Olet täällä

Usa Vaalit 2020 - 28.5.2021 07.49

Seuraako kukaan täällä aktiivisesti USA:n 2020 presidentinvaaleihin liittyviä auditointeja, jotka ovat käynnissä mm. Arizonassa ja Georgiassa? Kyse on nimenomaan auditoinnista, ei vain uudelleenlaskennasta.

Vaikkei valtamedia tätäkään asiaa ole objektiivisesti ja perusteellisesti käsitellyt, on ollut käytännössä selvää heti vaalien jälkeen, että niihin liittyy merkittävä määrä vakavia epäselvyyksiä ja poikkeamia, jotka asettavat koko vaalien oikeellisuuden kyseenalaiseksi. Luonnollisesti asia tulee tutkia perusteellisesti ja puolueettomasti, ilman että potentiaaliset seuraukset vaikuttaisivat tutkimuksen lopputulokseen. On siis mielenkiintoista nähdä, saadaanko Arizonan ja Georgian auditoinnit vietyä loppuun suunnitelusti ja mitä ne osoittavat.

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 9.5.2021 09.50

Tinggeli kirjoitti:

Käsittääkseni viruksen RNA ei kuitenkaan tue labrasta leviämisen teoriaa.

"SARS-CoV-2 is thought to have had a zoonotic origin.(51) Genome analysis reveals that bats may be the source of SARS-CoV-2 (Fig.8).(13, 41, 52, 53) However, the specific route of transmission from natural reservoirs to humans remains unclear. Initial analysis revealed that the SARS-CoV-2 genome (WH-Human 1) was closely related to SARS-like coronaviruses previously found in bats,(10) and the whole-genome sequence identity of the novel virus has 96.2% similarity to a bat SARS-related coronavirus (SARSr-CoV; RaTG13).(13) In contrast, the SARS-CoV-2 genome is less similar to the genomes of SARS-CoV (about 79%) or MERS-CoV (about 50%).(12, 53, 54) Notably, a novel batderived coronavirus, denoted RmYN02, shares 93.3% nucleotide identity with SARS-CoV-2 at the genomic scale.(11)"

Lisäää tietoa tästä saa myös: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC546586/

Tästä tutkimuksesta (Identification of a Novel Coronavirus in Bats) vastasivat:

L. L. M. Poon: Department of Microbiology, The University of Hong Kong
D. K. W. Chu: Department of Microbiology, The University of Hong Kong
K. H. Chan: Department of Microbiology, The University of Hong Kong
O. K. Wong: Department of Microbiology, The University of Hong Kong
T. M. Ellis: Department of Microbiology, The University of Hong Kong
Y. H. C. Leung: Department of Microbiology, The University of Hong Kong
S. K. P. Lau: Department of Microbiology, The University of Hong Kong
P. C. Y. Woo: Department of Microbiology, The University of Hong Kong
K. Y. Suen: Department of Microbiology, The University of Hong Kong
Y. Guan: Department of Microbiology, The University of Hong Kong
J. S. M. Peiris Department of Microbiology, The University of Hong Kong

Mitä luulet, huomioiden Kiinan salailu, peittely ja vastustus koskien koronaviruksen alkuperän selvittämistä, sekä maan totalitääriset toimet ihmisten ja informaation kontrolloinnissa jo vuosikymmenten ajan, olisiko minkään muunlainen lopputulos mahdollista kiinalaiselta yliopistolta?

Tinggeli kirjoitti:

Olihan siellä Wuhanissa myös melkoisia muitakin toimia kuten esimerkiksi ihmisten sulkemisia omiin asuintaloihin kaupungin eristämisen lisäksi. Eli jopa huoneistojen tai rappukäytävän  ovet hitsattiin kiinni. Tämä että Kiina teki kovalla otteella rajujaikin toimia koittaessaan estää taudin leviämistä kyllä kertoo että a) joko viranomaiset ovat oppineet aiemmista tapauksista tai sitten b) tiesivät kuinka vaarallinen halposti leviävä kyseinen virus on. Kallistuisin kyllä helposti jälkimäiseen. Varsinkin kun Kiina ei ole kovin myötämielinen päästämään tutkijoita labraansa.

