31
forum
|

JR

+5136
Liittynyt:
30.6.2014
Viestejä:
1533

Kävin kuuntelemassa Next Gamesin antiesittelyn Kampissa.

Kyseessä on "pelaa ilmaiseksi, nopeuta edistymistä oikealla rahalla" mobiilipelejä tunnettujen lisenssien varaan tehtaileva noin 70:n hengen firma. Firmalla on ulkona kaksi vuonna 2015 julkaistua peliä, toinen oli epäonnistunut kokeilu ilman tunnettua lisenssiä, toinen on Walking Dead -sarjaan perustuva hyvin menestynyt peli. Menestynyt peli ilmestyi loppuvuodesta.

Listauksen valuaatio on hieman alle 140 miljoonaa, firman liikevaihto 2016 oli 31 miljoonaa, 2015 9,7 miljoonaa. 2015 tappiota tehtiin 7 miljoonaa, 2016 marginaaliplussaa. Valuaatioon on siis lastattu vahvoja kasvuodotuksia.

Henkilökohtaisesti en vakuuttunut. Firman väki selvästi tietää mitä tekevät sekä pelituotannon että markkinoinnin saralla - kuulin peliä pelanneilta että se on laadukas ja koukuttava, ja esitellyt luvut maksavien ja palaavien asiakkaiden osuudesta tukivat tätä. Keskimääräisen maksavan asiakkaan arvo oli myös korkea, asettuen supercellin tuotteiden väliin. Walking dead oli jenkkien katsotuin tv-sarja, ainakin jollakin esitellyllä tarkastelujaksolla. Esittelijät olivat ylpeitä pelin jatkuvasta tukemisesta siellä tapahtuvilla tapahtumilla sekä sarjan tahdissa sinne lisättävällä uudella sisällöllä. Minulle tämä tuo lähinnä mieleen, että jos kaikki luvut ovat jo nyt todella hyviä, ja jenkkien katsotuimman tv-sarjan lisenssillä saadaan aikaan tuon verran liikevaihtoa, sitoen vielä tekijöitä tuotteen jatkuvaan tukemiseen, niin missä on sellainen kasvuvara joka perustelee tuon valuaation?

Minulle ei esittelystä auennut missä suhteessa tuon Walking Dead pelin osio tuottaa tuolla liikevaihdolla voittoa, joka sitten uppoaa tulevaan tuotekehitykseen, mutta joka tapauksessa se on murto-osa liikevaihdosta - suurin osa uppoaa takaisin markkinointiin, lisenssimaksuosuuksiin ym. Mitään moninkertaista kasvua tuotteen suosiossa ei myöskään ollut julkaisun jälkeen, suurin osa liikevaihdon kasvusta 2015->2016 selittyy sillä, että peli julkaistiin vasta 2015 lopussa.

Esittelijät näkivät kasvumahdollisuuksia esim mobiilimarkkinan kokonaiskasvussa, ja aikovat myös julkaista ensivuodesta alkaen uuden pelin per vuosi. Näen mobiilimarkkinan kasvun hieman ongelmallisena kasvulähteenä, suurin osa kasvusta on länsimaiden ulkopuolella, ja globaalisti vetävät lisenssit voivat olla tiukassa.

Aikuiset voi lukea tuon annin numeroita ja selittää asioita paremmin siitä kulmasta.

http://www.nextgames.com/article/about-the-company/initial-public-offer…

0
0
14.3.2017 - 13:08

cempaired

+14
Liittynyt:
14.3.2017
Viestejä:
32

Vaikea nähdä että Walking Dead pelistä äkkiseltään mitään rahasampoa tulis. Itse sarjan katsojaluvut on olleet viimeaikoina laskusuunnassa ja peli on siihen tiukkaan sidottu (https://en.wikipedia.org/wiki/Template:The_Walking_Dead_ratings). Kuvittelisin sarjan suosiolla ja pelaajamäärillä olevan jonkinasteista korrelaatiota.

Hinta perustunee lähinnä siihen oletukseen, että uudetkin pelit olisivat hittejä. Roviosta toisaalta näkee että ei sitä huippumenestynytkään pelifirma välttämättä pysty toistamaan menestystä uusissa peleissä. 

Viimevuosina ollut kyllä kovaa hypeä markkinoilla ja Supercellin ja Rovion vanavedessä. Saa nähdä tarttuuko hype myös tähän kuponkiin. Näihin sijoittaminen tuntuu kuitenkin vähän lotolta kun etukäteen on mahdoton arvioida kuka sen seuraavan huippupelin saa kehitettyä. 

