Olet täällä

Aspire Global - 17.9.2021 10.38

Anssi A kirjoitti:

Mikäs Aspireä tänään nostaa?

Redeyelta tuli aamulla raportti, jossa nostivat tavoitehintaa. On tosin koko sivusto nyt alhaalla, mutta ilmeisesti jotkut tuon jo ehtivät lukea.

edit.

Toimii taas, BEAR 57, BASE 90, BULL 128

Näytä koko viesti
Osakesäästötili tul(l)ee vihdoin Suomeenkin - 29.6.2021 10.16

PikkuPro kirjoitti:

Tälläinen aloittelijan ja OST-bulleron kysäri:

Tietääkö kukaan, voiko OST-tilille lisätä varoja kohti 50.000 euron kokonaisdepoa vai voiko sinne painaa vain kerran?

Jätin toki kaikki ohjeet perustyyliini lukematta tiliä avatessa..

Voi toki lisäillä niin monesti kuin lystää kunhan total pysyy siinä max 50k

Näytä koko viesti
Rahapeliyhtiöt - 24.6.2021 10.57

Lisää harmaita pilviä rahapelitaivaalle. Voisi kuvitella useammallakin puljulla hieman hymyn hyytyvän kun aletaan Maltan puuhia tutkiskella.

 

https://www.internationalinvestment.net/news/4033352/malta-grey-listed-fatf

Näytä koko viesti
Rahapeliyhtiöt - 15.6.2021 03.08

Minkähanlaiset läpimenomahkut tämmöisellä on, ja kuinka nopeasti olisi mahdollista saada voimaan?

Toteutuessaan kuihduttaisi kyllä peliyhtiöiden tuottoja melko ikävästi.

Nordic online gambling companies could be hit by the minimum corporate tax of 15% proposed at the G7 meeting, a Carnegie analysis shows.

 

https://twitter.com/nordnetaxel/status/1404764491364118531?s=21

Näytä koko viesti
Netum - 26.5.2021 02.13

Voikos tuon merkinnän tehdä myös Nordnetiin laittamalla lomakkeeseen nordnetin arvo-osuustilin numeron, vai pitääkö osakkeet ottaa sen pankin salkkuun jolla kirjautunut järjestelmään?

Näytä koko viesti
Nordnet - Kysymyksiä ja vastauksia - 13.5.2021 09.57

Tekis mieli napata Alibabaa pussukkaan, mutta näemmä Nordnetin kautta tuota saa vain jotain kiertoreittejä. Onko esim. tässä Saksan viritelmässä jotain lisäkuluja/likviditeettiongelmia yms., vai onko ihan potentiaalinen tapa omistaa lappua mikäli ei suoraan Kiinan pörssiin pääse käsiksi?

https://www.nordnet.fi/markkinakatsaus/osakekurssit/16321772-alibaba-group-holding

Näytä koko viesti
Rahapeliyhtiöt - 29.4.2021 10.15

jippej kirjoitti:

Betsson https://www.betssonab.com/en/investor-relations antoi mielestäni pehmeän tuloksen Q1 +12% liikevaihto(+2% orgaaninen). 1.1.-5.2. välille annettu trading update +11%, joka tarkoittaa että noin vastaavalla on jatkunut. Q2:lle annettu trading update:

The average daily revenue in the second quarter 2021 until April 25 was 12 percent higher than the average daily revenue of the full second quarter 2020. Adjusted for negative currency effects, the average daily revenue until April 25 was 24 percent higher than the average daily revenue of the full second quarter 2020.

Valuutoissa on tullut tauluun aika rajusti. Yleisesti ihan hyvin näkyy ala kuitenkin vetävän. Aspire omistajana tämä kuitenkin lohduttaa kovasti, että mentiin noin ennakkoon annettujen liikevaihdon kasvujen mukaan. Aspire ilmoitti Q4 yhteydessä +34% tammikuulle. Muista osareista päällimmäisenä mieleen jääneet:

- EVO on hirviö

- Liikevaihdon kasvu skaalaa hyvin tulokseen(EVO, Kambi jne)

- Markkina on voinut hyvin, jopa lihavasti Q1 ja vaikuttaa edelleen jatkuvan

- Saksa on paska maa

Aspire-omistajana hieman huoletti tuo kuinka pahasti Saksassa oli tulosta runneltu, olen käsityksessä että olisi niillekin suht tärkeä alue. Muuten kyllä Aspiren kannalta ihan positiivisia vertailukohtia.

