Olet täällä

Evolution Gaming Group

Sivu:

Sivut

13.5.2022, 15:58
-94
Liittynyt:
24.7.2020, 11:13
Viestejä:
51

WellGo kirjoitti:

 

Lakaisija kirjoitti:

Siinä olet täysin oikeassa ettei prosentteja veivata ees taas, vaan tosiaan pelkästään alaspäin toivoen etteivät asiakkaat huomaisi muutosta.

 

Kirjoitappa Unibetin pelihakuun "98", niin löydät parjaamasi "Trannelin" tarjoamassa 98 prosentin palautuksella NeEntin pelejä, joissa alkuperäinen palautusprosentti on ~96 tasolla. 

Tiedän toki 98% pelit, nämä ovat juuri sellaisia yksioikeusprosentteja joista mainitsin alkuperäisessä tekstissäni. Hauska yksityiskohtahan on se että näiden osalta prosenttia tuodaan selkeästi esiin pelin yhteydessä ja silloin kun ne muuttuivat niin oikein markkinoitiin pelaajille hyvinä peleinä (mitä ne siis ovatkin keskiarvoon verrattuna).

Jos korotuksen osalta muutosta markkinoidaan n iin olisihan se kohtuullista myös laskutkin kertoa.

1
+1
3
-1
1
3
13.5.2022, 19:11
+59
Liittynyt:
15.11.2019, 22:16
Viestejä:
52

Oletko Lakaisija usein nähnyt ruokakaupoissa mainoksia hinnankorotuksista? Tuohan on aivan perusmarkkinointia, että hyviä hintoja mainostetaan kun taas korkeammin hinnotelluissa tuotteissa tuodaan esille muita puolia. 

1
+1
0
-1
1
0
13.5.2022, 19:40
+71
Liittynyt:
19.7.2014, 17:30
Viestejä:
287

JR kirjoitti:

 

hode kirjoitti:

Epäilen että Short-squeeze. Kuten rinkuloissakin. Tulee vielä tippumaan  ja testaamaan pohjat....

 

Mä epäilen, että näet nyt vähän kaikkialla narratiiveja, joissa Evon osakkeeseen liittyisi erityisiä riskejä, kun itse menit panikoimaan.

Nokian Renkaat on kriisiyhtiö jonka kohdalla joku aika sitten pohdittiin menettääkö se suoraan suurimman osan liiketoiminnastaan, vai voiko vielä jatkossa jotenkin hyödyntää Venäjän-toimintojaan ilman tuhoavaa mainehaittaa.

Evo on toistaiseksi voitosta voittoon kulkenut kasvuyhtiö.

Evoon ei kohdistu merkittävää short interestiä.

Katson price actionia ja näyttää aika hillittömältä.Myönnän että pupu meni pöksyyn koska olin tukevasti vivuttanut. Hirvittää vain EVON variassi, jos pohja putoaa pois 860 tasolta. Näyttää pitävän hyvin. Oppia ikä kaikki. Pitää aloittaa ostot alempaa ja olla bulletejä jäljellä vielä 860 tasollakin.Momentum treidaajat shorttaavat alamäkeen ja longaavat ylämäkeen.Miksi tänään noustiin koko markkinalla sitä en tiedä.Minä yritän tehdä swing-treidejä/päivä treidejä.Joskus onnistuu paremmin joskus  huonommin. Tässä turbulentissä markkinatilanteessä kun makronäkymät ovat surkeat ja FED/EKP kiristää rahapolitiikka nostaa korkoja indeksitason laskutrendi jatkunee suurella todennäköisyydellä. Shorttasin rinkuloita tämän päivän nousuihin.EVOsta päästin irti liian aikaisin.Mutta onnittelut sinulle. Pelasit tämän kierroksin hyvin kuten Pikkuprokin. Pitkällä tähtäimellä uskon että EVO on erinomainen sijoutus jos on mahdollisuuksia istua position päällä pitkään. Viime akoina laskutrendissä lower highs ja lower lows. Yllättyisin jos 1100 rikotaan. Edellinen swing low oli 873..siitä noustiin 1088 ja laskettiin 858. Eli hieman alempi low eikä päästy rikkomaan sitä edellisiä huippuja n. 1150. EVOa pystyy jopa shorttaamaan Nordnetissä.Sitä en kuitenkaan tee koska firma on kova luu muuten kuten totesin erinomainen  pitkän tähtäimen long keissi.

0
+1
0
-1
0
0
13.5.2022, 19:35
-94
Liittynyt:
24.7.2020, 11:13
Viestejä:
51

Sijoittelija22, oletko nähnyt ruokakaupoissa hyllyjen reunoissa paperisia lappuja joissa kerrotaan tuotteen hinta ja määrä (paino/tilavuus), vai joudutko itse etsimään käyttämässäsi marketissa tämän tiedon jostain kymmenien sivujen paperinivaskasta?

Tätä kutsutaan rehelliseksi kaupankäynniksi jossa kuluttaja valitsee haluamansa tuotteen ja tietää kaupan ehdot ennen kassalle menoa. Itseasiassa peräänkuulutinkin sitä, että jos Evolution gaming haluaisi antaa loppuasiakkaalle Apple-laatuisen tai edes Alepa-laatuisen asiakaskokemuksen, totta vitussa siinä slotin ruudun kulmalla näkyisi kulloinenkin RTP.

Pitkällä horisontilla kusetukset usein osuvat yritysten omaan nilkkaan, vedonlyönti/pokeri/kasinomarkkinoilta on kahdessakymmenessä vuodessa pullahtanut lukuisia toimijoita huipulta unholaan, syitä on monia, mutta ylimielisyys asiakkaita kohtaan ja liika ahneus on monen firman alamäen taustalla vähintään osasyynä.

