Coeus Invest GRIT -erikoissijoitusrahasto -

Misikaro wrote:

Eiks se tuottopalkkion saaminen vaikeutunut kun rahasto tuotti tappiota?  

No tulokset on nähty.

 

 

Follow the money.

 

Ei mahkuja saada leveää  tuottopalkkkioa ja lafka kiinni. Kukaan paisti ei sijoita kiitos graafin.  

Iso negatiivinen freeroll sijoittajille, vaikka luvattiin vuosien pitoaika. En ihmettele yhtään harmitusta. Kyllä siinä kusen maku jäi suuhun.

Pahimpana nämä kaksikirjaimiset nimimerkit puolustamassa asiattomasti asiallista kritiikkiä vastaan.

  

Näytä koko viesti
Coeus Invest GRIT -erikoissijoitusrahasto -

GHearst wrote:

Monelle näppinsä polttaneelle näyttää tulleen yllätyksenä, että tämän tyyppiseen sijoittamiseen keskittyvällä rahastolla on suuren tuottopotentiaalin vastapainona suuret riskit. Kannattaisi harrastaa enemmän peiliin katselemista ja vähemmän ristiin naulitsemisella fantasioimista. Joka leikkiin lähtee och så vidare.

 Tämä on ihan tyypillinen case pokerissa. Myydään osuuksia isoilla lupauksilla ja sit tötöillään chipit menee kännissä ja läpällä.

Näytä koko viesti
Citycon -
Basso Pasanen kirjoitti:
ScatterBrain kirjoitti:

Miksi tämä sijoitustieto.fi:n mahdollisesti #1 suositusosake menestyy näin huonosti?

Pahaa tekee niiden puolesta jotka on isosti tässä osakkeessa. Kehitys -30% vs. indeksi YTD.

Samaan aikaan Ruotsin vastaavat kirmaa.

 

 

Paljonko omistat ruåttin vastaavia?

7 figsillä löytyy Cibusta. Löytyy myös mm. Samhällsbyggnadsbo. i Norden AB ser. B. Jos sillä on mitään merkitystä.

 

Basso Pasanen kirjoitti:

Aika turhanpäiväistä kommentointia/kysymyksiä. Ihan sama kuin sanoisin että miks ei kaikilla oo kaikki kiinni kumikengissä. 

(Ticker : CROX)

Citycon on foorumin yksi suosituimmista tipseistä ja ei saa kyseenalaistaa ja kommentoida?  Kyllä mua ainakin vituttaisi pitää rahat kiinni tässä lafkassa.

Onko tämä osake joku next level aliravostetttu inflaatio ja pörssirommaus hedge, jota markkina ei ole vielä huomannut ja nyt kannataa lähteä mukaan?

No jos esim. Pyysing myy ja ostaa Cityconinsa hyvin pienellä vaihteluvälillä - mitäs se kertoo? Nousee pikkasen niin myy pois, ja ostaa taas jos laskee hiukan. Tuskinpa kovin aliarvostetusta osakkeesta jos ollaan heti myymässä kun vähän nousee. Vai olenko väärässä?

Näytä koko viesti
Citycon -

Miksi tämä sijoitustieto.fi:n mahdollisesti #1 suositusosake menestyy näin huonosti?

Pahaa tekee niiden puolesta jotka on isosti tässä osakkeessa. Kehitys -30% vs. indeksi YTD.

Samaan aikaan Ruotsin vastaavat kirmaa.

 

 

 

Näytä koko viesti
Betfair ja tilien sulkemiset -
Jeans kirjoitti:

Ihan tiedoksi vaan että mulla aukes äsken Betfair-tili.

Hienoa. Menikö tili joulukuun alussa lukkoon vai jo aikaisemmin?

Betfairin säännöissä on että vain 1 kotiutus on ilmainen kuussa. Rajoituksista johtuen isomman summan nostaminen yhdellä kotiutuspyynnöllä on mahdotonta, ja voi johtaa %-kulun ottamiseen nostoista. 

Ilmoitelkaa jos saatte rahanne  myös ulos ja ettei tilinne myöhemmin mene miinukselle kiitos useamman kuin yhden noston.

Näytä koko viesti
Betfair ja tilien sulkemiset -

 

Auttaisikohan lisenssinmyöntäjälle valittaminen?

 

Packman kirjoitti:

Sama juttu kuin Artsipapalla. Betfairilla kun saa tilin vahvistettua niin homma pelittää loistavasti eikä tule enää ongelmia koskaan vuosienkaan pelaamisen jälkeen. Kannattaa kuitenkin tässä keississä muistaa, että moni uusi asiakas siirtänyt Betfairille rahaa tätä kohdetta varten. Jokainen pitää tarkastaa erikseen jäykän regulaation takia. Liian iso yhtiö kyseessä etteikö jokainen joka tehny hommat laillisesti ei rahojaan tuolta ulos saisi.

Itselläkin vanha jo verifioitu tili joka  nyt kiinni.

 

 

Näytä koko viesti
Betfair ja tilien sulkemiset -

Pistäkäähän päivitystä jos teillä  tilit aukeavat tai edes jos edes vastaavat kyselyihin.

Kouluarvosana Betfairille 5. Vaikka olis mikä regulaatio tekosyynä niin aspaa saa palkattua kyllä lisää hoitamaan asioita oli tilanne mikä tahansa.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 -
RaastupA kirjoitti:

Onko kukaan, joka on joutunut täyttelemäät Source of Wealth -lappusia, saanut tiliään auki? Olisi mukava kuulla miten saitte sen tapahtumaan, kiitos! Pokerinpelaajalle, joka on sijoittanut varansa ja opiskelee tällä hetkellä, on hieman hankalaa saada läpi lappusia eikä Pinnyn supporti osaa auttaa asiassa.

 

Kysyisin samaa mutta Betfair kohteena.

 

Onko tilejä mennyt lukkoon ja onko tilejä miten ja miten nopeasti saatu auki?

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 -

Jaahas heti settlauksen jälkeen tili mennyt kiinni Betfairilla. Hienosti antoivat pelata loppuun asti mutta kun pitäis tehdä nostoja niin tili kiinni. 

"Access to this account is denied - this account has been closed. Please contact us if you have any questions."

Normaaliin tilin supportiin ei edes pääse kun tili kiinni. Ei voi kyllä antaa pisteitä Betfairille, sen verran säätöä ollut matkan varrella ja nyt vielä tämäkin.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 -

Oletteko saaneet Betfairin hyväksymään dokumenttinne ja mitä lähetitte kun pyysivät proof of fundsia?

Uusimmassa pyynnissä he pyysivät 3 kk palkkakuitteja ja/tai verotodistuksia. Vähän hankalaa kun rahat eivät tule palkasta eikä palkkaverotodistuksia ole. Toivottavasti arvopaperikaupat ja pankkitilien todisteet näistä kelpaavat - mutta nekin on suomeksi.

Lisäksi pyysivät EUTellerin, Netellerin ja Skrillin ewallettien tietoja tai proof of fundseja - mutta ensimmäinen ei ole edes normali eWallet ja jälkimmäisiä ei ole edes käytetty vuosiin Betfairin kanssa.

Saattaa olla että ollaan pitkällä keväällä ennen kuin näistä betseistä rahoja saa ulos. Kesti ainakin kuukauden päivät ennen kuin vastasivat edellisiin dokumentteihin. Jos joka kerta pyytävät vähän lisää ja kestää aina kuukausi vastata niin tämä "ilmainen" korko ei ollutkan niin edullista.

Näytä koko viesti