Hauturin matkakertomuksia - Euroopan ytimessä -

S-Pankki ilmeisen selkeästi haluaa eroon ulkomailla asuvista asiakkaista. Minulla oli asiaa heille viime viikolla kuolinpesän takia ja virkailija ehdotti, että avaan tilin ja liityn asiakasomistajaksi jotta saadaan asiat jatkossa helpommin hoidettua. Tehtiin sitten paperit ja maksoin osuusmaksun yms.

Muutama tunti myöhemmin tulikin sitten tieto, että joku Del Monte -mies ylempänä ravintoketjussa oli sanonut ei koska vakituinen osoitteeni on ulkomailla.

No irtisanoin sitten kaikki pesän käteis-ja arvo-osuustilit yms joten jatkossa lienee S-Pankissa helpompi tehdä töitä kun on vähemmän asiakkaita ja varainhoidossa vähemmän hoidettavaa.

Näytä koko viesti
Aseteollisuus -

Artsipappa wrote:

Asiasta mitään tietämättä, eikö tunnelissa olevien voittamiseksi riitä kun tietää uloskäynnit? Ymmärrän että niitä on varmasti paljon, mutta noin niin kuin periaatteessa? Istutaan ja odotetaan. Tai sitten tosiaan syöteään  vettä niin maan perkeleesti sinne ja katsotaan miten käy.

Kum tunneleita on tuhannen verran ja uloskäyntejä vielä enemmän ja iso osa niistä talojen sisällä niin ensin pitäisi saada koko alue hallintaan. Noita on kai romautettu räjäyttämällä, mutta nyt kun siellä on panttivankeja niin se mutkistaa asioita.

Näytä koko viesti
Nordnet - Kysymyksiä ja vastauksia -

mnz2000 wrote:

Olisiko kiinni tästä:

Sisäänkirjautuminen Mobiilivarmenteella ei tällä hetkellä välttämättä toimi teknisen ongelman vuoksi. Pahoittelemme häiriötä ja korjaamme ongelmaa parhaillaan. Muut kirjautumismenetelmät toimivat normaalisti.

 

Ei ollut tuo ongelma (en kayta mobiilivarmennetta) mutta siella taisi siis olla muutakin rikki hetken aikaa. Nyt on toiminut.

Näytä koko viesti
Nordnet - Kysymyksiä ja vastauksia -

Nordnetin nettisivut kertovat etta "403 Forbidden". Android app sanoo login failed. Toimiiko muille?

Edit: vartin verran odottelin ennen kuin postasin kysymyksen ja valittomasti viestin lahettamisen jalkeen alkoi taas toimia. Nakojaan kannattaa kirjoittaa Sijoitustietoon ;)

Näytä koko viesti
Pikkupron HömppäBlogi -

Aki Pyysing wrote:

Olettaisin, että tappionkin saisi vähentää, jos myy alle hankintamenon, mutta joku irtohauturi voisi tämän vahvistaa

Tappion tosiaan voi vähentää Suomen verotuksessa jos myydään alle kuolinpäivän eli perinnön saamisen hinnan. 

Joissain muissa maissa sitten perillinen perii myöskin kiinteän omaisuuden hankintahinnan ja maksaa pahimmillaan ensin perintöveron koko summasta ja sitten päälle myyntivoittoveron lähes samasta summasta.  

Näytä koko viesti
Pikkupron HömppäBlogi -

tonza wrote:

Tiedä sitten miten huono säkä näissä keisseissä on ollut, mutta mitään riitoja ei ole ollut ja asioita on hoitanut niin pankki kuin asianajotoimistot eikä mikään etene mihinkään.

Itse olen valitettavasti yhtä perunkirjoitusta juuri hoitamassa ja kovasti kaikki pankit ja lakimiehet haluavat ojentaa auttavan kätensä. En tiedä sitten auttaakseen vai vain saadakseen osansa, sillä mitään monimutkaista hommassa ei meidän tapauksessa ole.

