Olet täällä

Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 13.8.2019 11.28

Itse törmäsin jokin aika sitten Degiroon, joka on huomattavasti edullisempi kuin Nordnet, erityisesti jenkkiosakkeiden osalta. Siellä on on myös tarjolla markkinoita, joita oikeastaan mikään suomalaispankki tai nordnet ei tarjoa (tai ainakaan tarjonnut silloin kun selvitin asiaa), mm. Puolan pörssi.

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 16.6.2019 10.04

Moi, kun nyt satuit puhumaan shortauksesta, niin olisi nopea kysymys. Miten ne käytännössä toimii? Pysyykö positio siis avoinna "indefinitely" ja maksat päivittäistä korkoa, vai joutuuko position avaamaan ja sulkemaan joka päivä? 

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 13.6.2019 10.21
Juhlapaikanhakija kirjoitti:

Ootko perehtynyt Beyond Meat Inc:iin? Tuleeko nää lihankorvike firmat jatkamaan kasvamistaan tai onko sulla jotkut hyvät perustelut vegaanisuutta/kasvissyöntiä vastaan?

Sehän nyt on ihan satavarmaa että lihankorvike/vegetuote-firmat tulee kasvamaan. Beyond Meatista tärkeä kysymys on, kuinka helppoa kilpailevien tuotteiden on tulla markkinoille, Impossible Burger on toinen lähes identtinen tuote. Sen lisäksi löytyy tuhansia pienempiä firmoja. Vegefirmat tulee kasvamaan ja kasvamaan, Beyond Meatista firmana en ole niin varma. Siihen on nykyhinnoilla ja laitettu aika kovat kasvupaineet.

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 23.4.2019 10.07
starsailor kirjoitti:
Anssi A kirjoitti:

Yhden Razer Bladen omistaneena en voi mitenkään suositella. Itse juuri uutta läppäriä hankkiessa mietin pitkään tota Dell XPS:ää, koska siinä oli oikeastaan kaikki ominaisuudet mitä halusin, mutta lopulta hinnan takia päädyin vähän huonompaan, mutta puolet halvempaan vaihtoehtoon.

Mikä on vähän huonompi, mutta puolet halvempi?

(Sori Jeans, tää on vähän offtopicia.)

Ostin siis itse tarjouksesta 700€:lla tämän: https://www.verkkokauppa.com/fi/product/16688/krdjt/Lenovo-Legion-Y530-15-6-pelikannettava-Win-10-64-bit-musta. Olisin preferoinut pienempää kokoa, mutta muuten specseiltään toi on ihan hyvä ja jaksaa kuitenkin ~5 tuntia käyttöä täydellä akulla.

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 20.4.2019 11.59
Casteliero kirjoitti:

Razer Blade voi olla hyvä vaihtoehto Dellille. Taitaa olla vähän litteempi ja kevyempi. Se on myös enemmän gamereille suunnattu, kuin Dell. En tiedä onko sille jotain hyviä telakointiasemia, mutta siinä on tarvittavat liitännät näytöille, eikä telakointiasemia ainakaan sen takia tarvita. Taitaa USB C:llä saada vielä 3 näyttöä tarvittaessa kiinni ja silti jää hyvin liitäntöjä. Mut se voi olla vaihtoehto Dellille, varsinkin jos haluaa pelailla myös.

 

Yhden Razer Bladen omistaneena en voi mitenkään suositella. Itse juuri uutta läppäriä hankkiessa mietin pitkään tota Dell XPS:ää, koska siinä oli oikeastaan kaikki ominaisuudet mitä halusin, mutta lopulta hinnan takia päädyin vähän huonompaan, mutta puolet halvempaan vaihtoehtoon. Mutta jos raha ei ole kynnyskysyms, Dell 100% ajasta.