Kieltämättä hyvin vaikuttavia ja dramaattisia toimia. Esimerkillistä toimintaa Kiinalta! Näit varmaan myös ne useat muut videot Kiinasta, joskus 2020 tammi-helmikuun vaihteesta, kun ihmisiä kaatui kaduilla seisaaltaan maahan, ja ambulanssista tuli välittömästi suojapukuihin pukeutuneita henkilöitä hakemaan sairastuneet pois?

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 9.5.2021 02.47

Yksi syy, miksi suhtaudun varauksella koronaviruspandemiaan ja sen varjolla tehtyihin monesti kyseenalaisiin päätöksiin ja rajoitustoimiin koskee viruksen alkuperää. Vaikkei asiaa ole valtamediassa juurikaan käsitelty - kenties arkaluonteisuuden, poliittisten tai taloudellisten syiden takia - on varsin todennäköinen vaihtoehto että virus on peräisin laboratoriosta. Tätä väitettä tukee iso joukko aihetodisteita, sekä useiden tutkijoiden ja asiantuntijoiden mielipiteet.

  • N. 15 km päässä torista (Huanan seafood market), eli viruksen väitetystä alkuperäisestä leviämispisteestä, sijaitsee Kiinan ainoa korkeimman kansallisen tason (BSL-4) tutkimuslaboratorio, Wuhan Institute of Virology (WIV). BSL-4 laboratorioissa suoritetaan alan riskialtteinta tutkimusta, joka vaatii tiukimmat turvatoimet, tilat ja välineet. Suomessa ei ole yhtään tämän luokituksen omaavaa laboratioriota.
  • Merkittävällä osalla (34%) ensimmäisistä sairastuneista ei ollut mitään yhteyksiä toriin.
  • Joidenkin raporttien mukaan torilla ei edes myyty lepakoita.
  • WIV:ssä on suoritettu vuosien ajan lepakoiden koronaviruksiin liittyvää tutkimusta ja geneettistä manipulointia, ml. kritisoituja gain-of-function kokeita, joilla virusten tartuttavuutta on lisätty.
  • Kiina on panostanut merkittävästi lisäresursseja viimeisen kymmenen vuoden aikana biologiseen tutkimukseen, josta on hyötyä defensiivisessä ja offensiivisessa sodankäynnissä.
  • Tutkimusten mukaan lepakoiden koronavirus tarttuu luontaisesti heikosti ihmisiin, ja siirtyminen ihmiseen toisen eliön kautta on epävarmaa.
  • Aiemmat insidenssit WIV:ssä: lähteiden mukaan laboratorio suljettiin lokakuussa 2019 pidemmäksi aikaa tuntemattoman syyn takia. Lisäksi, vuosia edeltävät raportoinnit ks. laboratorion puutteista, ml. USA:n suurlähetystön asiantuntijoiden toimesta 2018.
  • Kiinan hämmentävä reaktio: miksi poistaa julkista tutkimustietoa, kieltäytyä luovuttamasta tutkimustietoa, estää kansainvälisten tutkijoiden pääsy tutkimaan?

Edes WHO ei ole pystynyt sulkemaan varmuudella laboratoriovaihtoehtoa pois, muuten kuin toteamalla "extremely unlikely". Valitettavasti WHO:n luotettavuus puolueettomana asiantuntijaorganisaationa on kyseenalainen, kun järjestö on toistuvasti taipunut poliittisen paineen alla jo pelkästään viimeisen kahden vuoden aikana.

Esim. 1: WHO peittelee Italian valmistautumattomuutta pandemian varalle

“Zambon had filed an internal ethics complaint with the WHO in May after he said he was pressured by a senior WHO official to falsify data to obscure that Italy hadn’t updated its influenza pandemic preparedness plan since 2006.

Lähde: https://apnews.com/article/pandemics-italy-coronavirus-pandemic-united-nations-europe-da090cca976f245b83c21a047bdca87f

Esim. 2: WHO:n ulkoinen viestintä on täysin ristiriidassa organisaation sisäisen viestinnän kanssa

”Despite publicly lauding China, WHO officials complained privately that the country wasn't sharing vital information.”

