hauturi wrote:
Aki Pyysing wrote:
Olen aika varma, että otsikko oli "Pyyhkiminen".
Tarkka otsikko saattoi hyvinkin olla juuri tuo.
E: ja todisteiden perusteella olikin: https://riemurasia.fi/linkit/go.php?id=12108
No näinhän se menee, että aika vääristää muistot. Toki voi olla, että ketjussa käsiteltiin myös muistelemaani teemaa, joka jäi sitten mieleen. Mutta mielenkiintoinen ketju enivei.
Kuvan perusteella noin 70 prosenttia toimivat istualtaan ja loput seisaaltaan. Tärkeä huomio tähän ketjuun. :)
Hurricane wrote:
Kyllä Internetiin yksi suomenkielinen pokerisivusto selkeästi vielä mahtuisi.
Mahtuu mahtuu, varsinkin kun kilpailua ei ole. ;D
Mutta kyllähän tämä vähän nostalgiafiiliksiä nostaa. Yksittäisistä käsistä saatiin eeppisiä analyysejä ja vääntöjä, joita oli hienoa lukea niin oppimis- kuin viihdemielessäkin. Tai no, minä mitään oppinut, averageksi jäin mutta edelleen pokerihammasta kolottaa joka perjantai sen verran, että Veikkauksella pitää käydä vääntämässä pienissä lonkeronousuissa parit turnaukset.
Haikeudella muistelen myös, kun RAY lanseerasi nettipokerin. Tällainen averagekaverikin pääsi vuolemaan käteispöydissä hyvät taskurahat. Meno oli aivan päätöntä pari ensimmäistä vuotta ja sehän sopi erinomaisesti. 700k käteen jäi 400 biniä uppia, sitten lopetin, kun sivustolle alkoi tulla selvästi osaavampiakin vihulaisia.
Pokeritiedosta tuli mieleen, että kautta aikojen suosituin ketju taisi käsitellä jotain ihan muuta kuin pokeria. Otsikko oli muistaakseni "Pyyhitkö edestä vai takaa?". :)
Tiedä sitten miten huono säkä näissä keisseissä on ollut, mutta mitään riitoja ei ole ollut ja asioita on hoitanut niin pankki kuin asianajotoimistot eikä mikään etene mihinkään. Toki itse en ole sen syvemmin tietoinen asioista kuin että kaikki perilliset ihmettelevät, mikä kestää kun mikään taho ei saa hoidettua asiaa maaliin.
Kiitos vastauksista ja pahoittelut PP:lle ketjun hyväksikäytöstä.
Ei nyt suoraan tähän kuulu, mutta itseäni ihmetyttänyt parissakin lähiomaisten perintöhommissa, että mikä niissä kestää niin tajuttoman kauan. Ihan peruskeissitkin ottaa helposti puoli vuotta vähintään. Eikö tuota prosessia muka voisi yhtään nopeuttaa? Tuntuu vierestä katsoessa että asiaa hoitavat maksimoivat vain oman tulovirtansa ja asiat hoituvat maaliin sitten joskus, jos sittenkään.
Kenelläkään vinkkiä jostain tahosta joka hoitaa asiat kuten omaa hoitaisi?
Niinpä. Ja hyvä muistutus niille, jotka ovat huutaneet päivästä yksi, etteivät pakotteet toimi. Kyllä ne toimivat, mutta eivät koskaan heti seuraavana päivänä. Ruplaakin tekohengitetään sen minkä voidaan ja silti syöksyy.
koira wrote:
p.s. Aaltola on mystinen ja on vaikea hahmottaa hänen vaikutusta ja asemaa vaaleissa. Veikkaisin kuitenkin, että hän jää marginaaliin koska ei omaa poliittista kokemusta/statusta.
