Olet täällä

Foorumin pisteytyssysteemin kehitysehdotukset - 22.11.2020 10.24

Kuulostaa vähän siltä, että oletusarvona olisi se, että aina kun Turms kirjoittaa niin se on jotain lukemisen arvoista?! Suurin osa Turmsin viimeisistä yläpeukuista on tullut kannanottona ”Trump trolleja” vastaan, eikä ole mitenkään liittynyt viestien sisältöön. Tämän piti olla kiellettyä, mutta eipä näytä olevan. Turms jos joku on jatkuvasti valittamassa, vaikka joku jo hänelle erittäin asiallisesti kertoikin, että miksi antoi alapeukun. Tähän taisikin olla joku vastakommentti, että teen mitä haluan. Oikeastaan se mikä on aika ironista on se, että Turms muistuttaa käytökseltänsä erittäinkin paljon vihaamaansa Trumppia. Oli miten oli, niin yhtä lailla se on tyhmää jos jakelee yläpeukkuja vain kannanottona nikin puolesta. Oma ehdotukseni on, että ei olisi ylä/alapeukkuja vaan samaa/erimieltä painikkeet.

t. söpö 3 viestin mies

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 20.11.2020 09.36

Pörssimörssäri kirjoitti:

Tanaan myin loputkin catenat. Tuloksena miniprofit jonka olisi saanut myymalla pikkuposan traiding updateen loppukesasta. Jatkossa pitaa naissa bulliprojekteissa edeta varovaisemmin. En nyt tarkoita mitaan hiirimaisia keventelyja nousuihin/osareihin jotka ovat lahinna oman mielihyvan/mielipahan optimointia rahan sijaan vaan position kasvattamista harkitusti. Ite survoin tahan lisaa rahaa fomona / silloin kuin sita sattui olemaan, vaikka Catenan hyvin volatile kurssikehitys olisi tarjonnut mahdollisuuksia kasvattaa positiota selvasti pienemmalla keskihinnan kasvulla.

No, neljannes Catena-kruunuista on uudelleensijoitettu niinikaan Ruotsiin. Otin pienet avausposat 1) Stillfront Group  2) Embracer Group. Planina on siis kerata pikkuposia pelifirmoja elakesalkkuun. Talla hetkella kyttayslistalla on kaanneyhtiot Rovio ja Square Enix.

Miten isolla salkulla operoit ja teetkö tätä ihan työksesi? Hyvin tuntuu napsuvan. Me like! Jatkan peesailua laugh

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 19.11.2020 01.29

Turms kirjoitti:

Palasin threadiin, koska keskustelu muuttui poissaollessasi asialliseksi. 

Ja päätit siis nyt tulla muuttamaan tätä. Huohno

Näytä koko viesti