Olet täällä

Veikkaus, rahapelimonopoli - 12.10.2021 02.47

Nimenomaan verrattuna Puopolaan ja aiempiin esiintymisiin puutuit hanakammin toisen höpötyksiin ja kerroit katsojille miksi höpöttää. Samat asiat olet ennenkin tiennyt, mutta et ole niihin noin hyvin puuttunut. Mielestäni annoit haastattelulle enemmän osaamistasi jaoit tietoa paremmin katsojille.  Aiemmin olet antanut toisen selittää rauhassa omiaan puuttumatta niihin ja et ole suomentanut katsojille miksi puhuu noin ja miksi näin nykyisellä mallilla tehty on väärin. Voin kuvitella että Numppakin ihmetteli miten noin haukkana olit, kun Puopolassa sai kertoa palkanmaksajansa satuja rauhassa ilman kyseenalaistusta. 

Näytä koko viesti
Veikkaus, rahapelimonopoli - 11.10.2021 09.00

Mun mielestä oli Akin paras esiintyminen mitä oon tässä 15 vuodessa nähnyt. Tosi hyvin toi ongelmat esille, näytti katsojille pointit mitä Numppa kierteli ja hienosti korosti peliautomaattien ongelmaa, jotka ovat kaupoissa ainoastaan puolueiden ja puolueita lähellä olevien rahan tarpeen takia. Ja kuinka härskisti on mainostettu rahojen menevän ainoastaan hyvään tieteesen,kulttuuriin ja urheiluun. Täys kymppi Akille esiintymisestä yes kannatti vetää puntti alle!

 

 

 

Näytä koko viesti
Evolution Gaming Group - 7.10.2021 07.07

Toiselta foorumilta 5/10 käyttää evoa. Livescoregroup, bingoal, play north, toto ja pragmatic play. Holland Casino ja bet365 playtech livessä. Ggpokeri vissiin pragmatic play. Tombola ja fair play ei liveä. Plus sitten harmaat sivustot jotka tarjoaa pelejä joka tapauksessa ja tarjoavat Evon pelejä.

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 7.10.2021 06.57

Ei enää tänään kun ammukset loppui mutta sellainen 70 % on kiinni evossa. Palkintoja ja diilejä tulee, tarina etenee mutta kurssi sukeltaa. Mielellään alan keventelee ennen osaria 😅 Jos kurssi ei ala korjaa niin sitten omistetaan evoa pidempään isosti.

Edit. Tuo kivaa mielenrauhaa  kun muut ottaa hansaa, kun meinasi alkaa jo puhalluttaa tämän päivän laski 😃 Jatketaan levollisesti sen kans pitkää juoksua

Näytä koko viesti
Hansa Biopharma - 7.10.2021 12.35

Aika kovaa sukeltaa, tänään -9 pinnaa taulussa. Jonku tavoitehinnan laskun löysin twitteristä 190-> 140

 

"Car väljer att sänka $HNSA till 140 (190) med Rek hold. Sänkningen baseras på lägre uptake och de spår förseningar i fas2 studierna. Anmärkningsvärt är att de inte verkar ha tagit hänsyn till de nya adderade klinikerna, samt att de missar att Finland har reimbursment."

 

Valitettavasti ei luonnistu twiittien laitto suoraan, sekin on todistetusti mahdollista. Red eyella valuerange edelleen 175-410-600

Oma ruotsi on niin surkeaa, että pitää käyttää kääntäjää apuna jos haluaa edes jotain ymmärtää. Onko jollakin parempaa näkemystä missä tämän kanssa mennään?

 

Edit. Lisäillään tätä Twitter copy-pasteilua kun muuhunkaan en taivu :)

 

$hnsa Lägg till detta den världsfrånvända och arroganta inställningen till FDA, som kostat företaget den fördel man hade kunnat få av i USA med 3 års försening som följd, och vi har ett av biotechvärldens mest frustrerande företag. Enorm potential, katastrofal ledning.

$ hnsa Lisää tähän maallinen ja ylimielinen asenne FDA: ta kohtaan, mikä on maksanut yritykselle sen edun, jonka se olisi voinut saada Yhdysvalloissa kolmen vuoden viiveellä, ja meillä on yksi biotekniikan maailman turhauttavimmista yrityksistä. Valtava potentiaali, tuhoisa johto.

