RaimoRaitis

+147
Liittynyt:
4.9.2019
Viestejä:
120

Ajattelin, että tälle voisi tehdä oman ketjunsa kun niin moni samassa tilanteessa. Onko foorumilla ketään, joka olisi lyönyt 6fig tai lähelle sitä, ja olisi saanut rahat pihalle tai olisi edes tili vielä auki? Käsittääkseni ainakin Jensillä, Akilla, JR:llä, ostopäälliköllä ynnä muilla on tili isketty lukkoon ilman järkevää syytä ja vailla mitään arviota aukaisemisajasta? Näin kävi siis myös itsellä nopeasti Bidenin settlaamisen jälkeen, vaikka kaikki laput oli lähetetty jo kuukautta aiemmin.

Oma teoria on, että ovat pelästyneet Trump-fanien kiukuttelua settlauksesta ja stallaavat rahojen kanssa viralliseen nimeämispäivään asti, mutta jos joku saa tilinsä jo aiemmin auki niin tänne sopii ilmoitella ja luoda muillekin toivoa😄

0
0
23.12.2020 - 10:47

Kaitlyn_Duff

-26
Liittynyt:
27.4.2020
Viestejä:
11

En ymmärrä. Betfair sulki joidenkin pelaajien tilit? Voitteko selittää tarkemmin, miksi ja miten se liittyy politiikkaan? Tarkoitan, että pelaamisen ja politiikan ei ollut tarkoitus olla ristiriidassa keskenään? Tarkoitan kyllä, laillisuuteen voi liittyä ongelmia, mutta en usko, että tilit saattavat olla suljettuja sen vuoksi.

0
0
23.12.2020 - 14:24

JR

+5098
Liittynyt:
30.6.2014
Viestejä:
1509

Voin avata omaa tilannettani ja näkemystäni siitä.

Mulla on tällä hetkellä reilu 200k jumissa Betfairilla (koska vedot on settlattu Bidenille), mutta tilin lukitus tapahtui jo paljon ennen vaalipäivää. Sen jälkeen ovat kyselleet minulta tyypillisiä KYC-selityksiä ja dokumentteja, sekä tarkennuksia niihin (source of funds), sekä myös muutamia "vastuullisuus"-kyselyitä, ilmeisesti lukuisien limittiennostojeni triggeröimänä. En usko että vastuullisuuskyselyillä on mitään tekemistä tilin lukituksen kanssa.

Betfair on ollut erittäin hidas reagoimaan vastauksiini, ja en ole itse aikaisemmin potkinut heitä mitenkään. Itse asiassa tänään innostuin kirjoittamaan heille yhden mailin, kun huomasin että heidän viimeisimmästä mailistaan oli jo 6 viikkoa, ja vastaukseni siihen oli tiivistettynä että he olivat käsittäneet jotain aivan väärin.

En usko että Trump-fanien kiukuttelu liittyisi tähän mitenkään. Realistinen riski, että Trump päätyisi jatkamaan presidenttinä on käytännössä nolla, ja vaikka Betfair olisi varmasti kusessa kaiken paskan kanssa mitä Trumpia lyöneet siitä nostaisivat, niin se ei muuttaisi sitä, että Betfair on settlannut vetonsa sääntöjensä mukaan, vaikkakin hitaasti. Vetohan oli valitsijamiehistä, ei siitä, onnistuuko Trump suorittamaan vallankaappauksen.

Syy siihen, että monet muut bookerit ovat luvanneet maksaa voitot myös Trumpia veikanneille jos tämä valitaan presidentiksi on, että ne (aivan oikein) tunnistavat että tämä lupaus on odotusarvoisesti lähes ilmaista PR:ää ja tapa tarjota aspalle nopea, helppo ja keskustelun lopettava tapa vastata vinkuville Trumpia lyöneille.

Betfairin hitaudelle ei tarvitse etsiä selitykseksi mitään kauhukuvia siitä, että he haluaisivat varautua takavarikoimaan Bidenille settlatut voitot - kyseessä on ikivanha vetotalo, jolla on niskassaan valtavasti legacya, ja jonka prosesseista tarpeettoman suuri osa on kankeita ja manuaalisia. Eli niiden aspa ei vaan kykene. Rahapelaamiseen liittyvää lainsäädäntöä on UK:ssa tiukennettua huomattavin uusin rajoituksin viimeisen vuoden aikana, mikä mahdollisesti entisestään rasittaa Betfairin ylikuormitettuja työntekijöitä.

