Olet täällä

PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 1.12.2020 12.18

Toi kuulostaa ihan hyvältä käytännön vinkiltä, mutta mun mielestä on myös jotenkin romanttista, että PikkuPron kaltainen rahallaleikkijä / ammattipeluri / globetrotter hankkis burner phonen bisnesprojektia varten. Äänestän puolesta. Jos saa vielä niitä simpukkaluureja, niin sen vois runksutella Walter White -henkisesti katki kun kaupat on tehty!

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 17.11.2020 04.06

Turms kirjoitti:

Koska keskustelu näkyy kääntyneen asialinjalle, käännän takkini, ja kirjoitan vielä itsekin jotakin ketjuun:

Minua askarruttaa se, kuinka hyvin sekä Trump että Biden osasivat suunnata viime hetken kampanjatyönsä juuri niihin osavaltioihin, jotka oikeastikin olivat kiikun kaakun. Samaan aikaan julkiset gallupit lupailivat ko. osavaltioita varmoiksi nakeiksi suuntaan tai toiseen. Onko demokraateilla ja republikaaneilla laittaa omiin mielipidetiedusteluihinsa huomattavasti enemmän rahaa kuin julkisilla tahoilla? Jos on, niin seuraavalla kerralla kannattaisi julkisten pollien lisäksi seurata tarkasti puoluekoneistojen liikkeitä viime päivinä ennen vaaleja.

Suuntasivatko he kampanjoinnin niihin osavaltioihin, joissa tulos oli oikeasti kiikun kaakun, vai niihin osavaltioihin, jotka ovat ratkaisevia skenaariossa, jossa vaaleista tulee tiukat? Koska jälkimmäinen ei vaatisi yhtään sen parempaa gallup-dataa kuin mitä julkiset tahot tarjosivat - se olisi rationaalinen strategia, jos pitää gallup-tuloksia vain yleisesti epävarmoina.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 16.11.2020 03.48

En halua osallistua missään roolissa työläältä kuulostavaan peniksenmittauskisaan.

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa - 13.11.2020 12.14

AkiL kirjoitti:

 

JR kirjoitti:

 

Matteus kirjoitti:

Onko olemassa Mustaa joutsenta jolla tämä veto voi vielä mennä puluille? Ollaan ystävien kanssa asiaa pohdittu ja ihmetelty miten voi olla näin iso kerroin vielä tarjolla. Bidenin kuolema ja Kamala valitaan? Trump ei suostu väistymään?

 

Muistaakseni Bidenin kuolema tässä vaiheessa ei enää vaikuta vedon lopputulokseen. En ole tarkistanut, koska ei vaikuta mihinkään päätöksiin mitä voisin tehdä.

 

Minä en keksi mitään syytä, miksei Bidenin kerroin ole 1,01 tai 1,00. Joku bugi tai kusetus noissa on tai sitten en vaan tajua.

Olen spekuloinut näitä USA-vaalit ketjussa...

Miksi Bidenille on iso markkina selvästi yhden ylittävällä kertoimella:

https://www.sijoitustieto.fi/comment/58971#comment-58971

Miksi Trumpia saa vielä myytyä jonkun verran melko matalalla kertoimella:

https://www.sijoitustieto.fi/comment/59242#comment-59242

Syitä löytyy varmaan lisääkin, mutta mitään bugia tai kusetusta ei tarvita, markkinaan löytyy ihan ymmärrettäviä perusteluja.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 12.11.2020 04.09

Artsipappa kirjoitti:

Mun mielestä vastaus oli sellainen että Harris betsi on kuollut. Jos Biden kuolee market on void (Jos siis uskoo tähän vastaukseen. Itse en uskoisi)

Itse en usko että void mahdollisuus on kovin korkea. Betfair saa tästä komeat komissiot.

Sun saama vastaus oli selkeä, ja siinä Harris-betsi on kuollut. Perustin arvioni Harris-betsin (jota mulla ei ole eikä tule) ohuesta elossaolosta siihen, että Betfairin toiminta ei ole ennakoitavaa, se on jo rikkonut muita sääntöjään kuin sitä että heillä on lupa tulkita sääntöjä miten haluavat, ja eri ihmiset saavat aspasta erilaisia vastauksia tulkinnoista.

