Olet täällä

Kiinteistö- ja asuntosijoittaminen - 22.9.2022 03.45

Kyllä niitä asuntoja tulee myyntiin ja paljon. Ei normaalilla sijoittajalla tai jopa oman asunnonostajalla riitä rahat 4 pinnan korkoon ja marginaaliin, siihen vielä että ruoka on kallistunut kymmeniä prosentteja ja energia ja muut. Kovat ajat tulee, itse olen velaton ja tilillä rahaa ja myyn ensikuussa taas yhden kämpän pois, myyn ainakin 10 pinnaa halvemmalla ja vielä helkatin hienoksi rempattuna, se mitä joku on joskus saanut ei tule tapahtumaan enää ihan helpolla. Sitten olisikin 6 numeroinen summa tilillä ja puolisen tusinaa velattomia asuntoja (poislukien joitain taloyhtiön remppalainoja) ja velaton uusi auto.

Näytä koko viesti
Fortum - 21.9.2022 02.45

Olen ilmeisesti yksinkertainen kansanmies, mutta en ymmärrä millään miten tästä saa hyvän diilin, sivistäkää minua kiitos? Eli työnnetään seitsemän miljardia sisään ja saadaan puoli miljardia takaisin ja vielä lisäksi menetetään Venäjällä miljardeja todennäköisesti. Jaahas, Ojalan laskuoppia.

Näytä koko viesti
Fortum - 15.9.2022 02.52

OK, kiitos. Eli toi on "pokeria" vähän niinkuin. Itse en kyllä luota että Tytti neuvottelisi sopparin kotiin, vaikka Sanna neuvoisi tekstiviestillä nousuissa, oli sitten Vireniä tai Pepsiä vetänyt tai vain mietoja alkoholituotteita.

Näytä koko viesti
Fortum - 15.9.2022 02.13

Kertokaahan nyt tyhmälle että miksi Fortum nousee? Ei mene minun jakeluun, eikös Fortumin arvo ole omaisuus-velat? Saksat ja Venäjät voi kirjata lähestulkoon nollan arvoiseksi, jos tulee prosentti tai kymmenen niin se on lottovoitto. 

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 14.9.2022 02.04

Tuhat kappaletta Teliaa. Saan maksettua kaksi halpaa videokirjastoa osingoilla. En tiedä mitä tapahtuu tulevaisuudessa enkä milloin tapahtuu tai mitä Pihtipuhtaan mummo ois tehnyt tai Lapin Legenda Krunssila, mutta itse ostin ja holdaan noita.

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 14.9.2022 02.01

Allekirjoitan saman kaikessa mahdollisessa bisneksessä/työssä. Sanon sitä "löysäksi" rahaksi ja muu on "tiukkaa" rahaa.

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa - 3.9.2022 09.43

Mitkä kortit voi maksa kymmeniätuhansia? Itse en ymmärrä noista korteista tai tuommoisista asioista mitään, mutta aina kun tulee joku uusi asia niin haluan oppia.

Näytä koko viesti
Venäjän tilanne - 3.9.2022 09.41

Nyt vaadittaisiin Eurooppaan oma Ronald Reagan perkele, kovaa kovaa vasten ja voitto kotiin. Venäjä ei ymmärrä kuin voimaa ja kovuutta, ihan kuin mustalainen/muslimi. Täysi kauppasaarto päälle ja niin paljon aseita ja panoksia ja varusteita Ukrainaan että ennen Joulua on työnnetty venäläiset takaisin Venäjälle, pysyköön siellä Onnelassa.

Näytä koko viesti
Kiinteistö- ja asuntosijoittaminen - 1.9.2022 05.44

https://www.facebook.com/sijoitusyhtio.eldoradooy/posts/pfbid02vDW6SJ2bk...

 

Näytä koko viesti
Kiinteistö- ja asuntosijoittaminen - 1.9.2022 03.00

Illalla tai huomenn after kuvat, lähiöön tein "hukkamatskuista" / tingityistä matskuista koko projektin. Hinnat oli noussut ja työnmäärä oli aivan vitunmoinen, koko vitun kesä meni.

Näytä koko viesti