Aspire Global -

Kiitokset Sijoitustiedon Aspire-ketjulaisille ja erityisesti Akille, tänne tuli näköjään 268 476€.
Kyllä vain melko mittavan tilin kokonaisuudessaan kääri tämä foorumi tuosta firmasta!😎

Näytä koko viesti
One more Push 28.6.2021 - 26.10.2027 -

Omassa toiminnassa oon tehnyt jo aika isot liikut eli Cityconia isosti ulos koska makroympäristön näkymät ovat karmeat, ostovoima laskee Lintilänkin mukaan vuosia. Evoa sisään koska when all else fails, ihmisillä on tapana gämblätä ja netti on kiva kun globalisaatio hajosi. Evo on tosi hyvä firma. Sitten pidän hiluistani eläkerahat vivulla kiinteistöissä ja erityisesti PH kämpässä ja koitan plan A exitin 2v päästä kun kaikki verovapaata. Nähdäkseni kiinteistöt tosiaan bubblaa nyt miinuskorkojen takia joita keskuspankit ei voi poistaa. Floridassa ne oli nousu vuodessa joku 20%. Assetit meneee vieläkin ylemmäksi ennen kuin rommaa, ei tässä muutakaan voi. Enemmän bubblaa kiinteistöt mutta myös osakkeet saa tukea miinuskoroista isosti.

Minkä ajatteluvirheen mielestäsi foorumin Citycon-bullit kuten Aki ja JR tekevät? Eivät ymmärrä kuinka karmeat makroympäristön näkymät ovat? En siis kyseenalaista kelojasi, mutta olisi hauska tietää mikä näkemyksiä erottaa kun äärirationaalisina spekulantteina pidän sekä heitä, että sinua.

Näytä koko viesti
Päivän politiikka -
hauturi kirjoitti:

 

Tuulipuku kirjoitti:

Tämän hetken tulijoista suurin osa vaikuttaisi oikeasti pakenevan sotaa, eikä joukko koostu ainakaan kuvien mukaan pääasiassa parhaassa iässään olevista miehistä.

 

Eli persut ovat tähänkin asti toivottaneet kaikki oikeasti sotaa (tai siihen verrattavia oloja, oma lisäykseni) pakenevat lapset, naiset ja vanhukset tervetulleiksi?

En nyt varsinaisesti voi persujen puolesta puhua, mutta itse olen käsityksessä että nimenomaan naisia, lapsia ja vanhuksia on toivotettu tervetulleiksi. Voisin jopa veikata, että jos pitäisi valita syyrialaisten naisten&lasten ja parikymppisten ukrainalaismiesten välillä, niin suurin osa valitsisi edelleen autettaviksi naiset ja lapset.

Oletan, että olet eri mieltä?

Näytä koko viesti
Aspire Global -

Kuinkas tämä nyt hetkessä sukelsi 2,5%? En ymmärrä, joten ostan.

 

edit.

Näköjään lopetti yhteistyön jonkun venäläisen lottopuljun kanssa, mutta ei kai tuon pitäisi diilin suhteen mihinkään vaikuttaa?

Näytä koko viesti
JR:n allokaatioblogi -

En tiedä vaikuttaako tuo luottotiedottomuus (tuskin kun limittiäkin nostivat), mutta kannattaa kysäistä Nordnetin aspasta personoitua korkoa joka tarjolla private banking -asiakkaille. Itsellä pienempi, mutta hyvin saman näköinen salkku kuin sinulla ja laskivat alle 3% tasolle.

Näytä koko viesti
Evolution Gaming Group -

Taidettiin yleisesti tähän osariin ladata aika paljon odotuksia, joten nykymarkkinassa kun ei oikein kelpaa edes niukat ennusteen ylitykset, voisi tuolla tuloksella kuvitella olevan luvassa melko hyytävä pakkaspäivä🥶

Näytä koko viesti
Evolution Gaming Group -

Itselle on edelleen epäselvää, onko shorttiraportin näkemys että

 

a)rikkovat tahallaan sääntöjä ja eivät saa siksi mahdollisesti jenkkilisenssiä, vai 

b)vaihdosta tulee niin iso osa hämäriltä markkinoilta, että niiden karsiminen pysäyttää kasvun?

 

Tuntuu joka tapauksessa ylireagoinnilta, otin myös lisää ja ihmettelen vähintään osariin asti.

Näytä koko viesti
Coeus Invest GRIT -erikoissijoitusrahasto -

Ymmärsinköhän oikein, että mikäli ensi kuun aikana merkkaa niin saa vielä 100k sijoituksella B-sarjan lappuja, mutta tuon jälkeen jos aikoo seuraavina kuukausina ostaa lisää viisinumeroisilla summilla niin pitää napsia seuraksi A-sarjaa?

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset -

”Joten sijoitusyhtiöni tuuppasivat tällä viikolla matalan seitsemännumeroisen Jens Kyllösen avautuvaan sijoitusrahastoon.”

Onkos tuo joku tiskin alta myytävä täsmärahasto 7fig+ asiakkaille, vai pääseekö tavan tallaajakin jollain konstilla osallistumaan juhliin? 

Näytä koko viesti
JR:n allokaatioblogi -

Pidätkö cityconia niin vahvana ideana, että olet vivutellut ronskisti Nordnetin 4,35% peruskorolla, vai saitko neuvoteltua paremmat ehdot? Tekisi mieli kans lainarahalla lisäillä hieman, mutta en oikein osaa päättää mikä olisi järkevä hinta riskille.

Näytä koko viesti