Akin pokeriblogi -

Opettavaista. En vieläkään ymmärrä miten voi pyyhkiä seisaaltaan. Eikö siinä mene persposket hiukan niinku kiinni kun nousee seisomaan, access pöllönsilmään sitä heikompi mitä ylemmäs nousee..? 🤔

Näytä koko viesti
Akin pokeriblogi -

Kilppari wrote:

Tuommoinen isompi 3bet olisi antanut Akille loistavan paikan mennä keskeen ja itse joutuisin kippaamaan aika ison osan 3betrangestani. Ei hyvä.

Luulit siis että sun shovella oli vielä fold-equityä? Aikaisemmin kai todettiin (olivatko sun mielestä väärässä?), että kun lähti 4-bet niin enää ei voi foldata. Olisitko siis kipannut shoveen? Eli 22:lla olikin tässä tapauksessa väärin näytellä vahvaa vain 4-bettaamalla eikä syöksymällä, jos syöksyllä saadaan AJ pakkaan..? Aikaisemmin argumentoitiin että 4-bet ja shove ajaa siinä mielessä saman asian, että 4-bet on jo committed ja maksu tulee syöksyyn. Mielestäni jossain kohdassa tässä menee nyt vähän logiikat ristiin.

En ole propellipää niin en voi todistaa, mutta olisi kiva tietää mitä solver tästä kädestä sanoo.

Näytä koko viesti
Akin pokeriblogi -

JR wrote:

Artsipappa wrote:

 Mitä solveri tähän sanoo, voiko joku painaa läpi niin ei tarvitse spekuloida?

Tässähän oli ajatus, että Aki pyrkii pelaamaan nimenomaan Kilpparia vastaan, ja pitää esim Kilpparin postflop-strategiaa epätyypillisenä. Molemmat ovat liveturnauksessa aika kaukana GTO:sta, ja molemmilla on varmasti myös hajua miten toinen pelaa itseä vastaan.

Solveri ei auta tässä hevon vittua.

 

Toki, ymmärrän sen. Mutta tarkoitinkin tämän kommentin takia joku voisi katsoa mitä solver sanoo:

"PP: ihan aidosti pidän perässämakselua tuossa tilanteessa niin huonona pelinä, että jopa ihmettelen miten sellaista iletään edes Pokeritiedon perillispalstalla ehdotella. Jos koet, että kaipaat perusteluja, niin esitän ne viikon päästä livestrategiakatsauksessamme"

Jos viittaa siihen että huono peli vain siksi että tyypit täysin epä-GTO ja koska tietävät toisensa pelit ja levelöinti menee hurjaksi niin toki solver turha. Mutta yllä olevasta mulle jäi ymmärrys, että Kilppari on sitä mieltä, että on aina kaikkialla huono peli vain maksaa. Niin jäi kiinnostamaan onko tosiaan näin.

Näytä koko viesti
Akin pokeriblogi -

Kilppari wrote:

Ok, jos JR niin sanoo, niin niin minun mielipide on päätös. 

JR:n kokoluokkavirheeseen sen verran, että minusta Akin koppi oli kyllä isompi, kun minusta jätin siihen ihan hyvin kippivaraa. Mutta en muista ihan tarkkoja kokoja, niin en väitä.  

PP: ihan aidosti pidän perässämakselua tuossa tilanteessa niin huonona pelinä, että jopa ihmettelen miten sellaista iletään edes Pokeritiedon perillispalstalla ehdotella. Jos koet, että kaipaat perusteluja, niin esitän ne viikon päästä livestrategiakatsauksessamme.

 

Siis tarkoitatko perässä makselulla että vain maksaa 3-betin? Ehkä mun ymmärrys on jäänyt 2010 luvulle, mutta ei se nyt täysin katastrofilta vaikuta kun 3-bet noin pieni? Mitä solveri tähän sanoo, voiko joku painaa läpi niin ei tarvitse spekuloida?

Näytä koko viesti
Akin pokeriblogi -

Kilppari wrote:

hauturi wrote:

Kilppari wrote:

Eiköhän tästä ole jo keskusteltu tarpeeksi. 

