Olet täällä

Aspire Global - 4.1.2021 12.34

Todella vaikeata löytää syitä myyntinapille atm. Tuntuu että tähdet ovat nyt oikeassa asennossa Aspirelle, kuten toki monelle muullekin alan firmalle.

BtoBet on nähdäkseni jokerikortti keväälle. Q3/2020 se olisi (jos olisi lukuihin lisätty) lisännyt liikevaihtoa €1,8M eli n. 4,5%. Sikäli kuin oikein muistan ei Q3:lla pyörinyt juuri mitään merkittävää urheilua mutta 2021 näyttäisi siltä, että jalkapallosarjat, NHL, NBA yms. tulevat olemaan käynnissä. En tunne vedonlyöntiä sen kummemmin, mutta kuvittelisin että noita betsataan melko reippaasti vrt. ne lajit jotka kolmoskvartaalilla 2020 pyörivät.

Q3/2020 rapsasta: 

OUTLOOK If we include BtoBet in the Group’s quarterly results, Aspire Global’s revenues would have grown by 26.1% to €41.9 million from Q3 2019. EBITDA would have increased by 38.7% to €7.2 million from Q3 2019 with an EBITDA margin of 17.3%. We expect BtoBet to have a material positive effect on Aspire Global’s EBITDA as of 2021.

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 9.12.2020 10.29

Aki Pyysing kirjoitti:

Jonkun verran viluttaa Suomen median koronauutisointi, josta relevanttia käppyrää trendiin on hankala etsiä. Tai tietoa tartunnat per testit.

Itse seurailen tilannetta käytännössä vain ja ainoastaan YLEn palvelusta jossa myös tartuntojen seitsemän päivän trendi kivasti kuvaajassa. Ja kyllä vain, näyttää että huippu olisi saavutettu. Toivotaan näin. Samassa paikassa myös maailman koronat lukuina (tällä hetkellä poissa käytöstä tietokantapäivityksen vuoksi).

https://yle.fi/uutiset/3-11300232

Näytä koko viesti
Catena Media P.L.C (CTM) - 24.11.2020 01.04

En minäkään näe mitään merkittäviä ajureita ennen kuin parempia lukuja lyödään pöytään. Joltakin taholta voi toki ostotarjous tms. tulla milloin tahansa. On kotiläksyt vähän vaiheessa tämän osalta mutta Q3 pehmeyttä mahdollisesti selittäviä tekijöitä voi halutessaan löytää ainakin seuraavista seikoista:

1) Vuoden 2019 H1 oli heikko, H2 taas vahva. Saako vahva Q3/2019 edellisen kvartaalin näyttämään vielä heikommalta kuin se olikaan? (nim. kotiläksyt kesken, en edes tiedä oliko Q3/2019 vahva mutta oletan niin koska luin H2/2019 olleen.)

2) Vedonlyönti on pyöreästi kolmannes tuloista. Aika vähän sporttia taisi olla käynnissä Q3 aikaan vs. Q3/2019.

3) Q3 pystyttiin viettämään melko normaalia elämää koronan osalta. Tämä ei kuitenkaan monelta muulta toimijalta syönyt tulosta vastaavasti, joka asettaa kysymysmerkkejä. Toisaalta New Depositors asiakkaat lienevät Catenalle tärkeämpiä kuin vaikka yksittäiselle nettikasinolle jonne palataan pelaamaan muutenkin kuin mainosten kautta ja tästä syystä ihmiset viettämässä max-normaalia elämää osui pahasti?

Yritän siis sanoa, että on hyvin mahdollista että ko. kvartaalilla tähdet olivat juuri Catenan osalta poikkeuksellisen huonossa asennossa mutta se ei välttämättä kerro tulevista vuosineljänneksistä mitään. Siksi näen tämän ostopaikkana.

Riskejä varmasti on, mutta nuo analyytikkojen suositukset ja tavoitehinnat kielivät minusta siitä, että hekin näkevät että Q3 oli vaikea, mutta poikkeuksellinen kvartaali tämän puljun kehityskaaressa.  

 

Näytä koko viesti
Kilpparin tumputusbloki - 13.11.2020 09.21

tonza kirjoitti:

Enää on kyse siitä, haluaako Vanhanen lähteä ehdokkaaksi.

Kieltämättä Vanhanen on tuosta listauksesta ainoa jonka näen täyttävän "perinteisen" suomalaisen presidentin kriteerit edes jollakin tavalla. 

Näytä koko viesti
Markkina tänään: Seuranta- ja kommentointiketju - 10.11.2020 11.36

Pörssimörssäri kirjoitti:

Mika on jengilla strategia tasta eteenpain? Paljon on avoimia kysymyksia.

Ennen Pfizerin rokoteuutista mulla oli jotenkin kristallinkirkas ajatus että painotukset tulevassa Kexitissä - eli korona exitissä - menevät ajallisesti vaiheittain suurinpiirtein niin että painotukset salkussa ovat 1) online gambling & kotoilu, 2) Matkailu- ja ravintola-ala 3) Rakennusala yms. sykliset.

