Olet täällä

EkeKeke

EkeKeke

  • Liittynyt 23.2.2015
  • 18 viestiä
  • 1 aloitettua ketjua

Viimeisimmät viestit

Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 15.3.2018 13.47

Joo toi Netellerin cashback on aika kova etenkin vedonlyöntiarbeissa kun rahaa liikutteli paljon. Harmi vaan, että melkein kaikki bookkerit laittavat todella nopeasti limiitit vedoille.

Sitten kannattaa hyödyntää noi erilaiset cashback sivustot tavaroiden ostoissa.

Etenkin jos harrastaa Ebay dropshippingia tai vastaavaa kaupankäyntiä. Cashback luottokortti, cashback sivusto ja affiliate tai activity bonarit niin pääsee helposti jo 20-30 % katteille vaikka normaalisti tuotteen myynnistä saisi vaikka 5-10 %

Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 13.3.2018 18.17

Olisko niin  kesakatu.es markkinoi ainoastaan suomalaisille kesä-elokuuta high seasonina? Kuitenkin keski- ja etelä eurooppalaiset yleensä alkavat lomailemaan vasta elokuussa

Harmi kyllä kun ei ollut 2010 varaa ostaa kämppää. Aika paljon oli myynnissä asuntoja ja naurettavan halvalla.

Uskon kyllä Costa del solin asuntojen arvon nousevan entisestään ellei nyt jotain megalamaa tule parin vuoden sisään. Tödennäköisesti kuitenkin parempi tuotto kuin Suomen markkinoilla tällä hetkellä.

Eikös toi Ronda ole vielä sopivasti tuossa Suomalaisten suosimalla alueella josta voi kenties saada lisäarvoa Suomalaisille vuokrattaessa 

Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 13.3.2018 12.47

Kiitos nopeasta vastauksesta. Arvelinkin ettei Helsingin pörssissä optiokauppa ole järkevää

Ehdottomasti kyllä yksi parhaista blogeista. Mielenkiintoista ja asiantuntevaa. Keep up the good work.

Taitaa päiväkaupassa tärkeintä olla risk reward määritys ennen kauppaa ja kurinalaisuus ottaa tappiot nopeasti eikä jäädä jossittelemaan.

 

Pitää varmaan hieman kokeilla siipiä oikealla rahalla jenkkimarkkinoilla. Paper tradingin perusteella pienellä otoksella on selkeästi mahdollista tehdä rahaa, mutta veikkaan että kurinalaisuus alkaa kärsimään kun otetaan oikea raha käyttöön.

Optiokauppa tosin kiinnostaa jenkeissä tiukan spreadin monthlyjen osalta.Optiossa mielestäni erittäin mielenkiintoisia ovat non directional limited loss strategiat. 

Optiossa toki on aivan käsittämätön määrä muuttujia joita pitäisi oikeasti ymmärtää ennekuin alkaa käuppaa käymään. Delta, Theta, Gamma jne

 

Olisi toki kiva koittaa päiväkauppaa Helsingin pörssissä, mutta töissäkin pitäisi käydä.

 

Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 12.3.2018 22.27

Käytkö DayTrader päiväkauppaa ainoastaan osakkeilla vai käytätkö myös muita instrumenttejä päiväkaupan vipuna  tai tukena ?

Sinänsä olisi kiinnostavaa kuulla mielipiteesi myös monthly optiokaupasta vs intraday osakeveivaus. Optioilla kuitenkin voi kikkailla hieman laajempia strategioita markkinatilanteesta riippuen.

Voi toki olla, että Helsingin pörssissä on optioveivaukseen liian suuret spreadit. En ole tätä itseasiassa edes tutkaillut

Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 8.3.2018 10.28

Sinänsä vuokralla asuminen on näppärälle sijoittajalle tai vaikka maalaisjärjen omaavalle indeksisijoittajalle paras vaihtoehto varallisuuden maksimointiin.

 

Ongelmana vaan Suomessa on, että aina pitää olla oma kämppä. Täytyy saada tehtyä itse remppaa ja muuta kivaa puuhastelua. Usein tämä vaatimus tuntuu tulevan siltä osapuolelta, joka niitä remppoja ei itse asiassa edes tee.

Pankit vielä tukevat tätä toimintaa oikein myöntämällä ylisuurta lainaa, tosin nykään vaaditaan jopa 25-30 % vakuuksia ja jopa jonkinlaista maksukykyä

Auta armias jos haluaisit ottaa sijoituslainaa samalla summalla. Marginaali pompsahtää välittömästi pari prosenttia.