0
0
23.12.2020 - 14:33

Totte

+57
Liittynyt:
10.10.2020
Viestejä:
46

Muistaakseni Betfair sanoi jotain "this bet is settled and will not be re-settled based on any consequent events" tms. Eli ovat kyllä ottaneet kantaa, ettei Trump-vetoja enää makseta missään tapauksessa.

0
0
23.12.2020 - 16:59

Tinggeli

+3010
Liittynyt:
30.1.2020
Viestejä:
1938
Kaitlyn_Duff kirjoitti:

Voitteko selittää tarkemmin, miksi ja miten se liittyy politiikkaan? Tarkoitan, että pelaamisen ja politiikan ei ollut tarkoitus olla ristiriidassa keskenään?

Президент Путин. олучите лучшую программу перевода для своей фабрики троллей. www.nsa.gov

0
0
28.12.2020 - 15:36

JR

+5098
Liittynyt:
30.6.2014
Viestejä:
1509

Tutkin joitakin asioita, jotka eivät olleet mulle aivan itsestäänselviä, ja olivat jossain määrin hermostuttavia. Kirjaan niitä tähän, että muut voivat korjata jos olen väärässä, tai olla huolehtimatta samoista asioista.

Arpajaisvoitot Euroopan talousalueella laillisesti toimeenpannuissa rahapeleissä ovat Suomessa verovapaita. Sen ulkopuolella ne ovat tuloveron alaisia.

Brexitin lykkäykset on lykkäilty, vaikken osaa nimetä tarkkaa päivää jolloin UK todella irtoaa/irtosi EU:sta, ymmärtääkseni se osuu suunnilleen tähän vuodenvaihteeseen. Ihmisillä, joiden tilit Betfairilla ovat tällä hetkellä lukossa, ei ole realistista toivoa saada rahojaan ulos ennen tuota.

Hermoilin hetken, onko tässä joku veroriski, mutta seuraavista syistä uskon, ettei ole:

-Voidaan uskottavasti selittää, että arpajaiset toimeenpantiin kun vedot settlattiin, ja tämä sentään tapahtui täpärästi ennen Brexitiä. Rahojen nosto tililtä sen jälkeen voisi aiheuttaa jotain selvityspyyntöjä, mutta ainakin niihin olisi silloin helppo vastata.

-Betfairilla näyttäisi olevan ainakin tällä hetkellä UK-lisenssin lisäksi Maltan lisenssi

https://www.betfair.com/aboutUs/Regulatory.Information/#

Tässä siis kiinnostavia ovat juuri rivit, joissa lukee "exchange", näitä löytyy sekä UK:n että Maltan alta. En tiedä, vaikuttaako Brexit Maltan lisenssin säilymiseen. Jos ei, niin betfairin pelit olisivat jatkossakin verovapaita ja mitään ongelmaa ei olisi.

0
0
28.12.2020 - 18:23

EkeKeke

+71
Liittynyt:
23.2.2015
Viestejä:
117

Verotuksellisesti tässä ei pitäisi olla mitään epäselvää.

Betfairin sivujen alaosassa 

"PPB Counterparty Services Limited, having its registered address at Triq il-Kappillan Mifsud, St. Venera, SVR 1851, MALTA, is licensed and regulated by the Malta Gaming Authority under Licence Number MGA/CRP/131/2006 (issued on 01 August 2018). For customers in the UK, TSE Malta LPPPB Counterparty Services LimitedBetfair Casino Limited and PPB Entertainment Limited are licensed by the Gambling Commission."

Eli ainoastaan UK asiakkaat ovat tuon UK lisenssin alla.

Tässä vielä verottajan ohje

"Käytännössä pelaajan voi olla vaikeata todeta, onko internetpelin toimeenpano tapahtunut edellä kuvatulla tavalla Euroopan talousalueen valtiossa. Yleensä voidaan lähteä siitä, että peli on toimeenpantu tuloverolain 85 §:ssä tarkoitetulla tavalla Euroopan talousalueen valtiossa, jos pelin toimeenpanijan rekisteröity kotipaikka on siellä ja toimeenpanijalla on lisenssi tai toimilupa pelin järjestämiseen tuossa valtiossa, milloin lisenssi tai toimilupa vaaditaan. Peli voidaan myös katsoa toimeenpannuksi Euroopan talousalueen valtiossa, jos sen on toimeenpannut siellä oleva pelin järjestäjän kiinteä toimipaikka tai sivuliike. Epävarmoissa tapauksissa verovelvollisen kannattaa ilmoittaa tulo veroilmoituksessaan ja esittää asiasta selvitys. "

Betfairilla on rekisteröity osoite maltalla ja myös lisenssi Maltalta.