En mäkään usko että mitkään nää sekoiluvaihtoehdot on todennäköisiä, mutta aika pelottavaa, että vielä ei voida varmuudella sanoa, mikä Betfair-vedon tulos on laskettujen äänien funktiona, ja että esim Bidenin kuolema tässä vaiheessa jotenkin voisi vaikuttaa vetoon menneestä tapahtumasta (äänestyksestä).

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 12.11.2020 02.38

Artsipappa kirjoitti:

...

Kiitos tästä. Mun mielestä on tullut jo selväksi, että Betfairin Biden-betsit eivät ole rahaa pankissa, ja että Harris-betsikään ei ole kuollut, koska se että markkinaa ei ole vielä settlattu, kertoo että Betfair on valmis käyttämään "absolute discretion" sääntöään luovilla ja yllättävillä tavoilla. Näiden riskien suuruutta lienee mahdoton arvioida - ylärajoja toki.

Edit: Huvittavaa on, että jos markkinan voidaaminen on tässä vaiheessa vielä pöydällä optiona, niin se on aikamoinen paskanhaistatus niille ihmisille, jotka tällä hetkellä "suojautuvat" betsiin liittyvää epävarmuutta vastaan cashouttaamalla Biden-betsejään törkeällä 10% korolla. Toki mahdoton arvioida, miten paljon cashouttaajista haluaa rahojaan käyttöön nyt ja maksaa siitä, ja mikä osa taas yrittää suojautua Betfairin sekoilulta.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 11.11.2020 06.28

Montella kirjoitti:

Haluatko JR tohon vielä lisäactionia? Esim mun 500€ vs sun 50.000€ (kerroin 100 suomalaisittain, kun shippaan etukäteen luonnollisesti). Ei tunneta, mutta oon top 100 Suomen hendonmobissa, joten yhteisiä tuttuja löytynee, jos tarvetta. Pahoittelut, jos epäasiallinen ehdotus.

Ehdotus on täysin asiallinen, mutta en hae tällä erää enempää actionia.

Näytä koko viesti
Game of stocks - 11.11.2020 03.06

https://en.wikipedia.org/wiki/Nosedive_%28Black_Mirror%29

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 11.11.2020 02.41

koirantoffee kirjoitti:

Betfairin toimintalogiikka on vähän pimennossa, kun en oo vakiokäyttäjiä, niin kysytään:

Jos oot backannut Bidenia vaikka 2.0, layaat tällä hetkellä 1.1 niin softa vapauttaa sulle vedon taseesta tilille takaisin tuon 0.9 osuuden (-Betfairin komissiovaraus) jonka voit kotiuttaa pankkitilille?

Entä Biden 2.0 vedon kotiutus Betfairin cash out painikkeella? Siinähän on vissiin paljon huonompi palautus% kuin itse layaamalla Bideniä. Käykö tässä niin, että Betfair itse kuittaa vedon oman taseeseensa ja layaa Bideniä pörssissä. (Tässä tapauksessa Betfairin komissio normaalin 2% sijasta noin 10%?)

Se, mitä Betfair on tarjonnut mulle cashout-namiskasta eri aikoina (joko koko nivaskalle, tai leikkimällä osittaisen cashoutin kokoa) on seurannut laitoja jotka siellä on tarjolla, eli uskoisin että on vaan automaattinen tapa tehdä tuo Bidenin lay (mutta toimii vaan olemassaolevia tarjouksia vasten).

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 11.11.2020 12.43

ScatterBrain kirjoitti:

Korjaa jos olen väärässä, mutta eikö Bidenin iso markkina ylläpidä Trumpin pienempää markkinaa Betfairilla (ilmaista rahaa) koska kohteessa voi olla vain 2 voittajaa?

Niiden kertoimet melko varmasti pysyy hyvin synkassa, koska Betfairilla on varmasti rahaa joka ei jaksa ottaa kantaa presidentinvaalien todennäköisyyteen, mutta hakee arbitraasit pois. Mutta Bidenin markkina ei itsessään synnytä Trumpin markkinaa, siihen vaaditaan ihmisiä jotka haluavat lyödä rahaa nyt Trumpin puolesta.

Näytä koko viesti