Olet täällä

Hynägrande

Hynägrande

  • Liittynyt 21.8.2017
  • 64 viestiä
  • 0 aloitettua ketjua

Viimeisimmät viestit

Rush Factory - 16.11.2018 9.12

Joo, Rush Factory oli aika hohhoijaa varmaan monen muunkin mielestä. Nousukauden business, vaikea nähdä miten se skaalautuu ja muuttuu isommin rahaksi jos edessä on laskukausi seuraavien vuosien aikana. En koske vaikka droppaisi antihinnast 30%.

Metsäsijoittajan matkassa - 11.11.2018 21.20

Tämä vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta. Ymmärrän jotain metsänhoidosta mutta hyvin rajallisesti tästä talouspuolesta, mutta kiva jos jaksat kirjoitella näitä analyyttisia juttuja siitä.

Aspire Global - 8.11.2018 23.10

Työnsin laitaan oman pienen kasani. Ihan hyvin osake voi tästäkin nousta, mutta nyt oli hyvä kohta irrottaa sormet tästä harharetkestä. Ihmeellisesti on kyllä kurssi seilannut, joten ei kai se ole mahdotonta että ostan takaisin jos kurssi taas sukeltaa ilman järkevää perustelua.

Orava - 3.11.2018 19.31

Näin se on. Ostin myös Investor's outhousea vähän lisää ja olen Ovaro-junassa sitäkin kautta. Downside riski on nähdäkseni aika maltillinen ja upside potentiaali on ihan merkittävä.

P.S. mainio nimimerkki.

Outokumpu - 28.10.2018 23.00

Firman johtoporras osteli 5 euron päältä kohtuullisia määriä. Toivoisin että heillä oli joku visio tehdä voittoakin ostoksillaan.

Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 19.10.2018 19.39

Ette taida olla juristeja Casteliero tai Jmakela. Oikeuskäytäntö ei ole noin mustavalkoista. Mutta en jauha enempää tässä ketjussa. 

Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 19.10.2018 0.48

Jos tekijä asuu suomessa niin ei mahda paljoa kiinnostaa onko väliin yritetty laittaa joku ulkomainen palvelin. Jos  taskussa on jollain tavalla laitonta materiaalia levittäviin palvelimiin ylläpitäjän tunnukset ja pyörität niitä palvelimia niin homma on aika selvä. Poliisia ei kauheasti liikuta selitykset siitä kuinka ne ei ole oikeastaan sinun palvelimia ollenkaan ja eivät kuulu suomen poliisille mitenkään.  Näinhän tuossa käräjäoikeuden päätöksessäkin perustellaan juristikielellä ja se on ainoa täysijärkinen tulkinta tällaisesta tilanteesta.

Mutta joo, ihan mielenkiintoinen sivujuoni tuo pelimainostusjuttu.

Afarak - 23.9.2018 17.05

Juurikin samalla tavalla minäkin olen analysoinut tuota Afarak Hodlingia. Missään tapauksessa en halua olla pitkän päälle jonkun Afarak Hodlingin osakas, siinä ei voi voittaa. Tilanne muuttuu piensijoittajan kannalta aika nihkeäksi jos jää sinne holdingiin vaatimaan 2,5 euron tarjousta, mutta Kakkonen menee myymään omansa 1,15 tarjouksessa. Arvelin että 1,15 olisi ok minulle kun iso D ei vaikuta mitenkään yhteistyöhön halukkaalta.. voi olla vaikea saada 2,5 euroa jos kaveri on "varaton" oikeudenkäynnissä.

Melkoinen uhkapeli tämä on kyllä Dankollekin. Ei se ole hänelle mitenkään ongelmatonta ajautua "konkurssiin" ja joutua johonkin liiketoimintakieltoon. Huikeaa tykitystä.

Admicom - 21.9.2018 21.59

Myyjiä ei ole kun harvalla on isompaa pottia osakkeita hallussa ja firmalla menee ihan loistavasti. Yhtiön voittoprosentin lisäksi kasvuprosenttikin on huikea ja tällaiset SaaS tuotteet skaalautuvat epälineaarisesti, joten potentiaalia on. En osaa tarkkaan arvioida milloin markkina-alueen rajat tulevat vastaan ja pitää tehdä jotain peliliikkeitä että pääsee muihin maihin tahkoamaan, mutta pääosa tuotteesta kelvannee muillekin markkina-alueille kuitenkin.

Osake voi nyt olla aavistuksen ylihinnoiteltu, mutta kun vaihto on tosiaan olematonta niin ei tällä voi treidata ajatuksella "ostan sitten ensi viikolla halvemmalla takaisin ne osakkeet". Ja kun kurssit sojottaa kattoa kohti niin yliarvostuskin purkaantuu itsestään jos kurssi pysyy suunnilleen paikallaan.

Kyllä tässä ihan tyytyväinen voi olla, mutta en minäkään ihan näin kovia numeroita ja kurssinousuja osannut odottaa. Vahva hold edelleen, noususta huolimatta.

 

Afarak - 21.9.2018 17.35

Ostin minimaalisesti lisää. Haisee vahvasti siltä että iso D haluaa kerätä osakkeita halvalla, jotta ei joutuisi lunastamaan niitä kalliilla. Jännittävää nähdä miten käy, mutta ostotarjouksen syntyminen ei ole mitenkään varmaan ja ei ole ihan riittävä hinta tuo haarukan alareunan 0,9 euroa.

Fyrkat maksetaan maaliskuussa 2019 "mikäli mahdollista". En pidä tästä ilmauksesta "mikäli mahdollista" lainkaan kun tästä firmasta on kyse.

Uskoakseni 1,15 olisi kyllä ihan hyvä tarjous jos katsoo firman businesta, eikä elätä toiveita 2,5 euron lunastushinnasta pakotettuna. Tämä on kyllä yksi pörssin viihdenumeroista.