 

0
0
28.12.2020 - 19:11

ersotil

+7
Liittynyt:
19.5.2019
Viestejä:
174
JR kirjoitti:

 

https://www.betfair.com/aboutUs/Regulatory.Information/#

Tässä siis kiinnostavia ovat juuri rivit, joissa lukee "exchange", näitä löytyy sekä UK:n että Maltan alta. En tiedä, vaikuttaako Brexit Maltan lisenssin säilymiseen. Jos ei, niin betfairin pelit olisivat jatkossakin verovapaita ja mitään ongelmaa ei olisi.

 

Maltan "exchange" lisenssi on myönnetty Betfair International Plc:lle, joka on Maltalla rekisteröity yhtiö eli EU:lainen eikä siis UK:lainen yhtiö. Näin ollen Brexitin ei lähtökohtaisesti pitäisi vaikuttaa suomalaisen pelaajan verokohteluun. Se että Betfair emo on UK:lainen ei vaikuta. Sanon kaiken tämän yleisten periaatteiden perusteella tuntematta tarkemmin gaming -lainsäädännön ja kauppasopimuksen yksityiskohtia. 

https://www.betfair.com/aboutUs/Regulatory.Information/

 

0
0
28.12.2020 - 19:45

ScatterBrain

-308
Liittynyt:
11.2.2017
Viestejä:
176

Pistäkäähän päivitystä jos teillä  tilit aukeavat tai edes jos edes vastaavat kyselyihin.

Kouluarvosana Betfairille 5. Vaikka olis mikä regulaatio tekosyynä niin aspaa saa palkattua kyllä lisää hoitamaan asioita oli tilanne mikä tahansa.

0
0
28.12.2020 - 21:07

Stuga

+67
Liittynyt:
14.7.2014
Viestejä:
104

Toisessa ketjussa kerroin aiemmin kuinka minulla (toisin kuin muilla) rahojen deplo pankkisiirto on kestänyt viikkoja. Nyt joulupyhinä meni tili lukkoon kun en ollut vastannut heidän responsible gambiling kyselyyn. Vastasin tänään ja tili aukes ja rahatkin on ilmestynyt tilille. Veto, josta olin kiinnostunut on jo tietysti mennyt, eli nyt sit siirtelemään rahoja takaisin. 
Eli samantapaista ongelmaa kuin muilla, mutta nyt etenee taas.

0
0
29.12.2020 - 22:28

AnonymousBettor

-62
Liittynyt:
29.12.2020
Viestejä:
114
JR kirjoitti:

Realistinen riski, että Trump päätyisi jatkamaan presidenttinä on käytännössä nolla, ja vaikka Betfair olisi varmasti kusessa kaiken paskan kanssa mitä Trumpia lyöneet siitä nostaisivat, niin se ei muuttaisi sitä, että Betfair on settlannut vetonsa sääntöjensä mukaan, vaikkakin hitaasti. Vetohan oli valitsijamiehistä, ei siitä, onnistuuko Trump suorittamaan vallankaappauksen

 

Oletko tutkinut tätä tapausta perusteellisemmin, vai perustuuko oletukseksi siihen, että Trumpin todennäköisyys tulla presidentiksi on lähes nolla ja se, että Trump olisi tekemässä vallankaappausta (=implikoi ettei vaalivilppiä ole ollut) siihen, ettei media ole siitä kirjoittanut?

0
0
30.12.2020 - 07:18

JR

+5098
Liittynyt:
30.6.2014
Viestejä:
1509
AnonymousBettor kirjoitti:

 

JR kirjoitti:

Realistinen riski, että Trump päätyisi jatkamaan presidenttinä on käytännössä nolla, ja vaikka Betfair olisi varmasti kusessa kaiken paskan kanssa mitä Trumpia lyöneet siitä nostaisivat, niin se ei muuttaisi sitä, että Betfair on settlannut vetonsa sääntöjensä mukaan, vaikkakin hitaasti. Vetohan oli valitsijamiehistä, ei siitä, onnistuuko Trump suorittamaan vallankaappauksen

 

 

Oletko tutkinut tätä tapausta perusteellisemmin, vai perustuuko oletukseksi siihen, että Trumpin todennäköisyys tulla presidentiksi on lähes nolla ja se, että Trump olisi tekemässä vallankaappausta (=implikoi ettei vaalivilppiä ole ollut) siihen, ettei media ole siitä kirjoittanut?

