Olet täällä

Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa - 27.4.2021 03.15

Sivuhuomautuksena ihan oikeana PT ja urheilleena ympäri maailmaa niin jos se kävely on yhtä p...aa niin kokeile crossaria, itselläni on urheiluvammoja kroppa täysi niin tunti tai kaksi menee heittämällä aamulla ja samalla opiskelen näytöltä ja teen töitä. Etsi semmoinen sali missä crossareissa on näyttö.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 16.4.2021 03.45

Miten te uskallatte sijoittaa näihin hömpötyksiin? Itse olen omassa elämässäni konktreettisesti oppinut että älä ikinä lähde semmoiseen mukaan mitä et pysty näkemään tai tiedä muuten varmasti että se on olemassa ja sitä ei voi kukaan tuosta vain viedä pois. Esim en sijoittaisi mihinkään "Paskastaniin" tai vastaavaan euroakaan kun tiedän että minun "hauiksillani" ei niitä rahoja haeta takaisin, mutta voisin jonkun ison Jenkkifirman kautta ehkä jopa sijoittaakin jos olisi rebuplikaanipressa vielä Jenkeissä. 

 

 

 

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 31.3.2021 03.58

Itse olen miettinyt "hyötyliikuntaa" rinkka selkään ja kävelen Prismaan ja Lidliin joka päivä ja ostan ruokaa täyteen, vie noin 90-120min ja painoa on nyt mitä sinne rinkkaan eksyy. Kuntopiiriä teen kotona ja pienet käsipainot riittää ja oma kehonpaino vallan hyvin, ei mitään "Charles Bronson" kuntopiiriä rundissa vaan ihan joku 30-40min vain ja kevyesti.

Näytä koko viesti
Sijoitustiedon moderointi ja sen arvostelu - 31.3.2021 03.55

Osa alapeukuttaa jos ei tykkää aiheesta vaikka olisi rautaista faktaa. Pitäisi pystyä aina käsittelemään rationaalisesti asiat, esim vaikka joku sanoisi Trumpista jotain ja se olisi totta niin pystyn hyväksymään sen ja minun ei tarvitse alapeukuttaa tai ruveta vänkää, mutta puolin ja toisin tunteet vie ja sivusta seuranneena olen huomannut että eritoten "paremmilla ihmisillä" tuntuu vaikeammalta hyväksyä esim tilastoja tai muuta faktaa.

Näytä koko viesti
Pankista saa rahaa – ellei ole yritys tai maahanmuuttaja - 15.3.2021 05.57

Kannattaa vähän lähdekritiikkiä ottaa mukaan, oletko Aki varmistanut että asia on oikeasti näin? Vai onko taas uhriutumista ja/tai "i am seventeen" juttuja?

Näytä koko viesti
Kiinteistö- ja asuntosijoittaminen - 10.3.2021 03.23

Jaahas, tarjous meni läpi yksiöstä. Noin 4km keskustasta ja kylä missä asunto sijaitsee on Willimiehenranta. 70 luvun kerrostalo missä on raskas julkisivuremppa tehty. Nettotuotto tulee olemaan noin karvan päälle 20% ja vaikka laskisi millä remonttivaralla niin ollaan vielä reilusti yli 15% nettotuotto.

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa - 6.3.2021 01.29

Kattokaa Halla-Ahon Twitteri, kertoo kaiken ja enemmän kuin tuhat sanaa. Tuon jälkeen pitää olla aika deniaalissa ja sekaisin jos vielä kannattaa vaalien siirtämistä. Kyllä vain hämmästyttää päivä päivältä enemmän ihmisten kaksinaismoralismi ja itsensä kusettaminen. Olit sitten Vihreä tai Punainen tai vaikka Kuunatsi.

Näytä koko viesti
Parhaat set for life vinkit nuorelle jannulle - 17.2.2021 02.14

Toi Bingon takaamishomma on erittäin tärkeä asia, supertärkeä. Lisäksi jokaisella on omat rahat, et lainaa 20e euroa tai 200te euroa! Jos sukulaisuus tai ystävyys kaatuu siihen että et suostu olemaan "lypsylehmä"/takaaja/lainaaja/antaja niin antaa kaatua.

Näytä koko viesti
Parhaat set for life vinkit nuorelle jannulle - 15.2.2021 02.23

Toi avioehto käy "murenemaan" osittain kun saatte lapsia ja olette tarpeeksi kauan yhdessä, oikeudella on oikeus kohtuullistaa sitä, alle kahden vuoden naimisissa olossa ei aina tarvitse avioehtosopimusta koska avioliitto on lyhyt niin jos on riitainen avioero niin oikeus määrää mahdollisesti kummallekin omansa. Tämä on varatuomarin suusta suoraan, vieläpä kalliin semmoisen. Jos on ihan oikeaa rakkautta niin ei siihen mitään avioliittoa tarvitse, se on vähän vanhanaikaista. Itse parin avioliiton ja parin avoliiton jälkeen niin en tarvitse kirkolta/valtiolta mitään lupia/siunauksia siihen kenen kanssa olen tai en ole.

Näytä koko viesti
Parhaat set for life vinkit nuorelle jannulle - 13.2.2021 05.21

Sitten alkaa "kiristys" että et rakasta oikeasti jos haluat avioehdon ja jne ja toi pilaa rakkauden ja romantiikan, hahahahaaaa. Se on helpompi kompastua aikaisessa vaiheessa niin oppii nopeammin ja tulee halvemmaksi ja kerrasta on sitten mentävä jakeluun kun olet maksanut satoja tonneja ja toinen kymmeniä tonneja ja hups hei ja kaikki puoliksi.

Näytä koko viesti