Hyvä tietää, että Kilppari päättää koska Akin blogissa jostain on keskusteltu tarpeeksi. Pahoittelen että osallistuin, modet voivat poistaa aiemman viestini.

Millä perusteella tuo oli "päätös"? Se oli mielipide samoin kuin sinun kantasi. 

Hyvä tietää, että kun Kilppari ajattelee tarpeeksi keskustellun, niin hauturi tulkitsee että Kilppari piti mielipidettään päätöksenä myös muiden puolesta, ja hyvä myös tietää että kilppari ei jäänyt sanattomaksi vaan lähti haastamaan hauturin ilmeistä väärinymmärrystä oliko Kilpparin sanominen päätös vai mielipide.

Hyvä myös tietää, että Artsipappa on ihan vitun urpo kun lähden blogia spämmäämään.

Näytä koko viesti
USA presidentinvaalit 2024 -

juuso628 wrote:

Johtuu siitä et se on erittäin epäsuosittu Demokraattien ytimessä..Jos Biden putoaa niin sitä ei kyllä tilalle oteta..Jos Kennydy haluaa olla ehdolla ni uus puolue pystyyn

En usko että ero johtuu tästä pelkästään tästä. Periaatteessa voisi independenttinä painaa, mutta sieltä ei kyllä toivoa ole presidentiksi nousta. Väitän, että tässä kyse on väärästä hinnoittelusta.. Toki voin olla väärässä.

Näytä koko viesti
USA presidentinvaalit 2024 -

Robert F Kennedy Jr kerroin presidentiksi 21.

Robert F Kennedy Jr kerroin demokraattien ehdokkaaksi 36.

Tehokkaat markkinat.

Näytä koko viesti
USA presidentinvaalit 2024 -

Voi olla että kestää tovin ennen kun on tumma nainen presidenttinä. Mutta tumma mies on ollut, nainen oli hyvin lähellä, tosiaan voitti popular voten. En näe miksi ei voisi olla. Mutta helppo se on huudella kun toistaiseksi pitää paikkansa. En kovin ihmeellistä perustelua kyllä nähnyt. Matkustanut siellä.. ok! 👍

Näytä koko viesti
USA presidentinvaalit 2024 -

juuso628 wrote:

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/e357e1d8-28df-421f-b2c4-59f01a0527ff

Trump ollut jo tovin gallupeissa edellä Bideniä ja nyt siitä uutisoitiin vihdoin jo Suomessakin.Demokraattien paine vaihtaa ehdokasta kasvaa koko ajan..Kuka sieltä hyppääkään viime hetkillä kärkiehdokkaaksi?Gawin Newsom?Kamala Harris?Vai viime aikoina väläytelty Michelle Obama?Betfairin markkinat myös tukee tätä..

Obama saattaisi voittaakin, mutta ymmärtääkseni ei ole ikinä osoittanut itse mitään mielenkiintoa? Silti Obaman kerroin hämmentävän alhainen oli jo viime kerralla, ja on taas.

Näytä koko viesti
Kiinteistö- ja asuntosijoittaminen -

Innilator wrote:

Kilppari wrote:

Hynägrande wrote:

 

 

 

 

 

Että näin tää nyt vaan menee. Jos korot ei laske niin tällaiset asunnot ovat ainakin sijoitusmielessä täysin "arvottomia". 

Ovatko samalla logiikalla arvottomia myös kaikki ne pörssiyhtiöt jotka tekevät tappiota eivätkä maksa tänä vuonna osinkoja?

Pörssiyhtiön osakkeita ei ole pakko omistaa, mutta harva pärjää ilman asuntoa, joten niiden markkina perustuu pääasiassa asumiseen ja toissijaisesti sitten sijoittamiseen.

 

Ei asuntojakaan ole pakko omistaa. Tämä ei myöskään vastaa kysymykseen. Logiikkaa haastettiin, niin tämä ei vastaa siihen millään järkevällä tavalla 

Näytä koko viesti