Pahkasika oli aikanaan mainio lehti. Yksi mieleen jäänyt artikkeli sisälsi fiktiivisiä tohtorinväitöstilaisuuksia. Yhdessä tilaisuudessa oli listattu "vastaväittäjänä terve järki".

0
0
30.12.2020 - 12:29

npo

+14
Liittynyt:
2.7.2014
Viestejä:
22

Joskus syy tilin jumiutumiselle on hyvin simppelikin. Chromen lomakkeen täyttöautomaatilla oli mennyt etu- ja sukunimi väärin päin rekisteröityessä. Betfairin chatbotin kanssa jäin hetkeksi ikuiseen luuppiin, kannattaa painaa heti "Other" kun tarjoaa vaihtoehtoja missä vika niin pääsee juttelemaan ihmisen kanssa.

HTH

0
0
30.12.2020 - 22:00

Pelle

+8
Liittynyt:
29.12.2020
Viestejä:
6

Täällä myös samaa ongelmaa. Innostuin rekisteröitymään tänne tämän myötä. Meinasin ensin avautua ylikertoimeen, mutta siellä on ollut aika hiljaista keskustelun osalta viimeiset vuodet.

Betfair alkoi kyselemään elokuussa KYC dokumentteja, ja jos niitä ei kuukauden sisällä toimittanut niin tili menee lukkoon. Ihan perus, näitähän tulee aina joskus, jopa vanhoillekin käyttäjille. Tili ollut fairilla jo kymmenisen vuotta. Pääasiassa depoan fairille ja muille sivuille skrillillä. Skrilliin rahat menee yleensä visan kautta (laskun maksan heti, saan pankilta bonuspisteet. Pankin visan käyttöehdot eivät kiellä gämbläämistä, esim norski ja varmaan aika moni muukin kieltää). Kaikkiin fairin kyselyihin olen vastannut tunnin sisällä, tai viimeistään saman päivän aikana (aattelin tyhmänä että tämä nopeuttaisi asiaa). Viimeiset vuodet olet pelannut Betfairille 6-numeroisella summalla per vuosi, aikalailla nollasummapeliä, joten luulisi että olen ihan hyvä asiakas koska komissiot. Aluksi ajattelin että epäilevät mun kikkailevan jollain kakkostilillä premium chargejen kiertämistä tms. Nyt tuntuu että ovat vain helvetin hitaita. Tilil on nyt lukossa ja siellä on joku tonni, mutta eiköhän ne sieltä saa pois ennemmin tai myöhemmin. Mieluummin haluaisin vain sen tilin auki ASAP. Vaikka betfairille teenkin nollasummapeliä tai jopa tappiota, niin ei se sitä meinaa etteikö pelaaminen olisi kokonaisuudessaan minulle kannattavaa. Jokunen iso surebetsi osunut muualle, ja sen takia tappiolla fairilla. Seliseli.

7.8.2020
We’d appreciate it If you would send us In the following documentation.
1.      Photographic identification, a passport or drivers licence which has not expired.
2.      A copy Of a bank statement Or utility bill dated within the last 3 months. Please make sure we can see the address And your full name clearly On this.
3.      Documentation To demonstrate your funding payment method:
•       A copy Of a bank card, Or alternative payment methods such As Paypal, that Is registered To your Betfair account. Please cover all digits except the last 4 As a security measure.
4.      Documentation to demonstrate your source of funds:
•       A full explanation As To how you are funding your account e.g. Salary Or savings, Property ownership other income, along With documentation that illustrates this e.g. Wage Slip/ P60/ company/Property ownership etc.

-Lähetin saatesanojen mukana sähkölaskun, palkkalaskelman, kuvan passista ja kuvakaappauksen skrill tilistä. Eli ihan perus. Näillä on aina päästy eteenpäin.

