Olet täällä

Aspire Global - 9.4.2020 10.18

Kiitos tästä yhteenvedosta :)

 

Alkaa kurssi kivuta, akamoinen aamu yes Älkää herättäkö!

Näytä koko viesti
Aspire Global - 8.4.2020 09.49

Vielä ei käytännössä ole mitään rajoitusta asetettu (mainoskielto yms joo mutta ei mitään oikeita blokkeja!). Itsekin jännään tätä keissiä, mutta kyllähän noissa aikaa menee, ennen kuin jotain konkreettista tulee. Jos tulee!

Hyvin tässä lapun omistajille käy :) 

 

 

Näytä koko viesti
Aspire Global - 8.4.2020 11.27

Turmiolan Tommi kirjoitti:

Yhtö ohjeistaa tälle vuodelle edelleen lähes 50% ebitda-kasvua, jolloin osakekohtainen tulos olisi melkein 5 kruunua. Normiolosuhteissa ja ohjauksen pitäessä kaikki alle 100 SEK olisi halpaa kannattavasta kasvuyhtiöstä. Yhtiön 18.3 julkaiseman tiedotteen perusteella pitäisin aika todennäköisenä, että Q1-rapsa tulee olemaan vähintään ennakoitu, ellei jopa positiivisempi.

e. Nyt kun tuota lukee, pitäisi varmaan kahmia vieläkin lisää kaikella ylimääräisellä likviditeetillä sekä ottaa vipua päälle. Kuitenkin koko ajan pieni pelko persuuksissa, että tässä on joku koira haudattuna. Luvut näyttävät aivan liian hyviltä ollakseen totta. 

Joo, juuri tämä. Oma erittäin varovainen raja "pilahinnalle" on tuo alle 20 SEK. Mutta kun en tosiaan osaa/tunne tätä paremmin, niin samat fiilikset. Isoin omistus toki. Jännä :)

 

Näytä koko viesti
Aspire Global - 8.4.2020 09.48

Onpas muuten kattavia ja mukavan visuaalisia raportteja kun ensimmäistä kertaa noita kunnolla plarailin kuukauden omistuksen jälkeen: https://www.aspireglobal.com/investors/#the-press-releases

Ainakin minusta mieluisampaa lukemista kuin 150 sivua pelkkää mustavalkoista A4sta.

Eihän tämä vielä(kään) kallis ole, melkein päin vastoin? NetEntit tuli maanantaina myytyä (ehkä hätäisesti), mutta voisihan niitä vähän ostaa takaisinkin ja Aspirea kaikki alta 20 SEK pitäisi olla hyviä kauppoja. Sitten jos (kun :P ) Q1 paljastaa, että tällaiset firmathan ovat karanteeniajan kultakaivoksia, voi hinta olla aivan erilainen kuin nyt.

Näytä koko viesti
Stockmann - 6.4.2020 12.15

Mites osakkeenomistajat, tuolla käydään kauppaa täyttä päätä.... Kannattaako myydä 1,40 €urolla nyt ja saaada se hinta vai odotella nollautumista :) ? Sanoisin osakkeettomana, että mieluummin myynti nyt kun jotain saa kuin se, että odottaa ihmettä? Tätä Stockmann-kuviota en nyt tunne.

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 3.4.2020 06.18

NetEntit pihalle 25,10€ kipale kun tuli noin 50% vihreää. PP:lle isot kiitokset 👍 

Aspiret jäi, pidän niitä kesään asti oikein hyvillä mielin. Tai no ainakin Q1:n yli. 

Näytä koko viesti
Game of stocks - 27.3.2020 10.45

Virtuaalisalkuissa tämä onkin kivempaa, pystyy muuttelemaan osto- ja myyntihintoja paremmin sekä tekemään kauppaa pörssin ollessa kiinni. Ei kai näitä oikeilla rahoilla kukaan uskalla ostella?

Näytä koko viesti
Game of stocks - 26.3.2020 10.11

Ah, wau! Näin sukulaisen 6fig ja oma 5fig parissa päivässä pyörimään, just ennen isoa nousua. Hienosti tehty :) Aika skeptinen olit ja vielä 40.% alempana oli tavoitehintoja.. mutta näin se muuttuu ja hyvä noin. Jatketaan seurailua ja F5:n painelua. 

Näytä koko viesti
Game of stocks - 26.3.2020 08.52

Turms kirjoitti:

Lasku jatkuu. Oma 5fig salkku ja hoidossa oleva 6fig sukulaissalkku edelleen 100% käteiskannassa. Odotellaan kaikessa rauhassa.

Mites asemalla aikaa kulutellaan? Pitkiä päiviä odotella junaa...

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 25.3.2020 10.14

gonatsu kirjoitti:

 

PikkuPro kirjoitti:

Täällä pitäisi olla peukkujen lisäksi myös <3 tms. jota vois heittää joillekin, tälle JR postaukselle olisin heittäny.

 

Kun nyt kerran herkistellään, niin pistän superlikeä PP:lle ja Akille. heart

Perjantainen NetEnt koppi voi paksusti. Valuuttatilihommaa en ollut tajunnut ollenkaan, kunhan ihmettelin että kylläpäs on kallista Ruotsista ostella.

Pakko sanoa, että SAMA!! :) Herranjestas mitä menoa, peesissä on kivaa.

Näytä koko viesti