0
0
14.3.2017 - 14:55

Anssi A

+445
Liittynyt:
29.3.2015
Viestejä:
450

Itsekin mitä nopeasti vilkaisin näytti aika vahvalta "avoidilta".Mobiilipelimarkkinat on todella kilpailtuja ja monet isot pelifirmat on myös laajentanut/laajentumassa sinne (esim. vanhoja taskukonsolipelejä porttaamalla). Tälläiset yhden hitin, varsinkin lisenssipelin, ihmeet tuskin jaksaa kovin pitkälle. Roviolla sentään oli oma brandi.

En tosin olisi kovin yllättynyt jos anti merkitään kokonaan kun viimeaikaiset annit on tuoneet sijoittajille voittoja ja nordnet markkinoi tätä aika aktiivisesti.

0
0
22.3.2017 - 17:50

SaIkunhoitaja

+8
Liittynyt:
30.12.2015
Viestejä:
33

Kovasti hehkutetaan, että anti taas ylimerkittiin ja pikavoitot tiedossa. Itse en tätä merkannut, koska en usko satuihin eli yrityksen valuaatioon ja olen enempi buy&hold-sijoittaja.

Onko aina niin, että ylimerkatuilla napsuu pikavoitot? Mitä jos suuri osa onkin ostanu sillä mentaliteetillä, että myyn laput heti ottaen pikavoitot kun kauppa alkaa ja kukaan ei ole ostotuulella. Onko histortiatietoa/esimerkkiä reilusti ylimerkatuista, jotka on notkahtanu heti ekana/ekoina päivinä?

0
0
22.3.2017 - 21:16

baatiful (ei varmistettu)

+11
Liittynyt:
Viestejä:
61

Mitä osakekursseja sivusilmällä seuraan niin on kommentoitava, että osakekurssit eivät todellakaan käyttäydy välttämättä järkeen käypästi tällä kyseisellä ajanjaksolla, jolla elämme, käsittääxeni.

(Välillä ainakin itsestä tuntuu, että esim. Paperin tavoitehintaa on vaikea nähdä, kun arvo on jo valmiix tyyliin yli sen, mitä otaksui arvon olevan. Tällöin tuntuu että enkö nyt tiedä jotain mitä muut tietää, mutta kenties ennakoimattomat kurssikehityxet sekä jonkunlainen yliarvostus ovat arkea.

Ehkä sakki sijoittaa fiilispohjalta. Ei se tokikaan väärin ole). :)

0
0
23.3.2017 - 10:29

Matti.K

+14
Liittynyt:
2.6.2015
Viestejä:
29

Tästä tuli historiani lyhyin holdi. Ehdin omistaa nämä omat 129 kpl kokonaiset 19 sekuntia kaupankäynnin alettua. Vaikea uskoa, että yhtiö olisi näillä tasoilla enää kesään mennessä. Tietysti julkistus jostain uudesta pelistä ja hype is real.

0
0
18.7.2017 - 15:39

Aki Pyysing

+12312
Liittynyt:
16.12.2013
Viestejä:
6719

Lämpenin tarkastamaan yhtiön tilanteen, kun tapasin eilen yhden Nextin työntekijän kasinolla. Korttipöytä on muuten hyvin sivistävä paikka, kokeilkaa ihmeessä joskus.

Inderes päivitti targettinsa Next Gamesista maanantaiaamuna samaan vanhaan eli @8,50 säilyttäen lisää-suosituksen ja kurssi pomppasi hetkellisesti 7,60 -> 7,90 asti, eli merkintähintaan. Tänään paluu lähtöruutuun tai vähän alle @7,44. Ilmeisesti osalla liipaisinsormi herkällä heti kun lukee Inderesin otsikon, mikä ei sinänsä ole väärin. Vaikusvaltaisiksi ovat nuoret pojat tosiaan nousseet.

Hilpeyttä minussa herätti Inderesin arvonmääritys: "Next Gamesin osakekannan arvo on arvonmäärityksemme tuloksena 158 MEUR tai 8,5 euroa osakkeelta haarukalla, jonka väli on 99-246 MEUR tai 5,3-13,2 euroa osakkeelta." Laajahko haarukka, vaikka siis perustelut kuulostivat järjellisiltä. 

En ole kompetentti arvioimaan Nextin seuraavan tai vanhojen pelien menestystä, joten jätän edelleen väliin. Läppäpeliyhtiöihn (vs. rahapeliyhtiöt) kannattaisi sijoittaa enimmäkseen sellaisten, jotka oikeasti pelaavat monia pelejä. Voisi saada paljon edgeä osakemarkkinalla, jos aina pelaisi tuoreeltaan uutta peliä. Varsinkin Nextin tapaisessa "peli vuodessa" -kioskissa.

