Olet täällä

Koronavirus Covid-19 - 23.11.2020 03.59

Druuge kirjoitti:

 

tappio kirjoitti:

 

stone kirjoitti:

Näillä vanhuksilla silloin tarkoitin kyllä vanhainkodin asukkeja ja kun siellä sitten sairaat hoitajat syöttävät ja juottavat

 

Puhut siis ihmisistä joiden elinikäodote ilman mitään tartuntoja on alle vuosi. Tällainen ei tuo mitään lisäarvoa koronan vaarallisuuden arvioimiseen.

 

Eihän se noin mene. Eliniän odote 81 v on vastasyntyneillä. Jos on vielä hengissä 80 v niin odotettavissa on vielä paljon elinvuosia. Mitä vanhempi olet ja vielä elossa, sitä korkeampi on eliniän odote. Johtuu siis siitä, että lasketaan osaotokselle, jonka jäsenet on kaikki selviytyneet hengissä siihen ikään.

 

Mutta tässä puhuttiin vanhainkodin asukkaista. Vanhus viettää hoivakodissa keskimäärin 2v. Jos otetaan random 80v niin odote on toki merkittävästi pidempi. 

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 19.11.2020 02.43

ScatterBrain kirjoitti:

Missä tässä on väitetty että kyseessä on salaliitto? Yhdessä päivässä pyynnön jälkeen ne tippui n. 500:lla. Pyyntö oli julkinen - salaliiton määritelmä ei oikein täyty.

 

Mulle käy jos haluat hoitaa tuomaroinnin. Vaikken nyt sattuneesta syystä oleta että olisit minun puolella, korkeintaan ehkä päin vastoin. Haluatko etätyöpöytäyhteydellä tarkistaa vai haluatko vaikka videokuvan kännykameralla betseistä sähköpostiisi?

Pistäisin rahat etukäteen luotettavalle henkilölle kuten Akille, sillä en valitettavasti tunne sinua. Akin tilinumero? Jos käy.

Sinähän väitit että ne poistui ylläpidon toimesta. Se oli se salaliitto. Vaikka todellisuudessa oli normi foorumilaiset.

En mä ole kenenkään puolella. Mulle on ihan sama kuka vedon voittaa. En tiedä mikä metodi paras. Kumpi tahansa käy kunhan vedonlyöjät pääsee yhteisymmärrykseen. Ymmärrän ettet halua mulle rahaa tunkea. Jos joku luotettu henkilö haluaa toimia escrowina niin OK. Jotenkin epäilen ettei Aki jaksa tähän lähteä..

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 19.11.2020 01.53

ScatterBrain kirjoitti:

Pari nimimerkkiä kävi siis myöntämässä että sinulle on masinoitu 500 peukkua vuorokaudessa. Odottaisin ylläpidon kommentteja tälläisiin masinointeihin ennen omiani - en ole kuin potkut saanut vaalien tarkkailija ja sano että mitään vilppiä ei ole tehtyä ennen tutkintaa.

Juu mä ainakin masinoin Turmsille varmaan ~100-150 yläpeukkua. Trumpetit alapeukutti riippumatta millainen viestin sisältö oli niin totesin että minäpä sitten yläpeukutan. Sinä väitit että sen teki ylläpito, eli menit suoraan salaliittoteoriaan. Mahtaako ylläpitoa kiinnostaa peukutusten aiheellisuuden tulkitseminen. Toivon että heilläkin olisi järkevämpää tekemistä. Yleensä peukalojärjestelmä on varmaan ihan hyvä, mutta tällaisessa vastakkainasettelussa se ei toimi, koska vastapuolet peukuttaa toisiaan vaikka keskustelu olisi miten asiallista. Se on sääli. Itse pyrin kyllä olemaan objektiivinen, ja sinullekin olen plussa peukun antanut tänään. Useimmiten silti tulee miinusta :/

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 19.11.2020 01.44

Olipas silmiä avaavaa keskustelua. Selkeästi sisälukutaito on joillakin palstalaisilla pahasti hakoteillä. Samat tyypit taitaa myös nähdä salaliittoteorioita ihan kaikkialla. Esim. jonkun nimeltämainitsemattoman foorumin nimeltämainitsemattoman henkilön miinuspeukut on vähentynyt. Ensimmäinen päätelmä -> salaliitto! Aikamoista menoa. 

