Olet täällä

Päivän politiikka - 23.6.2022 10.10

Velho kirjoitti:

Ilman muuta kyseessä on Bilderberg-kokouksessa muodostettu salaliitto, jossa osapuolina ovat vähintään pääministeri, Hesari ja Suomen Pankki. WR päätettiin tuhota. laugh

Case WR on ollut varmaan käsillä jo 10v sitten järjestetyssä Bilderberg kokouksessa? Huolella valmisteltu kyllä, täytyy myöntää!

Näytä koko viesti
Päivän politiikka - 22.6.2022 03.41

Musta kyllä myös tuntuu epätodennäköiseltä että kaikki jutut olisi keksittyjä. Miten huhuja olisi liikkunut niin kauan yhdestä ja samasta miehestä jos mitään ei oikeasti olisi tapahtunut? Vai liikkuuko niitä huhuja ihan kaikista? Epäilen. Yleensä ei savua ilman tulta. 

Näytä koko viesti
Päivän politiikka - 22.6.2022 10.05

Jauhottaja kirjoitti:

Mielestäni jutun perusteella on selvää, että Rydman on vikitellyt nuoria naisia ja toiminut ainakin osittain melko kyseenalaisesti.
Jutussa on kuitenkin todella paljon kummallisuuksia - esimerkiksi Oonan kertomus: Wille juotti humalaan, riisui Oonan alasti, mutta kuitenkin lopetti kun Oona ilmoitti ettei halua jäädä yöksi.
Tarina on jo lähtökohtaisesti melko outo, mutta vielä kummallisemmaksi sen tekee Willen ja Oonan Whatsapp-keskustelu (Willen blogissa) asiaan liittyen: Wille referoi tapahtuman Oonalle ja kysyy, oletko kertonut tällaista toimittajalle. Oona vastaa, että "En ole kertonut mitään tuollaista."
Jos noin olisi tapahtunut, niin eihän asiasta tietäisi kukaan muu kuin Wille ja Oona, eikä Oona tällöin voisi vain kieltää mitään kertoneensa. Kai Oona nyt vähintään ihmettelisi, että mistä toimittaja on tuon tarinan kuullut?

Tai Oona valehteli Willelle ettei ole kertonut? Varmaan oletti Willen suuttuvan jos myöntää kertoneensa. Helpompi siis valehdella.

Näytä koko viesti
Päivän politiikka - 21.6.2022 04.46

JR kirjoitti:

 

GHearst kirjoitti:

Willen esittämillä kuvakaappauksilla keskusteluista katkeroituneen alaikäisen kanssa ei ole mitään todistearvoa, koska herää erittäin varteenotettava epäilys että tuo keskustelu on käyty sanomalehtien jo nuuskiessa asiaa, ja että aikaisemmat keskustelut ovat olleet varmasti vähintäänkin flirttailevia.

 

Toi keskustelu on käyty 2019.

Se ensimmäinen ei kyllä ole v.2019? Siinä näkyy kellonajat eikä päivä..?

Näytä koko viesti
Venäjän tilanne - 21.6.2022 04.27

stocksman kirjoitti:

"Venäjä tekee simuloituja ohjushyökkäyksiä Viroa vastaan

Turvallisuustilanne on heikentynyt Itämerellä nopeasti. Viron puolustusministeriön kansliapäällikkö Kusti Salm vahvistaa Iltalehdelle, että venäläiset simuloivat Naton tietojen mukaan parhaillaan ohjushyökkäyksiä Viron alueelle.

Viron puolustusministeriön kansliapäällikkö Kusti Salm vahvistaa asian Iltalehdelle.

– Tällä hetkellä on menossa harjoituksia, joissa venäläiset simuloivat ohjushyökkäyksiä Viron alueelle, Salm kertoo.

Simuloitujen ohjushyökkäyksien lisäksi aseistetut venäläiset helikopterit ovat tehneet Baltiassa rajaloukkauksia.

– Venäläiset helikopterit ovat tehneet useita rajaloukkauksia. Kyse ei ole ollut aluksista viidenkymmenen kilometrin päässä rannikolta tai lentokoneista kaukana, vaan helikoptereista. Helikopterilla ei lennetä vahingossa rajan ylitse. Viime päivinä tapauksia on ollut useita, Salm sanoo.

