Olet täällä

Sijoitustieto.fi

Sijoitustieto tarjoaa mainostajille tarkasti kohdennetun ja yhden Suomen ostovoimaisimmista lukijakunnista. Sijoitustieto tavoittaa kuukausittain yli 50000 uniikkia lukijaa. 

Lisää tavoittavuudesta ja lukijaprofiilista

Mainostuotteet ja kumppanuudet

1. Display- ja videomainonta
2. Sisältömarkkinointi
3. Sivustokumppanuus
4. Uutiskirje- ja somekampanjat
5. Tapahtumat

1. Display- ja videomainonta

Display-ja videomainonta ovat perinteisiä ja tehokkaita tapoja tavoittaa sivuston kohderyhmä. Mainoskampanjat toteutetaan näyttökertojen (CPM = Cost Per Mille) tai sovitun keston mukaan. Mainospaikat ovat sivuston yläreunassa ja näkyvät kaikilla päätelaitteella (desktop, tablet, mobiili). 

Megaparaati 980x600 px (ROS):

Paraati 980x400 px (ROS):

Videomegaparaati 980x600 px (ROS):

Videoparaati 980x400 px (ROS):

Videoartikkeli:

2. Sisältömarkkinointi

Kumppaniblogissa kumppani tuottaa artikkelin tai videon, jonka Sijoitustieto julkaisee sivustollaan. Yhteistyön laajuus voi vaihdella yksittäisestä julkaisusta jatkuvaan yhteistyöhön. Ensimmäisen julkaisun yhteydessä kumppaneille luodaan oma profiilisivu, johon kaikki yrityksen kirjoitukset arkistoidaan. Alla referenssejä julkaisuista:

Toimitusyhteistyössä kumppani antaa Sijoitustiedolle aiheen ja sisällön, josta Sijoitustieto kirjoittaa sivuston sisältöön räätälöidyn julkaisun. Julkaisumuotoja ovat artikkelit ja haastattelut. Alla referenssejä toteutetuista toimitusyhteistöistä:

Teerenpelit -videohaastattelu on rentotunnelmainen keskustelutuokio Aki Pyysingin kanssa. Alla referenssejä toteutetuista videohaastatteluista:

IR-kanava on pörssiyrityksille suunnattu viestintäkanava. Yritykset voivat kirjoittaa kanavalle omia artikkeleja, tuottaa omia videoita tai antaa haastatteluja Sijoitustiedolle. Sijoitustieto tekee myös yhteistyötä Tomi "Zijoittaja" Lahden kanssa, joka osallistuu sijoittajatapahtumiin (CMD, tulosjulkistukset, jne.) ja saapuu livetwiittaamaan sisältöä paikan päältä. Yrityksen ensimmäisen julkaisun yhteydessä luodaan yritykselle oma profiilisivu, johon kaikki yrityksen julkaisut arkistoidaan. Alla referenssejä toteutetuista IR-kanavan julkaisuista:

3. Sivustokumppanuus

Sivustokumppanuus tarkoittaa yrityksen jatkuvaa näkyvyyttä Sijoitustiedossa. Yritys listataan "Sijoitustiedon kumppanit ja tarjoukset" -osioon, joka näkyy Sijoitustiedon etusivulla sekä jokaisen artikkelin sivussa. Listauksesta voidaan ohjata liikennettä kumppanin omille sivuille tai Sijoitustietoon luotavalle minisaitille. Sivustokumppanuus sopii mainiosti esimerkiksi sijoituspalveluja tarjoaville yrityksille erilaisten kampanjoiden ja tarjousten esille tuomiseen.

Referenessejä liikenteen ohjauksesta kumppanin omille sivuille:

Referenessejä liikenteen ohjauksesta minisaitille:

4. Uutiskirje- ja somekampanjat

5. Tapahtumat

Myynti ja markkinointi:

Harri Koski / harri.koski (at) sijoitustieto.fi / +358 407657018

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja kysy tarjous mainosratkaisuun!

Harri Koski
Myynti ja markkinointi, Sijoitustieto.fi
show