Olet täällä

Evolution Gaming Group - 23.6.2022 10.53

carioca kirjoitti:

 

Anssi A kirjoitti:

Vielä kun EVO saisi Pragman ostettua, alkaisi täysi markkinadominanssi olla kasassa.

 

Livecasinon vallihaudasta on tässä ketjussa jonkin verran puhuttu ja isoimpana pelkona tässä lienee on, että omasta mielestä ainoa varteenotettava kilpailija tällä saralla eli Pragmatic täräyttää tällä saralla jotain käänteentekevää. Pragmaticin perinteiset pöytäpelit (ruletit/blackjackit jne) eivät käyttökokemukseltaan juuri Evon peleistä eroa ja gameshow- tyyppisissä peleissä esimerkiksi uusin Sweet Bonanza Candyland vaikutti jo siltä että jos seuraavaan julkaisuun saadaan vielä vähän konseptia hiottua niin kyllä myös Evo joutuu nostamaan tasoaan.

Joo, eivätkä Playtechinkään pelishowt mielestäni oikeastaan paljoa häviä Evon vastaaville. Vaikka tuo Adventures Beyond Wonderland on samaa tasoa kuin Crazy Time. Perinteisten pöytäpelien osalta Evo kyllä biittaa Playtechin.

Näytä koko viesti
Evolution Gaming Group - 22.6.2022 12.07

Vielä kun EVO saisi Pragman ostettua, alkaisi täysi markkinadominanssi olla kasassa.

Näytä koko viesti
Päivän politiikka - 19.6.2022 02.20

kgb kirjoitti:

YLE: "Esiselvityksen jälkeen poliisi päätti, ettei Rydmania ole syytä epäillä rikoksesta. Poliisin mukaan mikään ilmitulleista teoista ei ylittänyt tutkintakynnystä, kertoo HS."

Siis häh, jos mitään rikosta ei ole tapahtunut niin WTF?!?

Maailmassa on paljon asioita, joiden tekeminen ei ole suotavaa, vaikka ne eivät laittomia olisikaan. Kunnianloukkaukseen tästä varmasti oikeuteen mennään, tuleeko siitä sitten tuomiota on sitten toinen asia? Rydmanin voittaessa saattaa kyllä korvausvaatimus olla valtava, sillä uran juttu on tuhonnut oikeuspäätöksestä riippumatta. Toisaalta, poliitikkona on julkisuuden henkilö ja täytyy pystyä hyväksymään enemmän henkilöön meneviä juttuja. 

Näytä koko viesti
Embracer Group - 8.6.2022 02.49

Savvy Gaming Group tosiaan on 100% Saudi-Arabian sovereign fundin omistama.

Näytä koko viesti
Rahapeliyhtiöt - 8.6.2022 10.13

Kindred sai lisenssin Hollantiin. https://mfn.se/cis/a/kindred-group/kindred-group-kindred-secures-gambling-licence-in-the-netherlands-d5c78790

Varmaan ihan härkämäinen signaali myös Betssonille?

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 8.6.2022 10.07

Mukavaa lueskella välillä lyhyitä pokerireissutarinoitakin täällä, pokeritiedon kuoltua niitä ei juurikaan enää tule vastaan.

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 7.6.2022 09.55

Millä alustoilla bondeihin pystyy sijoittamaan? IB? Millaiset minimisummat siinä on kyseessä?

Näytä koko viesti
Fortum - 4.6.2022 01.22

Kerakolli kirjoitti:

Miten Ruplan kurssi vaikuttaa Fortumin tulokseen? Kurssi on nyt 68, kun se ennen sotaa oli reilu 80. Tilanteesta ja alaskirjauksista huolimatta venäjän voitot tulee tulokseen normaalisti. 

Euroilla saa ruplia, mutta ruplilla ei saa euroja.

Näytä koko viesti
Aspire Global - 3.6.2022 12.56

Pikkuveljen tilillä oli 15 Aspiren Osaketta. Sille tuli tälläinen, kun ei ollut hyväksynyt mitään noista neljästä tarjouksesta. https://imgur.com/a/c6AgrVm


Näytä koko viesti
Aspire Global - 30.5.2022 02.16

Settlement of the shares in Aspire Global tendered in the Offer under the original acceptance period will commence on or about 14 June 2022, to allow for simultaneous settlement against cash and/or newly issued shares in NeoGames in the form of Swedish depository receipts.

Eli 2 viikkoa pitää vielä rahoja odotella.

Näytä koko viesti