Olet täällä

jarree

jarree

  • Liittynyt 30.7.2014
  • 52 viestiä
  • 0 aloitettua ketjua

Viimeisimmät viestit

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 19.6.2019 23.18

Hei miten ois kryptovaluutta, minkä avulla Zucc voi seurata kaikkea ostoliikennettä? Mikä voiskaan mennä vikaan!

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 13.2.2019 21.30

Joko tää on jotai trollaamista tai sitten sun pitäs selvittää itsellesi edes jotain finanssitalouden perusteita. Joka tapauksessa sotket tämän ketjun kyllä pilalle.

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 9.11.2018 16.34

Tunnen yhden porukan mikä mainasi ethereumia ja lopetti operaation jo ajat sitten, oikeastaan hinnan tasaantuessa tuohon 200 tienoille. Eli siinä mielessä Hold sama arvio, että pienimmät/amatöörit putoilee pois.

Mayweather vs Mcgregor - 27.9.2018 12.03

Näin kasuaalin silmään näyttää line ihan hyvältä, enkä usko että raha tulee virtaamaan Conorille samoin kuin edellisessä tapauksessa. Silloin moni osti tuon hypen, koska ei ymmärtänyt kyseessä olevan 2 eri lajia. Nyt McGregorin uho näyttää lähinnä koomiselta, enkä ole nähnyt kenenkään ei-mma ihmisen puhuvan koko ottelusta, toisin kuin may-mac tapauksessa.

Loudspring - 12.9.2018 21.00

Pörssiyhtiö Loudspringin johto myi osakkeita miljoonalla eurolla pari päivää ennen raskauttavan tiedon tuloa julkiseksi.

 

https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/talous/porssiyhtio-loudspringin...

Sijoitustiedon kysymysketju - 16.8.2018 22.56

En näe kyllä mitään syytä sijoittaa Aleksandria (tms kusetusliikkeen) myymään strukturoituun tuotteeseen. Se strukturointi on siinä siksi, että asiakas ei hahmota riittävän hyvin jotain piilokuluja tai skenaarioita, missä menettää pääomansa. Jos pitäisi arvata niin tuo "sijoitusaika n. 5 vuotta" on kiinteä aika minkä olet naimisissa sopimuksen kanssa. Moni näistä innostuu ja huomaa pettyneensä vuoden parin jälkeen, mutta pääoman saaminen takaisin ei onnistu ilman jotain älyttömiä kustannuksia. Sori tällainen nollapostaus koska en jaksa itse tuotteeseen ja numeroihin perehtyä, kun joka kerta noissa on sama laulu.

Subprime talouskriisi 2007-2008 johtui monikulttuurisuus agendasta - 26.7.2018 0.22

Kuuntelin mielenkiintoisen Youtube keskustelun

Ja roskiin.

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 19.7.2018 12.56

Nojuu oot oikeessa, lähinnä minusta vaan nämä kryptoprofeetat unohtaa tai kieltää kokonaan nämä negatiiviset faktat. Minusta tuossa vähän kuittailtiin sille ilmiölle. Itse näen kryptoissa huomattavaa potentaalia juuri rikolliselle rahalle, joku meksikon kartelli kun keksii alkaa pesemään kryptojen avulla rahaa niin siinä tulee sellaiset nousut että oksat pois. Tai mistä tietää oliko tuol 20k huippu jo jotain tällaista. Rahavirrat mitä kryptoihin menee on kuitenkin sen verran pieniä.

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 19.7.2018 0.53

Jeans kirjoitti:
Kapteeni Ilmiselva kirjoitti:
petteri kirjoitti:

Kryptokuplassa on yhä 100% ilmaa, eihän kryptoilla ole arvoa muuten kuin hauskana pyramidipelinä, jossa kolikoiden hinta riippuu järjestelmään uskovien idioottien määrästä. Käyttöarvoahan kryptoilla ei käytännössä ole.

Noh noh, rahanpesu ja veronkierto unohtuivat.

Tällaisten viestien on pakko olla Castelierolle äärimmäisen turhauttavia

Miksi? Rahanpesu ei taida olla mitenkään merkityksetön osa kryptobuumia.

https://www.newsbtc.com/2018/07/03/crypto-money-laundering-expected-to-r...

Crypto Money Laundering Expected to Reach $1.5 Billion in 2018

Mikäli tuo arvio 1,5 miljardista USD pitää paikkaansa ja se suhteutetaan JP Morganin arvioon, jonka mukaan 300 miljardin market cappi on saavutettu investoimalla yhteensä 6 miljardia USD niin kyllä tässä on ihan validi pointti takana.

https://www.zerohedge.com/news/2017-12-02/jpmorgan-has-some-bad-news-bit...

The net flow into cryptocurrencies is very much a function of coin creation which is controlled by computer algorithms and in the case of bitcoin is diminishing over time.  Figure 6 shows the net amount of money invested every year since 2009. The cumulative amount has totaled around $6bn since 2009, well below the current market cap of $300bn

 

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 11.5.2018 16.52

Mutta eihän tuo ole mikään perustelu. Oravannahat will be so relevant ... there will be no reason to have the fiat currencies. Onko vakuuttavaa?

Bitcoin ei voi koskaan toimia laajasti käytettynä valuuttana, sen deflatorisen luonteen vuoksi. Inflaatio on paitsi liian suurena huono asia, myös pienenä tarpeellinen talouden kannalta.