24.8
Thanks for getting in touch.I trust this e-mail finds you well. Further to your recent correspondence, and the documents you sent in, your payslipan income of xxxx a month prior to taxation. 
Could you please forward, a copy of a bank statement which confirms the receipt of the salary income. Once we have such document,will be able to move forward with the account review.

-Lähetin kuvakaappauksen pankin sivuilta, sekä PDF kuitin tililleni maksetusta palkasta

-Tili suljettiin 4.9.2020 kuten alkuperäisessä uhkauksessa oli.

16.10.2020
The relevant team have provided an update on the account. They have requested a third consecutive payslip to get an idea of average monthly net income as salary varies significantly over two payslips. Unfortunately, the bank statement which features your salary does not include your name. We would also need to see this salary being used to fund Betfair. If Skrill funded your Betfair account, then we will need a Skrill statement featuring transfers from the bank statement into which your salary is paid.

-Lähetin pari palkkalaskelmaa lisää, parin kuukauden ajalta bank statementit ja luottokorttilaskut. Aiemmassa pankin (palkkalaskelma) kuitissa ei näkynyt nimeäni (tilinumero kylläkin), joten nyt laitoin sitten toisenlaiset bank statementit.

23.10.2020
It is accepted that the income covers the prior losses but we still need to see a bank statement which shows your salary being received and then funds to Skrill to fund Betfair.  We would need to see a bank statement and a corresponding Skrill statement which shows this transfer from your bank account being used to fund Betfair. The name and account number need to be visible on the bank statement.
 Could you kindly provide us with the additional documents so we can continue with the review for you?

-Lähetin parin kuukauden ajalta skrill tiliotteita, lisäksi esittelin uudelleen kuvakaappauksia edellisistä lähettämistäni dokumenteistä joihin olin ympyröinyt punaisella värillä betfairin haluamat tiedot, koska eivät niitä osanneet itse hakea

10.11.2020
I do apologise about the delays that you have been experiencing but we are still trying to verify your documents. The Bank statement does not feature a bank account number, unfortunately, so we will require this again featuring your name and account number in addition to receipt of salary and use to fund Skrill.  Could you please also provide us with bank account statements linked to the card ending xxxx? (Tämänkin olin jo lähettänyt aiemmin....)

-Lähetin taas lisää tiliotteita pankista. Mun moka, jostain syystä aiempiin PDF tiliotteisiin ei ollut tulostunut minun nimeä (tilinumero toki näkyi). Nyt sekin kunnossa. Mukaan tietty myös parit kopiot luottokorttilaskuista (pyysivät taas samoja juttuja kuin jo toimitettu...)

29.12.2020

Hi X, I hope you are well. The relevant team have advised they do require proof of funds for card ending xxxx, this may be a picture of the front of the card showing the first 6 and last 4 digits along with the name and expiry date clearly visible. If the card is no longer accessible to you, we would require a bank statement showing the last transaction to Betfair. Once we have received the required information we can proceed from there. 

-Ja nyt laitoin kuvan luottokortista.... ja odotellaan taas seuraavaa pyyntöä. Joka tullee varmaan joskus tammi-helmikuun vaihteessa.

0
0
31.12.2020 - 04:36

tonza

+1182
Liittynyt:
4.3.2020
Viestejä:
594

Olette te eri kärsivällistä porukkaa. :) Itse en missään olosuhteissa hyväksyisi monen kuukauden odottelua ja dokumenttien eessuntaassun lähettelyä. Eli vastaavassa tilanteessa pelini olisi ko. lafkassa pelattu. 

Onko Betfairin moninkertaiset dokumenttien kyselyt oikeasti tarpeellista ja perusteltua toimintaa? Eli tekevätkö asioista turhan vaikeaa omasta vai muiden vaatimuksesta?

0
0
31.12.2020 - 09:27

Stuga

+67
Liittynyt:
14.7.2014
Viestejä:
104

Luulen että vedonlyöntifirmat pelkäävät eniten syytöksiä jostain epäeettisestä toiminnasta. Rahanpesu nyt ainakin tulee mieleen. Ja siinä ei haittaa jos muutaman asiakkaan menettää. Ja vaikka eivät usko yksittäisessä tapauksessa että jotain rikettä on tapahtunut niin kun pyytelevät dokuja eessuntaassun niin voivat aina vedota siihen että kovasti ovat yrittäneet.