Jos ei oteta huomioon sitä, että jokainen pankki on tehnyt selväksi, että jos toimeksiantoa ei tehdä heidän kauttaan niin mitään tietoakaan ei sitten saa ilman putkipihtejä. Esim. tiliotteita ei saa kuolemaa edeltävältä ajalta edes valtakirjalla ennen kuin perukirjoitus on valmis. Ja sen valmiiksi saamiseen pitäisi tietää onko tililtä maksettu ennakkoperintöä tms.

Sijoitusvakuutuskin on yllättäen laitettu vainajan jo ollessa sairaalassa saattohoidossa kiinni kohteisiin joista ei saa rahoja pois ennen kuin 2025. Missään ei ole merkintää siitä kenen valtuutuksella, mutta eipä tässä nyt ole kauheasti energiaa lähteä tuosta käräjillekään.

Näytä koko viesti
Tekoäly -
Artsipappa kirjoitti:

Mulle antoi erilaisen vastauksen:

Kokeilin silloin heti alussa kun se julkistettiin ja vastaukset kehittyivät joka päivä. 

Artsipappa kirjoitti:

Tosin outoa ettei se laskenut tarkkaa prosenttia.

Juuri kai siksi, että se ei laske vaan valikoi oikeita seuraavia sanoja nettihakujensa perusteella ja vastaukset vaihtelevat sitten käytettyjen sanojen mukaan. Joskus sanat menee sekaisin ja usein mukaan tulee ihan geneeristä puppua samasta aiheesta kuten tässäkin lopussa.

"What are the chances of losing AA vs AA when you go all-in pre-flop?

ChatGPT

If two players hold pocket aces and go all-in pre-flop, the chances of losing AA vs AA are quite low, but it is not impossible. The odds of a tie, where the hand ends in a split pot, are about 0.45%. The odds of losing with pocket aces against another player with pocket aces are also about 0.45%, and the odds of winning outright are approximately 99.1%.

It's worth noting that these odds assume that both players play their hands all the way to the end of the hand. In practice, players may fold their hands before the end of the hand, which would affect the final outcome. Additionally, the likelihood of losing with pocket aces against another player with pocket aces may be affected by factors such as the players' positions, betting patterns, and other strategic considerations."

Näytä koko viesti
Tekoäly -
1UP kirjoitti:

Niin, että aika 'tylsä' vastaus tekoälyltä. 

 

No tuo onkin aika tylsä kielimalli joka siis arpoo sanoja peräkkäin ilman ymmärrystä. Kun kysyin mikä on todennäköisyys hävitä pre-flop all-in käsi AA vs AA se kertoi minulle ensin ettei sellainen tilanne ole mahdollinen koska pakassa on vain neljä ässää. Seuraava vastaus oli ettei tuota voi hävitä koska se on 50-50 tilanne. Ja koitapa pelata sen kanssa shakkia.

Näytä koko viesti
Pikkupron HömppäBlogi -
hauturi kirjoitti:

Sitten kun shakki kyllästyttää suosittelen kokeilemaan go:ta.

Pojan kanssa opeteltiin yhdessä kun se oli jotain 10 vanha. Kolmisen viikkoa pärjäsin, sitten hävisin ekan kerran ja viikko siitä en viitsinyt enää ilman tasoitusta pelata kun tuli turpiin oikein kunnolla. Teoriaa on vähintään yhtä paljon kuin shakissa ja opeteltavia aloituksia. 

Shogi on shakin pelaajalle paljon helpompi peli opetella.

Näytä koko viesti
Pikkupron HömppäBlogi -
Kilppari kirjoitti:

Ne netin lukemat ei liene ihan sama kuin ELO. Lisäksi eri saiteilla eri asteikot

Kaiken lisäksi noiden nettisivujen lukemissa on kovaa inflaatiota, mitä enemmän porukkaa liittyy sitä enemmän luvut nousee.

Itselläni chess.com sivuilla jotain yli 2.200 kun oikeasti olen noin 1.900 ELOn pelaaja.

Näytä koko viesti