Olet täällä

Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 23.1.2022 01.48

Aki Pyysing kirjoitti:

....

Tänään pöhköpalloa katsoessani sain raivarin, kun taas kerran mansikoita maksava DNA:n kaapelin kautta tuleva Viasat-kanava -pätki. No problem muuten, mutta NFL-playoffit menossa.

Päätin hankkia kesken pelin NFL Game Passin. Mutta se halusi erikoismerkillisen salasanan. Mie totesin haistakaa jenkit vinoneliö ja tilasin Elisan 35 euron Viaplayn, jota tarvitsen lähinnä muutamaan jenkkifutismatsiin, joista toisaalta maksan jo Viasatille ainakin saman. Viluttaa pehmeyteni ihan periaatteesta. En siis maksa kusettajille mielelläni pieniäkään summia.

....

Ettet vaan mennyt tilaamaan tuotetta(Viaplay), joka olisi kuulunut sinulle ilmaiseksi Viasat-kanavapaketin tilaajana.

https://help.viaplay.com/fi/rekisteroi-dna-asiakkuutesi-viaplaylla/

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 21.1.2022 07.27

hauturi kirjoitti:

Siis etsitään digitaalista kultaa, joka ei ole digitaalista eikä kultaa.

Bitcoini voisi olla aika hyvä tässä, kun se on tähän mennessä epäonnistunut olemaan aika monessa asiassa sitä, mitä sen on sanottu olevan. smiley (tämä on kryptoskeptikon vitsi, josta kenenkään ei pidä vetää hernettä nenäänsä)

Näytä koko viesti
Autostore IPO - 20.10.2021 10.10

Ite merkkasin tätä puoliläpällä18.10. 2000kpl ja sain 384kpl.

Tällä hetkellä n. +9%. 

Näytä koko viesti
Citycon - 24.9.2021 05.32

Paahtopaisti kirjoitti:

Uskon, että vuokrissa on laskupainetta siitä yksinkertaisesta syystä että tilasta on ylitarjontaa. Redi on ollut surkea ja sinne saisi varmaan hyviä sopimuksia, mutta eilen kävin myös Triplassa ja sielläkin on tyhjentynyt liiketilaa yllättävän paljon.

Vuokralaisilla on mahdollisuus kilpailuttaa ja se painaa vuokria.

Onko oikeasti kauppakeskuksen vuokralaisella mahdollisuus kilpailuttaa vuokraa?

Poismuutto kauppkeskuksesta toiseen aiheuttaa muuttokustannuksia ja uusi liikepaikka markkinointikustannuksia.

"Yllätävän paljon tyhjää liiketilaa" johtaa myös siihen, että ihmisvirrat vähenevät. Puolityhjässä kauppakeskuksessa, halvalla vuokralla toimiminen, ilman asiakkaita ei välttämättä ole vuokralaisen tavoite smiley Suomessa vuokrausaste Citykanilla on nykyään n.95%.

Itse en oikein usko vuokrien laskevan. Mutta kerrankos olen väärässä ollut.

Näiden mikrohavintojen osalta kannattaa myös mielestäni kuitenkin pitää mielessään, että Cityconin bisneksestä on n. 40% Suomessa.

 

 

 

Näytä koko viesti
Kilpparin tumputusbloki - 18.9.2021 12.53

Kilppari kirjoitti:

 

Alfil kirjoitti:

 

Kilppari kirjoitti:

Enpä muuten tajunnutkaan etukäteen mitä noista tappiorajoista esim Vegaseissa seuraisi. Kun maksimitappio on 500e niin tuohan menee tosi pelimiehellä-/ naisella heti ekana päivänä. Ja ilman pimpuloita ei noissa paikoissa kannata paljoa pyöriä. Eli suomeksi sanottuna nuo pelisalit tyhjenevät ja muuttuvat oikeasti kannattamattomiksi. Eli lopetus on varmaankin se ainoa vaihtoehto. Jotain huhujakin kuulin ja sen mukaan vähän reilun kuukauden humppa vielä soisi.

 

Käsittääkseni nuo tappiorajat koskevat ainoastaan peliautomaatteja. Eli rullaan, blackjackiin tai pokeriin saa edelleen tunkea niin paljon kuin sielu sietää.

 

 

Olet ymmärtänyt väärin.

Pokeri Vegaseissa ainoa johon saa tunkea vapaasti. 

....