 

Mielelläni vuokraisin omakotitalon tai isomman rivitalon, mutta perheelliselle ei ole kovin paljon tarjolla tarpeeksi isoja omakotitaloja tai rivitaloja. ("Landella" halutaan joskus asua keskustan ulkopuolella)

Tämänkin ymmärrän hyvin kun usein ei päästä yhtä hyville tuotoille kuin pienissä yksiössä tai kaksiossa. 

 

ps. Omistan omakotitalon ja olen kysynyt tavallista sijoituslainaa aivan törkeän huonoilla ehdoilla. Joskus 2012 kysyin jopa bullettia, jota en huonojen ehtojen takia ottanut. Toki jälkeenpäin katsottuna olisi kannattanut ottaa. 

Onneksi brokerit ovat tajunneet tässä markkinaraon kohtuullisilla ehdoilla.

Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 1.3.2018 13.26

Joo on kyllä huonoa uutisointia. Asiavirheitä ja huono käännös.

Nykyään yrityksen nimi on Ring. Kaveria ei missään tapauksessa naurettu ulos. Ei vaan valuaatio ja potentiaali osunut kohdilleen. 

Pyynti oli tosiaan $700 000 jotain pientä osuutta vastaan, mutta en muista saiko tarjouksia.

 

Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 26.2.2018 19.40

Hyvät kirjoitukset ja mielenkiintoiset aiheet. Oikein suuri kiitos kun jaksat tänne kirjoitella. Etenkin päiväkauppa on aina mielenkiintoista, kun sitä ei taida kovin moni Suomessa harrastaa.

Käytätkö mitään stock screenereitä, kun valikoit päivän kauppoja vai käytkö vaan uutisia läpi  ?

Vai selaatko suoraan kaikki ison volyymin OMX Helsinki osakkeet läpi ?

Todella hyvä idea mutta mistä etsimään sijoittajia? - 19.12.2017 14.48

Sssuper, jos haluat pitkällä tähtäimellä testata teoriasi mahdollisuuksia kannattaa suunnata Pinnacle brokerille pelaamaan. Niillä on nykyään EU lisenssi = verovapaa ja Pinnacle ei ikinä rajoita vetoja. Yleensä saat sieltä vielä isot max betit.

Arbitraasihommia kun tosiaan 20-30 brokeria veti limiitit päälle nopeasti, mutta Pinnacle ei. Lisäksi kyllähän vedot onnistuu myös kaikissa exchange pörsseissä ilman rajoituksia. Esim Betfair

Optiosijoittajan treidit&makronäkemykset - 18.12.2017 17.31

Paras screeneri on ehdottomasti uncle stock. Sieltä saa sopivasti myös yrityksen fundamentit ja uutiset samalla kertaa. Maksaa vähän, mutta ainakin itselleni ehdottomasti hintansa arvoinen.

Pelkkiin optiosijoituksiin mielenkiintoinen broker/työkalu on Tastyworks/Dough, mutta en ole tosin itse käyttänyt, kun ennen piti kaupat tehd TD Ameritraden kautta. Nyt voisi ehkä kokeilla

Todella hyvä idea mutta mistä etsimään sijoittajia? - 12.12.2017 20.15

Ottamatta kantaa toimiiko Sssuperin idea vai ei, niin erilaiset vedonvälittäjät kyllä löytävät tällaiset virheet hyvin nopeasti.

Matemaattisen hyödyn hakeminen ei hyödytä enään, kun vedonvälittäjät rajoittavat max panoskoot 1 € tai sulkevat tilin, kun on voitettu tarpeeksi.

Voin kokemuksella kertoa ettei montaa tonnia ehdi voittaa ennekuin panoskoot rajoitetaan kaikkialla muualla paitsi Pinnaclella, exchange pörssissä ja muutamassa muussa paikassa.

Aikoinaan tuli harrastettua siis arbitraasivedonlyöntiä erilaisilla ohjelmistoilla, joka muuten on varmaa rahaa jos tajuaa olla betsailematta selkeisiin palbable erroreihin ja mikäli panostuskokoja ei rajoitettaisi hyvinkin nopeasti.  Itselläni noin 20-30 bookkeria on rajoittanut panokset kannattamattomalle tasolle