 

0
+1
5
-1
0
5
13.5.2022, 20:04
+59
Liittynyt:
15.11.2019, 22:16
Viestejä:
52

Itse en ole kyllä ikinä kokenut palautusprosentin löytämistä kovinkaan vaikeaksi, toki se voi joillain hämäremmillä sivustoilla olla piiloitettuna.

1
+1
0
-1
1
0
18.5.2022, 19:40
+110
Liittynyt:
27.3.2020, 15:41
Viestejä:
52

Oon viime aikoina treidailun ohessa miettinyt mikä voisi olla kurssia kovasti nostattava uutinen tai tapahtuma ja mikä sen todennäköisyys on. Ajatus on tullut siitä, että vaikka ostan ja myyn tätä niin en ole tiputtanut omistusta yli 35 prosenttia. Paljon on jäänyt kruunuja roikkuu, kun en ole vähennellyt isompia eriä jolloin takaisin ostotkin olisivat olleet isompia.

Bisneksessä ei varmaan mitään puskista tulevaa yllätystä ole tarjolla, kun on jo jonkun kokoinen yritys. Koko ajan todennäköisimmäksi skenaarioksi isolle kurssinousulle yllättäen nousee rinnakkaislistaus jenkkilään. Tuosta on huhuiltu tai haaveiltu jo tovi. On nostettu naisia johtoon ja osa seuraajista on arvellut että täytetään johdon naiskiintiötä jenkkilää silmällä pitäen. Noin 40 prosenttia omistajista on amerikkalaisia ja varmaan sieltä tulee painetta jenkkilistaukseen? Ruotsalaisia omistajia taisi olla enää viisi pinnaa.

Nyt tuli uutinen että firma on Amerikassa tapaamassa sijoittajia. https://www.di.se/live/evolution-aker-till-new-york-for-att-traffa-inves...

Tämä johti siihen että tein rehellisen fomo-oston 🤦🏻‍♂️ perjantaina keventelin tonnissa neljäsosan omistuksesta ja nyt otin siitä takaisin noin kuudesosan. Totesin ettei todellakaan ole ostohinta tällä hetkellä, mutta niin vain riipaisin 975:llä vähän takaisin. Totesin että tuon oston kanssa voin elää vaikka huomenna saisi satasen halvemmalla, mutta niin vahva fomo-peikko tuli että jotain oli otettava 😀 kompromissi oman mielenrauhan takia.

4
+1
0
-1
4
0
18.5.2022, 19:51
+1
Liittynyt:
18.5.2022, 19:44
Viestejä:
1

Termu kirjoitti:

On nostettu naisia johtoon ja osa seuraajista on arvellut että täytetään johdon naiskiintiötä jenkkilää silmällä pitäen.

Täysin off-topic, mutta tämä kiintiöasia pisti silmään. Eikö tämä mene jo vähän yli? https://abcnews.go.com/US/wireStory/sec-approves-nasdaqs-plan-require-board-diversity-79323734

The new policy — the first of its kind for a U.S. securities exchange — requires most of the nearly 3,000 companies listed on Nasdaq to have at least one woman on their board of directors, along with one person from a racial minority or who identifies as gay, lesbian, bisexual, transgender or queer. 

Ei mitään yhtäkään ihmisryhmää vastaan, mutta miten kenenkään pissavehkeet/mieltymykset toisten pissavehkeisiin liittyvät pörssiyhtiön toimintaan? 

1
+1
0
-1
1
0
18.5.2022, 20:25
+110
Liittynyt:
27.3.2020, 15:41
Viestejä:
52

Evon osalta 

MIMI DRAKE

Born 1968. Elected 2021.

Other assignments: Mimi is Co-CEO of Permit Capital Advisors. Among other assignments, she is Founding Board Member and Chair Emerita of the Board of 100 Women in Finance, a guest lecturer at Wharton’s Advanced Management Social Entrepreneurship program and serves on the Boards of Hudson Global, Verus and Ben Franklin Technology Partners.

Experience: Mimi has worked at Morgan Stanley Asset Management, at hedge funds and at a financial technology company. She received her M.B.A. in Finance from The Wharton School at the University of Pennsylvania and her B.A. in Economics from Trinity College (cum laude). She also attended the Radcliffe Publishing Program at Harvard University. 

Shareholding: 305 shares.

SANDRA URIE

Born 1952. Elected 2021.

Other assignments: Sandra is Chairman Emeritus and Managing Director of Cambridge Associates, LLC. Among other assignments, she is a Board Member of Stanford Management Company, Social Finance US and Crane Institute for Sustainability. In addition, she serves on the Advisory Board of Accounting for Sustainability (A4S) and the President’s Council of Ceres.

Experience: In addition to her current assignment, Sandra was CEO and Chairman of Cambridge Associates, LLC for sixteen years. She also served as Vice Chair of The Investors’ Committee of the U.S. President’s Working Group on Financial Markets and of 100 Women in Finance, as well as serving on the Advisory Board of other organisations. She graduated from Stanford University and received an Master’s of Public and Private Management from the Yale School of Management.  She is a Chartered Financial Analyst (CFA).

Shareholding: 200 shares.

 

No joo. Onko mulla ja hallituksen jäsenellä sama intressi jos pienenä osakkeen omistajana omistan enemmän firmaa hallituksessa istuva. Kovasti pitää noidenkin naiseutta korostaa esittelyssä.

Onhan tuo secin linjaus kaamea jos itse haluaa maksimoida oman varallisuuden kehityksen ja yritys ei otakaan hallitukseen pätevimpiä vaan pitää täyttää kiintiöt ja siitä lähetään rakentaa hallitus. 

0
+1
0
-1
0
0

Sivut