Venäläiset helikopterit ovat Nato-lähteiden mukaan harjoitelleet hyökkäystä.

– Rajaloukkausten lisäksi on ollut helikoptereiden lentoja hyvin lähellä rajaa, Salm kuvailee.

Viron puolustusministeriö pitää tilannetta hyvin vakavana.

– Venäläiset ajattelevat, että me emme ansaitse itsenäisyyttä. Heidän viimeaikainen toimintansa ja strateginen viestintänsä tukee tätä johtopäätöstä, Salm varoittaa."

Balttien "valloitus" taitais onnistua Venäjältä tällä hetkellä helpommin kuin Ukrainan alunperinkään. Jos nyt oikein härskisti (ja miksi ei) ? Venäjä haluis toimia niin esim. Tallinna ja Narva haltuun ja  uhkaus ydinaseen käytöstä, jos joku iskee vastaan. Veikkaampa ettei länsikään  heti rytinällä paikalle menisi koska ydinaseet. Jossain vaiheessa olisi sitten kohdattava ydinaseuhka, toki voi olla ettei kuitenkaan uskallettais vaan pitkä jäätynyt konflikti jälleen.

Voi olla että vaatii länneltä ydinaseriskin  hyväksymisen että Venäjä luopuu lähimaiden valtaamisajatuksista. Saattaa jopa käydä niin että vuosien?? päästä ajatellaan "olis kannattanut se lentokieltoalue Ukrainan ylle Naton toimesta luoda" eikä antaa uhkailulle periksi.

 

Olen ihan alusta asti ollut sitä mieltä, että venäjä kyllä löytää syyt ydinaseelle jos sitä haluavat käyttää. Näin ollen lentokieltoalue olisi pitänyt laittaa heti, ja jos Viroon menevät niin NATO ryminällä tuhoamaan venäläisiä. Bluffi on jossain vaiheessa PAKKO katsoa, ja parempi nyt kun myöhemmin. 

Näytä koko viesti
Päivän politiikka - 20.6.2022 10.46

JR vastasi pitkälti sen mitä olin myös vastaamassa. Ainoastaan pidemmin ja selkeämmin. 

Eli kyllä sanoisin että kokoomusnuorten puheenjohtajalla on valta-asema TET-harjoitteluun tulevaa 8-luokkalaista kohtaan. Sanoisin ettei todellakaan ole soveliasta lähteä kahvittelemaan ja illallisille. Ja kutsua 'kuumaksi'. Selkeästi Rydmanin MO on syödä ns. kuormasta eli sieltä kokoomusnuorista. 

Ilmeisesti laittomuuksia ei ole tapahtunut, tosin ihan veitsenterällä menty. Seksipuheet alle 16v:lle, maininta miten on 'ikäistään kypsempi' ja alaikäiset tytöt mukana tuliaisina, katsotaan mitä tykkäät 😉 niin onhan se nyt super creepyä touhua. 

Näytä koko viesti
Päivän politiikka - 20.6.2022 08.08

Farseer kirjoitti:

Melkoista moralismia on twitterissä noussut esiin, ja "liberaaleina" esiintyviä vihreitä nuoria löytyy jotka vaativat suojaikärajan nostoa 18-vuoteen kunnon  moraalipaniikin hengessä. Ihan käsittämättömiä aivopieruja, kun suurimmassa osassa Eurooppaa suojaikäraja on itse asiassa matalampi kuin Suomessa (16 vuotta) ja valta-asemassa olevien osalta on jo osin käytössä korkeampi suojaikäraja.

Ei nyt oikeasti palata minnekään 60-luvulle, missä homot olivat kaapissa, esiaviollinen seksi häpeällistä sekä avioliiton ulkopuolella syntyneet lapset kauhea tapaus vain koska jonkun moraalikäsityksen mukaan nämä ovat oksettavia. Vihreät ja Kristillisdemokraatit ovat tässä löytäneet toisensa, enkä ole koskaan kumpaakaan tahoa pitänyt mitenkään liberaaleina ja vapaamielisinä vaan omiin blokkeihinsa jumittuineina moraalisaarnaajina.

