Betfair ja tilien sulkemiset -

Joskus syy tilin jumiutumiselle on hyvin simppelikin. Chromen lomakkeen täyttöautomaatilla oli mennyt etu- ja sukunimi väärin päin rekisteröityessä. Betfairin chatbotin kanssa jäin hetkeksi ikuiseen luuppiin, kannattaa painaa heti "Other" kun tarjoaa vaihtoehtoja missä vika niin pääsee juttelemaan ihmisen kanssa.

HTH

Näytä koko viesti
Mielenkiintoisia pienyhtiöitä maailmalla -

Nornetin Black Friday - tarjouksen kunniaksi ehdottakaapa potentiaalisia ten baggereita jenkkien pikkufirmoista. Olisi hyvä hetki joitain arpoja ostaa. 

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 -

Betukalla miljardin vaihto rikki. Äänestyksen päättyessä vaihto oli muistaakseni hiukan alle 500 miljoonaa. Mielenkiintoiset vaalit kun tuloksesta lyödään enemmän vetoa äänestämisen jälkeen kuin ennen äänestämistä.

Näytä koko viesti
Kojamo -

Katselin isoimpia omistajia ja ammattiyhdistykset ovat myyneet elokuussa kautta linjan. SAK etunenässä vähentänyt omistustaan 20%. 

Tietoa tai valistuneita arvauksia miksi ja kuka on ostanut?

Näytä koko viesti
Caller id spoofing -
WD40 kirjoitti:

Olis käsittämätön sattuma, että just vastattu numero olisi ongittu kolmannelta osapuolelta

Ei välttämättä. Volyymibisnes, jossa tavoite saada asiakas vastaamaan. Poka vastaa todennäköisemmin tuttuun numeroon, nyt se vain sattui olemaan listalla ylhäällä.
Jos saat haettua puhelinmuistion numerot joltakulta näitä kannattaa soitella ristiin, jolloin todennäköisyys sille, että ovat toistensa tuttuja ja kontakteissa kasvaa.

Näytä koko viesti
Caller id spoofing -
hauturi kirjoitti:

Hyvää pohdintaa. Tuo henkilö jonka numerosta soitto näytti tulevan ja joka on yhteystiedoissani ei ole LinkedInisssä, joten sieltä yhteys ei ole peräisin. Eikä meillä tietääkseni ole muitakaan julkisista lähteistä löytyviä yhteyksiä, paitsi että asumme n. 1km päässä toisistamme (elikä täkäläisessä katsannossa "samalla kylällä"). Sen sijaan olemme lähettäneet viestejä whatsappissa, joten jos sen tietoihin on päästy käsiksi niin sieltä yhteys löytyy. Lisäksi olemme lähettäneet sähköposteja, joten jommankumman sähköpostitilin murtamalla löytyy myös yhteys, muttei puhelinnumeroita.

Onko mahdollista, että olette soittaneet samalle kolmannelle osapuolelle ja yhteys / vuoto löytyy sieltä? 

Näytä koko viesti
Citycon -

Mikrohavainto toissapäivänä Rocca Al Maresta. Klo 14 parkkipaikkaa joutui hetken etsimään. Muutamia tyhjiä liiketiloja -ravintolatarjonta ottanut osumaa? Muuten normimeininki Virossa.

Näytä koko viesti
Nordnet - Kysymyksiä ja vastauksia -

ODI Pharma tuli listalle tänään, onko joky syy ette näy kurssigraafi?
https://www.nordnet.fi/markkinakatsaus/osakekurssit/17165408-odi-pharma

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset -

Kiitos, säästit sähköpostin vaivan. Kaakonkulman heppa vaaleihin on valittu.

Onkohan muuten mietitty miten rahanpesun selvittelykeskus suhtautuu Veikkauksen tunnistamattomuuteen? Mitenköhän Veikkaus varmistaa ettei asiakas ole EU:n tai krp:n pakotelistoilla maksaessaan voittoja käteisenä...

Näytä koko viesti
NPO eläkkeelle -
npo kirjoitti:

Aspiret huilille @41,95. Jos huomenna roikahtaa niin takasin. tultu kuitenkin about 25% viikossa ylös osarin alla niin vois hyvinkin ottaa kuopasta uudet vauhdit. Jos nousu jatkuu niin re-evaluate. 

Tämä sitten päätti tällä kertaa karata ottamatta vauhtia alempaa. Jätetään toistaiseksi aktiiviseen seurantaan. 

Näytä koko viesti