Kryptovaluutat sijoituskohteina -

Osittain kyllä allekirjoitan mainitsemasi asiat.

Kuitenkin edelleen ollaan pelintekijän armoilla esim kun pelintekijä tekee jonkun assetin ja sitten myöhemmin vastaavanlaisen assetin joka tekee aiemmasta assetista vähemmän arvokkaan

Vaikka näin ei edes toimisi tarkoituksella niin silti niin saattaa käydä.

Tai jos peli ei enää menesty tai pelin kehitykseen ei enää panosteta niin omistettujen assettien arvo romahtaa myös silloin. 

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina -

Mitä hyötyä on rakentaa pelejä kryptoalustan päälle ? 

Raha liikkuu kuitenkin ihan mukavasti normi fiat valuuttana paypalin ja monien muiden palveluntarjoajien kesken.

Sitten on toki tienauksen kannalta pelin oma valuutta eli ne kryptot, mutta esim entropia universe on aikoja sitten tarjonnut pelissä oman valuutan joka sidoksissa dollariin. Hyvin toimii tämäkin.

Olen joitain kryptopelejä pelannut ja suurin osa niistä on vaan karmeita rahastuksia ei muuta. Immutablen alla oli joku ihan ok korttipeli, mutta ei nyt kuitenkaan Heartstonen veroinen

 

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa -

Farseer wrote:

Työpaikkaakaan ei napsunut, vahvistus tuli viime viikolla. Eipä sinänsä, oletinkin kesän "jatkamme hakua"-viestin jälkeen ettei sieltä todennäköisesti ole paikkaa tulossa mutta vähän jäi paska maku suuhun tuosta prosessista. Ei ole kovin mukavaa kun prosessiin menee 2,5 kuukautta ja hakijaa pidetään täysin pimennossa sen kulusta.

Tällainen menettely on valitettavan yleistä ainakin niissä firmoissa mihin olen itse hakenut.

Jotkut softatalot ehkä poikkeus, mutta niillä on varmaan vähän pakko skarpata HR touhussa, kun hyvistä koodaajista kaiketi edelleenkin pulaa.

 

 

Näytä koko viesti
PYN Elite rahasto - tuottoa Kaakkois-Aasiasta -

Aika yleinen s-posti scämmi on laittaa sähköpostin nimeksi joku luotettavan näköinen osoite, mutta varsinainen lähettäjän sähköposti on jotain ihan muuta.

Eli kannattaa tarkistaa onko se Lähettäjä oikeasti info [at] pyn.fi (info@pyn).fi vai jotain muuta.

Näytä koko viesti
Verottajan 27.4. ohje ei ETA-vedonlyönnistä -

En kovin syvällisesti lukenut läpi, mutta mielestäni tässä käsiteltiin lähinnä vedonlyönnin, slottien ja vastaavien pelien luonnetta voisiko ne olla joillain henkilöillä tulonhankkimistoimintaa eikä arpajaisvoittoja. Mielestäni lopputulema oli ettei mikään muutu.

ETA alueella verovapaata ja uulkopuolella verotettavaa tuloa.

Näytä koko viesti
Konecranes -

Paljonkohan tuollainen nosturi maksaa? Ja onko Kamputsean valtiolla rahaa?

En ole varma millaisia nostureita on myyty, mutta esimerkiksi RTG nosturit maksavat 1 - 1.5 miljoonaa € riippuen varustelusta ja rahtikuluista.

Yleensä valtiolla ei tarvitse olla rahaa jos varsinaisen satamaliiketoiminnan operoinnin hoitaa joku globaali satamaoperaattori jolle valtio on myynyt luvan operoida xx vuotta. Näin toimitaan aika monessa maassa ja satamassa

Näytä koko viesti
CFD verotus -
Meklari16 kirjoitti:

No kylläpä on verottajalla sijoittajaystävällinen näkemys! Voidaanko tätä nyt siis tulkita seuraavasti: Teet vuodessa 100 johdannaiskauppaa, joista 50 on voitollisia ja 50 tappiollisia. Nettotulos on +-0. Voitollisista kaupoista joudut maksamaan veron, mutta tappiollisia kauppoja ei voi vähentää voitollisista?

Asia on juuri näin. Ei kannata siis käydä kauppaa sellaisilla joshdannaisilla joista ei voi tappiota vähentää.

Pitää olla säännellyllä markkinalla olevia johdannaisia jotta tappiot voi vähentää.

Näytä koko viesti
Pikkupron HömppäBlogi -

Muutenkin vetojen peeesailussa on ongelmana liian huonot kertoimet siinä vaiheessa kun tipsteri on vähääkään suositumpi

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina -

Kannattaa katsoa juutubesta Patrick Boyle:n Bank run video. Kaverilla on muutenkin erittäin hyviä ja mielenkiintoisia videoita talousasioihin liittyen

Näytä koko viesti
Tesla Motors ja vinoutunut todennäköisyysjakauma - täydellinen shortti vai shorttaajan mahalasku? -
Velho kirjoitti:

Onko jossain analysoitu Teslan vastuuta FSD-lupauksista? 

Melko varmasti siellä on myyntiehdoissa joka pikkupräntti missä ei luvata mitään toiminnallisuutta ja  limited liability for damages myös. Tietenkään henkilövahinkoja ei voi rajata pois vaikka kirjottaisi mitä tahansa ehtoja

Näytä koko viesti