Olet täällä

Parhaat set for life vinkit nuorelle jannulle - 17.2.2021 02.14

Toi Bingon takaamishomma on erittäin tärkeä asia, supertärkeä. Lisäksi jokaisella on omat rahat, et lainaa 20e euroa tai 200te euroa! Jos sukulaisuus tai ystävyys kaatuu siihen että et suostu olemaan "lypsylehmä"/takaaja/lainaaja/antaja niin antaa kaatua.

Näytä koko viesti
Parhaat set for life vinkit nuorelle jannulle - 15.2.2021 02.23

Toi avioehto käy "murenemaan" osittain kun saatte lapsia ja olette tarpeeksi kauan yhdessä, oikeudella on oikeus kohtuullistaa sitä, alle kahden vuoden naimisissa olossa ei aina tarvitse avioehtosopimusta koska avioliitto on lyhyt niin jos on riitainen avioero niin oikeus määrää mahdollisesti kummallekin omansa. Tämä on varatuomarin suusta suoraan, vieläpä kalliin semmoisen. Jos on ihan oikeaa rakkautta niin ei siihen mitään avioliittoa tarvitse, se on vähän vanhanaikaista. Itse parin avioliiton ja parin avoliiton jälkeen niin en tarvitse kirkolta/valtiolta mitään lupia/siunauksia siihen kenen kanssa olen tai en ole.

Näytä koko viesti
Parhaat set for life vinkit nuorelle jannulle - 13.2.2021 05.21

Sitten alkaa "kiristys" että et rakasta oikeasti jos haluat avioehdon ja jne ja toi pilaa rakkauden ja romantiikan, hahahahaaaa. Se on helpompi kompastua aikaisessa vaiheessa niin oppii nopeammin ja tulee halvemmaksi ja kerrasta on sitten mentävä jakeluun kun olet maksanut satoja tonneja ja toinen kymmeniä tonneja ja hups hei ja kaikki puoliksi.

Näytä koko viesti
Markkina tänään: Seuranta- ja kommentointiketju - 12.2.2021 05.15

Itse en ymmärrä tätä helkatin rahanpainamista, sitä on kokeiltua jo Roomassa aikanaan ja sen jälkeen monessa muussa valtiossa ja aina huonoin tuloksin. Markkinoitten pitäisi antaa olla ja jos yhtiöitä kaatuu niin sitten niitä kaatuu, tämä keinotekoinen markkinoitten ylläpito ei ole järkevää, sama kun joisi viinaa krapulaan, siirretään vain myöhemmäksi ja kovemmaksi.

Näytä koko viesti
Kiinteistö- ja asuntosijoittaminen - 11.2.2021 05.27

Jos on niin tyhmä että lyhentää lainaa 30te ja luulee että automaattisesti saa sitä vasten lainaa niin kannattaa lopettaa asuntosijoittaminen. Minulle Osuuspankki sanoi että he eivät myönnä kenellekään 100% lainoja enää, kyseessä siis Lappeenrannan Osuuspankki, en uskonut tätä lausetta, mutta kivenkovaan väitti että asia on näin ja en usko edelleenkään. Mutta ne laina-asiat ei käy sormia napsauttamalla taskulaskinmatikalla. Viimeiset pari vuotta niin lähes kuukausittain on muuttunut pankissa jutut, olen jotakuinkin parikymmentä lainaa nostanut parin kolmen vuoden aikana.

Näytä koko viesti
Huhtanen Capital - 11.2.2021 02.07

Se oli jo sangen hyvin, veikkaan että sinä ja Huhtanen/lähipiiri on ainoat ketkä on jäänyt plussalle.

Näytä koko viesti
Kiinteistö- ja asuntosijoittaminen - 11.2.2021 02.03

Toi vivuttaminen toimii tietyn aikaa, mutta pankki viheltää sen jossain vaiheessa poikki, itselläni 10 asunnon kohdalla. Se kyllä kiristy kokoajan että pitää laittaa isompi käsiraha ja lopuksi ei riittänyt enää edes 30% kun sanottiin että on liikaa asuntoja. Maksukyky ei ollut ongelma, tulot oli 6te kk brutto palkka ja 6te vakituiset pääomatulot. Lainaa oli maaseudulla uudemman OKT verran yhteensä.

 

 

Osa pankeista ja osa pankin työntekijöistä ei suostu hyväksymään asunnon arvonnousua esim remontilla vaikka olisi kuinka mittavat dokumentit ja LKV lausunto ennenkuin 12kk on vierähtänyt, yritin kerran kysellä tästä logiikasta niin sain selitykseksi että heillä on jotkuut turvajärjestelmät mitkä estää esim 80te asunnon arvonnousun 130te parissa kuukaudessa, vaikka asuntoon olisi tehty todella mittava remontti ja se olisi keskimääräinen m2 hinta siltä alueelta ja vaikka olisi se "maaginen" kallis A4 LKV lausunto.

 

Esim itse ostin yksiön kylän parhaalta paikalta ja piti remontoida ihan täydellisesti, mm kylppäristä piti kaivaa vaakaviemäri esiin kun oli maantasokerros, 10 viikkoa meni siihen että sain luvan millä sai hakea luvan ja se lupa meni läpi. Siinä tuplaantui asunnon arvo 10viikkoa byrokratiaa ja 10 viikkoa kovin töitä, mutta pankki ei hyväksynyt tätä kyseistä asiaa, mutta asunto meni välittömästi kaupaksi ennen julkista myyntiä.

 

Näytä koko viesti
Kiinteistö- ja asuntosijoittaminen - 10.2.2021 05.44

Siis 150te pyydät siintä ja jättää 405e kk miinus verot ja muuttujat, ostaako joku hullu rehellisesti sanottuna "tämmöisiä" sijoituskohteita? Kännissä all in Teliaan tai Nordeaankin tuottaa paljon enemmän vähemmällä vaivalla.

Näytä koko viesti
NoHo Partners ent. Restamax - 10.2.2021 02.49

Laajennan vielä edellistä koskien lähestulkoon kaikkea niin Suomi Oy Ab ei tule palautumaan, vaadittaisiin niin kovia päätöksiä ja pitäisi käydä pohjakosketuksessa kansan että tulisi tapahtumaan. 

Näytä koko viesti
Nokia - 5.2.2021 04.27

Ja jos on kyse rakennusvirastosta niin puolenpäivän jälkeen jo kotiin perjantaisin.

Näytä koko viesti