Olet täällä

Venäjän tilanne - 2.5.2022 07.14

Aika vaikea Putinin on piilotella todellista uhrien määrää mitä kauemmin sota kestää, Juhannuksena voi olla jo 40-50t ukkoa kaatunut niin joka ihmiset juoruilee, joka kaupunginosasta, joka korttelista on joku kuka tietää että joku on kuollut ja babushkat levittää tietoa.

Näytä koko viesti
Privanet - 20.4.2022 04.14

Älä neuvo Hynägrande kolttosia muille, sitä varten pitää käydä "yliopistot" ja maksaa oppirahat. Lisäksi on hovista tutulla pitkä tuomio missä itse konsultointi katsottiin rikolliseksi toiminnaksi vaikka ei osallistunut rikolliseeen toimintaan eikä ollut "tietoinen" rikollisesta toiminnasta.

Näytä koko viesti
Lifa Air Oyj - 20.4.2022 04.10

Miten tämmöiset "nakkikioskit" pääsee listautuu pörssiin? Eikö siinä ole mitään rajoja että pitää olla ihan aikuisten oikean kokoista liikevaihtoa? 

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa - 12.4.2022 03.34

Sanon tämän ohjeen minkä sain Jenkeiltä training campilta vapaaottelussa aikoinaan, K.I.S.S, se pätee kaikkeen elämässä. Älä tee ruokailusta mitään NASA tiedettä, itse olen 42v ja en ole 11v urheilut tosissaan ja kroppa on kuin kreikkalainen patsas ja syön helvetisti Ainoa ja Magnum jäätelöitä esim, mutta pidän ruokailun yksinkertaisena, syön mikropuuroa aamulla ja siihen mustikoita, mansikoita ja banaania ja marjakeittoa ja alta puoli litraa rasvatonta maitoa ja leipä tai pari näkkäriä juustolla tai kinkulla. Päivällä paistettuja tai keitettyjä munia tai munakkaan ja ruisleipää, päivällinen on iltapäivällä milloin syön "thaityttö" annoksen eli normaali pieni pyöreä lautanen ihan täyteen kanafilettä ja vähän riisiä tai perunamuussia ja maitoa puoli litraa ja leipää tai näkkäriä, välillä korvaan kanan jauhelihakastikkeella tai lihapullilla ja illalla hedelmiä lautanen. Näitä voi yhdistellä ja muutella ja syödä rahkaa ja tonnikalaa, mutta käytä omaa järkeä, älä laske mitään kaloreita, kuuntele perkele omaa kehoasi, aamulla kun heräät pitää olla vähän nälkä tai olet syönyt liikaa edellisenä päivänä.

Näytä koko viesti
One more Push 28.6.2021 - 26.10.2027 - 29.3.2022 02.35

En tunne Pikku Prota mutta olet "dinosaurus" niinkuin minä, kuolemme sukupuuttoon. Nykyään on niin vitun harvassa selkärankaisia ja sanansa mittaisia miehiä, oli sitten pappi tai lukkari tai talonpoika tai pressa tai mikälie arvo tai ammatti. Ihmisillä ei ole enää kunniaa tai moraalia.

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne - 28.3.2022 04.16

Miten ihmiset pystyy hyväksymään Venäjän systemaattiset sotarikokset? Esim just toi Mariupol. Olisi kyllä kiva saada Haloselta vastauksia ja Lipposilta ja Pekkariselta, onko Esko Aho kommentoinut mitään?

Näytä koko viesti
Venäjän tilanne - 27.3.2022 10.46

Eikös toi AK-47 ole paranneltu kopio Sturmgewehr44 vai miten se kirjoitetaan?

Näytä koko viesti
Päivän politiikka - 25.3.2022 02.42

Helpompi ois kuskata rajalle tai rajan yli ja "leipoa" vähän pandameikkiä vielä kaupanpäälle.

Näytä koko viesti
Citycon - 25.3.2022 02.31

En osta mitään firmaa mitä en itse ymmärrä että miten se firma toimii. Sama homma on että en sijoita ikinä mihinkään mitä en itse kykene näkemään tai mihin joku henkilö pyytää mutta itse ei laita palanutta puupenniäkään kiinni. 

 

 

Tällä hetkellä minun ostoni pörssistä on vain "harrastus" pohjalta ja yritän vähän hajauttaa salkkuani kun omissa kämpissä on kiinni suhteellisesti niin paljon. Seuraava ostos on ensikuun alussa kun vuokrat tulee vuokralaisilta niin ostan Sampoa 50kpl. Pyrin joka kuukausi ostaa noin tietyllä summalla osakkeita, en myy niitä vaan holdaan tästä ikuisuuteen.

Näytä koko viesti
Citycon - 24.3.2022 01.32

Huomenna ajattelin ostaa lisää kun "taikaseinästä" tulee rahaa eli YTK:sta. jos 400kpl saisi ja osinko olisi nykyinen eli 200e vuosi ja verot pois siintä niin saisin maksettua käytännössä HBO ja Prime tilauksen aina tuolla ostolla.

Näytä koko viesti