0
0
31.12.2020 - 09:32

onC

+155
Liittynyt:
13.12.2019
Viestejä:
73
tonza kirjoitti:

Olette te eri kärsivällistä porukkaa. :) Itse en missään olosuhteissa hyväksyisi monen kuukauden odottelua ja dokumenttien eessuntaassun lähettelyä. Eli vastaavassa tilanteessa pelini olisi ko. lafkassa pelattu. 

Voitollisille pelaajille, tai Sijoitustiedon massikuninkaille jotka kerran vuodessa hakevat karkkirahat jostain tykkikohteesta, noita vaihtoehtoja ei Euroopan talousalueelta (verovapaus) Betfairin lisäksi liikaa löydy.  

Tämä Betukan täysin poikkeuksellinen miljardien markkina nyt vaan on vetänyt niin paljon huomiota, että siellä käydään kaikki isot tallettajat läpi suurennuslasin kanssa. Ja aspaa ei tietenkään ole suunniteltu handlaamaan näitä volyymeja. 

0
0
31.12.2020 - 10:03

Tinggeli

+3010
Liittynyt:
30.1.2020
Viestejä:
1938

Jotenkin tuntuu koijarifirmalta koko Betfair. Varmaan jotkut kyllästyvät tähän väsytystaisteluun ja pistävät Betfairissa olevat rahat tappioksi ja poistuvat takavasemalle. Sitäkö tässä Betfair hakee? Vai haluavatko vain venyttää tilitystä syystä tai toisesta? 1) niillä on kassakriisi eli rahat puuttuvat 2) sijoittaneet varat väliaikaisesti osakkeisiin 3) joku muu koijarisyy. Ymmärrän rahanpesun eston, mutta kyllä toi dokumenttipallottelu on ihan jotain muuta. Sitä paitsi suuri osa noista asioista, mitä ne Betukalle kuuluu? Ihmisten yksityisasioita joita lähetellään salaamattomana Internetissä tuntemattomille ihmisille.

Tämä keissi onkin hyvä varoitus siitä, ettei noihin vedonlyöntisivustoille kovin helposti tule eksyttyä. Minä en ainakaan jaksaisi tuollaista paskaa ja kirjaisin rahat menetetyksi.

0
0
31.12.2020 - 10:53

Anssi A

+442
Liittynyt:
29.3.2015
Viestejä:
448
tonza kirjoitti:

Olette te eri kärsivällistä porukkaa. :) Itse en missään olosuhteissa hyväksyisi monen kuukauden odottelua ja dokumenttien eessuntaassun lähettelyä. Eli vastaavassa tilanteessa pelini olisi ko. lafkassa pelattu. 

Onko Betfairin moninkertaiset dokumenttien kyselyt oikeasti tarpeellista ja perusteltua toimintaa? Eli tekevätkö asioista turhan vaikeaa omasta vai muiden vaatimuksesta?

...vaan tekisit mitä? Rahat on siellä jumissa joka tapauksessa, jätät vaan rahat sinne loppuelämäksi suljetulle tilille?

0
0
31.12.2020 - 13:15

tonza

+1182
Liittynyt:
4.3.2020
Viestejä:
594
Anssi A kirjoitti:
...vaan tekisit mitä? Rahat on siellä jumissa joka tapauksessa, jätät vaan rahat sinne loppuelämäksi suljetulle tilille?

Vastasitko kenties jollekin toiselle? En saa kiinni mitä tarkoitat kysymykselläsi juuri minulle.

0
0
31.12.2020 - 16:55

Artsipappa

+2054
Liittynyt:
14.7.2016
Viestejä:
1905

Mä oon pelannut 10+v Betfairilla eikä ole ikinä ollut mitään ongelmia. Ei ole kyselty dokumenttien perään vuosiin, en enää edes muista oliko ihan alussa jotain. Hyvä saitti periaatteessa, mutta nämä politiikkakohteet on kyllä mennyt ala-arvoisesti. Kyllä ne rahat sieltä tulee, voi vain kestää harmittavan kauan kun aspa täysin jumissa :/

0
0
31.12.2020 - 18:38

Packman

-1
Liittynyt:
25.12.2020
Viestejä:
1

Sama juttu kuin Artsipapalla. Betfairilla kun saa tilin vahvistettua niin homma pelittää loistavasti eikä tule enää ongelmia koskaan vuosienkaan pelaamisen jälkeen. Kannattaa kuitenkin tässä keississä muistaa, että moni uusi asiakas siirtänyt Betfairille rahaa tätä kohdetta varten. Jokainen pitää tarkastaa erikseen jäykän regulaation takia. Liian iso yhtiö kyseessä etteikö jokainen joka tehny hommat laillisesti ei rahojaan tuolta ulos saisi.

