Olet täällä

Hynägrande

Hynägrande

  • Liittynyt 21.8.2017
  • 87 viestiä
  • 0 aloitettua ketjua

Viimeisimmät viestit

SSH - 13.3.2019 22.24

Kattellaan vielä. SSH:lla on aina ollut viisaita insinöörejä töissä. Koodisorvista lentelee lastuja, mutta niiden pitäisi oppia muuttamaan se rahaksi. Jos ne nyt ovat sen oppineet niin kohta on se oston paikka.

Tälleen IT-alan insinöörinä soisin kyllä SSH:lle menestystä myös liiketaloudellisesti. Siellä on pojilla ruutia hihassa ja mahdollinen menestys ei perustu lipeviin höpöpuheisiin ja sliipatun pukujampan powerpointteihin.

Ovaro (os. Orava) - 10.3.2019 23.03

Mielenkiintoisia havaintoja nämä "terminaalivaiheen" talot. En tunne alueita niin hyvin, mutta uskon että taseessa voi olla pari saattohoidossa olevaa taloa. Eipä siinä.. sitten vaan ei tehdä peruskorjauksia ja ennen pitkää talo tyhjenee. Ei se lopputulos ole viivan alla ihan hirveä välttämättä kun otetaan "korjausvelkaa" sillä että jätetään kaikki ennakoivat remontit ja parannukset tekemättä. Vuokratuottohan on joitakin vuosia aivan hyvä kun ei investoida talon kunnossapitoon kuin välttämätön,

Nordea - 5.3.2019 22.33

Relaa x-man. Se että johto myöntää tehneensä virheitä ei tarkoita että on tapahtunut mitään rikollista. Se on jälkiviisastelua ulkopuolelta sanoa että "olisi ollut helppo huomata". 

Afarak - 4.3.2019 10.18

Hyvä arpa minunkin mielestäni :) Mutta sama riskienhallinta kuin muussakin pelaamisessa - ei kannata pistää koko stackia kerralla pöydälle. En ole päättänyt vielä mitä teen kun ostotarjous tulee jollain 1,x hinnalla. Toisaalta 2,5 euroa kuulostaisi tosi kivalta, mutta kuinka todennäköistä on saada se oikeasti ja milloin sen saa? Asiaan vaikuttaa se kuinka moni tarttuu 1,x tarjoushintaan ja sitä on vaikea tietää.  

Kamux - 22.2.2019 20.40

Kasvua joo, mutta kasvutavoitteet on kuitenkin melko maltilliset suhteessa osakkeen hintaan. Kyllähän se kurssi jossain kohtaa kiittää jos tavoitteisiin päästään, mutta siihen voi mennä tovi. Enkä uskaltaisi itse ennustaa rajumpia kasvutavoitteitakaan.

Nordea - 21.2.2019 15.32

Joo, niin selvästi, mutta ei se haittaa mitään. Pistin ostohousut jalkaan. Koskullin viitoittamalla tiellä eteenpäin, kohti uljasta uutta maailmaa.

Ålandsbanken - 11.2.2019 11.33

Aktiivinen kaupankäynti (Ålandsille poikkeuksellinen aktiivinen) A-osakkeella jatkuu näköjään. Ostin 24.1. kurssilla 13,6 ja nyt myin 15,5 pois kun kerran joku ne ehdottomasti halusi ja B-osake treidaa 13,9 tasossa. Teoreettisessa ostotarjoustilanteessa harmittaisi jos A-osakkeelle saa paremmat preemiot, mutta aika teoreettista taitaa olla. Mutta yleensä A ja B ovat seilanneet likimain samassa hinnassa.

 

Ålandsbanken - 9.2.2019 19.59

Olisinpa ollut hereillä niin olisi saanut minunkin A-laput :) Olen ostanut A-osakkeita kun spreadi A:n ja B:n välillä on ollut olematon ja ajattelin pitää pitkässä holdissa. A-lapulla on 20x äänivaltaa, mutta eipä niitä A-lappuja pysty kuitenkaan ostamaan niin paljoa että pääsisi paljoa pullistelemaan yhtiökokouksessa. Tuolla noin 10ke kaupalla sai kuitenkin äänivaltaa saman verran kuin 200ke:lla B-lappua, mutta lillukanvarsia silti. Sitten meneekin vasta mielenkiintoiseksi jos ensi viikollakin joku haluaa jatkaa A-lappujen ostamista..

 

Sirkka buumi! - 9.2.2019 19.57

Riskejä on jos jonkinlaisia: https://www.kauppalehti.fi/uutiset/sirkkojen-karkailu-kaatoi-euroopan-su...

Mutta ei siinä silleen mitään että tulevaisuuden ruokajutuissa hyönteisillä on minusta paikka. Pallon kantokyky ylittyy (on ehkä jo ylittynyt) ja täytyy etsiä omituisiakin ratkaisuja kun ihmiskunta ei osaa lopettaa sikiämistä.

Outokumpu - 8.2.2019 15.12

Liipasin pari päivää sitten 4,04 mäkeen kummut ja nyt olen ostanut takaisin parissa erässä. Ei tuu tylsä ja tasainen kyyti tällä osakkeella! Tämän päivän -9% droppi on hauska kun "Anonymous trader" se vaan myy ja myy miljoonilla ja Nordnet ja muut kotimaiset välittäjät ostaa. Kumpi lopulta nauraa matkalla pankkiin? 

Kovin isolla potilla tätä ei kyllä meikäreikä uskalla ottaa, mutta on kyllä viihdearvoa ja käänteitä kerrakseen.