Olet täällä

Matkalla lipulle - 12.7.2020 08.01

Arto kirjoitti:

 

Sushi Suomessa näyttää näköjään yhä edelleen tokiolaisen 7-Elevenin -kamalta. Kannattanee silti nyt nauttia sillä Lontoossa se on vielä pahempaa.

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 11.7.2020 01.55

stone kirjoitti:

Venäjällä kuollut pelkästään toukokuussa 18000 ihmistä enemmän edellis vuoteen verrattuna kun kuitenkin heidän tilastoissa korona kuolemia on kaikkiaan 11000..

Euromomon mukaan taas viime viikolla EU-alueella oli 7.000 hengen verran alikuolleisuutta. Mielenkiintoista nahda koko vuoden tilastot; jos kuolleiden keski-ika on viela silloinkin yli 80 vuotta niin koko vuosi mennaan aika normaalilla tasolla kuolleiden maarassa. 

Näytä koko viesti
Finnair - 9.7.2020 12.09

Eipä näy Nordnetin tilillä vieläkään toisijaisesti merkityt. Tee tässä nyt sitten kauppaa.

Näytä koko viesti
Finnair - 9.7.2020 09.20

Hippomies kirjoitti:

Reilulla kädellä merkkasin toissijaisia ja aika paljon niitä osakkeita toissijaisesta merkinnästä tulikin. Itsellä tämä saatu määrä toissijaisia oli 30,6% ensisijaisesta merkinnästä ja 37,2% toissijaisesta.

Kuten jetl tuossa aikaisemmin jo sanoi niin kaikki ovat saaneet 30.6% ensisijaisesta merkinnasta jos ovat toissijaisia merkinneet noin paljon tai enemman. Toissijaisen merkinnan maara ei siis vaikuttanut mitenkaan (tietty jos merkkasi vahemman niin sai sitten vain sen).

Edit: Talla hetkella Nordnetissa nakyy nakojaan vain ensisijaiset, nuo toissijaiset eivat ole viela paivittyneet saldoon.

Näytä koko viesti
Finnair - 8.7.2020 06.39

Kiitos jetl! Katsoin Nordnetissa vain salkkua joka ei ollut paivittynyt, mutta nyt tajusin katsoa myos Tapahtumat sivua.

Tosiaan 30.6% ensisijaisten lukumaarasta.

 

 

Näytä koko viesti
Finnair - 8.7.2020 06.23

Puusilmänä en kyllä löytänyt tuota tietoa mistään. Ja mistä tuo 30% lasketaan?

Näytä koko viesti
Apple - 7.7.2020 08.56

On mielenkiintoista nähdä lähteekö Apple markkinoimaan tuotteitaan oikeasti terveysnäkökulma edellä. Itse olin noin viitisen vuotta sitten mukana yhdessä projektissa jossa pystyttiin ennakoimaan sydämen häiriöitä ennen kuin ne aiheuttivat käyttäjälle oireita. Mukana oli erittäin iso yhdysvaltalainen firma, mutta puolen vuoden jälkeen kaverit ilmoittivat ettei meidän lakimiehet anna meidän lähteä mukaan tähän bisnekseen.

Niin kauan kun saadaan tuollaisia ylläolevan kaltaisia uutisia on kaikki hyvin, mutta jos edes vihjataan että laite voi auttaa terveystiedon kanssa ja sitten joku laitteen käyttäjä kuoleekin sydänkohtaukseen niin samantien on firma oikeudessa neuvottelemassa miljardikorvauksista.

Ehdottivat sitten että teidän firmahan voisi tämän tehdä yksin, kysyin että miten niin ja vastaus oli "te olette niin pieni firma ettei teitä kukaan haasta oikeuteen". 

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 7.7.2020 04.58

stone kirjoitti:

Ei ole mitään asiaa edelleenkään yhtään minnekkään Suomesta.

Niin ja kotiinsa on moni kuollut, olisiko jopa vaarallisin paikka olla? Viimeistaan nalkaan siella kylla kuolee, jos ei sitten Migi tipu paahan kuten sille belgialaiselle kavi -89.

Itsehan et tietenkaan ole koskaan kehenkaan tartuttanut esim. flunssaa tai influenssaa, vatsataudeista puhumattakaan? On nimittain aika todennakoista, etta kun mennaan tartuntaketjussa tarpeeksi kauan eteenpain noista kaikista loytyy joku mummo joka sitten on siihen kuollut. En silti pitaisi ihmista joka toivoo sinulle jotain pahaa mitenkaan kauhean viisaana tai tasapainoisena.

Näytä koko viesti
Matkalla lipulle - 6.7.2020 02.33

Slice kirjoitti:

Tilaa Hesari.

En pelkästään kieltäydy tilaamasta Hesaria vaan myös lukemasta sitä ikinä niin, että joku on siitä maksanut.

Vaikka onhan siellä ajoittain hyvää pahkasikamaista huumoria: "luotettavaa ja syvällistä journalistista analyysiä",

Näytä koko viesti
Finnair - 4.7.2020 06.49

Tarjottavista kun vahentaa merkintaoikeuksilla merkatut jaa 25.7 miljoonaa osaketta. Muistelen etta saannoissa sanottiin, etta nama jaetaan merkkareilla merkittyjem maaran mukaan ja jos oletetaan etta kaikki merkkasivat myos ylimaaraisia niin jokainen saa 2% siita maarasta mita kaytti merkkareita. Ilman merkkareita yrittaneet ei saa mitaan.

Meniko oikein?

Näytä koko viesti