Tarttis vissiin tutustua syvällisemmin sijoituskohteisiinsa. Twitter on Twitter

Edit2. Mitään tuoretta uutista en löydä, ytd -55% ja nyt kurssi 107 tuntumassa. 

 

Näytä koko viesti
Evolution Gaming Group - 28.9.2021 08.42

https://twitter.com/Fond_invest/status/1442862101614108681?s=19

Tollanen tuli vastaan. Oli "pakko" myydä kamuxit että sai lisää evoa. Nähtäväksi jää oliko kuinka viisasta. Tietty yksi evo-riski on esg ja isot instituutiot jos ne alkavat karsastaa firmaa. Käsittääkseni mitään erikoista uutisointia ei ole ollut. Ainakaan negatiivista.

 

Edit.kvartaalin loppu, liekö joku / jotkut rahastot myy. Ja onhan tuolta,tekno ja muiltakin aloilta nähty reippaita laskuja. Kindred tais vetää kahteen päivään 167-- 144

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 29.7.2021 01.30

Termu kirjoitti:

Vaimon salkkuun kambi @ 405,80 ja kindred @ 142,80.  Nää vaimolle ostot onkin menneet hyvin, cityconia otin 8,05 ennen isoja myyntejä jotka tiputti kurssin lähelle seiskaa.

Päivitetään myynnitkin kun laitettiin ostot. Molemmat jo lähteneet. Kambi taisi lähteä heti seuraavana päivänä ja kindred parin päivän viiveellä. Aikalailla +-0 värkkäys oli tämä.

Itseltä myös kindredit lähti, evoa keventelin eilen ja ois pitkästä aikaa käteistä odottelemassa jotain järkevää ostettavaa.

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 23.7.2021 03.33

Ei ainakaan omaan tietoon, mutta mistä noista naisista tietää laugh Itsellä Evolution on salkun isoin ja Kindrediä oli jo pienestä. Ollu puhetta että pitäisi saada vaimon rahoja parempaan käyttöön pankkitililtä makaamasta ja itse ei sijoituksia harrasta. Jospa nuo mun ostot sille vielä joskus sais plussalle laugh

 

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 23.7.2021 01.41

Vaimon salkkuun kambi @ 405,80 ja kindred @ 142,80.  Nää vaimolle ostot onkin menneet hyvin, cityconia otin 8,05 ennen isoja myyntejä jotka tiputti kurssin lähelle seiskaa.

Näytä koko viesti
One more Push 28.6.2021 - 26.10.2027 - 13.7.2021 12.02

Varmaan ottavat osumaa jonkun verran, mutta jäin miettimään kilpaileeko nettislotit samasta kohderyhmästä kuin reissuun lähtijät? Reissubudjetti on tonnin tai useampi ja reissaajille reissut on henkireikä. Slotin painajat painaa pienemmällä varallisuudella eikä varaa ole tai budjetointikykyä kuin reissaajilla. 

Varmasti koronan myötä slotteja pelas myös reissaajat yms jotka käytti ylimääräistä rahaa ja aikaansa niihin ja nyt spotit jää pois niiden elämästä tai pelaaminen ainakin vähenee huomattavasti.

Niin. (note to myself :D ) samanlaista ilotulitusta ei tuu olee kuin korona-aikana, pitänee itekin tutustua miten nää slottilafkat eli ennen koronaa, mikä se normaalia on ja mihin hintaan nuo firmat nyt arvostetaan. Itse kun oon ollut näissä mukana vain tämän koronanosteen ja ei oo tullut tehtyä kunnon reality chekkiä mitä sitten kun korona ei buustaa ja rajoita elämää enää näin paljon. 

Tsemppiä toipumiseen, ilo lukea sun juttujasi ja seurata sun matkaa sekä elämänasettasi!

 

Edit: tosiaan olympialaiset tulossa, sporttipuoli vetää vielä vahvasti. Reilun viimeisen vuoden slotit ollu veturi, nyt siirtyy / on siirtynyt sporttiin. Olympialaisten jälkeen isot liigat starttaa normimenolla ilman rajoituksia ja veikkaisin ihmisten bettaavan enemmän kuin ennen koronaa. Osaavat arvostaa liveurheilua ihan eri tavalla koronan jälkeen. Ainakin hetken kunnes se on taas yhtä normaalia kuin oli ennen koronaa. Ja tuohon liittyen käyttävät enemmän rahaa betsailuun.

Näytä koko viesti