Olet täällä

Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 3.8.2021 03.11

Aina on ihmisiä mille ei ikinä mikään riitä ja aina valittaa, vittu annat satasen niin miksi et antanut kahtasataa. Miettikäähän vaikka Suomessa sosiaaliturvaa, yksi ihminen voi saada valtiolta 1,5te kk helposti ja vielä valitetaan, jotenkin uskomatonta.

Näytä koko viesti
Vapaata nautintoa - 24.7.2021 02.57

Onko Slice ja Dharma sama henkilö?

Näytä koko viesti
Citycon - 24.7.2021 02.55

Lappeenrannassa omistaa ilmeisesti Iso-Kristiinan ja sieltä lähtee harva se viikko liike pois ja ei näytä uutta tulevan tilalle.

Näytä koko viesti
Kiinteistö- ja asuntosijoittaminen - 22.7.2021 03.45

Meni vielä yksi kauppa maaliin, mummonmökki, teen vähän remppaa siihen ja laitan vuokralle, kuolettaa itsensä alta kahdessa vuodessa. Kohtahan joutuu perhana perustaa jo osakeyhtiön jos haluaa ruveta optimoimaan veronmaksuja ja mahdollista laajentumista kaksinumeroiseen lukuun ja eteenpäin.

Näytä koko viesti
Telia - 21.7.2021 10.39

Näyttää tippuvan, lähes viisi pinnaa jo.

Näytä koko viesti
JR:n allokaatioblogi - 17.7.2021 01.36

Hyvä että on vielä periaatteen miehiä ja ei myy sanaansa ja periaatteitansa, kiva huomata että ei ole ainut dinosaurus.

Näytä koko viesti
JR:n allokaatioblogi - 16.7.2021 03.27

Minä en luota yhteenkään näihin vetofirmoihin, itsellä lyötiin aikoinaan tilit kiinni eräästä tunnetusta firmasta kun minä ja toinen lappeenrantalainen olimme liian usein samassa pöydässä, en tuntenut enkä edes tiennyt tätä asiaa, mutta he näkivät sen tilitiedoista ja tai ip osoitteesta. Riitelyn jälkeen sain saldoni takaisin jotain alta viisitonnia.

Näytä koko viesti
Nokia - 13.7.2021 04.13

Ohoh, enää ei voi sanoa että Nokia ja Kepu pettää aina! Nyt voi enää sanoa että Kepu pettää aina!

Näytä koko viesti
Kiinteistö- ja asuntosijoittaminen - 13.7.2021 04.12

Itselläni on jokunen kauppa mennyt tässä maaliin, toista hiostin karvan alle 4kk ja toista yli puolivuotta. Myin myös yhden uuden kaksion pois. Mietin että pitäisiköhän ruveta jotain blogia pitämään tänne jos jaksaisi, teen kyllä harrastuspohjalta näitä ostoja ja myyntejä ja remppoja. Kokemusta on kuitenkin jonkun verran ja jos mie en osaa niin sitten kysytään "isommilta pojilta", tarvittaessa vaikka miten hittoon se Globen sitten rakennettiin.

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 3.7.2021 02.03

Olen Dharman kanssa osittain tässä asiassa samaa mieltä että ne ketkä huutaa nyt että missä se lama on ja lälläää niin täytyy olla harvinaisen tyhmä yksilö. Ajan kysymys milloin paska osuu tuulettimeen, näitä elvytyksiä ja rahanpainamista on kokeiltu jo Rooman valtakunnasta lähtien ja mitä on käynyt. Ei tarvitse pitää stetsoneista kiinni ja rom rom rom, mutta oikeasti eihän nykyinen tilanne voi kauan kestää. Mihinkään 70% kertarysäyksiin osakkeissa ja asunnoissa en usko, mutta monta vuotta voi kestää lasku.

Näytä koko viesti