Olet täällä

Suominen - 26.11.2020 11.50

PikkuPro kirjoitti:

Ei kai Varmalta ala loppua myytävät/myyntihalut...cool

Kaikki loppuu aikanaan :)

4,89-4,92 tasolta hypätty tuota tapahtumaa odottamaan. KL:n puolella aihetta sivutaan myös: https://www.kauppalehti.fi/uutiset/nailla-osakkeilla-on-nyt-houkutteleva...

 

Näytä koko viesti
Aspire Global - 20.11.2020 01.04

Palaan jos löydän parempia/erilaisia lähteitä numeroita, mutta.... KIITOS :) !!! Ihan jäätävää mutuilua ilmaiseksi noin vain saa täällä lukea! Mistä muualta tällaista puintia suomeksi löytää, ei mistään - tosi kivaa kun viitsit näitä kirjoitella!!!

Näytä koko viesti
Aspire Global - 18.11.2020 08.54

Tuossa vielä raportti: https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/rdey-cms-prod/app/uploads/2020/11/asp...

Pitäis aueta ilman loggaamista.

Vähän liirumlaarumia, mutta parempi kuin ei mitään - ei tätä paljon muut seuraile.

Mutta aletaas valmistautua 40 SEK ylitykseen, pysyvästi heartyes

Näytä koko viesti
Robit - 16.11.2020 12.51

3,15€

Näytä koko viesti
Rahapeliyhtiöt - 13.11.2020 12.04

Lukuja putsataan ennen tulevaa yrityskauppaa :)

Minulla salkussa vain tätä (Catena Media) Aspiren lisäksi  - helppo katsoa tämä kortti kevääseen ja tehdä sitten lisäpäätöksiä.

Näytä koko viesti
Kindred - 6.11.2020 12.29

THAIMING kirjoitti:

BOOM! Q3:

https://www.kindredgroup.com/media/press-releases/2020/kindred-group-plc--interim-report-january--september-2020-unaudited/

Olisin myös odottanut nousua tuon jälkeen. Kun mikään ei riitä.... Jatkan seuraamista sivusta ilman lappuja tämän kanssa.

Näytä koko viesti
Aspire Global - 5.11.2020 10.49

Q: Ehtisikö joku kysymään noista osakkuusyhtiöden tappioista?

A: Vähän yskimistä oli, ympäripyöreä vastaus, että puuhataan asian parissa ja koitetaan saada hallintaan ja voitollisiksi.

Q: .... onko yrityksen näkemys, että tällä yhdistelmällä saadaan 2021 tavoitteet täyteen?

A: Oli luottavaista näkemystä - nyt ollaan jo lähellä ja matka ei ole pitkä. Toki jos yleisesti markkinassa tapahtuu jotain, siiitä tiedotetaan ja reagoidaan.

Q: Osinko?

A: Meni ihan ohi puhuttiinko jotain, en pystynyt keskittyä.... :/

 

Tosiaan, Tsachi oli kyllä erittäin optimistinen, hirviötä ollaan luomassa, myönteisessä mielessä :)

Näytä koko viesti
Aspire Global - 8.10.2020 02.38

PikkuPro kirjoitti:

 

Stu kirjoitti:

Pareto Securties on nostanut tavoitehinnan 46SEK:n aiemmasta 38SEK:a.

Oli aiemmin tarkoitus kevennellä 40SEK tasoilta, mutta kaiken positiivisen uutisoinnin ja kehityksen lomassa jää myynnit väliin omalta osaltani.

Btobetin hankinta vaikuttaa kyllä lupaavalta ja varmasti luo synergioita Aspiren ja btobetin välillä.

 

Boldaukseen sellainen kommentti, että kaikilta tuskin jää myymättä. Eli siis onhan Aspiressa nyt vahva mentaalitrendi imo eli ennen q2 julkistusta kovin moni yhtään alaa seuraava ei halunnut kevennellä koska oli "varmaa" hyvä tulos q2. Nyt sitten on niitä, jotka vaan eivät kykene enää katsomaan plussaprosentteja vaan pakko "lukita" tuotto myymällä. Pörssi on kuitenkin at the end of the day ihmismieltä: ainakin vielä ja ainakin näin pienessä lapussa valta-osin ihmiset painelevat nappeja fiiliksiensä mukaan. Ja ihan samoin kuin jengi hyvin usein haluaa lopettaa hyvästäkin pöydästä kun on "riittävästi" voitolla niin imo nyt q2-q3 tapahtuu aika paljon vaihtuvuutta omistajissa ja siis on myyntipainetta tässä välissä ihan vain koska jengiä polttelee tuotot näytöllä.

Kun osa myy niin jonkun on pakko myös ostaa. Ne jotka nyt ostavat tyyliin 36-39sek niin heidän pää kestää taas nousua ja siltä osin patoutunut mentaalimyyntipaine häviää.

Juu samaa mieltä, kuulostaa astrologialta *2 mut ihan tosissani kirjoitin. Tälläsissä asioissa oon omasta mielestäni ihan hyvä, itse asiassa kun vuosia on kulunut niin oon huomannut, että ei ne taloussosiologian ja sosiaalipsykan opinnot ehkä ihan hukkaan menneetkään. Tosin opiskelin vain koska oli kivaa, koskaan mitään uratavoitteita ollut.

Tämä on kyllä totta. Vaikka vähän ehkä keskimääräistä tallaajaa enemmän alaa seurasi ja tiesikin, niin silti, ei vaan voinut vastustaa esimerkiksi NetEntin kotiutuksia ja tuoton varmistumisia kun oli sen reilut 100 pinnaa nopeasti noussut. Noh, hetki myöhemmin se oli vielä siitä noussut 200% lisää :D Sama Aspirella, mahtava osuma ja taas ennen viime osaria oli henkisesti "pakko" keventää vähän, että seiftaisi hyvät nousut. Se sitten olikin kova niin kuin olin koko kevään mielessäni hehkutellut, teidän muiden mukana :) Toki lämmittää, että Aspireakin kannatti ostaa uudestaan vaikka oli noussut, ja kannattaa edelleen... Mutta noin se menee!

Ostahan Citykoneilla Catena Mediaa ;)

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 5.10.2020 01.00

Citykonit ulos ja nopeahkot +10% kotiin - tilalle oudosti laskevia Aspirea ja Catenaa lisää.

Näytä koko viesti
Rahapeliyhtiöt - 1.10.2020 11.20

Longrun kirjoitti:

https://www.di.se/live/better-collective-koper-atemia-for-328-miljoner-d...

Better Collective näköjään löysi muuta ostettavaa ja Catena Media -4,5%

Joo! Minä näin tämän ostopaikkana ja lisäsin 37,4-37,5 väliltä hätäpäissäni :) Luotan trendiin ja siihen, että parempiakin tarjouksia tulee. Toisaalta yhtiön oma tekeminenkin riittää pitkälle.

Näytä koko viesti