Olet täällä

One more Push 28.6.2021 - 26.10.2027 - 21.9.2022 05.29

PikkuPro kirjoitti:

 

Kilppari kirjoitti:

Juu, en tarkoittanut pelkästään Cityconia, enkä mitenkään väitä, että se olisi huono. Sitä väitän, että jos muut menee ennustamallasi tavalla alas, niin se menee ihan samoin mukana. Itselläni ei ole just nyt mitään lappuja, mutta lapsilla on tuotakin.

 

Ei kai täs kannata vängätä enempää, betsi?

Turha kai sitä muita vastaan on täällä lyödä aiheesta vetoa, kun "vedon" voi hoitaa suoraan Nordnetissä :)

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa - 3.9.2022 10.28

Crusader kirjoitti:

Mitkä kortit voi maksa kymmeniätuhansia? Itse en ymmärrä noista korteista tai tuommoisista asioista mitään, mutta aina kun tulee joku uusi asia niin haluan oppia.

100€ arvoisia kortteja on satoja erilaisia, mutta tuhansiin euroihin pääsevät vain muutamat 30 vuotta vanhat ensimmäisten sarjojen kortit. Ne on pääasiassa keräilykohteita. 

Sitten on vielä tälläiset superharvinaiset tapaukset, jossa on uniikki versio pelin ikonisimmasta kortista menehtyneen artistin allekirjoituksella: https://www.thegamer.com/post-malone-black-lotus/

 

 

Näytä koko viesti
One more Push 28.6.2021 - 26.10.2027 - 26.8.2022 02.23

PikkuPro kirjoitti:

Säästin äsken noin tonnin. Säästetty raha on yhtä arvokasta kuin tienattu ja tää ei ollut stressaava tapa säästää.

Pyöräilin - keskimmäinen poika tarakalla - Baanaa ylöspäin. Aika raskasta mihin vaikuttanee se, että en omista ketjuöljyä tahi pumppua. Huollatan kerran vuodessa, 69e laaki. Vastaan ilmestyy kioski keskellä baanaa, juori jannu ja jotain pyörähuoltohässäkkää. Pysähdyn ja kysyn, josko tekevät jotain pikahuoltoja odottaessa. "Ei...tai siis ei me otata rahaa. Mut voidaan kattoa...". Laitettiin öljyä ketjuihin ja juippi sano: "nää sun renkaat...pitäis olla 4,5 baaria ja täs eturenkaassa on alle yksi, täytetäämpä".

Viidessä minsassa pyörä huollettu ja matka jatkuu, huomattavasti kevyemmin. Kyselen mikä homma: "noo, tää on kaupungin ja työmatkapyöräilyn tuki (tms) yhteisjuttu, jälkimmäinen maksaa mun palkan". Kiittelin kovin ja tosiaan jos säästän 69e vuodessa niin kyllä sen kiloon voi diskontata imo. Päälle toki säätövapaus eli ei tarvitse jonotella huolto-aikaa, viedä sinne ja kärvistellä ilman pyörää paria päivää. Ajan siis n. 30km joka päivä.

Vaikka koronat ja sodat niin moni asia kyllä menee eteenpäin. Siis onhan toi ihan käsittämätöntä, keskellä hoodeja ilmainen bike-in huoltopiste.

Mistä tuollainen ihmekioski löytyy?

Näytä koko viesti
Omaisuuden turmelua - 24.8.2022 08.11

Turmiolan Tommi kirjoitti:

Ei vielä kutkuta. Vaikka hajautetussa portfoliossa yhden peli epäonnistuminen ei suista koko yhtiötä kriisiin, suuren budjetin Saints Rown surkeat arvostelut luovat väistämättä painetta lopputilikauden ennusteisiin. Embracer on jo salkun kolmanneksi raskain lappu, joten kasvaneessa epävarmuudessa en halua lisätä riskiä.

