Olet täällä

Catena Media P.L.C (CTM) - 21.1.2021 03.30

Hehe, uusia vanhoja pettymyksiä kohti. Palasin omistajaksi 28sek tienoilla, ja lisäsin tänään kun dippasi muutaman prosentin ~30sek hinnoista johon pääosin ulkomaiset välittäjät olivat hilanneet tämän. 

Ei mitään käryä minkälaiset lukemat sieltä ovat tulossa, eikö luottoa johtoon, mutta konsensus tuntuu olevan että rahapelaamiseen liittyvät puljut printtasivat q4. Posareita tullut vähän väliä. Verrokki Better Collective (jonka huhuiltiin syksyllä tarjonneen 50sek/share Catenasta) on noussut kuukaudessa 50%.  Kuinka huonosti CM:llä on edes teoriassa voinut mennä? 

 

Näytä koko viesti
Sijoitustieto.fi - Kehitysehdotukset ja palaute - 8.1.2021 06.04

hauturi kirjoitti:

Itse en vastusta foorumin mainoksia. Sen sijaan, kuten olen aiemminkin todennut, vastustan idioottimaisesti toteutettuja mainoksia, jotka saavat verenpaineen nousemaan. Siksi päädyin lopulta adblockkiin.

Niin. Itselläni kehittynyt viimeisten päivien aikana irrationaalinen viha Fellow Financea kohtaan, kun lähes jokaisella visiitillä heidän banneriaan misclickaan. Reverse advertising?

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa - 8.1.2021 12.09

Täältä myös ääni säännölliselle liikunnalle. En tiedä oletko tätä jo tehnyt, mutta myös verikokeissa olisi hyvä käydä checkaamassa ainakin tärkeimmät arvot. Noita saa "pakettina" 100-200e hintaan testien laajuudesta riippuen. Myös esim. testosteronitason voisi tarkastaa, koska oireesi osuvat sen vajeeseen kuin nenä päähän (saamattomuus, väsymys, painonnousu). Suomessa tuota vielä laajasti lähestytään asenteella "parta kasvaa ja mulkku toimii niin testoa tarpeeksi", vaikka erektiöhäiriöt ovat vain yksi oireista (ja yleensä ilmaantuvat vasta _todella_ alhaisilla tasoilla) ja karvankasvuun vaikuttaa moni muu tekijä. 

 

Itse pystyn pelailemaan energiatasojeni kanssa pätkäpaastoamalla. Muutaman vuoden ajan olen pitänyt vähintään 16h paastoa päivässä, poislukien vapaapäivät jolloin tiedän voivani ottaa päiväunet tarvittaessa. Yleensä päivän ensimmäinen ateria iltapäivällä tai vasta töiden jälkeen, kun väsyminen ja keskittymisen herpaantuminen ei haittaa. Laihduttamiseen sopii myös loistavasti kun voi syödä enemmän kaloreita kerralla (=kylläinen olo). Terveyshyötyjä(/haittoja) vasta tutkitaan, mutta ainakin ylipainoiselle henkilölle hyötyjä on varmasti enemmän. 

Näytä koko viesti
Betfair ja tilien sulkemiset - 31.12.2020 09.32

tonza kirjoitti:

Olette te eri kärsivällistä porukkaa. :) Itse en missään olosuhteissa hyväksyisi monen kuukauden odottelua ja dokumenttien eessuntaassun lähettelyä. Eli vastaavassa tilanteessa pelini olisi ko. lafkassa pelattu. 

Voitollisille pelaajille, tai Sijoitustiedon massikuninkaille jotka kerran vuodessa hakevat karkkirahat jostain tykkikohteesta, noita vaihtoehtoja ei Euroopan talousalueelta (verovapaus) Betfairin lisäksi liikaa löydy.  

Tämä Betukan täysin poikkeuksellinen miljardien markkina nyt vaan on vetänyt niin paljon huomiota, että siellä käydään kaikki isot tallettajat läpi suurennuslasin kanssa. Ja aspaa ei tietenkään ole suunniteltu handlaamaan näitä volyymeja. 

