Olet täällä

PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 3.12.2020 02.49

Ikinä asiat ei ole niin huonosti että viinalla ei saisi vielä huonommaksi niitä, sama homma oli sitten Pepsiä, Imua tai vaikka "90% puolalaista saunaa" tai mitä päihdettä vain niin vain huonommaksi menee asiat ja se on heikkoutta paeta niihin. Toi että poistaa negatiiviset ihmiset elämästä on hyvä ratkaisu, itse poistin yli 80% tutuista kun jutut oli samaa negatiivisyyttä ja ei huomattu omia virheitä ja syytettiin muita ja ei ikinä oppinut virheistä. 

 

Itse puntaroin ensivuotta että kun Korona jyllää ja firmoja on helisemässä niin pitäisikö perkele vielä kerran rykäistä ja yrittää kunnolla, ihan järkeviä firmoja myynnissä kenellä on kassavajetta ja kun Korona on ohi niin pikkuhiljaa alkaa pyöriä taas. Tuossa olisi 50te firma myynnissä tällä hetkellä ja ja jos kulut ajaisi minimiin niin tekisi tappiota noin 5te kk max siihen asti kun rajoitukset on päällä, joku 200te on arvo firmalla jos ei olisi Koronaa ja/tai Korona on ohi. 

Näytä koko viesti
Ollakko vai ei olla treidaaja ? - 3.12.2020 02.40

Monta onnistunut kauppaa pitää lopulta tehdä että korjaa yhden isomman epäonnistumisen? Itselläni ei kyllä daytreidaus onnistu millään kannattavaksi, sen takia otan "lapin miehen" neuvosta vaarin ja en mene sinne nenineen missä muut on ollut munineen.

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 2.12.2020 03.08

Minkälaisesta summasta on kysymys? Jos on sellainen että tulee pohjakosketus niin sitten antaa mennä koko pohja vain auki ja laiva uppoaa, mutta itse et sen mukana. Muillakin on näköjään ollut tuollaisia "luottokavereita", noi vituttaa pitkän aikaa, mut noista pääsee eroon kun ei ole tekemisissä, lähisukulainen kun tekee saman niin ei ole niin helppo päästä eroon.

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 2.12.2020 03.02

Mikä raha riittää ihmisille taloudelliseen riippumattomuuteen? Eräällä entisellä tutulla oli "pakolliset" menot 15te kk, sitten vasta ruoka ja asunto ja vastaavat. Itse mietin että 500te omaisuutta ja 6-8% tuotolla ja auto ja asunto maksettu, sitten käyn "harrastaa" työntekoa.

Näytä koko viesti
Kiinteistö- ja asuntosijoittaminen - 1.12.2020 06.07

Kävin ennen Koronaa Osuuspankissa juttelemassa että mitä jos perustaisin osakeyhtiön ja siirtäisin asuntoni sinne apporttina ja lainaisin vielä sinne rahaa. Laittaisin noin varttimillin sinne yhteensä omaisuutta ja ja vakituisia vuokratuloja kuukaudessa olisi noin 2200e ja vastikkeet pois 800e ja taloyhtiölainoja olisi joku 30te. Kysyin pankista että miten lainapuoli onnistuisi firmalle niin ekana vuonna olisi kuulemma aika haastavaa saada lainaa ja sitten kun olisi eka tilinpäätös niin 30% käsirahalla ja marginaali olisi jossain 3-4% välissä, nauroin ja sanoin että eikö ole helppo tinkiä uudiskohde missä on laina valmiina prosentin korolla ja kun tinkii niin käsiraha on jossain 20-25% välissä.

Näytä koko viesti
JOM Rahastot - kiinnostaako Kaakkois-Aasia? - 25.11.2020 05.01

Mistä sitä sijoituslainaa saa tosi helposti? Itse en kyllä ole saanut vaikka vuosia vääntänyt pankkien kanssa, ja on ollut tuloja tarpeeksi, jopa jakaa vaikka parille naapurillekin. Jotain Nordnetin kultaluottoa vai mikä se oli 0.99% korolla mutta oliko se 70% vai 80% salkun koosta.

Näytä koko viesti
Suomen verojärjestelmä ja sen kehittäminen. - 25.11.2020 04.57

Tasavero olisi helppo ja yksinkertainen järjestelmä. Julkinen sektori huomattavasti pienemmäksi ja toimivammaksi. Kehitysapu ja haittamaahanmuutto heti seis, nielee jopa 4 miljardia vuodessa. Palkkaaminen ja potkujen antaminen helpommaksi. Yrittäjyys helpommaksi byrokratian osalta. 

Näytä koko viesti
Ovaro (os. Orava) - 22.11.2020 11.09

Itse näkisin jus noi Savonlinna ja vastaavat kohteet että jos ei ole hyvää pitkän ajan suunnitelmaa niin eroon vain ja lyhentää lainaa. Esim täällä siun entisessä kotikaupungissa Asuntopalvelu myi kaikki yksittäiset asuntonsa pois ja myös kerrostaloja, esim ne Saratien "sijoitusasunnot"=) Kun firma kasvaa liian isoksi niin minusta tuntuu että oheiskulut kasvaa kovemmin siinä sivussa, yhtäkkiä tarvitaan tätä ja tätä ukkoa ja akkaa ja uutta toimistoa ja autoja ja muuta vastaavaa, nämä ovat niitä oheiskuluja mistä pystyisi karsimaan, ei tarvita kuin x määrä sihteerejä ja heillä ei tarvitse olla 500euron tuoleja perseen alla, ei tarvita kymmenta aluejohtajaa/johtajaa/"keksitty nimike". Itse olen seurannut Oravan ajoista lähtien tätä touhua ja ihmetellyt välillä.

Näytä koko viesti
Ovaro (os. Orava) - 21.11.2020 03.15

Ei helkatti, miten työ jaksatte perhana. Mutta ihan asiaakin olisi, pystyykö Ovaro karsimaan erinäisiä kuluja? Pystyykö myymään roskakohteet pois? 

Näytä koko viesti
Kuinka päästä pois oravanpyörästä? - 19.11.2020 03.27

Luin vähän aikaa sitten "aivosumusta" artikkelin ja rupesin miettimään, toi tuli minulla ennen loppuunpalamista. Suomi on siintä hassu maa että kun rupeat tekee kunnolla töitä ja palkka nousee 8te kk brutto tai yli niin jumakiuta että "pyörre" lähtee käyntiin, ekana puolet pois, sitten mahdolliset elatusmaksut tonni pois, sitten autoon liittyvät maksut kun tarvitset sitä työssä ja lasten kanssa. No joku 2300e on jäljellä, sitten pitää olla sen kokoinen asunto että lapset pystyy myös asumaan siellä, 1200e pois ja 1100e jäljellä, sitten ruokaa ja vaatteita ja puhelin ja salikortit ja netflixit niin huomaat jumalauta että sataa euroa ei ole loppukuusta, kaiken lisäksi ei ole skumppaa juotu eikä Belucaa syöty eikä "Sofioita" tilattu tunniksi kotiin. Itselläni toi kävi lopulta eniten luumuun, kaikki rahat meni muille ja itse oli se kuka painoi vitusti töitä että sai tuollaisen elintason. 

 

 

 

Näytä koko viesti