsa huolellisesti. Sijoitustiedon tiimi osallistuu myös aktiivisesti sivustolla käytävään keskusteluun, seuraa keskustelun yleistä ilmapiiriä sekä pitää sijoitusfoorumin äänensävyn rohkeana, kannustavana ja asiallisena.

Sosiaalisen sijoitusyhteisön lisäksi Sijoitusteto toimii kumppanina useilla yrityksille. Tarjoamme tehokkaan markkinapaikan ja teemme räätälöityjä yhteistyösopimuksia toimialan yrityksille. Pyrimme tuomaan sivuilla lukijoillemme vain aidosti kiinnostavia ja kilpailukykyisiä toimijoita, ja mahdollisuuksien mukaan neuvottelemme asiakkaillemme erikoisedut. Terveluloa Sijoitustietoon ja keskustelemaan sijoittamisesta!