Eilinen sekoitti vähän ajatuksia, mutta stick to the plan.. kyllä ainakin tämän talven lumet ovat jo sulaneet ennen kuin 2-kategorian firmoissa pöhinä voi palautua vaikka rokotehommat menisivät kuinka optimisti eteenpäin. Ja toisaalta online gambling ei välttämättä ole suuri häviäjä vaikka palattaisiin nopeasti normaaliin koska pikkusormia on paholaiselle first-depositors muodossa tämän vuoden aikana annettu ennätysmääriä ja normaalioloissa useammalla ihmisellä on enemmän löysää rahaa käytössä. 

Sanotaan että markkinoita ei kannata yrittää ajoittaa mutta kyllähän tällainen erikoistilanne antaa sen yrittämiseen mitä parhaimmat mahdollisuudet..     

Näytä koko viesti
Sijoitustieto.fi - Kehitysehdotukset ja palaute - 9.11.2020 04.34

Olisiko mahdollista (tai järkevää ylipäätään) laittaa tuoreelle foorumille rekisteröityneelle nickille jonkinlainen viive ennenkuin foorumille voi kirjoittaa. 24h? 48h? viikko?

Luullakseni asiapitoista tekstiä tuottavat uudet foorumilaiset jaksavat hyvinkin odottaa tovin ennen ensimmäistä postaustaan ja tämä estäisi tehokkaasti kiihkeimpien lähes täyttä dadaa tuottavien ja moneen kertaan bannattujen reaalimaailmasta irtaantuneiden fanaatikkojen floodaukset. Pois lukien tietysti ne jotka avaavat jo ennakkoon useamman nimimerkin jotka keskustelevat keskenään toistensa ylivertaisia mielipiteitä tukien. 

Näytä koko viesti
Aspire Global - 5.11.2020 09.20

Ilmeisesti luvuissa ei ole BtoBetin osuutta?

If we include BtoBet in the Group's quarterly results, Aspire Global's revenues would have grown by 26.1% to €41.9 million from Q3 2019. EBITDA would have increased by 38.7% to €7.2 million from Q3 2019 with an EBITDA margin of 17.3%. We expect BtoBet to have a material positive effect on Aspire Global's EBITDA as of 2021.

Täytyy myös huomioida että Q3 sijoittuu vielä vahvasti ajalle jolloin korona ei lukinnut ihmisiä vielä vahvasti kotoilemaan. Q4 voisi olettaa taas vähän myötätuulta viruspartikkeleista. Minusta tämä osari näytti jopa paremmalta kuin odotin.  

After the positive impact of the pandemic in Q2 2020, the markets got back to more normal levels in Q3 2020. Due to the acquisition of BtoBet in the quarter, we have decided to share a current trading update: In October total trading volumes, including BtoBet, increased to approximately €14.1 million, which is about 32% higher than the average monthly trading volume in Q4 2019.

Näytä koko viesti
Markkina tänään: Seuranta- ja kommentointiketju - 28.10.2020 09.47

callo kirjoitti:

Eikös tohon kurssien tuloon alas päin vaikuta..

Hyvä listaus. Monesti on mahdotonta sanoa mikä epävarmuutta aiheuttaa tarkalleen ottaen, mutta Björn Wahlroosin arvion mukaan jenkkien presidentin vaalit eivät ole se sijoittajan kannalta niin tärkeät kuin senaatin vaalit. Varsin validi pointti luulisin, koska senaatin pysyessä republikaani-enemmistöisenä paatuinenkaan demaripresidentti ei välttämättä mitään järisyttäviä uudistuksia saa ajettua..

https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000006702613.html

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 28.10.2020 07.48

PikkuPro kirjoitti:

Mitäköhän seuraa jos en maksaisi 2.11. erääntyvää 37ke vero-erää? Aki? Hauturi? Anyone? Millasta korkoa tosta menisi.

Kannattaa tehdä maksusuunnitelma Omaverossa niin ei tule yllättäviä karhuamismaksuja. Copy paste:

Maksujärjestelyä kannattaa hakea vasta jäännösveron eräpäivän jälkeen, sillä maksujärjestelyn ensimmäinen eräpäivä on jo 30 arkipäivän sisään maksujärjestelyn myöntämisestä.

Voit maksaa jäännösveroa myös osittain ennen maksujärjestelyn hakemista. Maksutiedot näet OmaVerosta tai verotuspäätökseltäsi. Sinun ei ole myöskään välttämätöntä hakea maksujärjestelyä, jos voit maksaa jäännösveron eräpäivän jälkeen saamallasi maksukehotuksella.

Huomaathan, että maksamatta olevalle verolle tai sen maksamattomalle osalle pitää maksaa 7 % viivästyskorkoa alkuperäistä eräpäivää seuraavasta päivästä alkaen maksupäivään asti.

Näytä koko viesti
Aspire Global - 28.10.2020 11.16

Aspire-neitsyys korkattu @32.65. Ei riittänyt enää kärsivällisyyttä katsoa tiputaanko muiden mukana alemmas todennäköisesti sellaisten syiden varjolla jotka eivät välttämättä Aspirelle ole negatiivisia. Oletan siis tässä, että tärkein tekijä kurssien sulamiselle olisi koronatilanteen paheneminen vaikka mistäpä näitä aina tietää..

Näytä koko viesti