Jos muuten haluatte vielä munanmittauskilpailun niin voin tuomaroida. (Kyse siis Bidenin vedosta. Ei varsinaisesta kyrpien mittailusta)

 

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 18.11.2020 11.44

Turms kirjoitti:

 

ScatterBrain kirjoitti:

Ylläpito voisi tähän puuttua. Jos Turmsilta poistettiin 500 alapeukkua, joka oli täysin naurettavaa, niin sittenhän minunkin pitäisi olla oikeutettu samaan?

 

Eipäs levitetellä salaliittoteorioita, ilman ylläpidon vetoapua olen miinuksiani pois grindannut.

Scatter levittää fake newsiä. Ihan reilulla pelillä on miinuksia kadonnut. Mä olen Turmsille käynyt peukuttamassa ylös aika vitusti ympäri foorumia. Vaikka näin olen Turmsille tehnyt en aio tehdä sinulle. Koska pidän Turmsin jutuista paljon enemmän kun scatterin joka öyhöttää salaliittoteorioita ja käyttää todella hämmentävää logiikkaa aika ajoin. Toivon että tahallaan, muuten on aika surullista :/

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 18.11.2020 11.41

ScatterBrain kirjoitti:

 

Tinggeli kirjoitti:

 

ScatterBrain kirjoitti:

Vaalivilpin kategorinen kieltäminen ennen kuin asioita on edes tutkittu ja vaalien kuvaaminen historian turvallisimmiksi ennen kuin tietoa asiasta on - on aihe potkuihin.

Alkuperäinen pointti että tuosta uutisesta koitettiin taas tehdä iso Orange Man Bad uutinen. Ilman että faktoja tarkistettiin. Eivät sovi narratiiviin.

 

Noi kaikki väitteet on kumottu:
https://www.cisa.gov/rumorcontrol#:~:text=Reality%3A%20Variations%20in%2....

Vaalivilpin kategorinen rummutus nyt vaan kuuluu Trumpistien ja äärioikeiston median narratiiviin, vaikka kaikki väitteet on kumottu. Tämä on vähän sama kuin Estonian uppoaminen. Vaikka uppoamisen syy on huolella tutkittu ja todistettu aukottomasti, on joillakin edelleen tarve tuoda vähän väliä kaikenmaailman salaliittoteorioita esiin. Tämä viimeisin yritys on ihan naurettava vaikka jatkaa osaltaan Jutta Raben kehittelemää salaliittoteoriaa, joka sekin on ammuttu alas.

 

Jätit vastaamatta kysymyksiin.

Olisiko rehellisempää myöntää että vaalivilppiä on tapahtunut, mutta Trumpin tiimi ei saa siitä tarpeeksi demokraatteja kiinni, jotta se vaikuttaisi vaaleihin?

Vaalivilppi on eri asia kun pienet virheet siellä täällä. Niitä tapahtuu kaikissa vaaleissa. Myös Suomessa. 

Ja eikös georgiassa Biden saanut 200 ääntä enemmän kun laskettiin uudestaan? Eli löyhällä logiikalla voisi sanoa että Trump ei pärjännyt republikaanien huijauksesta huolimatta. Koska jos Biden sai uudelleenlaslennassa lisää ääniä niin sehän automaattisesti tarkoittaa että republikaanit ovat kusettaneet. Eikö?

Trump siis hävisi vaikka republikaanit yritti kusettaa. Gg Trump. 

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 18.11.2020 02.54

Mäkelä kirjoitti:

2024-vaaleissa ovat vastakkain demokraattien Mark Cuban ja republikaanien Kanye West.

Eiköhän tässä nähty miten käy kun joku politiikan ulkopuolelta tulee sohimaan. Ei ole. Cuban on ihan järkimies tosin.. Kanye ei.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 16.11.2020 10.53

Turms kirjoitti:

 

ScatterBrain kirjoitti:

En ole myynyt pois.

Todistaakseni etten ole puhunut valhetta, ehdotan sinua vastaan 1000 € vetoa että minulla on isompi positio kuin sinulla tai Turmsilla (jos saat suostuteltua, jos et niin häviät) tänä aamuna 1h ennen tätä viestiä. Maksu etukäteen pantiksi Akille tai JR:lle, jotka myös voivat toimia tuomareina.

Käykö? Tarjous voimassa tunnin.Vai onko alapeukuttaminen vain helpompi tapa kontribuoida keskusteluun?

 

Eli olet nyt jaksanut kaivella historioita sen verran, että tiedät minun ja BradPittin lunastaneen jo aikoja sitten voittonsa. Taisit tuntea itsesi tosi nokkelaksi tuota(kin) kirjoittaessasi laugh

Eikö voitais laskea jo lunastetut voitot myös positioksi? Se nyt on vain nyanssi että osa bookereista on jo maksanut. 