Aaltola on konservatiivi kristitty hihhuli, enkä usko että voi pärjätä jo senkään takia. Äärikristillisyytensä tullee esille jossain vaiheessa eikä se oikein resonoi suomalaisissa. Kun käyt puhumassa Sleyn tilaisuuksissa, peli on pelattu vaikka ei olisi alkanutkaan. Sley tuomitsee mm. naispappeuden ja homoseksuaalisuuden. Aaltola ei omien sanojensa mukaan näitä tuomitse, mutta jos käyt puhumassa sellaisen järjestön tilaisuuksissa joka nämä tuomitsee, ei se eroa mitenkään siitä, että Junnila on ollut puhujana natsitilaisuuksissa. Näennäinenkin tuki riittää ja kertoohan se jotain oleellista jo sellaisenaan.
TL wrote:
Mitä Putin voittaisi jos Prigozin olisikin elossa? Nähdäkseni ei mitään mutta hävittävää olisi paljonkin eli....
Toisaalta Putin antoi nyt suoran signaalin, että jos joku haaveilee vallankumouksesta, kannattaa se viedä päätyyn hinnalla millä hyvänsä. Jos on aloittanut, niin ulospääsyä ei ole paitsi painovoiman avulla viimeistään parin kuukauden sisällä.
Toki tuo on ollut periaatteessa selvää jo aikaisemminkin, mutta nyt ei tarvitse edes teoriassa pallotella ajatuksella, että kukaan pääsisi romahtaneesta vallankumouksen veräjästä, jos sen oven on aukaissut.
Ei nähnyt Prigo seuraavaa joulua. Mitään erityisen yllättävää tapauksessa ei toki ole. Kun nolaat Putinin koko maailman edessä, elämästä tulee kovin tapaturma-altis. Esimerkiksi ikkunoita ja muita korkealla olevia paikkoja kannattaisi vältellä. Prigo ei vältellyt.
Prigo on viimeisen soppansa keittänyt, mutta tuleeko tapauksella olemaan jotain vaikutuksia Putinin kannatukseen tai iskeekö Wagner uudestaan Putinia vastaan, jää nähtäväksi. Ehkä todennäköisin vastaus kumpaankin on kuitenkin ei.
TL wrote:
HKScanin osalta oma veikkaukseni on melko pessimistinen. Kuvittelen duopolin ostovoiman niin jäätäväksi, että mahtitulos lienee tekemätön paikka. Parantaa varmaan voi silti.
Duopolin vaikutus lihatalojen tulokseen ei ole niin merkittävä kuin ehkä yleisesti ajatellaan. Paljon merkittävämpää on tuotteistus, strategia ja raaka-ainehallinta sekä tietenkin kysynnän ja tarjonnan tasapaino.
Esimerkiksi käy vaikkapa porsaan filee. Koska sianlihan omavaraisuusaste Suomessa on plusmerkkinen, viennin ja tuotekehityksen sekä myynnin merkitys korostuu. Jos filettä kerääntyy pakkaseen liikaa talvikaudella, se on tuhottava kesämarkkinoilla hintaan mihin hyvänsä jo pelkkien säilyvyysrajoitteiden takia. Siksi porsaan pihviä on tarjouksessa kesän jokaisena päivänä, lähes jokaisessa kaupassa. Lihatalon tuloksen kannalta yksi oleellinen onnistumismittari on, joudutaanko filettä työntämään kesämarkkinoille aggressiivisesti vai päästäänkö sitä tarjoamaan hinnalla, josta jää käteen muutakin kuin tekemisen ilo.
TL wrote:
Mimusta mielenkiintoisempi lähestyminen on millä kertoimella olisitte valmiit:
A) lyömään Joshuaa?
B) lyömään Joshuan voittoa ennen täyttä aikaa?
Näinhän se varmasti on, mutta itse edustan sitä vedonlyöjien kansaa, joka panostaa mieluummin pienellä altavastaajaa kuin paljolla suosikkia. Sitä kun on pari kertaa tehnyt väärän valinnan ja satsannut varmaan kohteeseen isosti, häviten sen, motivaatio sellaiseen laskee tehokkaasti. Altavastaajaa betsaamalla ei häviä varmuudella käytännön mitään. Eikä harmita koskaan.
Ei tosin voitakaan mutta se nyt on sivuseikka positiiviseen jännäämiseen verrattuna. :)