Lähde: https://www.nbcnews.com/health/health-news/how-china-blocked-who-chinese-scientists-early-coronavirus-outbreak-n1222246
 

Tuoreita lähteitä viruksen alkuperää koskien (enemmänkin löytyy, mutta nämä olivat valmiina):

Näytä koko viesti
Päivän politiikka - 8.5.2021 05.36

EU:n yhteisvastuullisesta elvytyspaketista -

Miksei jokainen EU:n jäsenvaltio huolehdi elvytyksestä itsenäisesti omalla budjetillaan, tarvittassa hankkimalla lainarahaa vapailta markkinoilta? Jokainen EU maa onnistuu kyllä saamaan velkaa näissä korko-olosuhteissa, ja jokaiselta löytyy vakuuksia niiden kattamiseen.

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 8.5.2021 05.26

En nyt viittaa ainoastaan tähän koronakeskusteluun, mutta ihmettelen sitä, miten erityisesti nykypäivänä ns. virallisen näkökannan kyseenalaistavat mielipiteet, riippumatta siitä miten hyvin ne ovat argumentoituja ja perusteltuja, leimataan usein salaliittoteorioiksi.

Olivatko Neuvostoliitossa kaikki Pravdaan kriittisesti suhtautuneet ihmiset myös salaliittoteoreetikkoja? Entä he, ketkä nauravat Pohjois-Korean demokraattisen tasavallan johtajan saavutuksilla? Kiina? Venäjä? Venezuela? Iran? Ollaanko me länsimaissa vain yksinkertaisesti niin paljon parempia, ettei täällä hallitukset tai media koskaan valehtele, jätä faktoja kertomatta yhteisen edun nimissä, tai käytä "muunneltua totuutta".

Huvittavaa on se, että usein nämä vähättelevät ja leimaavat kommentit näyttävät tulevan sellaisilta henkilöitä, jotka ainakin viestinnän perusteella vaikuttavat tuntevan asiaan liittyvät faktat hyvin suppeasti. Monessa tapauksessa ks. henkilön mielipide näyttää olevan suoraan valtamediasta, joka käsittelee monia poliittisesti arkoja asioita valitettavan pintapuolisesti, tarkoituksenhakuisesti ja valikoiden.

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 3.5.2021 09.15

AnonymousBettor kirjoitti:

Kukaan ei pakota. Mutta, jos digitaalinen terveyspassi tulee käyttöön, sitä tullaan hyödyntämään ennen pitkää useiden palvelujen käyttöehtona yhteiskunnassa. Haluatko matkustaa ulkomaille? Ei ongelmaa, rokotepassilla se onnistuu. Haluatko käyttää tiettyjä julkisen sektorin palveluja - onko rokotepassia? Saatko minkäänlaisia tukia valtiolta? Ilman rokotepassia niitä leikataan.

...

EU:n komissio on suunnittellut rokotepassia jo vuodesta 2018 asti, eli eiköhän sellainen ole erittäin suurella varmuudella tulossa. Helppo myydä ihmisille 2022 tämän jälkeen kuten suunniteltu. Kehitys Euroopassa on vääjäämättä johtamassa Kiinan kaltaiseen (totalitäriseen) sosiaaliseen luokitusjärjestelmään, joskin muutos täällä tapahtuu vain asteittain ja hitaammin. Lopputulos on kuitenkin selvä, eikä se ole tavallisen kansalaisen kannalta hyvä. Suosittelisin, että jokainen jota asia vaivaa (ja sen tulisi vaivata kaikkia) alkaa keskustelemaan tästä julkisesti.

Ei ole oikeasti vaikea nähdä mitä on tulossa, jos on vain kykeneväinen itsenäiseen ja kriittiseen ajatteluun, ja ymmärtää sen ettei valtamediaa seuraamalla saa totuudenmukaista kuvaa maailman kehityksestä. Valitettavan monelta nämä perustaidot näyttävät kuitenkin uupuvan. Surullista miten monet ihmiset ovat niin älyllisesti laiskoja.

