Olet täällä

Bioretec yleisöanti 7.–15.6.2021 - 21.6.2021 10.56

Bingo53 kirjoitti:

Bioretec tarvitsee rahoitusta nopeasti, sillä yhtiön käyttöpääoma on hupenemassa - ilmeisesti rahat loppuvat ensi kuussa.

Bioretecin mukaan Springvest järjestää yhtiölle uuden osakeannin, jonka on määrä alkaa jo huomenna. Osakeannin kokonaisarvo on 7,2 miljoonaa euroa. Uudessa osakeannissa yhden osakkeen hinta on 3,00 euroa, kun listautumisannissa hinta oli vielä 3,90 euroa osakkeelta.

Lähde Kauppalehti: First North -listautumisen perunut Bioretec järjestää osakeannin Springvestin kautta | Kauppalehti

Alennusmyynti - onpa omituista.

Ei kyllä tule mieleen yhtäkään casea, jossa hälytyskellot olisivat soineet yhtä voimakkaasti kuin Bioretecin kohdalla nyt.

Näytä koko viesti
Tupakkateollisuus - 15.6.2021 12.08

Bingo53 kirjoitti:

Philip Morriksen P/E on 17,8 ja osinkotuotto tälläkin hinnalla 4,83 %. Yhtiö on vakaa ja tasaisesti osinkoa jakava. Eikä vielä liian kallis.

Itseä kyllä pelottaisi sijoittaa noin korkean P/E:n firmaan auringonlaskun alalla. Näemmä Altrian ja monen muun tupakkafirman P/E on Philip Morristakin korkeampi, joten siinä mielessä Philis Morris voi olla hyväkin ostos, mutta olen vähän skeptinen siihen, pystyykö sijoitus näillä arvostustasoilla maksamaan itseään koskaan takaisin. Jos haluaa osinkofirmoja, ottaisin ennemmin Coca-Colaa tai Pepsiä, joiden P/E:t 33 ja 27, mutta vähemmän paheellisia.

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa - 10.6.2021 04.08

Farseer kirjoitti:

Askelia tällä viikolla: 19k + 28k + 23k. Esitteitä luukutettu, mutta taitaa aika loppua kesken ja ehkä suosiolla himmaan tahtia. Aika hitaasti pientaloalueella tuo menee, mutta tuleepa liikuttua. 5000 esitteestä jäljellä taitaa olla noin 1600, kaverit ottaneet noista 500 jaettavakseen joten on niitä jo lähes 3000 laitettu menemään. Olarin jos saisi vielä luukutettua päästä päähän niin jepa, sitten on pientaloalueet Matinkylä-Olari-Friisilä ja suuri osa Haukilahdesta hoidettu.

Vedät vaan jonkun superpuristuksen huomenna ja sit jäät ansaitulle lomalle.

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 9.6.2021 08.26

aliisan_avaimet kirjoitti:

Yritin myös tehdä kahden viikon kevennystoimeksiannon Nordnetissä oleviin GEOihin. &T%&4W4#"4# eipä onnistu, +40% hinta ei ole sallitussa vaihteluvälissä. Siis huolimatta siitä että päivänousu prosenteissa oli jo sitä enemmän, ja ettei monilla muilla välittäjillä ole tuollaista rajoitusta. No, laitoin perin vihaista viestiä asiakaspalveluun, ja otin myös kuvakaappaukset sitä varten, että jos myynti jää Nordnetin surkeiden järjestelmien takia tekemättä, vaadin koko menetettyä voittoa korvauksena.

Kaveri juuri eilen ja tänään valitteli samaan GME:n kanssa Nordnetissä.Mikäköhän noiden rajoitusten tarkoitus on?

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 8.6.2021 07.32

TL kirjoitti:

 

 

Itseäni innostaa sosiaalitieteilijä-luopiona se, että "perus"ihmisetkin ovat koronan myötä tottuneet etäpalavereihin joka ei ole kaukana nettigamblayksesta jossa on livediileri toisessa päässä.

Quote:

Koska ei ole tyhmiä kysymyksiä teen sellaisen. Mitä lisäarvoa live-nettijakaja tuo robottiin verrattuna? Eikös ne kummatkin jaa kortteja, toinen oletettavasti isommalla rakella ja hitaammin?

Luotettavuutta. Jos siinä on ihmisjakaja jakamassa ja pöydässä muita pelaajia, mulla on selvästi korkeampi luottamus siihen, että talo pelaa reilusti. En nyt varsinaisesti usko, että talo rupeaisi riskeeraamaan lisenssiään jonkun pienen extratuoton takia, mutta kyllähän sitä helposti ajattelee jakajan saadessa kolmannen Blackjackin putkeen että peli on rigged.

 

Näytä koko viesti
Citycon - 6.6.2021 01.03

Kalle kirjoitti:

127.5 euron verot jos otat samat 500e osingot arvo-osuustilille.  En näkisi tälläistä ongelmana.

Eikö Osinkoverot mene OST:lta? (Sori, mennään nyt vähän ohi aiheen, mutta tää rupesi nyt kiinnostamaan)

Näytä koko viesti
Citycon - 5.6.2021 07.04

PikkuPro kirjoitti:

 

Sivutasku kirjoitti:

Kohdekehitys, eli asuntoja samoille neliöille pitää minua mukana Citycobissa, osinkojen lisäksi, mm.

Fifo: itse kiertelen ilmiötä niin, että olen avannut useamman AOT:n, lisäksi mm. "kania" myös OST:llä. Fifot on kuitenkin (kunhan olen oikein ymmärtänyt!) AOT-kohtaisia, mahdollistaa treidailut yhtä tiliä helpommin, kun on useampi possa millä veivata.

 

Kohdekehitys. Sama.

Fifo. Mulla kolme tiliä mutta kaikissa keskiostohinta alle kurssin niin ei auta. Tosin ei ole OST (älkää kysykö miksi ei..cool) eli sen voisi kyllä duunata ja painaa sinne. Toki Citycon on aika huono OST lappu kun ei volaa...

Isoa osinkoa maksavat firmat myös mun mielestä vähän ikäviä OST:llä kun sitten siellä tilillä on hiluja joita ei voi uudelleensijoittaa suurten kulujen takia (500€ kaupasta aika suolaiset 10€) eikä voi kotiuttaa OSTin mekaniikan takia joten sitten ne on siellä kunnes satut myymään jotain ja voit seuraavaan kauppaan käyttää osinkohilut mukana.

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 31.5.2021 02.32

Onko bitcoinin ja cryptojen hinnalla toisaalta hirveästi väliä uhkapelaamisen volyymiin? Toki jos tule joku täysromahdus, joka tuhoaa luottamuksen kryptoihin ylipäätänsä, niin silloin nämä sivustot varmaan kuolevat pois, mutta mutta tuskin muuten kovin suurta muutosta tapahtuu.

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 23.5.2021 11.42

Nyt kun viisut ovat ohi, olisi mielenkiintoista kuulla, miten vedot sen suhteen meni? (Ymmärrän toki, jos mieluummin et halua avata niitä.)

Näytä koko viesti
Evolution Gaming Group - 11.5.2021 11.00

Itsellä EVO oli jo salkun isoin (tosin ei millään valtavalla johtoasemalla), mutta otin kanssa lisää 1423 SEK. Firma itsessään ei huolestuta, tosin jos markkinat alkavat liikkua pois kasvufirmoista (kuten viime päivien trendi on näyttänyt olevan), EVO varmasti kärsii kanssa. 

Näytä koko viesti