Olet täällä

Koronavirus Covid-19 - 13.2.2020 10.36

Onko palstan corona-tietäjillä mitään arvausta siitä, miten pahasti corona on sulkenut tehtaita. Itseäni kiinnostaa Scanfilin tehtaat, jotka sijaitsevat Hangzhoussa ja Suzhoussa. Näistä ainakin hangzhou vissiin suljettu 4. päivä ja toki kummatkin olivat mukana uudenvuoden jatkamisessa. Onkohan Suzhoussakaan tehtaat auki, vaikka virallista tietoa ei ole? Ainakin ruuhkadata näyttäisi siltä, että kaupunki on kohtuullisen kuollut.

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 8.1.2020 10.17

Myyty kaikki ilkat pois. Syynä lähinnä tulevaisuuden kassavirojen arvaamattomuus, kun tämänpäivänenkin sijoitus ei mielestäni edusta täysin yhtiön ydinosaamisaluetta. Jos näkyy merkkejä vakaammista sijoituksista tai omien ostoista koitan ottaa herkästi takaisin.

Näytä koko viesti
Ramirent - 16.11.2019 03.24

Kiitoksia, onneksi päädyin kysymään osaavammilta. En miettynytkään, että ramirent olisi ilmoittanut tästä pörssitiedotteella.

Näytä koko viesti
Ramirent - 15.11.2019 10.18

Osaisiko joku kokeneempi sijoittaja sanoa miksi tässä ramirentissä on jäänyt niin iso preemio ostohintaan verrattuna? Loxamin tiedotteissa ainakin luki, että aikovat hankkia loput osakkeet, eikö silloin sijoittajien täytyisi saada se 9 euroa osakkeista? Tällä hetkellä kurssi siis 8.775 euroa.

Näytä koko viesti