Evolution Gaming Group -
LR32 kirjoitti:

Luulisi, että maailmassa riittäisi yksi osaava nainen ja yksi osaava vähemmistöä edustava aivan jokaisen Nasdaq-yrityksen hallitukseen kun molempia on maailmassa useampi miljardi.

Myös tilanteessa jossa vähemmistöjen edustajat olisivat täysin yhtä päteviä keskimäärin ja he olisivat edustettuna suhteutettuna edustukseen koko populaatiossa syntyy tilanne, jossa jotkin yrtykset joutuvat valitsemaan muun kuin osaamisen perusteella henkilöitä. Esimerkiksi P (hallitukseen parhaiten sopiva henkilö on nainen)=0.5 tarkoittaa että P (kaikki 6 hallitukseen parhaiten sopivaa henkilöä ovat miehiä) = 1/64

Näytä koko viesti
Evolution Gaming Group -

Itse en ole kyllä ikinä kokenut palautusprosentin löytämistä kovinkaan vaikeaksi, toki se voi joillain hämäremmillä sivustoilla olla piiloitettuna.

Näytä koko viesti
Evolution Gaming Group -

Oletko Lakaisija usein nähnyt ruokakaupoissa mainoksia hinnankorotuksista? Tuohan on aivan perusmarkkinointia, että hyviä hintoja mainostetaan kun taas korkeammin hinnotelluissa tuotteissa tuodaan esille muita puolia. 

Näytä koko viesti
Sijoitustiedon kysymysketju -

Onko yksittäisiin bondeihin/jvk:hin sijoittaminen Suomessa miten vaikeaa?

Nyt olisi hieman likvidiä sijoitettavaa, jolle kuitenkin pitäisi saada suhteellisen varma tuotto. Mitkään rahastot ei kiinnosta vaihtoehtona, koska en halua hävitä rahojani korkojen muuttuessa. Tarkoituksena ostaa siis suoria yritys- tai valtionlainoja, mutta ainakaan Nordnetistä ei näitä löytynyt. Onko tosiaan niin, että näihin sijoittaakseen pitää yhäkin olla suhteita johonkin pankkiiriliikkeeseen vai enkö vain ole löytänyt oikeita keinoja?

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset -

JR:n ja Akin vihaaminen olisi tiesti Dharmalle tyypillistä, mutta ei kai se nyt herranjumala noin epäakateemista tekstiä saisi kirjoitettua, esimerkiksi kolumnin nimittämine artikkeliksi ja induktiivisen päättelyn kuvaaminen kausaliteettina.

Näytä koko viesti
Päivän politiikka -

Olkoon rasistista tai vaikk mitä, mutta onhan se nyt ihan päivänselvä fakta, että yksikään maa ei ole kyennyt noita lähi-idän ihmeitä integroimaan läheskään tarpeeksi hyvin. Tämän sanomiseen nyt vaan täytyy löytää mahdollisimman suvaitsevaiset termit.

Näytä koko viesti
Nokian Renkaat -
petteri kirjoitti:

Minusta on aika selvää, että Nokian renkaiden kannattaisi nyt ennemmin viedä Venäjälle tavaraa kuin käteisrahaa maksuna kun tavarassa on enemmän katetta.

Kuulostaisi kyllä aika helvetin epäeettiseltä jos NRE alkaisi nyt rahtaamaan Venäjään pakotteiden alla olevaa tavaraa, että voi maksaa öljynsä. Toki myöskin pakotteiden alla olevan viennin osalta laitonta.

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne -

Vähän kyllä itseäkin ihmetyttää miksi esim. Ranskalta niin munattomat avustukset Ukrainalle, vaikka itsellä olisi siellä omat ydinaseet ja NATO-jäsenyys.

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset -
Max kirjoitti:

Pääministeri Marin ilmoitti, että "Venäjän toimilla ei ole mitään vaikutusta Suomen Nato ratkaisuihin eikä Venäjä voi meihin vaikuttaa."  Aika naivia puhetta Suomen johtavalta poliitikolta.

Tavallaan olen samaa mieltä siitä, että pääministeri on väärässä tässä, mutta tässä on tärkeä muuttuja. Jos haluaisimme liittyä natoon, myöntäisikö pääministerimme, että Venäjän uhka on korkealla jonka takia täytyy harkita Natoa? Ei tietenkään, liittyminen täytyisi tehdä sanallakaan Venäjää mainitsematta, vaikka kaikki varmasti ymmärtävät mistä on kyse.

Itsehän olen tosin sitä mieltä, että paras ratkaisu Suomelle olisivat Moskovaan ja Pietarin tuhoamiseen riittävät ydinohjukset, katsotaan sitten onko ryssällä pokkaa pelata korttinsa.

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa -

Vaikka itsekin olin eri mieltä aiankin osasta farseerin esiin tuomista pointeista, ei minustakaan ole kovinkaan järkevää tukeuta lyhyen aikaväkin sijoitusmenestykseen, käytännössä ad hominemiin siis. Näitä kirjotuksiasi on ihan mukava lueskella, jatka vain kirjoittelua äläkä liikaa takerru turhiin kommentteihin.

Näytä koko viesti