Olet täällä

Ostin/Myin tänään - 24.1.2022 02.01

Heikin Ashi kirjoitti:

Tämä on kuulemma  ihan normaali piirre Nordnetissa ollut jo vuosia eli aina kun alkaa pikkuisen enemmän tulla kaupankäyntiä, niin sivut ei pelitä.

Siltahan se nyt nayttaa. Sen verran paasin yrityksien jalkeen sisaan, etta havaitsin ostaneeni Teliaa takaisin veromyyntien jalkeen, mutta sitten sivut tilttasivat taas.

No saastyypa valityspalkkiot.

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 24.1.2022 01.31

Vaikea tietaa mita tuli ostettua vai tuliko mitaan kun nordnet.fi lakkasi vastaamasta.

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa - 21.1.2022 06.30

Artsipappa kirjoitti:
Aika vähän tunnut olevan valmis ottamaan vinkkejä vastaan kun oletat tietäväsi nämä kaikki jo..

Namahan on siita vaikeita juttuja etta kaikkihan me tiedamme miten ne pitaisi hoitaa. Mutta kun sitten pitaisi pystya ne tekemaankin.

Itsekin tiedan ihan tasan miten paino pudotetaan ja olen sen todistettavasti tehnytkin, mutta nyt taas kun pitaisi pudottaa 10 kiloa niin aloittamiseen on mennyt puoli vuotta eika mitaan edistysta ole tapahtunut.

Siksi pitaisikin miettia miten homman saa priorisoitua tarpeeksi korkealle eli mika itsea motivoi.

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 16.1.2022 12.49

JR kirjoitti:

Lapsilla on ollu etäkoulua, ja välillä harrastusmahdollisuudet on ollu kiinni, ja siitä jäis mahdollisesti sukupolvet ylittävä trauma? Give me a break.

Ainakaan toiset tutkijat eivat halua antaa jarrua.

https://www.nature.com/articles/d41586-022-00027-4

Näytä koko viesti
JR:n allokaatioblogi - 20.12.2021 06.41

Pörssimörssäri kirjoitti:

Mitaan veronkiertoa kait tassa ei missaan vaiheessa paase harrastamaan?

Verosuunnittelun ja veronkierron ero on noin puoli vuotta ehdollista. Mutta verojen siirtaminen tulevaisuuteen on aina jarkevaa, varsinkin jos onnistuu siirtamaan niin paljon, etta verot jaavat perillisten kiusaksi.

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 3.12.2021 02.44

stocksman kirjoitti:

Rokotteet ei näyttäisi suojaavan kovin hyvin tartunnalta. Eiköhän tässä varmuuden vuoksi vielä kerran ns. kunnon lockdowneihin mennä.

Riippuu varmasti myos siita minkalaisen tartunnan tuo aiheuttaa. Jos erittain lievan niin tamahan on parasta sitten HK:n Sinisen keksimisen; herkasti tarttuva lieva virusmuoto joka sitten paukahtaa lapi maailman nopeasti ja sen jalkeen voidaan yrittaa aloittaa normaalia elamista uudelleen.

Näytä koko viesti
Norrhydro - 1.12.2021 12.29

von Fyrckendahl kirjoitti:

Kauanko tämä mania voi vielä jatkua?

Itselläni on muistutuksena tästä yhdessä salkussa SSH:n annin yhteydessä arpajaisissa "voitetut" osakkeet ikuisessa hodlissa.

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 29.11.2021 12.31

JR kirjoitti:

 

Deca kirjoitti:

Eikö koronaan kuolleen pitäis olla keskimäärin aikaisemmin kuollut kuin muiden kuolleiden, jotta se veisi meiltä kollektiivisesti elinvuosia?

 

Ei.

Matematiikka on ihmeellistä ja tilastomatematiikka vieläkin ihmeellisempää. laugh

Oikeastihan minä olen snobisti ja sitä mieltä, että ihmiset jotka eivät osaa tuohon kysymykseen itse miettiä tai etsiä vastausta saisivat menettää äänestysoikeutensa.

Näytä koko viesti
JR:n allokaatioblogi - 18.11.2021 12.20

Sellainen pointti vielä tähän, että jos menee julkisesti ensin huutelemaan, että hankinpa tässä muuten aseen suojaa varten niin sitten mahdollisen tapahtuman jälkeen veikkaan, että Suomessa syyttäjä aika vikkelään laittaisi puolustajan käräjille ja kokeilisi saako tuomion taposta eikä hätävarjelun liioittelusta.

Aseita itselläni on ihan harrastamista varten, mutta jos olisin huolissani turvallisuudesta niin satsaisin hyvään hälytysjärjestelmään ja isoon koiraan tai kahteen. Jos vielä laittaisi piha-alueen ympärille aidan ja jättäisi koirat alueelle vapaaksi niin veikkaan, että aika harva alkaisi kokeilemaan.

Näytä koko viesti
Ovaro (os. Orava) - 17.11.2021 06.21

Paahtopaisti kirjoitti:
Ovaro Kiinteistösijoitus Oyj arvioi vuoden 2021 operatiivisen tuloksen (EPRA-tulos) olevan merkittävästi alhaisempi kuin vuonna 2021.

Se on sitten vieläkin pahempi kuolemanspiraali mitä kuviteltiin kun tämän vuoden tulos on merkittävästi alhaisempi kuin tämän vuoden tulos... wink

Näytä koko viesti