Tämän lisäksi tänä vuonna ei oikein ole tulossa mitään muuta isoa, SW:Kotorin release date taisi siirtyä vuodelle 2025 ja itse olen hyvin bearish keskinkertaisia pelistudioita kohtaan, pelkästään Steamiin tulee kuukausittain yli 1000 uutta peliä, joista toki iso osa jotain indiekamaa mutta niitä kilpailijoita kuluttajan ajalle on vaan niin paljon.

Näytä koko viesti
Listaamattomat yritykset - 19.8.2022 01.56

Ehkäpä Spotlight tuo helpotusta Suomen tilanteeseen?

https://spotlightstockmarket.com/sv/market-overview/nyheter/nyhets-artik...

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 12.8.2022 04.43

ZIM:iä salkkuun kun -7% no news. Treidipositio, voi lähteä tänään.

Näytä koko viesti
Stockmann - 12.8.2022 08.42

Hynägrande kirjoitti:

Mä en olekaan fiksu treidaaja. Irrotin stokmanneista, mutta luultavasti liian aikaisin. Yleinen virheeni näissä, jota en meinaa saada millään paikattua.

Kukaan ei ainakaan ole myymällä mennyt katki.

Näytä koko viesti
USA presidentinvaalit 2024 - 10.8.2022 09.10

Harris on niin hajuton ja mauton, että en usko hänen mahdollisuuksinsa. Pete Buttigieg voisi tuoda vähän nuorempaa energiaa puolueeseen & olisi melko maltillisen linjan ehdokas. Punaisessa tiimissä ehdokas tulee olemaan Trump ellei terveys romahda. Ivankaa veikkasin mahdolliseksi ehdokkaaksi pari vuotta sitten, mutta on isänsä presidenttikauden jälkeen viettänyt pitkälti hiljaiseloa.

Näytä koko viesti
USA presidentinvaalit 2024 - 3.8.2022 11.34

JR kirjoitti:

 

Anssi A kirjoitti:

Itse olen layannut Bidenia demokraattien ehdokkaana alle 4 kertoimella, en vaan näe että demokraatit mitenkään lähettää miestä jatkokaudelle.

 

Eiks inflaatio syö puolet tosta kertoimesta?

Syö, tosin pidän ihan mahdollisena että position pääsee sulkemaan semi-fiksusti huomattavasti ennen vaaleja (selviää, että Biden ei asetu ehdolle tai kertoimet jostain muista syistä lähtee laukalle), eli joku ~1 vuoden avg. holding period betille varmaan aika realistinen. Eurooppalaisena piensijoittajana on myös se ongelma, että niitä inflaatiosuojattuja kohteita ei ole ainakaan itselle paljoa tarjolla & tämä Biden-betsi nyt kuitenkin on hyvin marginaalinen osuus nettovarallisuudesta, valtaosa rahoista on pörssissä. 

Aki Pyysing kirjoitti:

Anssi A kirjoitti:

Itse olen layannut Bidenia demokraattien ehdokkaana alle 4 kertoimella, en vaan näe että demokraatit mitenkään lähettää miestä jatkokaudelle.

 

Itse pidän todennäköisimpänä vaihtoehtona, että Biden ei edes hae jatkokaudelle. Kerta riittää ja se on sen verran vanha poliitikko, että ymmärtää esivaaleissa voivan tulla pataan, joka olisi kovin noloa. EI tietenkään ilmoita sivuun jäämisestään kuin ihan viime metreillä, koska rampautuu ankaksi heti kun heittää pyyhkeen kehään toisesta kaudesta.

Joo, sanoin ehkä vähän epäselvästi, mutta tosiaan itse uskon vahvasti, että Biden on itsekin aikoo olla vain yhden kauden presidentti, tiedostaen oman ikänsä ja sen, miten tiukille lopulta edelliset vaalit lopulta menivät. Tuota viime hetken ilmoitusta en kyllä ollut itse ajatellut, mutta se tosiaan on ihan relevantti, vedon valueta heikentävä, tekijä.

Näytä koko viesti
USA presidentinvaalit 2024 - 3.8.2022 10.50

Itse olen layannut Bidenia demokraattien ehdokkaana alle 4 kertoimella, en vaan näe että demokraatit mitenkään lähettää miestä jatkokaudelle.

Näytä koko viesti