Tuore World Economic Forumin (WEF) vaikuttamisvideo:

Most adults agree with vaccine passports for travel, according to a survey.

78% think a COVID-19 immunity passport should be a requirement for travellers.

67% say you should need one to enter stadiums and concert venues.

More than half say the same of shops, restaurants or offices.

2 in 3 people expect them to be in widespread use by the end of 2021.

In Brazil, the US and Canada, more than 60% want to ban unvaccinated people from public events and transport.

Lähde: https://twitter.com/wef/status/1388493412165431298

 

Klaus Schwab, eli WEF:n perustaja ja puheenjohtaja sanoi ranskankielisessä haastattelussa Davosissa 2016, että ihmisillä on varmasti 10 vuoden päästä mikrosiru, aluksi vaatteissa, sitten ihossa ja aivoissa. Samaa viestiä fyysisen ja digitaalisen maailman yhdistymisestä ovat monet muutkin globaalin eliitin vaikuttajat jo pitkään puhuneet. Jokainen kriisi on mahdollisuus.

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 1.5.2021 07.42

Artsipappa kirjoitti:

"Mutta vielä surullisempi olen siitä miten perusoikeuksia rajoitetaan ja miten toiset ihmiset haluavat päättää mm. toisten ihmisten rokotuksista. "

En jaksa kaikkea alkaa kommentoimaan, mutta tätä en nyt ymmärrä? Eihän ainakaan Suomessa ketään olla väkisin rokottamassa?

Kukaan ei pakota. Mutta, jos digitaalinen terveyspassi tulee käyttöön, sitä tullaan hyödyntämään ennen pitkää useiden palvelujen käyttöehtona yhteiskunnassa. Haluatko matkustaa ulkomaille? Ei ongelmaa, rokotepassilla se onnistuu. Haluatko käyttää tiettyjä julkisen sektorin palveluja - onko rokotepassia? Saatko minkäänlaisia tukia valtiolta? Ilman rokotepassia niitä leikataan.

Onneksi kukaan ei kuitenkaan pakottanut ottamaan rokotetta. Lopputulos on joka tapauksessa se, että valtaosa yhteiskunnasta joutuu käytännössä ottamaan tämän kokeellisen rokotteen, jota tiedepiirissäkin on kritisoitu. Täysin ennenkuulumaton tilanne koko ihmiskunnan historiassa. Jo pelkästään terveysriskit ovat valtavat. Kun ne suhteuttaa Covid-19 aiheuttamaan tilastollisesti marginaaliseen terveysriskiin, on viimeisen ~1.5v aikana tehdyt rajoitteet täysin suhteettomat.

Mm. Pfizerilla 17 vuoden pitkän uran tehnyt Michael Yeadon (vice president, chief scientist) on toistuvasti kritisoitunut Covid rokotteisiin liittyviä riskejä, ja valtioiden asettamia rajoitteita, joilla koronavirusta on pyritty hallitsemaan:

Dr. Mike Yeadon: "Most of my peers (scientists) agree with me." But They are Threatened

Dr. Mike Yeadon x Anna Brees Interview - Oct 2020

EU:n komissio on suunnittellut rokotepassia jo vuodesta 2018 asti, eli eiköhän sellainen ole erittäin suurella varmuudella tulossa. Helppo myydä ihmisille 2022 tämän jälkeen kuten suunniteltu. Kehitys Euroopassa on vääjäämättä johtamassa Kiinan kaltaiseen (totalitäriseen) sosiaaliseen luokitusjärjestelmään, joskin muutos täällä tapahtuu vain asteittain ja hitaammin. Lopputulos on kuitenkin selvä, eikä se ole tavallisen kansalaisen kannalta hyvä. Suosittelisin, että jokainen jota asia vaivaa (ja sen tulisi vaivata kaikkia) alkaa keskustelemaan tästä julkisesti.

https://ec.europa.eu/health/sites/health/files/vaccination/docs/2019-202...

