Käyttöehdot ja vastuuvapaus

Sijoitustieto Finland Oy omistaa, hallinnoi ja ylläpitää Sijoitustieto.fi -verkkopalvelua.

Sijoitustieto.fi -verkkopalvelun käyttäjien tulee noudattaa palvelun käyttöehtoja. Palvelun käyttäjät hyväksyvät käyttöehdot ja noudattavat niitä.

Sijoitustieto Finland Oy ei vastaa verkkopalvelussa julkaistavasta kolmannen osapuolen sisällöstä eikä takaa kaiken sisällön laatua tai oikeellisuutta. Sijoitustieto.fi -verkkopalvelussa julkaistavaa tietoa ei tule ottaa kehotuksena ostaa tai myydä tiettyjä arvopapereita, sijoitustuotteita, tai -palveluja.

Sijoitustieto Finland Oy ei ole Finanssivalvonnan valvoma ja sijoituspalvelulain määrittelemä sijoituspalveluyritys, eikä sillä ole toimilupaa tarjota sijoituspalvelua tai harjoittaa sijoitustoimintaa. Sijoitustieto Finland Oy ei hallinnoi verkkopalvelun käyttäjien omaisuutta ja toimimme informatiivisessa tarkoituksessa tavoitteenamme lisätä sijoitustietoisuutta Suomessa. Sijoitustieto.fi -verkkopalvelussa julkaistut kolumnit ja artikkelit ovat kolumnistien näkemyksiä tai kolmannen osapuolen tuottamia artikkeleita, eikä verkkopalvelulla julkaistua informaatiota ole tarkoitettu sijoitusneuvoiksi.

Kehotamme kaikkia sijoitustoiminnasta kiinnostuneita käyttäjiämme tutustumaan sijoituspalveluita, sijoitustuotteita, sekä sijoittamista koskeviin riskeihin, sekä niitä tarjoavien yritysten luotettavuuteen ja riskeihin. Vastuun Sijoitustieto.fi -verkkopalvelussa julkaistujen artikkelien tai kolumnien perusteella tehtyjen päätösten johdosta aiheutuneista mahdollisista tappioista kantaa sijoittaja.

Sijoitustieto.fi -verkkopalvelu saattaa sisältää affiliate-linkkejä kumppanien ja mainostajien verkkosivustoille, joista Sijoitustieto Finland Oy saattaa saada ansaintaa. Kaupallisen yhteistyön ja mainoksien merkintöjä sisällytetään verkkopalvelun artikkeleihin tällaisissa tapauksissa. 

Sijoitustieto.fi -verkkopalvelun sisältö on tekijänoikeuden alaista materiaalia ja sen levittäminen ilman Sijoitustieto Finland Oy:n erillistä lupaa on kielletty. Sijoitustieto.fi -verkkopalvelun sisältöä voi linkittää vapaasti sosiaalisessa mediassa.

Sijoitustieto.fi -verkkopalvelu toimii SSL-salatun yhteyden kautta. Sijoitustieto Finland Oy pyrkii varmistaman parhaan mahdollisen tietoturvatason. Jos sinulla on kysyttävää käyttöehtoihin tai vastuuvapauslausekkeeseen liittyen, Sijoitustieto.fi -verkkopalvelun ylläpidon tavoittaa sähköpostilla osoitteesta yllapito (at) sijoitustieto.fi.

Sijoitustieto Finland Oy ei vastaa verkkopalvelun mahdollisista puutteista tai virheistä, eikä sen perusteella tehdyistä tai tekemättä jätetyistä sijoitus- tai muista toimenpiteistä aiheutuneista välittömistä tai välillisistä vahingoista. Sijoitustieto Finland Oy ei vastaa verkkopalvelun käyttäjien tuottamasta sisällöstä tai kommenteista, ja mahdollisesti niiden perusteella tehdyistä tai tekemättä jätetyistä sijoitus- tai muista toimenpiteistä aiheutuneista välittömistä tai välillisistä vahingoista. Vastuu tämän esityksen perusteella tehtyjen päätösten aiheuttamista mahdollisista tappioista kantaa yksinomaan sijoittaja itse.