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 16.11.2020 09.18

ScatterBrain kirjoitti:

Trumpin tapauksessa demokraatit ovat menettäneet järkensä. Syyllinen on löydetty, nyt väkijoukko ja inkvisitio etsii vaan rikosta. 

Tätä taustaa vasten armahdus olisi perusteltu , ja myös sen että Hillarya ei ahdisteltu vaalien jälkeen vaikka selvät rikokset tehtiin mm. sähköposteissa, mutta nyt ei näytä demokraatit olevan yhtä armollisia.

Luuletteko että media lopettaa Trumpista negatiivisen otsikoinnin? Rahantekoväline ja agitointi jatkuu.

Mielestäsi siis koska republikaanit pitää Trumpia kaikkeen syyttömän olisi armahdus perusteltu? Ja tämäkö ei mene oikeustajua vastaan? 

Kuinka monta kymmentä oikeusjuttua Trump on nostanut vaaleista? Mutta jos joku haluaa Trumpin rikoksista mennä tuomioistuimeen niin eihän se käy, armahdus on perusteltu. Nyt hiukan objektiivisuutta.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 15.11.2020 11.15

ScatterBrain kirjoitti:

 

Artsipappa kirjoitti:

 

Koffia kirjoitti:

Paffilla on tuollainen:Säilyykö Trumppi koko kauden virassaan 20.1-21 asti veto 1.08.

Onko jotain erityistä syytä miksi ei säilyisi??

 

Jos pumppu pettää. Tai jos eroaa itse jotta Pence voisi armahtaa. Trumpia odottaa iso määrä oikeustaisteluita kunhan presidentillinen syytesuoja lähtee. Tosin en usko että Pence suostuu armahtamaan Trumpia. Se olisi käytännössä Pencen poliittisen uran loppu. Miksi Pence suostuisi? 

Jos haluat johonkin rahasi painaa pienellä kertoimella niin paina Betfairilla Biden @ 1.06.

 

 

Miksi Pencen poliittinen ura loppuisi? Nyt katsot tätä liikaa demokraattien silmistä.

Trump on republikaniäänestäjille tärkeä ja armahdus olisi vain Pencen kannatusta lisäävä. Myös nevertrumpperit ymmärtävät kohtuuttoman mediapelin ja pöyristyttävän ajojahdin unohtamatta sisällötöntä Russiagatea.

Trumpin valitsemaa korkeimman oikeuden tuomaria syytettiin demokraattien osalta sarjajoukkoraiskaamisesta ym. kohtuutonta.

Henkilöhyökkäykset Trumppia kohtaan vaan jatkuisivat sekä väärillä motiiveilla tehdyt tutkinnat. Joten armahdus olisi asiallinen ja perusteltu ennen kuin hullu hysteerinen väkijoukko pääsee valloilleen. Mitään todellista ei heillä ole mutta ei Russiagatessakaan ollut mutta se estänyt heitä tehdessään Trumpin ajasta helvettiä, varastamalla meiltä 3 vuotta elämää ja etusivun perusteettomia otsikoita. 

Noh, historiassa on yksi esimerkki, Ford armahti Nixonin. Tutustu miten hyvin amerikkalaiset otti sen vastaan. Ei hyvin. -72 vaaleissa republikaanit otti voiton 520-17. Vuonna -76 hävisivät ja pitkälti tätä kikkailua pidetään syynä. Toki maailma on muuttunut, mutta en usko että amerikkalaiset ottaisi tätäkään hyvin vastaan. Kenenkään ei pidä olla lain yläpuolella, ja jos näin toimittaisiin niin sitähän se olisi. Jos mielestäsi tämä vain nostaisi kannatusta niin Trump voisi kokeilla itse itsensä armahtamista. Sitä Nixon harkitsi, mutta department of justice sanoi ettei voi. Sitä ei ole kukaan kokeillut.. Ehkä se ei toimisi ja Trump saisi syytteet joka tapauksessa. Mutta en usko että Pence lähtee riskeeraamaan. Republikaaneissa on paljon ihan järki porukkaa, ei ne kaikki 70 miljoonaa Trumpia äänestänyttä mitään fanaatikoita ole. Fanaattisimmat varmasti näkisi ton vain hyvänä asiana, mutta uskon että monet republikaanit ei siitä kovin mielissään olisi.

Näytä koko viesti