0
0
31.12.2020 - 22:59

tonza

+1182
Liittynyt:
4.3.2020
Viestejä:
594
tonza kirjoitti:

 

Anssi A kirjoitti:

...vaan tekisit mitä? Rahat on siellä jumissa joka tapauksessa, jätät vaan rahat sinne loppuelämäksi suljetulle tilille?

Vastasitko kenties jollekin toiselle? En saa kiinni mitä tarkoitat kysymykselläsi juuri minulle.

Jännittävää. Kuusi alapeukkua pelkästä tarkentavasta kysymyksestä, jota kukaan ei vaivaudu edes tarkentamaan.

Toki peukuttelu on jokaisen subjektiivinen päätös, mutta olisi mielenkiintoista tietää mikä juuri tällaisten tapausten alapeukutuksen logiikka on. 

0
0
31.12.2020 - 23:57

prplsqrl

+25
Liittynyt:
24.11.2014
Viestejä:
29
tonza kirjoitti:

 

tonza kirjoitti:

 

Anssi A kirjoitti:

...vaan tekisit mitä? Rahat on siellä jumissa joka tapauksessa, jätät vaan rahat sinne loppuelämäksi suljetulle tilille?

Vastasitko kenties jollekin toiselle? En saa kiinni mitä tarkoitat kysymykselläsi juuri minulle.

 

Jännittävää. Kuusi alapeukkua pelkästä tarkentavasta kysymyksestä, jota kukaan ei vaivaudu edes tarkentamaan.

Toki peukuttelu on jokaisen subjektiivinen päätös, mutta olisi mielenkiintoista tietää mikä juuri tällaisten tapausten alapeukutuksen logiikka on. 

Varmaankin siinä pyydettiin tarkentamaan omia toimenpiteitäsi, jos rahasi olisivat Betfairilla kiinni tilin lukkiutumisen vuoksi. Kun kerran totesit, että itsellesi olisi mahdotonta säilyttää sama kärsivällisyys lappujen lähettelyjen ja muiden säätöjen suhteen. 

0
0
1.1.2021 - 08:30

tonza

+1182
Liittynyt:
4.3.2020
Viestejä:
594

Niin. En vain saanut mitään otetta oletuksesta, jossa olisin jättänyt saatavani sivustolle. En antanut sellaisesta mitään viitettä, totesin vain että pelit loppuisivat. No se siitä. :)

 

0
0
1.1.2021 - 12:08

Alfil

+57
Liittynyt:
25.6.2014
Viestejä:
46

Itsellä viitseliäisyys loppui tähän ennen kuin pääsin edes depoamaan:

"Thank you for the documentation you have recently forwarded to Betfairregarding our verification process. Your Proof of address documentation has been accepted, however unfortunately we were unable to accept the proof of Identity document you provided."

Henkilökortti, josta olin ottanut valokuvan, ei kelvannut. Vaikea ymmärtää, miten firma saa enää uusia asiakkaita.

 

 

0
0
1.1.2021 - 19:01

AvoidBetfair

-262
Liittynyt:
1.1.2021
Viestejä:
68

Tili napsahti lukkoon täälläkin heti Trumpin vedon settlaamisen jälkeen, ja oli muuten 4v sitten vahvistettu tili joten myytti "kerran vahvistettu ei tuota mitään ongelmia" bustattu.

Proof of address kysyttiin, lähetin. Odotin viikon ja sitten chattiin kysymään että mikäs maksaa, bro.

Puhelinlasku ei kelpaa sanottiin, lähetä tiliote. Ja lähetä myös proof of id. Lähetin molemmat.

Taas meni viikko, ei kuulu mitään. Taas chatti auki. Tiliote pitää olla englannin kielellä tai ei voida hyväksyä (ennenkuulumatonta, kyseessähän on proof of address ja osoite näkyy isolla ja selvästi, ja sitäpaitsi 4v sitten ei tälläistä paskaa kysytty tai missään muuallakaan) Noh asia jäi selvittämättömään kun agentti selvitti asiaa ja pyysi odottamaan ja odottamaan ja odottamaan ja sitten kysyi jotain ja en ollutkaan paikalla vastaamassa alle 7 minuuttiin niin sulki chatin.

