Olet täällä

USA Vaalit 2016 - 14.9.2016 07.47

harmi ettei Bernie Sanders biitannut Hillarya.....ainut täyspäinen ja normaali noista kolmesta...

 

Transcanada haastoi USAn veronmaksajat oikeuteeen 15  miljardista koska presidentti Obama hylkäsi jonkun öljyputken rakentamisen.Jos eurooppa allekirjoittaa kauppasopimuksen usan kanssa niin sama setti kohta täällä.

Alkaen kohdasta 39 min Bernie puhuu TPPstä ja sen vaikutuksista..

https://www.youtube.com/watch?v=Kp4tFcwkjhQ

 

 

 

Näytä koko viesti
S-osuudet: kannattava piensijoitus - 28.7.2016 04.34

S-ryhmä, suomen oma NSA.... :D

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001228764.html

 

Näytä koko viesti
PikkuSijoittelijan elämän ihmettelyä - 28.7.2016 04.28

Niin eikös jenkeissä lomaa ole tyyliin 2 viikkoa vuodessa ja silloinkin todella sitoutunut ja motivoitunut työntekijä palaa etuajassa töihin. :D  On se jenkkilä kyllä ihme maa. Eikö siellä todellakaan ajatella muuta kuin rahaa...?
 

Näytä koko viesti
USA Vaalit 2016 - 28.7.2016 04.24

Tunnetusti jokainen tsäänssi on mahdollisuus. Eli jos Trump voittaa niin pördet ympäri maailman laskee. Esim nykyinen S&P500 huitelee lähes kaikkien aikojen ennätyksissä.Voisi olla toimiva line lyödä jollain sopivalla instrumentilla vetoa siitä että Trump voittaa ja S&P500 (ja monet muut indeksit) haukkaa paskaa marraskuun lopussa. Onko kellään tämän suuntaisia aikomuksia? Millä instrumentilla kannattaisi pistää vetoa sisään?

Näytä koko viesti
USA Vaalit 2016 - 28.7.2016 02.38

Ehkä pöderommausta suurempi huoli presidentti trumppiin liittyen on mahdollinen nokittelu toisen psykopaatti/sosiopaatin eli Kim Jong-unin kanssa.Kim on ollut kova poika huutelemaan ja uhittelemaan.Nyt kun mannertenvälinen ydinohjuskyvykkyys alkaa olla lähellä toteutua (ellei peräti ole jo) niin pojat voivat alkaa korottaa panoksiaa. Psykopaatti-Kimin kannattaisi kuitenkin miettiä vakavasti että sosiopaatti-Donald voi oikeasti räjäyttää kimin pikku kuningaskunnan takaisin kivikaudelle, jos Kim erehtyy loukkaamaan Donaldia liian verisesti. Vakavasti puhuen kaksi mentaalisti tarhatasolla olevaa psykopaatti/sosiopaattia mahdollisesti tukkanuottasilla ja molemmilla valta heitellä toisiaan kivien sijaan ydinaseilla. This should scare the shit out of everyone. Onneksi suomi on helvetin kaukana kummastakin hullusta.... :D

Luettuani oheisen artikkelin päädyin siihen että Donald Trump todellakin on psykopaatti; kuvaus osuu kuin nenä päähän.

http://www.tiede.fi/artikkeli/jutut/artikkelit/psykopaatti_mainettaan_pa...

Alla oleva lainaus artikkelista on kuin suoraan Trumpin kamppanjastrategiadokumentista. Liero = psykopaatti.

"Jos liero arvelee toisen ihmisen itselleen hyödylliseksi, hän kartoittaa tämän haaveet, pelot, puutteet, vahvuudet ja piilotetut heikkoudet. Kun liero tietää, mitä kohde tarvitsee, hän tekeytyy tämän unelmaksi. Jos kohde on narsistinen tai huomionhakuinen persoona, liero liehittelee häntä. Jos kohde pelkää tulevansa lopulta aina hylätyksi, liero esiintyy turvallisena ja uskollisena hahmona. Jos uskonnollinen yhteisö kaipaa johtajaa, liero näyttää vastaukselta rukouksiin. Ja kun luutunut organisaatio etsii dynaamista ja rohkeaa johtajaa, liero osaa vaikuttaa nappivalinnalta. Hektinen kvartaali- ja kasinotalous tarjoaa lieroille oivallisen mellastustunkion. "

Näytä koko viesti
Kolumni: Huonot suomalaiset yritysjohtajat - 28.7.2016 12.16

Hyvä huomio! :D :D

Näytä koko viesti
Brexit - 28.7.2016 12.07

Hauska..host käyttää kyllä melko ronskia kieltä ... kommentoidessaan Brexittiä... :D

 

https://www.youtube.com/watch?v=01G_st-DGhg

 

Näytä koko viesti
Kolumni: Huonot suomalaiset yritysjohtajat - 28.7.2016 11.31

Jälleen timanttinen kolumni vanhalta 400 metrin aiturijyrältä. :) Luin akin kolumniinsa linkkaaman Trumpin haamukirjoittajan haastattelun;todella pelottavaa settiä.Ajattelin että Trumpin valinta voisi olla hyvä läppä.Kunnon opetus korruptoituneille ammattipoliitikoille.Mutta nyt alkoi pelottaa. Donald Trump on haamukirjoittajansakin mielestä sosiopaatti.Trumpin mahdollinen valinta tulee todennäköisesti laskemaan pörssejä ympäri maailman ainakin väliaikaisesti.Varmasti kannattaa ottaa tämä uhka vakavasti, koska kuten brittien Brexit-äänestys osoitti, ihminen on tyhmä eläin. Siis keskimääräisesti. Salkun koostumusta ehtii vielä säätää marraskuun loppuun asti.

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 28.6.2016 10.42

Ostin fingeriä sattumalta juuri 78.50 tosin pikkuerän.lisäksi nordeaa ja ahvenanmaan pankkia akia peesaten.ei isosti ...ammuksia on varattuna lisälaskuja varten.....ajallinen hajautus on poikaa..

Näytä koko viesti
Brexit - 24.6.2016 02.10

Sorry kirjoitusvirheet
..älytön puhelin ja vielä älyttömämpi käyttäjä☺

Näytä koko viesti