Olet täällä

JR:n allokaatioblogi - 16.7.2021 02.10

Melkeinpä surrealistista. Itsellä siis tilanne että sain käytännön kaikki rahat Betfairilta, mutta tili edelleen lukossa. Lähinnä olen enää murehtinut sitä että pääsenkö enää nauttimaan Betfaire exchange palvelusta. Mutta nyt alan kallistumaan sen kannalle että pysyn erossa tuosta lafkasta, vaikka sitten tarkoittaisi että semivakava vedonlyönti päättyisi sitten siihen.

Hieman samanlainen tilanne minulla on Netellerin kanssa. Muutama tonni siellä mutta asiat ei edenneet ja kolmeen vuoteen en ole jaksanut asiaa setviä enää. Pitäis kai jossain vaiheessa terästäytyä. Ja pokeriboomin ajoilta muistan jotain vastaavia tapauksia. Joku pokerisaitti ei suostunut palauttamaan rahoja kun asiakas oli sanonut pahasti aspalle tms. En muista tarkkaan. Mutta tämä JR:n tapaus taitaa olla pahin kuulemani. 
'
Anyway, eikö ollut joku instanssi jolle näistä ongelmista pystyi tekemään valituksen. Joku valvoja näillä lafkoilla kai on? 
Tai julkisenkin tästä casesta voisi tehdä. Guardianissa oli jo paljon vähäisempikin tapaus julkaistu. Toki voi olla vaikea motivoida itseä enää jälkikäteen siihen.

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne - 14.4.2021 03.13

Kilppari kirjoitti:

 

Mielenkiintoinen erikoisuus eilisissä uutisissa oli, että Ylen uutisissa lähes itkua väänsi toimittaja Ukrainassa ja puhui "Venäläisjohtoisesta" Itä-Ukrainan sotilasjoukosta. MTV:n uutiset kuitenkin kertoi, että Venäjä keskittää joukkojaan rajalle. MTV3 lienee oikeammassa ja ne Venäjän joukot ei yhä vieläkään ole siellä Itä-Ukrainassa sotimassa.

Näetkö tässä jotain ristiriitaa? Itse pidän selvänä että siellä on jossain määrin venäläisjoukkoja. Jäihän muutama vangiksikin vuosia sitten. Vielä enemmän pidän selvänä että Itä-Ukrainan sotilasjoukko on Venäläisjohtoista. Ehkä jossain määin etänä kuitenkin. Ja varmaankin Venäjä keskittää joukkojaan rajalle. 

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne - 14.4.2021 02.52

Totte kirjoitti:

 

Kilppari kirjoitti:

Joku varmaan korjaa, jos muistin jotain väärin?

 

Tuskin tarvitaan. Tuohan näytti erittäin neutraalilta tiivistelmältä tapahtumista.

Mun mielestä aika kaukana neutraalista. Esim sanan sorto käyttäminen ottaa jo vahvasti kantaa. Ja Krimin kansanäänestyksestä olisi varmaan voinut kertoa vähän muutakin ja ja julkistettu tuloskaan ei tainnut olla luotettava (tosin selvää että suurin osa kannatti Venäjää). 

 

"3. Venäjän joukot miehittävät Krimin. Perusteena rauhan ylläpito ja alueen venäläisväestön suojeleminen."

Voin olla väärässä mutta eikös se mennyt niin että vihreät miehet ilmestyivät, mutta mitään miehitystä ei Venäjä myöntänyt. Ja siten tuskin esittivät mitään perusteitakaan miehitykselle. 

 

Näytä koko viesti
Ovaro (os. Orava) - 6.4.2021 01.46

Viljameh kirjoitti:

Ja nyt sieltä https://ovaro-markkinointihaku.etampuuri.fi/Default.aspx todellakin löytyy tietoja 30 kohteen osalta. Vähän on vielä kuvista puutetta, siis muitakin kuin julkisivua eri suunnista, ja vaikka linkissä luvataan videoesittelyä niin ihan ei vielä kaikki toimi, otaksun että ovat kuitenkin tulossa.

 

 

 

Ei kovin ammattimaista kuvaa sivusto anna. Tästäkin kolmen lauseen esittelytekstistä lasken 3 kiroitusvirhettä.

https://ovaro-markkinointihaku.etampuuri.fi/Kohde/?id=1642764

Näytä koko viesti
Kilpparin tumputusbloki - 24.3.2021 07.25

Kilppari kirjoitti:

 

 

Lapsille siis oma arvo-osuustili. Jos tuonne ostaa vaikka 5 lappua kutakin 500e. Vuoden lopussa sitten myy sen joka noussut noista tuplaksi. Myynti siten, että se on hyvin tarkkaan alle 1000e. Ei muita myyntejä koko vuonna. Myyntirahoilla uusia lappuja. Vuoden lopussa taas eniten nousseesta kilon myynti. 

En tiedä ajattelenko tämän jotenkin väärin, mutta minusta pari kolme tonnia ja 5 osaketta ei toimi. Aika tsäkä jos tuosta joukosta löytyy vuodesta toiseen paljon noussut osake. 
Mielummin 20k ja 20 osaketta kuulostaisi toimivammalta.  

Näytä koko viesti
Betfair ja tilien sulkemiset - 22.3.2021 12.20

Ja nyt tuli rahat tilille. Account toki vielä lukossa, mutta olkoon toistaiseksi. 

Näytä koko viesti
Betfair ja tilien sulkemiset - 18.3.2021 04.27

Minulla siis kesti talletus pari kuukautta ja nyt withdrawal kestämässä yhtä kauan. Tili meni lukkoon ehkä kuukausi sitten. 
Dokumentteja on lähettty moneen otteeseen mailitse. Maaliskuun alussa kun neuvottelin agentin kanssa niin sanoi ettei mun vastausmailia löydy. Sitten lähettelin sitä eri betfair email osoitteisiin, johin agentti pyysi lähettämään. Sitten viimein yhteen se tuli perille. Ihan kuin Betfairilla olisi ollut ongelmia emailien kanssa. Nyt ilmeisesti homma hoidetaankin kokonaan messengerin kautta. 

Tänään taas pyydettiin bank statementtia (ehkä neljäs kerta). Ja toimitin sen. Nyt agentti sanoi että homma on siinä vaiheessa että pitäis mennä 2-5 päivää kun maksu suoritetaan. Uskon kun näen. 

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 4.3.2021 02.16

samoin on vuosikaudet tullut luettua kolumnit kummaltakin foorumilta. Viime aikoina tosin vain täältä sijoitustiedosta. Timanttia on ollut. Välillä puhdasta asiaa, välillä kiinnostavaa muistelua. Kovaotteiset miehet erityisesti jäänyt mieleen. Varmaan siksi kun kyseinen clubi tuli itselle tutuksi. 

https://www.pokeritieto.com/kolumnit/kovaotteiset-miehet/

Näytä koko viesti
Kiinteistö- ja asuntosijoittaminen - 21.2.2021 05.00

Ihan mielenkiintoinen tuo oli. Ja liittyy vielä aiheeseen. Artikkelin kommenteista onneksi näkee että ei tuo onneksi uppoa edes vasemmistoon.

Näytä koko viesti
Reddit Wallstreetbets - 28.1.2021 09.34

antaisivat vaan markkinatalouden toimia. Ei ole mitään syytä lähteä blockien ja sensurointien tielle. Jos hinnat heittelee ja jotkut voittaa ja jotkut häviää niin ei kai sillä ole mitään väliä isossa kuvassa. 

Näytä koko viesti