Pääsi kyllä yllättämään, että Betsson tuon tuloksen jälkeen nyt 4% plussalla😳

Näytä koko viesti
Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 21.4.2021 08.54

Kiitos jälleen kerran loistavasta kolumnista!

Twitterissä virkoit, että "Kyllä tässä on vahvat näkemykset niin vähissä, että alkaa se Cityconin tankkauskin jo houkuttelemaan."

Mitkä ovat mielestäsi merkittävimmät erot näkemyksessäsi foorumin Citycon-bulleihin verrattuna (esim. Aki ja PikkuPro), joiden vuoksi vasta "alkaa houkuttelemaan" eikä ole näillä hinnoilla jo tankattuna?

Näytä koko viesti
Itseruoskintaketju - 7.4.2021 08.51

CassieFin kirjoitti:

 

Artsipappa kirjoitti:

 

CassieFin kirjoitti:

Sanoin, että me palataan tähän vielä, mun osuus on enemmän. Vähintään löytöpalkkion verran, eli kymmenisen prossaa. Tai aivan sama. 
 

 

Jos olet ne aikoinaan lahjoittanut niin miksi sulle kuuluu yhtään mitään? :o Toki tyyppi olisi voinut yli 1000€ tarjota, aika vittuilutonni. 

Vähän saman tyyppinen mutta puhutaan pienemmistä summista. Ostin joskus 2014 xrp:ta kun maksoi suurinpiirtein sentin. 50k kappaletta oli ja ajatuksella että ostetaan ja pidetään ja katsotaan tuleeko tästä mitään. Noh kun xrp kolkutteli $3 hintoja v.2018 niin koitin päästä niihin käsiksi. En päässyt :/ 

 

Olen päätynyt siihen, että pyydän kaveria palauttamaan yhden kokonaisen bitcoinin. Lahjana tulkittuna en voisi vaatia mitään. Lainana tuo olisi jo vanhentunut. Ainoastaan kauniisti pyytämällä voin saada jotakin takaisin. Olen aika menestyksekkäästi onnistunut suostuttelemaan ihmisiä. Lähestyn 50/50 jaolla, ja annan ymmärtää että se 10% on mulle ihan kauhee pettymys. Pistän tarvittaessa shown pystyyn. 
 

"Tällaisestahan ei ennakkotapausta ole, mutta me voidaan sellainen kyllä Helsingin käräjäoikeudesta hakea..."😊

...tai sit vaan laitat mulle yhden tulemaan ja pidän tätä sillä sovittuna.

Mitä helvettiä😃

Tämän on oltava Sijoitustiedon historian kusipäisin postaus, mikä on jo melkoinen saavutus siihen nähden että Dharmakin ehti foorumille provosoida useammalla tilillä vuosikaudet.

Näytä koko viesti
Betfair ja tilien sulkemiset - 31.3.2021 12.37

Samurai kirjoitti:

 

RaimoRaitis kirjoitti:

Jahas, 5kk väännön jälkeen pääsin samaan mielialaa nostattavaan lopputulokseen kuin JR.

Tämä on ollut hieno ja kasvattava kokemus.

 

 

Laittoiko Betfair Sportsbookin tilin kiinni vai Exchangen tilin vai molemmat? Aika hurjaa kyllä jos pörssinkin puolen laittavat kiinni eivätkä anna mitään järjellisiä perusteluita.

Koko tili lukossa. En tiedä voiko noita edes erotella Betfairilla, olisi ominaisuutena aika turha kun Sportsbookin puolella tulee joka tapauksessa voittaville pelaajille parin euron limitit alta aikayksikön.

Kai tuo heidän puolestaan riittää järjelliseksi perusteluksi että "account has been deemed to no longer meet Betfair’s risk criteria", mutta herää toki kysymys mitä riskejä betfair ajattelee pörssin puolella ottavansa. Jos oikein yrittää ymmärtää, niin mahdollisesti riski voi olla myös "Tämä uhkapeliammattilaisena esiintyvä asiakas on rahanpesijä todennäköisyydellä x, ja jos jäämme kiinni siitä että olemme tälläisen antaneet pelata niin seuraamukset maksavat meille y €", ja ovat luvuista laskeskelleet riskiprofiilin tililtä saatuihin komissioihin suhteutettuna.

Tuo sanottuna, asiakaspalvelukokemuksen perusteella olisin tosin todella yllättynyt mikäli päätösten taustalla olisi mielivallan sijaan minkäänlaista logiikkaa.

Näytä koko viesti