Nyt ainakin kävi selväksi että odottamalla tili ei aukea koskaan. Betfair kun ei oma-alotteisesti ota mitään yhteyttä, tai tunnu muutenkaan olevan kiire avata tiliä.

Päivä pari ja taas chatti auki. Agentti taas selvittää ja taas menee se odotusaika 30min+25min kun agentti lukee tarinan. Ja taas alkaa se että englanniksi pitää olla tiliote. Intän vastaan että kyseessähän on proof of address joka näkyy selvästi...sitten agentti päräyttää todellisen yllärin:

Dokumentit on lähetetty juristikaatiosta josta he eivät hyväksy yhtään mitään dokumentteja ja pitkä lista maista joista he eivät hyväksy mitään: Saksa, Venäjä, jne. Tässä vaiheessa meinasi tulla housuun pökäle ja päässä sauhuta. Suomea ei kyseisestä listasta löytynyt eikä sillä perusteella niitä dokumentteja voi hylätä. :D

Väitti myös että tälläinen emaili mulle olisi lähetetty (ei ole koskaan saapunut)...

Huh huh sentään. Sellanen 10% fiilis tuli ettei tili aukea koskaan kun aina löytyy joku sopiva (teko)syy tilin avaamattomuudelle.

Vaaditaanko muilta englanniksi proof of address?

0
0
1.1.2021 - 19:41

Anssi A

+442
Liittynyt:
29.3.2015
Viestejä:
448
AvoidBetfair kirjoitti:

Vaaditaanko muilta englanniksi proof of address?

Itseltä ei ole (vielä) vaadittu.

Missä olet ottanut yhteyttä että asia etenisi, Twitterissä? Se on itsellä ainoa paikka, missä saa mihinkään aspaan yhteyden, tosin twitter-aspa ei verifikaatiota hoida.

0
0
1.1.2021 - 19:44

AvoidBetfair

-262
Liittynyt:
1.1.2021
Viestejä:
68
Anssi A kirjoitti:

 

AvoidBetfair kirjoitti:

Vaaditaanko muilta englanniksi proof of address?

 

Itseltä ei ole (vielä) vaadittu.

Missä olet ottanut yhteyttä että asia etenisi, Twitterissä? Se on itsellä ainoa paikka, missä saa mihinkään aspaan yhteyden, tosin twitter-aspa ei verifikaatiota hoida.

Betfairin chatin kautta.

0
0
1.1.2021 - 22:30

ScatterBrain

-308
Liittynyt:
11.2.2017
Viestejä:
176

 

Auttaisikohan lisenssinmyöntäjälle valittaminen?

 

Packman kirjoitti:

Sama juttu kuin Artsipapalla. Betfairilla kun saa tilin vahvistettua niin homma pelittää loistavasti eikä tule enää ongelmia koskaan vuosienkaan pelaamisen jälkeen. Kannattaa kuitenkin tässä keississä muistaa, että moni uusi asiakas siirtänyt Betfairille rahaa tätä kohdetta varten. Jokainen pitää tarkastaa erikseen jäykän regulaation takia. Liian iso yhtiö kyseessä etteikö jokainen joka tehny hommat laillisesti ei rahojaan tuolta ulos saisi.

Itselläkin vanha jo verifioitu tili joka  nyt kiinni.

 

 

0
0
2.1.2021 - 15:23

JR

+5098
Liittynyt:
30.6.2014
Viestejä:
1509

Aspan jahtaaminen ilmeisesti melko hyödytöntä. 23.12 lähetin viestin jossa tiedustelin tilannetta, kun heidän edellisestä hyödyttömästä kysymyksestään oli jo 6 viikkoa, ja mitään ei ollut kuulunut ja tili kuukausia lukossa.

Tänään, eli puolentoista viikon viipeellä, sain vastauksen:

Hi *****,

I hope this e-mail finds you well.

Please excuse our delay in this matter. Unfortunately such cases can take quite a while on occasion however do rest assured that it is our internal process to chase up any open escalations to ensure that they are responded to and resolved as soon as possible.

I can assure you that we will be in touch the moment an update is made available.

Apologies for any inconvenience caused.

Thanks,

*****,
Escalation Management Team

0
0