Olet täällä

Päivän politiikka - 20.6.2022 02.51

Kyllähän me tänne Suomeen tarvitaan kunnon MeToo-juttuja. Kiitos tästä Hesarille. Skandaaliuutisoinnilla saa klikkauksia.

Nykyäänhän ei nuorten naistenalkujen tule olla lainkaan tietoisia siitä että, jos menee miespuolisen henkilön kotiin illalla ja tämä tarjoaa alkoholijuomia, että mahdollisesti tämä mieshenkilö olisi kiinnostunut seksuaalisesta kanssakäymisestä.

Ihan yllättäen tulee neideille tällainen käytös ja sitten ahdistutaan. Kamalaa.

 

 

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 17.6.2022 11.54

Osto Fleming Properties @100

Näytä koko viesti
Aspire Global - 30.5.2022 01.43

"Neogames har nått en acceptans om 98,25 procent av kapital och röster rörande sitt bud på igamingbolaget Aspire Global.

Då samtliga villkor är uppfyllda kommer Neogames att fullfölja affären.

Neogames kommer nu att påkalla tvångsinlösen av resterande aktier och ansöka om en avnotering av Aspire Global från First North. Det sker också en förlängning av acceptansperioden till och med den 14 juni.

newsroom@finwire.se

Nyhetsbyrån Finwire"

Näytä koko viesti
One more Push 28.6.2021 - 26.10.2027 - 5.5.2022 03.40

Alaikäisten arvo-osuustilien ja OSTien suhteen omaisuushan on alaikäisen lapsen ja lähtökohtaisesti holhooja toimii edunvalvojana. Edunvalvojan on hoidettava alaikäisen omaisuutta huolellisesti ja suunnitelmallisesti. 

Tuolta löytyy edunvalvonta-asiasta tietoa. 

https://dvv.fi/alaikaisen-edunvalvonta

En ole mikään lakiasiantuntija, mutta käsittääkseni tuo huolellisuusvaatimus rajoittaa jonkin verran sijoitustoimintaa. Voisin kuvitella, että hyvin riskipitoiseksi katsottua sijoittamista voidaan pitää huolimattomana.

 

Näytä koko viesti
Venäjän tilanne - 21.4.2022 01.22

Jack Reacher kirjoitti:

Twitter linkin videon perusteella minusta vaikuttaa että Putinilla on Parkinsonin tauti tai vastaava. Jalka tahtoo vispata komppia ja kädetkin pyritään pitämään paikallaan toinen jemmattuna ja toinen tukevasti pöydästä kiinni pidellen. 

..

Tuota Putinin Parkinson-spekulaatiota näyttää löytyvän netistä jo vuodelta 2020.

Lähisukulaiseni on aikanaan sairastanut Parkinsonia. Muistaakaseni levodopa-niminen lääkeaine aiheutti hänellä aistiharhoja. Tuo levadopa lienee hyvin yleisesti käytetty Parkinson-lääke.

Parkinson-säätiön sivuilta:

Parkinson-lääkkeiden aiheuttamia psyykkisiä haittoja ovat esimerkiksi painajaisunet, aistiharhat, harhaluulot, mania, sekavuus ja impulssikontrollin häiriöt.

Aika huono yhdistelmä, jos tuolla Putinilla on todellakin Parkinsonin tauti ja haittavaikutuksia lääkkeistä.

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne - 17.3.2022 04.24

Druuge kirjoitti:

Tilanne on siinä mielessä ihan eri että sotaa ei käydä edes Venäjän maaperällä. Ja vähän luulen ettei sitä sille puolelle viedäkään. Putin pystynee elämään ihan normaalia elämää ja lähimmät taistelut on tuhansien kilometrien päässä. Jos tuosta vielä panikoi niin että alkaa ydinaseiden käyttöä harkitsemaan niin on ihme.

Mulla ei ole tietoa missä Putin tällä hetkellä on mutta Moskovasta on matkaa Kiovaan reilusti alle 1000km.

Näytä koko viesti
JR:n allokaatioblogi - 4.3.2022 11.08

En olisi yllättynyt vaikka letkassa olevista huoltoajoneuvoista oli ennen hyökkäystä myyty tavaraa ja polttoainetta pois. Venäläistä yksityisyritteliäisyyttä. Kuitenkin aika kauan olivat asemissa ennen hyökkäystä. Korruptio ja valtiolta varastaminen lienee ollut maan tapana jo hyvin pitkää.

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 23.1.2022 01.48

Aki Pyysing kirjoitti:

....

Tänään pöhköpalloa katsoessani sain raivarin, kun taas kerran mansikoita maksava DNA:n kaapelin kautta tuleva Viasat-kanava -pätki. No problem muuten, mutta NFL-playoffit menossa.

Päätin hankkia kesken pelin NFL Game Passin. Mutta se halusi erikoismerkillisen salasanan. Mie totesin haistakaa jenkit vinoneliö ja tilasin Elisan 35 euron Viaplayn, jota tarvitsen lähinnä muutamaan jenkkifutismatsiin, joista toisaalta maksan jo Viasatille ainakin saman. Viluttaa pehmeyteni ihan periaatteesta. En siis maksa kusettajille mielelläni pieniäkään summia.

....

Ettet vaan mennyt tilaamaan tuotetta(Viaplay), joka olisi kuulunut sinulle ilmaiseksi Viasat-kanavapaketin tilaajana.

https://help.viaplay.com/fi/rekisteroi-dna-asiakkuutesi-viaplaylla/

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 21.1.2022 07.27

hauturi kirjoitti:

Siis etsitään digitaalista kultaa, joka ei ole digitaalista eikä kultaa.

Bitcoini voisi olla aika hyvä tässä, kun se on tähän mennessä epäonnistunut olemaan aika monessa asiassa sitä, mitä sen on sanottu olevan. smiley (tämä on kryptoskeptikon vitsi, josta kenenkään ei pidä vetää hernettä nenäänsä)

Näytä koko viesti
Autostore IPO - 20.10.2021 10.10

Ite merkkasin tätä puoliläpällä18.10. 2000kpl ja sain 384kpl.

Tällä hetkellä n. +9%. 

Näytä koko viesti