JR:n allokaatioblogi -

Liekö sua kiinnostaa, mutta näytti olevan Pauli Äyräs uusimmassa traders clubissa vieraana keskustelemassa Teslasta. Voi tuolta joku pointti sullekin tulla mitä et oo huomioinut. Tai ei kun Pauli myi osakkeet. Lepikkokin rauhoittui sen hehkuttamisen suhteen ja ainakin keventeli.

Näytä koko viesti
Jalkapallon MM 2022 - Qatar -

Olin hajulla haasteista ja betsasin brasiliaa jatkoon, en voittajaksi 90 min jälkeen. No hetken luulin olevani kuningas. Rankkujen alettua ei ollut vaikea arvata kumpi jatkaa kisoja. Jos tekee kaksi betsiä kisoissa, molemmat Brasiliaa ja toinen ei osu niin vaikea on jäädä voitolle. Ei varmaan hirveästi ollu plus merkkistä EV:tä tän päivän betsissä, mutta se sallittakoon kun kovasti toivoin brasian menoa päätyyn asti ja ois ärsyttänyt voiton tullessa jos ei olis ollut vetoa sisässä. Olikohan 1,16 kerroin veikalla.

Jos Argentiina tippuu niin sitten jo vituttaa. Vaikea kyllä nähdä niille suurta menestystä.

Näytä koko viesti
Jalkapallon MM 2022 - Qatar -

Tuli laitettua kisojen eka betsi Brasilia tänään. Saa nähä kuinka pieneksi pelaavat kertoimensa tuleviin, liekö vielä mielekästä betsata. Tuntuu että Max Ranska voi antaa vastusta.

Näytä koko viesti
Nurminen Logistics -

Kiitos, hyvä tietää. Pitää jatkossa itsekin seurailla noita.

Näytä koko viesti
Nurminen Logistics -

Mistä otat tuon tuontikontin hinnan? Oma käsitys on, että on moninkertainen tuohon, vaikkakin se hinta sisältää yrityksen maahantuontikulut. Muistaakseni yksi huolitsija sanoi että hinta on vielä 3X mitä oli 2019, vaikka onkin tullut reippaasti alas (en tiedä mikä oli 2019 hinta).

Näytä koko viesti
Evolution Gaming Group -

Viime kvartaali ja viime vuoden Q3 olivat pehmeitä. Mutta veikkaan käyvän kuten viime osareissa eli ennakkoon noustaan ja osariin lasketaan. Olenkin nyt kevennellyt, edelleen isoin omistus.Jos paukuttaa 2-3 miljardia tulosta muutamien vuosien päästä niin ei osareille ole niin hirveästi väliä kunhan suunta pysyy oikeana. Analyytikot veikkaa reippaan 3 miljardin liikevaihtoa vuonna 2026. Nyton kyllä ollut hiljaista uuden lainsäädännön kanssa globaalisti eikä jenkeistäkään ole tullut tietoa uusista osavaltioissa. Mitä nyt nykyisiin on live tarjonta parantunut.

Näytä koko viesti
Markkina tänään: Seuranta- ja kommentointiketju -

Saksan inflaatio 10,9 odotettiin 10. Viiden jälkeen ohjelmassa haastattelija sanoi Supon johtajalle että Venäjällä ei puhuta enää erikoisoperaatiosta Ukrainassa vaan kansalaissodasta natoa vastaan. Äkkiseltään en tuosta löytänyt netistä isompaa juttua.

Ranskassa energia-alan lakko, ydinvoimatyöntekijät mukana

Näytä koko viesti
One more Push 28.6.2021 - 26.10.2027 -

Itse pähkäilin Evon 800 myynnin markkinan perusteella että vielä tullaan alas ja evo sen mukana. Koko vuoden oon pitänyt evoa firman takia ja treidannut turhan pienillä osilla omistuksista. Perjantaina otin ekaa kertaa Evon kanssa näkemystä markkinassa, en firmasta. Näkemys saattoi olla oikea, toimari iso osto puski osakkeen nousuun. Kukaan ei tiedä olisiko noussut ilman sitä, minkä verran vai pysynyt samoissa / laskenut markkinan mukana. Toki evo ei liiku päivätasolla kovinkaan indeksien mukaan. Olin ajatellut jo kesällä että syksyyn haluan nostaa evo-omistusta juuri yhtiön takia niin ei tuossa myynnissä ollut hirveästi järkeä. Käsittääkseni PP veti samoilla ajatuksilla myynnin. Kun on pitkään odottanut yhtiökohtaisia uutisia jotka vetää kurssin vaikka väkisin nousuun niin sylettihän se lukea toimarin ostoista noiden kevennysten jälkeen. Todennäköisesti ostelen noita myytyjä kalliimmalla takaisin, jos ei tipu tuonne uudestaan. Sen verran tykkään keissistä.

Näytä koko viesti
Venäjän tilanne -

Itse mietin että kun Itämerestä tulee NATOn sisämeri niin venäjää ei paljon kiinnosta a) sen kunto b) että liikenne toimii. Kaikki harmi siellä taitaa naurattaa Kremlissä. Voisko tuo vuoto olla Venäjältä uhkaus Saksaan / Eurooppaan että osataan me tällaistakin jos alatte hevosteleen.

Hirvittää kyllä miten Venäjä jatkossa suhtautuu tuon meren suojeluun, kun ei ihan priima kunnossa taida meri nytkään olla.

Näytä koko viesti
One more Push 28.6.2021 - 26.10.2027 -

Vois sanoa että samaa on naureskellut jos naurattaisi 😃 hyvä kuites että tulee noitakin foorumilla esille eikä vaan niitä +10 tai +30 pinnaa sieltä täältä noin vaan.

Ja sijoituskämpänkin ajattelin pitää 😀 katson tilannetta sitten kun vuokralaiset poistuvat. Ovat nyt reilu pari vuotta olleet ja muistaakseni puhuivat että todennäköisesti tarve on 3-4 vuotta. Vuodenvaihteessa ajattelin laittaa 4 % korotuksen vuokraan. En oo kertaakaan korottanut, sopimuksessa rajattu tuo maksimiksi ja vuoden alussa korotuspäivä. Hinta nyt selvähkösti alle markkinahinnan, mutta onkin huippuvuokralaiset. Jos lähtevät korotukseen niin myyn. Vaikka arvo tippuisi parissa vuodessa niin vuokralaiset maksavat nyt mun lainaa pois koko ajan versus että nyt myisin paremmalla hinnalla. Ja vaikuttaisi myyntiin ettei vuokra tapissa -> karsii ostajia. Ja kun vuokralaisia -> 6 kk irtisanomisaika vaikuttaa niihin ostajiin jotka ostaisi omaan asumiseen.

Näytä koko viesti