Olet täällä

Kiinteistö- ja asuntosijoittaminen - 9.11.2022 01.47

Petteri taitaa olla "taskulaskin" sijoittaja. Asunnon kunto ja vuokranmäärä määrittelee hitosti miten asunnot menee vuokralle, eritoten hienot kohteet menevät helpommin. Tuosta on vuokrattu kokonaan rempattu yksiö 520e kk +kulut, näkisin että tuosta saa helposti 490e kk+kulut. Pelkoa hinnanlaskemisesta ei oikein ole koska hinnat on tippunut jo niin paljon. Yksi asia mitä ihmiset eivät ota huomioon on taloyhtiö, taloyhtiön valmistumisvuosi ja korjaushistoria tulee näyttelemään suurta osaa nyt ja tulevaisuudessa, tätä 90% "sijoittajista" ei tajua ollenkaan/hyvin vähän. Luonnollisesti sijainti ratkaisee myös paljon, mutta kun on vuokralaisen markkinat niin tottakai halutaan asua hienossa kämpässä. Vahva tunne että esim Helsingissä ei mene mällimuovimattoyksiöt enää sormia näpsäyttämällä muille kuin KelaGold ihmisille ja kuka semmoisen haluaa hyvälle sijainnille asuntoon asumaan, eritoten jos on pelko että eläimiä uhrataan olohuoneessa tai vastavaa.

Näytä koko viesti
Kiinteistö- ja asuntosijoittaminen - 8.11.2022 03.24

Tuommoisen remppasin kun vuokralainen lähti pois. Hyvä taloyhtiö, siis oikeasti, mikä on harvinaista Suomessa. Kämppä on kanssa siisti. 

Näytä koko viesti
Kiinteistö- ja asuntosijoittaminen - 8.11.2022 03.23

32 m² Itsenäisyydenkatu 13 A, 53300 Lappeenranta Kerrostalo Yksiö myynnissä - Oikotie 17038365

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 8.11.2022 03.08

Ei kai nyt kukaan itseään oikeasti kunnioittava sijoittaja sijoita näihin, holhoukseen pitäisi julistaa. Yhdelläkään "nettirahalla" ei ole asevoimia takana suojelemassa mitkä kaikilla muilla maailman keskuspankeilla on. Monenko rahat pitää hävitä muunmuaassa Pohjois-Koreaan että järki tulee päähän, mutta jokainen sijoittaa tyylillään ja en epäile yhtään että eikö jotkuut olisi tienannut tällä, etenkin näissä "pyramidi" jutuissa ensimmäiset tuppaa tekemään.

Näytä koko viesti
Harvia - 12.10.2022 01.45

Vielä kun ei laita niitä helkatin halvimpia kiviä sinne, joko valkoista tai kasaa vähän erivärejä niin johan tonnin kiuas näyttää jo tuplaten paremmalta ja jokunen kymppi meni enemmän rahaa.

Näytä koko viesti
Citycon - 12.10.2022 01.24

Miettinyt että lisään Cityconia tuhat kappaletta, mutta kaikki merkit on ilmassa että pörssit tulee laskemaan niin ostonapin painallus tuntuu niin hiton vaikealta. Vaikka jakaisin kahteen ostoon eli 500kpl kerralla. Rahasumma on aika "mitätön", mutta vuosikymmenien virheistä ja muista idiotismista johtuen en vain halua enkä salli itselleni enää virheitä. Iso-Kristiinassa on jonkin verran kyllä tilaa ja kun Korona höpötys lähtee pois ja Eksote vielä niin tulee lisää tilaa, tietenkin tämä on vain yhden kauppakeskuksen otanta ja ei vaikuta isoon kuvaan hevonveetä, mutta vaikuttaa minun ajatusmaailmaani.

Näytä koko viesti
Kiinteistö- ja asuntosijoittaminen - 7.10.2022 02.54

Hyvä että tuot myös näkökulmia esille mistä kaikki ei tykkää tässä foorumilla. Totuus on yleensä semmoinen että se sattuu eniten. Itselläni on vielä 6 asuntoa ja tontti jäljellä salkussani ja ymmärrän että näitten arvo laskee, yhden noista myyn jokusen viikon päästä. Tonttia en pääse hyödyntää vaikka on hyvällä paikalla ja valmiit suunnitelmat hahmoteltua, ei löydy firmaa mikä osaisi rakentaa kolmea pientä yksiötä järkevällä kustannuksilla. Alle 100m2 ja laatikko ja halvat ratkaisut niin tarjottu 3-4te m2.

Näytä koko viesti
Kenellä on isoin? (Osakesäästötili) - 7.10.2022 02.51

Itselläni ei ole kykyä korkeampaan matematiikkaan, mutta miten otetaan tuohon vielä inflaatiokorjattuna kurssikehitys?

Näytä koko viesti
Kiinteistö- ja asuntosijoittaminen - 22.9.2022 03.45

Kyllä niitä asuntoja tulee myyntiin ja paljon. Ei normaalilla sijoittajalla tai jopa oman asunnonostajalla riitä rahat 4 pinnan korkoon ja marginaaliin, siihen vielä että ruoka on kallistunut kymmeniä prosentteja ja energia ja muut. Kovat ajat tulee, itse olen velaton ja tilillä rahaa ja myyn ensikuussa taas yhden kämpän pois, myyn ainakin 10 pinnaa halvemmalla ja vielä helkatin hienoksi rempattuna, se mitä joku on joskus saanut ei tule tapahtumaan enää ihan helpolla. Sitten olisikin 6 numeroinen summa tilillä ja puolisen tusinaa velattomia asuntoja (poislukien joitain taloyhtiön remppalainoja) ja velaton uusi auto.

Näytä koko viesti
Fortum - 21.9.2022 02.45

Olen ilmeisesti yksinkertainen kansanmies, mutta en ymmärrä millään miten tästä saa hyvän diilin, sivistäkää minua kiitos? Eli työnnetään seitsemän miljardia sisään ja saadaan puoli miljardia takaisin ja vielä lisäksi menetetään Venäjällä miljardeja todennäköisesti. Jaahas, Ojalan laskuoppia.

Näytä koko viesti