Näytä koko viesti
Rahapeliyhtiöt - 30.11.2020 06.31

THAIMING kirjoitti:

 

onC kirjoitti:

Pelit maistuu 

 

"Redeye has updated the NGR figures for October based on data from the tax authority. The NGR reached an all-time high in October."

 

Eihän tuolla nyt muut nousseet kuin Evolution ja Aspire. 

Evolution nousun syy kylläkin taitaa olla PE/MA ilmoitettava nousu indeksiin. 

EDIT: olitkin editoinut postiasi ;)

Joo alkuperäinen siis oli "Hyvää nousua, ja syykin taisi löytyä"

Nuo kaksi + Better Collective enää omassa salkussani, muut myytiin liian aikaisin. Jälkeenpäin (tietenkin) vasta factcheckasin laajemmin itseni, eikä tuo nyt mitenkään erikoisesti alan kursseissa näkynyt. :). 

Näytä koko viesti
Rahapeliyhtiöt - 30.11.2020 06.23

Pelit maistuu synkkyydessä

"Redeye has updated the NGR figures for October based on data from the tax authority. The NGR reached an all-time high in October."

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 30.11.2020 11.00

Tinggeli kirjoitti:

Siis hetkinen. Laittaako ne bannin päälle vain siksi, että voittaa liikaa?

En ole ikinä lyönyt vetoa ja vaikuttaa etten edes halua ruveta lyömään vetoja, jos välittäjän kanssa on jatkuvasti tuollaista taistelua. Minä en jaksaisi tuollaista paskaa mihin olette joutuneet.  Varsin erikoista pisnestä / asiakaspalvelua noilla firmoilla.

Ymmärrän kyllä että asiaan liittyy EU:n rahanpesu-regulaatio, mutta jotain rajaa sentään siihenkin.

Ei nuo "banneja" saa antaa ilman painavaa syytä, mutta kiertävät sen laittamalla limitit, eli esim. rajoittamalla maksimipanoksen 0.1e. Välittäjien kanssa ei ole mitään taisteluja, kunhan ymmärtää, että heti kun ne tajuavat sinun lyövän voittavia vetoja (huom. ei tarvitse edes voittaa rahaa, vaan esim. beatata closing line), eivät sinua enää kaipaa. Voittavat vedonlyöjät voivat käytännössä pelata Euroopan sisällä vain akselille Pinnacle - Betfair - Veikkaus. 

Näytä koko viesti
Aspire Global - 18.11.2020 08.37

Redeyelta uusi rapsa, value rangeen maltillinen korotus: 24-55-80. 

Näytä koko viesti
Aspire Global - 5.11.2020 10.58

-5% taulussa. Osari ei ollut jytky, mutta hyvä anyways mielestäni. Redeyen ennusteet beatattiin kirkkaasti. Lisäksi webcastissa Tsachi puhuu taas niin kauniita, että taitaa saada Heron ostonapille...

 

Ja kun Amnestenkin yllytti, niin revitään tuolta tämmönen clickbait-quote "We are building a monster in the igaming industry in 2, 3, 4 years" - Tsätsi Mäimöön

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 3.11.2020 03.01

Druuge kirjoitti:

Tuota olen myös katsonut. Se onkin noussut viime aikoina kovaa vauhtia. Mietityttää vain onko siinä joku koronapiikki. Ehkä Esportsista enemmän perillä olevat voisivat tätä vähän avata. Varmaan Esports-puolellakin isoja tapahtumia on jäänyt pitämättä koronan takia, kun eikös ne kuitenkin ole sellaisia tilaisuuksia joihin mennään paikan päälle? Tosin en tiedä missä määrin nämä vaikuttaa tuon kyseisen ETF:n kurssiin.

 

Tuo ETF:n nimi on hieman hämäävä imo, ei tuossa taida mitään strictly e-sports yhtiöitä olla, vaan pelialan jättiläisiä ja pelaamiseen liittyvää teknologiaa (AMD, Nvidia). 

Ja tietenkin on koronapiikki, koska nuo alat ovat kauttaaltaan hyötyneet lockdowneista. Kuitenkin pitäisin aika turvallisena ja potentiaalisena pitkän ajan sijoituskohteena. En nää, miksi peliala ei jatkossakin kasvaisi. 

Näytä koko viesti