Näytä koko viesti
Eduskuntavaalit 2019 - 14.4.2019 10.57
mskomu kirjoitti:
Jmakela kirjoitti:

Jos PS tulisi toiseksi tai suurimmaksi ja heistä tulisi pääministeri puolue niin en näkisi mitenkään mahdottamana että Halla-aho voisi luopua pääministerin paikasta jos saa vain PS tavoitteet läpi kuten maahanmuutto ja tietyt veronkevennykset. Voi olla hyvinkin mahdollista että Orpo tulee olemaan pääministeri jos PS on tarpeeksi lähellä SDP tulosta koska Halla-aho ei niinkään ole (omien sanojensa mukaan) niin vallantahtoinen vaan haluaa ennemmin PS tavoitteet hallitusohjelmaan.

 

Olisi todella mielenkiintoista paitsi hallituskauden, niin myös pidemmän tulevaisuuden kannalta. Jos jää murrettaisiin tässä asiassa, niin se antaisi jatkossa paljon enemmän pelivaraa asioissa, jos suurimman puolueen pj ei olisi automaagisesti pääministeri. Tarjoaisi paljon paremmin mahdollisuuksia keskittyä ydinosaamiseen. Voisi kuvitella, että esim. Kokoomusta saattaisi sopivan pj:n tapauksessa vaalivoiton jälkeen kiinnostaa enemmän vvm:n salkku, jos vielä pm:n salkun saisi myytyä hyvään hintaan hallitusohjelmasta sovittaessa.

 

Aika utopistiselta tuntuisi nykyisellään, mutta H-A on sen verran poikkeuksellinen poliitikko, että hän voisi teoriassa tuollaisen homman aloittaa.

Eipä Sipilä odottanut, että 15% kannatuksella aukeaa jatko pääministeripestille. (Toisaalta jos nyt joku oikeistohallitus tulisi ja H-A ei ottaisi pääministerisalkkua, olisi kyllä vaikea nähdä Orponkin olevan valmis luopumaan siitä.)

Näytä koko viesti
Verkkokauppa.com - 29.3.2019 10.01

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/verkkokauppacom-laajentaa-urheiluvali...

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 27.3.2019 01.17

Ranskan ja Saksan osalta maahanmuuttajien integroituminen Euroopan ulkomailta ei ainakaan ole kovin hyvin onnistunut. Asenteet eivät ole juurikaan länsimaalaistuneet ja Saksassa asuu maassa syntyineitä jotka eivät juuri saksaa puhu. (Ranskalla paljon porukkaa vanhoista siirtomaista, Saksassa taas iso turkkilaisvähemmistö jotka pääasiassa maataloustaustaista.)

On myös hyvä miettiä kannattaako Lepomäkeä äänestää, koska se on niin varmasti sisällä. Voi olla parempi ottaa joku toinen hyvä ehdokas Uudeltamaalta, että saisi läpi kaksi fiksua kaveria yhden sijaan.

Näytä koko viesti
Verkkokauppa.com - 21.3.2019 12.53
Juha kirjoitti:

Ei ole kyllä mukavaa olla löysässä hirressä. Ensi perjantaina uusi tuotealue julki.

https://t.co/jmh7mPPLi4 paljastaa uuden tuotealueen ensi viikolla – sijoittajat vielä löysässä hirressä #pörssi #sijoittaminen https://t.co/TsCOQj8Hvo

— Arvopaperi (@Arvopaperi) 20. maaliskuuta 2019

 

Olisikohan ebookit? Lainmuutoksen myötä hetki olisi ihan sopiva ja niistä on helppo saada 1300 erillistä tuotetta.

Näytä koko viesti
Verkkokauppa.com - 16.1.2019 06.29

Tuli käytyä sunnuntaina Jätkäsaaren liikkeessa, oli kyllä todella paljon asiakkaita paikalla vaikka sijainti on mitä on ja hinnat kovat. Antoi vähän enemmän uskoa osakkeen positiiviseen kehitykseen, joten itsekin hyppäsin mukaan.

Näytä koko viesti