Olet täällä

Ostin/Myin tänään - 29.7.2021 01.30

Termu kirjoitti:

Vaimon salkkuun kambi @ 405,80 ja kindred @ 142,80.  Nää vaimolle ostot onkin menneet hyvin, cityconia otin 8,05 ennen isoja myyntejä jotka tiputti kurssin lähelle seiskaa.

Päivitetään myynnitkin kun laitettiin ostot. Molemmat jo lähteneet. Kambi taisi lähteä heti seuraavana päivänä ja kindred parin päivän viiveellä. Aikalailla +-0 värkkäys oli tämä.

Itseltä myös kindredit lähti, evoa keventelin eilen ja ois pitkästä aikaa käteistä odottelemassa jotain järkevää ostettavaa.

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 23.7.2021 03.33

Ei ainakaan omaan tietoon, mutta mistä noista naisista tietää laugh Itsellä Evolution on salkun isoin ja Kindrediä oli jo pienestä. Ollu puhetta että pitäisi saada vaimon rahoja parempaan käyttöön pankkitililtä makaamasta ja itse ei sijoituksia harrasta. Jospa nuo mun ostot sille vielä joskus sais plussalle laugh

 

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 23.7.2021 01.41

Vaimon salkkuun kambi @ 405,80 ja kindred @ 142,80.  Nää vaimolle ostot onkin menneet hyvin, cityconia otin 8,05 ennen isoja myyntejä jotka tiputti kurssin lähelle seiskaa.

Näytä koko viesti
One more Push 28.6.2021 - 26.10.2027 - 13.7.2021 12.02

Varmaan ottavat osumaa jonkun verran, mutta jäin miettimään kilpaileeko nettislotit samasta kohderyhmästä kuin reissuun lähtijät? Reissubudjetti on tonnin tai useampi ja reissaajille reissut on henkireikä. Slotin painajat painaa pienemmällä varallisuudella eikä varaa ole tai budjetointikykyä kuin reissaajilla. 

Varmasti koronan myötä slotteja pelas myös reissaajat yms jotka käytti ylimääräistä rahaa ja aikaansa niihin ja nyt spotit jää pois niiden elämästä tai pelaaminen ainakin vähenee huomattavasti.

Niin. (note to myself :D ) samanlaista ilotulitusta ei tuu olee kuin korona-aikana, pitänee itekin tutustua miten nää slottilafkat eli ennen koronaa, mikä se normaalia on ja mihin hintaan nuo firmat nyt arvostetaan. Itse kun oon ollut näissä mukana vain tämän koronanosteen ja ei oo tullut tehtyä kunnon reality chekkiä mitä sitten kun korona ei buustaa ja rajoita elämää enää näin paljon. 

Tsemppiä toipumiseen, ilo lukea sun juttujasi ja seurata sun matkaa sekä elämänasettasi!

 

Edit: tosiaan olympialaiset tulossa, sporttipuoli vetää vielä vahvasti. Reilun viimeisen vuoden slotit ollu veturi, nyt siirtyy / on siirtynyt sporttiin. Olympialaisten jälkeen isot liigat starttaa normimenolla ilman rajoituksia ja veikkaisin ihmisten bettaavan enemmän kuin ennen koronaa. Osaavat arvostaa liveurheilua ihan eri tavalla koronan jälkeen. Ainakin hetken kunnes se on taas yhtä normaalia kuin oli ennen koronaa. Ja tuohon liittyen käyttävät enemmän rahaa betsailuun.

Näytä koko viesti
Nordnet - Kysymyksiä ja vastauksia - 8.3.2021 06.19

Ei toimi. Nyt oli tullut ilmoitus siitä etusivulle.

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 5.3.2021 06.13

Tää on varmaan ihan hyvä paikka lausua julkinen kiitos Akille myös itseltäni, kun tuskin kasvotusten enää tavataan. Muistan kun joku juhannus, ehkä 2005 hujakoilla, olin silloisen appiukon mökillä ja iltalehdessä tai -sanomissa oli Akista iso juttu. Luin sen monta kertaa ja samalla reissulla imin tietoa super system 2:sta sanakirjan avustuksella ja tein muistiinpanoja. Löysin pokeritiedon, kyselin siellä tyhmiä kunnes opin peliä enemmän ja enemmän. Muistan kuinka kiva oli, kun viisaammat neuvoivat ja itse halusi oppia. Sitten päätin kokeilla pokeria ammattina ja sainkin siitä ammatin seitsemäksi vuodeksi, vaikka alunperin ajatus taisi olla muutamasta kuukaudesta max johonkin puoleen vuoteen.

On jäänyt mieleen kun joku vuosi midnight sunin kanssa samaan aikaan oli Suomi-Venäjä futismatsi ja kaikki Helsingin hotellit oli täynnä. Taisin sitä puhalella pöydässä, kun yhdeltä yöltä puuttui majoitus. En tuntenut Akia mitenkään, mutta jossain vaiheessa iltaa hän tarjosi kattoa päälle siksi yöksi. Jäi kyllä hieno fiilis miehestä. Loppupelissä mentiin jatkopeleille viereiseen hotelliin (ilman Akia) ja joskus puolen päivän aikaan sain seuraavan päivän hotellihuoneen ja unta ennen seuraavia pelejä :)

Liekö oli sama midnight sun, kun jonotin pöytäpaikkaa. Sain paikan Akin vasemmalta puolen niin sanoi jotain ettei peliseura ainakaan helpottunut tms ja olin ihan fiiliksissä, että jotain on tullut tehtyä oikein :) On tosi hienoja muistoja Akista pokeripöydässä ja ainahan sitä tuli katsottua jotenkin ylöspäin. Toki armoa ei annettu :D

Pokerin jälkeen on ollut aika muulle elämälle ja joskus loppuvuodesta -19 taisin myydä rahastot pois ja aloin miettii sijoittamista enemmän. Löysin sijoitustiedon ja nyt oon harrastellut sijoittamista. Tähän asti olen ajatellut, etten biittaa indeksiä ja ei kannata ottaa suoria osakkeita kun ei ole aikaa perehtyä ja eikä ole kyllä osaamistakaan. No korona antoi mahdollisuuden ja ajatuksen, että jos valkkailiskin osakkeita. Hyvin on mennyt väkisinkin kun kassa oli käteisenä koronan tullessa. 

Kiva kun täällä on pokeritiedosta tuttuja nimimerkkejä niin tietää suurinpiirtein kuinka hyvin voi luottaa niihin. Kuten pikkupron aspireen. Kiitos siitä vinkistä ja mahtava että saa sun kuulumisia lukea täältä! Ja muidenkin tuttujen nickien kuulumisia on mukava seurata, vaikkei itse osallistu keskusteluun eikä silleen tuo lisäarvoa foorumille.

 

Ajattelin että tuskin kirjoitan tänne ikinä mitään. Ei oikein ole annettavaa ja pikkulasten perhe-elämä pitää kiireisenä. Mutta nyt sain vähän omaa aikaa ja olen miettinyt pidempään, että haluaisin päästä kiittää Akia kaikesta mitä aikanaan teki suomalaisten pokeritietouden eteen ja nyt auttaa suomalaisia vaurastumaan sijoittamalla. Olen itse hyötynyt siitä paljon ja olen Akille tosi kiitollinen, että on jaksanut olla mukana näissä foorumeissa ja julkisuudessa. Joten kiitos Aki!

torsti4 pokeritiedon puolelta

Näytä koko viesti