Miten tuo oikein käytännössä toimii, noissa Vegaseissa? (En ole ikinä käynyt) Miten rullassa ja bläkärissä ylläpidetään asiakkaan tappiosaldoa? Pelimerkkien oston yhteydessä veikkauskortin kanssa toki helppoa nuo miinukset pistää tietojärjestelmään, mutta mitenkäs plussakirjaukset. Miten systeemissä valvotaan, että rahaksi lunastettavat pelimerkit kirjataan plussana voittajan tappiosaldoon?

Näytä koko viesti
One more Push 28.6.2021 - 26.10.2027 - 6.9.2021 11.34

PikkuPro kirjoitti:

...

Kivaa sikälikin koska maksoin ennenaikaisesti osan jättivelastani niin nyt jos jotain tulee niin voi jotain tulla itsellekin. Tosin nyt "hukkasin" viitisen kiloa kun Brassit-Argentiina koronasählättiin limboon...no eiköhän jotenkin aukene, maskit kehiin vain kaikille, IKUISESTI. Mielellään kumipuvutkin, helteellä. 

....

Off-topicia. Piti ite katsoa tämä matsi viaplayltä, kun ottelun alkamisaika oli klo 22 Suomen aikaan. Ei voi muuta sanoa kuin, että on noissa Etelä-Amerikan yhteiskunnissa vähän erilainen meininki kuin meillä. Otteluhan keskeytettiin paikan päällä 5 minuutin pelin jälkeen, kun 4 argentiinalaisen valioliigapelaajan olisi pitänyt brassien koronasäännösten mukaan olla 10 päivän karanteenissa. Terveysviranomaiset olivat tulleet paikalle ja joku joukkokokoontumishässäkkä oli kentän laidalla. Yleisöä ottelussa ei ollut. Aika käsittämätöntä suomalaisesta näkövinkkelistä, että peli ylipäätään aloitettiin ja miten ihmeessä tätä asiaa ei ollut hoidettu kuntoon ennen matsin alkua...

 

Näytä koko viesti
Citycon - 26.8.2021 01.33

AlterEgo kirjoitti:

"Nettovarallisuus oli vuonna 2010 18,95 € per osake. Kymmenessä vuodessa lähtenyt noin 40 %. Osingot huomioiden sulaminen ei tietysti ole noin rajua ollut."

Niin no valtaosa ei ole ollut osinkoa vaan pääoman palautusta.

Rohkenen epäillä tuota 40% sulamista. En tiedä miten tuohon lukemaan kirjottaja on päätynyt, mutta vaikuttaisi siltä, ettei merkintäoikeusantien vaikutusta osakkekohtaiseen nettovrallisuuteen ole huomioitu lainkaan. 2010-luvun alkupuolella noita anteja oli monta.

 

 

 

Näytä koko viesti
Netum - 2.6.2021 10.44

jarree kirjoitti:

 

Farseer kirjoitti:

Miksi hitossa Nordnet on ottamassa tästä 40€ välityspalkkiota jos myyn?

 

Myin itse ja näytti tuota 40€. Uskon kuitenkin että se on joku bugi tai tuon saa korjattua jälkikäteen jos se veloitetaan.

Itse katoin tuota tietokoneelta selaimella, niin tuli virheilmoitus:

"Kustannuslaskelma näyttää tällä hetkellä virheellistä kaupankäyntipalkkiota (40 EUR) Netum Group Oyj:lle. Kaupankäyntipalkkio peritään todellisuudessa normaalin palkkiotasosi mukaisesti. Pahoittelemme virheellistä näkymää."

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa - 26.5.2021 05.07

Voin tähän Eskon puolesta vastata, ettei hänellä ole PS:n jäsenkirjaa. Ns sitoutumaton ehdokas persujen listalla. Mutta kai hän sitten on vastuussa Halla-ahon kaikista puheista, kun täällä kovasti ollaan sitä mieltä.

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 20.4.2021 03.56

EkeKeke kirjoitti:

Ammattilaisten pitäisi itseasiassa maksaa jopa ETA alueella saadut voitot mikäli verottajan ohje on juridisesti pätevä ja tulkitsen sitä oikein.

......

Tuon ohjeistuksen alkuosasta selviää, että pokeri on Suomessa arpajaisveron alainen ja ETA alueella pokeri katsotaan arpajaisiksi niin ikään.

Lisäksi ohjeistuksessa alussa lukee:

Jos peli on järjestetty muualla kuin Euroopan talousalueella, tulo on veronalaista.

Näytä koko viesti