Se, että joku pitää Dannyn ja Erikan suhdetta oksettavana tai sitä että 40-vuotias ihminen tapaa 18-vuotiasta sopimattomana voi pitää mielipiteensä omana tietonaan, ei kiinnosta. Tai, kun 60-vuotiaat muorit käyvät vähän leikkimässä parikymppisten toyboyiden kanssa Gambiassa. Se, mitä kaksi aikuista ihmistä tekee makuuhuoneessa ei kuulu heille eikä teille pätkääkään.

Tässä ei nyt ole kyse kahden aikuisen välisestä suhteesta, vaan alaikäisten groomingista. Koska jos HS jutussa on perää (liikaa keissejä että olisi keksitty imo), niin sitähän se on ollut. Aivan valtava ero. Ja miten homot tai esiaviollinen seksi liittyy tähän asiaan mitenkään? Nyt en näe yhteyttä. 

Ja tässä Rydmanin keississä on ollut valta-asema myös, jota Wille käyttänyt hyväkseen. 

Näytä koko viesti
Päivän politiikka - 20.6.2022 01.35

Velho kirjoitti:

Hesari on varmasti hyvin luetuttanut juttunsa juristeilla ennen julkaisua. Siinähän ei sanota edes suoraan, että WR olisi ahdistellut naisia, sen sijaan "useat naiset kertovat kansanedustaja Wille Rydmanin ahdistavasta käytöksestä". Tässä on mun mielestä mielenkiintoinen, mutta merkittävä aste-ero ahdistelu vs. ahdistava käytös. En usko, että tämä olisi sattumaa. Juristit muotoilleet noin, ettei tästäkään voi jäädä kiinni. Jonkun kokemusta "ahdistavasta käytöksestä" ei voi kiistää, sen sijaan ahdistelu on konkreettinen teko, joka voidaan kiistää, ellei sille löydy näyttöä. 

Juu, näin myös oletan käyneen. Jutun luettuani ei siinä mielestäni ole aihetta kunnianloukkaussyytteen nostamiseen. 

Näytä koko viesti
Päivän politiikka - 20.6.2022 10.51

GHearst kirjoitti:

 

Artsipappa kirjoitti:

 

joeplotter kirjoitti:

 

GHearst kirjoitti:

Kuinka vanha on yleisen soveliaisuuskäsityksen mukaan  liian vanha seurustelemaan 16-vuotiaan kanssa? Entä 18-vuotiaan kanssa? 

 

Täysikäisen kanssa tuli vapaa. smiley Vaikea tuosta toisesta sanoa, mutta jos reilusti yli 20v jätkällä alkaa olla toistuvasti alaikäistä seurustelukumppania tai säätöä niin onhan se todella creepyä.

 

 

Eikö esim. Dannyn touhu ole mielestäsi creepyä? 👀

 

Danny tuskim Helmiä panee, kunhan kikkailevat lausuntojensa kanssa kaikki kolme julkisuudessa pysyäkseen. 

No aivan varmasti kairaa. Ja koko keissi Erikan kanssa oli myös skidisti creepyä. Vaikka Erika olikin 23v kun alkoivat virallisesti seurustella, toki sitä ennen jo Danny lämmitellyt kun Erika oli vielä tangotouhuissa mukana. Ei mitään laitonta, mutta creepyä.

Jos mietitään samaa toiseen suuntaan, niin Madonnan touhu on myös hieman arvelluttavaa: https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/65196dde-9924-4886-860b-ff83d66...

Mutta miettikääpä jos toi olisi toisin päin. Jos se olisikin: "Jack Nicholson on avoimesti kieltäytynyt tapailemasta ikäisiään naisia, joten etsii nyt uutta parikymppistä rakastajaa. Nicholsonin kerrotaan perustaneen työryhmän uuden tyttöystävän löytämiseksi"

Näytä koko viesti
Päivän politiikka - 20.6.2022 09.17

joeplotter kirjoitti:

 

GHearst kirjoitti:

Kuinka vanha on yleisen soveliaisuuskäsityksen mukaan  liian vanha seurustelemaan 16-vuotiaan kanssa? Entä 18-vuotiaan kanssa? 

 

Täysikäisen kanssa tuli vapaa. smiley Vaikea tuosta toisesta sanoa, mutta jos reilusti yli 20v jätkällä alkaa olla toistuvasti alaikäistä seurustelukumppania tai säätöä niin onhan se todella creepyä.

 

Eikö esim. Dannyn touhu ole mielestäsi creepyä? 👀

Näytä koko viesti