Olet täällä

Ostin/Myin tänään - 25.11.2022 03.48

Inspired kirjoitti:

Mitä tänään ostettaisiin Nordnetin BF-tarjouksen innoittamana USAn pörssistä? Ite ajattelin pikkulisäyksen olemassaolevia Toyotaa ja Berkshirea. Alphabet ollut harkinnassa jo pidempään.

Oon tässä puolet päivästä pilkkinyt sieltä jotain ostettavaa, mutta ei oikein keksi mitään. Alan kallistua, että ostamatta jättäminen on parempi säästö kuin 20€ säästö (tms) ostokuluissa. Katsotaan keksiikö tässä vielä jotain.

Näytä koko viesti
Tamtron Group - 15.11.2022 05.31

Myyntimiehelle kommentti että nuo lukusi ovat ihan pielessä. Vuonna 2021 Tamtronin liikevaihto oli 29,4 miljoonaa euroa, käyttökate (EBITDA) 3,3 miljoonaa euroa ja liikevoitto (EBIT) 1,2 miljoonaa euroa. Tuo finderin luku on joku konsernin yksi osa tms.

Kannattaa aloittaa vaikka markkinointiesitteestä https://tamtrongroup.com/wp-content/uploads/2022/11/Tamtron-Group-Oyj-Ma...

Näytä koko viesti
Sijoitusasunnot.com listautuminen - 3.11.2022 02.44

Naapurifoorumilla oli muutamia tämän kohteita listattuna ja siellä on sitä peruskorjaamatonta ongelmajäteasuntoa, joita yritys mainostaa 27% vuokratuotolla. Tekisin kyllä taustatyöt melko huolella jos tähän olisin osallistumassa.

Näytä koko viesti
Witted Megacorp - 13.10.2022 10.24

Kommentoinkin tuossa ylempänä kun dumppasin omat ulos elokuussa @5,8€/kpl. Kukaan ei edelleenkään ole selittänyt mistä se kannattavuus tulee jatkossa. Nyt se laski ja samaan aikaan omilla osakkeilla tehdään kauppa missä ostetaan (kovalla arvostuksella?) käsittääkseni heikompi talo. Negari ihan tervetullut ja kurssikin voisi laskea reippaasti, että tähän hyppäisi uudestaan kyytiin.

Näytä koko viesti
Kenellä on isoin? (Osakesäästötili) - 7.10.2022 04.20

Edelliseen viestiin liittyen, onkohan osakesäästötilin 50 000€ talletusrajaan tulossa inflaatiokorjauksia? Ei taida sisältyä ainakaan nykyiseen lainsäädäntöön.

Näytä koko viesti
Coeus Invest GRIT -erikoissijoitusrahasto - 30.9.2022 11.22

Ehkä parempi kun menet kauppareissulla sinne S-pankin tiskille, ne neuvoo paremmat rahastot.

Näytä koko viesti
Kiinteistö- ja asuntosijoittaminen - 21.9.2022 05.50

hauturi kirjoitti:

 

randomfullet kirjoitti:

Kuka palkansaaja voi ostaa Helsingistä uudiskohde-yksiön?

 

Joku joka tienaa vähän enemmän. Ja on Helsingissä halvempiakin alueita. Mistä tulee ajatus, että kaikilla pitäisi olla varaa asua kaikkialla?

Varmaan se joka keksinyt että asumismenot korvataan asumistuen lisäksi toimeentulotuen avulla käytännössä täysimääräisenä. Ostaminen onkin sitten osittain tästä syystä toinen juttu.

Näytä koko viesti
Kotimainen päiväkauppakurssi - 22.8.2022 03.56

En oo mitään näin typerää vähään aikaan lukenut. Oot 5 vuotta treidannut ja todisteeks laitat 2 päivän historian. Mieti nyt elämääs. Jos olet oikeasti 22-vuotias niin sun elämä voi mennä vielä moneen suuntaan. Unohda tää kusettaminen.

Näytä koko viesti
Witted Megacorp - 18.8.2022 12.38

Dumppasin omat Wittedit ulos. Liikevaihtohan putiikilla nousee vakuuttavasti, mutta Indersin haastattelussa toimari ja cfo(?) saivat kysymyksen kannattavuudesta. Vastaus alkoi jotenkin "tähän on saanut jo 6kk vastata niin nyt on helppo vastata" ja sitten jotain 10 minuuttia ympäripyöreetä selitystä missä ei vastattu lainkaan kysymykseen. Jos 6kk on jo harjoiteltu, niin olisin toivonut vähän parempaa vastausta. Haisee hommassa konsulttien läpilaskutus pienillä katteilla ja laajentuminen eri maihin lisää riskejä. Isompaa konsulttiputkaa on tietysti hauskempi johtaa kuin pienempää.

Näytä koko viesti
Kolumni: Jos OneCoiniin sijoittaa, ei rahaa rakasta - 29.7.2022 12.26

Ainakin Wincapitassa mukana oli jengiä, jotka tiesi sen olevan kusetus mutta uskoivat olevansa riittävän ajoissa mukana saadakseen pyramidista itse takaisin enemmän. Eräs tunnettu suomalainen pokerinpelaaja esim sai pyramidista ulos enemmän kuin laittoi. Eikö Onecoin ollut tässä mielessä erilainen, joku ihmeellinen koulutuspakettien myyntihomma, eikä kotiutuksia pystynyt tekemään pyramidista?

Näytä koko viesti