World Bank on allokoinut 4 miljardia USD:tä Covid strategic preparedness and response -ohjelmaan. Ohjelma päättyy 2025.

http://documents1.worldbank.org/curated/en/993371585947965984/pdf/World-...

Näytä koko viesti
Mitä tapahtuu kun EKP:n rahan printtaaminen loppuu? Ja koska se loppuu? - 29.3.2021 03.26

mskomu kirjoitti:

Pääosin samaa mieltä, mutta hieman haastan. Mihin perustuu näkemys, että ensin ei tapahdu juuri mitään ja sitten tapahtuukin paljon nopeasti? Käsittääkseni historiasta ei löydy oikein minkäänlaisia vertailukohtia. Toki fiat-järjestelmä on romahtanut useita kertoja historiassa, mutta tämä on tapahtunut aina 1) sodan tai 2) vuosikymmeniä kestäneen sosialismin seurauksena. Ja nyt siis ihan kunnon sosialismia, eikä sitä, että kutsutaan Suomesa sosialistiseksi, kun verot on niin korkeat. Sellaista esimerkkiä ei taida löytyä, että maassa, joka ei ole sisäisesti täysin kaaoksessa, rahajärjestelmä romahtaisi.

Mielenkiintoinen aihe, josta alkuperäisen kirjoittajan tavoin olen erittäin huolissani.

Vertailun vuoksi, Saksassa Weimarin tasavallassa inflaatio kasvoi jokseenkin lineaarisesti ensimmäisen maailmansodan päättymisen jälkeen (marraskuu 1918). Todellinen hyperinflaatio alkoi kuitenkin vasta 1922-23, jolloin Saksa ei kyennyt enää maksamaan sotakorvauksia ja maassa alkoi yleislakko. Näiden seurauksena painettiin lisää markkoja, mistä syystä koko valuutta menetti arvonsa erittäin lyhyessä ajassa.

 

 

 

Huomioi logaritminen kuvaaja.

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 17.3.2021 10.32

Artsipappa kirjoitti:

Eli et osannut vastata. Sen sijaan että voivottelet kohtaloasi olisit voinut samalla vaivalla vastata. Kaikenlaista jengiä sitä löytyy. Jatkoja bluesman!

Tämä menee aiheen vierestä, mutta kyllä ihmiset täällä vaikuttavat antavan plussia ja miinuksia pääasiallisesti sen mukaan, onko lähetetty viesti yleisesti heidän oman ajatusmaailmansa mukainen vai ei. Sillä ei näytä olevan suuremmin vaikutusta, onko viestin sisältö hyvin perusteltu, vai ei, tai onko siinä asiavirheitä.

Suoraan sanottuna en itsekään tänne enää ahkerammin viitsi kirjoittaa. Uskoisin, että moni palstan aktiivisempi käyttäjä ei edes viitsi tuoda omia mielipiteitään esille samasta syystä. Aikamoinen kaikukammio tämä foorumi on.

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 16.3.2021 11.35

FinnishDGI kirjoitti:

 

AnonymousBettor kirjoitti:

 

Edelleen, ylikuolleisuus on se mikä merkitsee, ei se kuinka monta ihmistä on kuollut koronaan. Jälkimmäistä ei voi mitata. Suomessa ei ole ollut lainkaan ylikuolleisuutta, ja ylikuolleisuus Euroopassa on ollut suuruusluokaltaan samaa hehtaaria, kuin aiempina influenssavuosina.

 

https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps/

 

 

Miten ihmeessä tuon linkin takaa löytyvistä tiedoista voi päätyä johtopäätökseen, että olisi 2020 tai 2021 ollut "suuruusluokaltaan samaa hehtaaria kuin aiempina influenssavuosina"?

Tuoltahan löytyy nuo ylikuolleisuudet ikäryhmittäinkin eriteltynä.

Suhteessa 2018 ja 2019. Ei se piikin korkeus, vaan pinta-ala. Yleinen suurusluokka toisiinsa nähden.

Tämä oli viimeinen viesti tälle päivälle.

Näytä koko viesti