Olet täällä

Hynägrande

Hynägrande

  • Liittynyt 21.8.2017
  • 73 viestiä
  • 0 aloitettua ketjua

Viimeisimmät viestit

Tammiralli 2019 - 18.1.2019 9.52

Samat fiilikset. Minäkin olen pienentänyt salkun luototusastetta, koska en usko että tämä jatkuu ihan tällaisena kovin kauaa. Mielenkiintoinen vuosi on tulossa kuitenkin.. enkä minä valita jos nousu jatkuu ja olen myynyt "turhaan" koska limitit oli aika tapissa jouluna.

 

Citycon - 10.1.2019 22.32

Mites - jos gazit tekee ostotarjouksen sillä 6kk keskiarvolla joka ei ole paljoa yli sen päivän kurssin niin.. ihmiset eivät välttämättä myy. Mutta onko se Gazitille ongelma? Ts. onko realistista että Gazit tekee lunastustarjouksen siten että heille kelpaa myös se että koko potti ei valu heille? 

Privanet - 9.1.2019 14.23

Meinaako tässä toteutua ns. oikeus ja kohtuus kerrankin? Olen seurannut sivusta tätä kuviota ja vaikuttaa siltä että firman kannattaisi siivota ulos ne pahimmat myyntikeikarit, jotka näitä Lapis-kauppoja ja muuta ovat tehneet. Voisi palauttaa sijoittajien uskoa firmaan jos menneisyyden kuprut laitetaan sellaisten henkilöiden piikkiin jotka eivät ole enää hommissa.

Onko realistista että joku ostaisi Privanetin? En osaa vastata tähän, mutta se voisi olla ainoa syy itselleni ostaa tätä osaketta :)

Robit - 9.1.2019 14.18

Realisoin paskat robitit eilen kun oli noussu niin paljon. Saatan ostaa takaisin jos se putoaa taas kuoppaan. Tappiota tuli huikeista nousuista huolimatta, mutta ei onneksi paljoa :) 

Oma Säästöpankki - 26.11.2018 19.08

Vaikea nähdä mitään seksikästä tässä. Tosiaan pörssissä näyttää olevan Nordeaa ja Ålandsbankeniakin saman tyylisillä numeroilla myynnissä ja en keksinyt mikä on se upside tässä pankissa. Ålandsbanken etenkin on ihan tylsä firma, mutta noin 10% tylsä tuotto on ihan jees. IPO:sta en kuitenkaan yritä sellaista löytää vaan toivoisin jotain kasvu-uraa.

Ovaro (os. Orava) - 26.11.2018 6.36

Erittäin hyviä huomioita Kiinteistöpro:lta. Minähän en osannut näköjään yksinkertaista prosenttilaskuakaan enää itse.

Se on tosiaan huolestuttavaa jos kiinteistöjen vuokrausaste on korkea ja samaan aikaan kassavirta ei riitä maksamaan noita korkoja. Toki 1-9 kuukausia rasittaa se hallintoyhtiö-hölmöily, joten tämän tilanteen pitäisi parantua jonkin verran nyt jatkossa.

Ovaro (os. Orava) - 23.11.2018 22.09

Nuo mainitut bullet lainat on kyllä suolaisia, mutta kaiken järjen mukaan se on hyvä asia että ne erääntyvät kohta. Bullettia on hankala neuvotella kesken lainakauden uudestaan, mutta erääntymispäivän jälkeen toivottavasti korkokulut putoaa. Kokonaiskorkokulut on kuitenkin olleet vain sen 2% joten on siellä matalakorkoistakin lainaa, mutta en minä ole alkanut perkaamaan millainen lainakanta firmalla on ja mihin viitekorkoihin ne on sidottu ja onko jotain suojauksia. Luotan siihen että tämä nykyinen johtoporras osaa hoitaa ne jutut minua paremmin. 

Enhän minä tähän toki ole uskaltanut kovin isoa pottia lykätäkään. Toivoin vähän nopeampaa siivousta, mutta tällä mennään.

Outokumpu - 22.11.2018 22.18

Toki niitä omiakin voisi ostaa, ymmärrän toki idean miksi se voi olla hyvä tapa jakaa hynkkyä omistajille, mutta siinäkin on puolensa että ei oteta velkaa kauheasti omien osakkeiden ostamista varten. Toivon kyllä että kumpu nousee kun olen vähän liiankin paljon työntänyt tähän hynkkyä.

Ovaro (os. Orava) - 22.11.2018 15.24

Ovaron rapsan mukaan noin 103 miljoonan euron lainakakusta maksettiin korkokuluja 2,1 miljoonaa Q3:lla. Karkeasti siis 2% lainakorko, mikä ei ole kovin paha. Kun vuokrausaste oli 95% niin miten näillä numeroilla voisi olla lainakulut isommat kuin vuokratuotot?

En minä tiedä mitä tälle tapahtuu, mutta kyllä järkevästi johdettuna tästä pitäisi ruveta jatkossa tulemaan profittia nyt kun se hölmöily saadaan purettua ja siivottua pois. Kaikki viestintä Q3 rapsassa kuulostaa minun korviini siltä että firman nykyinen johto tekee juuri sitä mitä pitäisikin ja siivoaa pökäleitä pois lattialta. 

Rush Factory - 16.11.2018 9.12

Joo, Rush Factory oli aika hohhoijaa varmaan monen muunkin mielestä. Nousukauden business, vaikea nähdä miten se skaalautuu ja muuttuu isommin rahaksi jos edessä on laskukausi seuraavien vuosien aikana. En koske vaikka droppaisi antihinnast 30%.