 

0
0
18.7.2017 - 18:29

Dharma

+100
Liittynyt:
25.6.2014
Viestejä:
1515
Aki Pyysing kirjoitti:

Hilpeyttä minussa herätti Inderesin arvonmääritys: "Next Gamesin osakekannan arvo on arvonmäärityksemme tuloksena 158 MEUR tai 8,5 euroa osakkeelta haarukalla, jonka väli on 99-246 MEUR tai 5,3-13,2 euroa osakkeelta." Laajahko haarukka, vaikka siis perustelut kuulostivat järjellisiltä. 

En muista ko. kohtaa alkuperäisestä "analyysista", mutta olettaisin, ettei siinä mitenkään ole korjattu tavoitehintaa sen suhteen, että antavat noin älyttömän hintahaarukan. Ihan täyttä roskaa tuollaiset "tavoitehinnat".

EDIT: No tässähän tämä alkuperäinen:

Next Gamesin arvonmääritys on hyvin herkkä yhtiön pelien käyttäjämäärille ja pelaajakohtaisille tuotoille sekä lisenssisopimusten ehdoille. Täten käytämme arvonmäärityksen pohjana skenaarioita. Next Gamesin osakekannan arvo on arvonmäärityksemme tuloksena 158 MEUR tai 8,5 euroa osakkeelta haarukalla jonka väli on 99-246 MEUR tai 5,3-13,2 euroa osakkeelta. Arvostushaarukan alalaita kuvastaa tilannetta, jossa Next Gamesin lähivuosien uudet pelit epäonnistuisivat ja ylälaita taasen kuvastaa yhtiön strategian erinomaista läpivientiä. Osakkeen arvonkehitystä tulee katsoa usean vuoden tarkastelujaksolla eikä lähivuosien tuloskehitykselle kannata antaa liian suurta painoarvoa.

https://www.inderes.fi/system/files/company-reports/next_games_seuranna…

On tämä kyllä hupaisaa. Tuossa toisessa ketjussa, joku vakuutuskauppias Nordealta (sama business, mutta eri titteli), referoi roskalainojen kehitystä, jonka tuloksena roskalainojen korkotaso on 2,5 %. Tämä tarkoittaa sitä, että 10 vuoden päässä oleva tulo on nykarvossaan 78 %. Mutta Inderesin mielestä siis juuri Next Gamen kohdalla "Osakkeen arvonkehitystä tulee katsoa usean vuoden tarkastelujaksolla eikä lähivuosien tuloskehitykselle kannata antaa liian suurta painoarvoa." Lol. Eikö ne siellä Inderesissä ymmärrä, mitä korkotaso tarkoittaa? Siis sitä, että aivan jokaisen assetin arvotus perustuu tällä hetkellä kymmenien vuosien päässä oleviin tulovirtoihin. Mutta aikuisten oikeasti ei ne sitä tajua. Se näkyy (kerrankin hienosti) dokumentoidusta ajattelusta.

0
0
26.4.2018 - 10:40

Sad But True

+7
Liittynyt:
1.7.2014
Viestejä:
34

Olen tässä parisen kuukautta katsellut Next Gamesin laitoja ja muutaman kerran saanut pienen swinginkin tehtyä. Oletuksena pelkästään uuden pelin julkaiseminen ja siihen liittyvä mahdollinen hype. Hieman ihmetyttää SEB:n käytös laidoilla, vaihto on toki vähäistä ja spreadit isoja, mutta päivästä toiseen toistuu sama; Joku myy pikku satsin suoraan laitaan ja heti perää SEB:n robo ostaa myyntilaidasta yhden kappaleen palauttaen kurssin ns. ylälaitaan. Mikä on tämän hyöty ja voiko tämä olla maksettu juttu vähän niin kuin eräänlainen markkinatakaus? Jotain tällaistahan voisi tarvita, jos yritys ostaisi omia osakkeitaan, jossa vaaditaan vaihtoa, mutta NG:n tapauksessa tästäkään ei ole kyse.

0
0
26.4.2018 - 11:10

Aki Pyysing

+12312
Liittynyt:
16.12.2013
Viestejä:
6719
Sad But True kirjoitti:

 SEB:n robo

Ei ole robotti hitaasta reagointiajasta päätellen. Toki algoritmiin voi laittaa minkä viiveen tahansa. Mutta betsaisin yksittäistä kaveria, joka joko pitää omaa hauskaa tai jolla on joku näkemys, mitä se luulee tällä hakevansa.

Saahan siinä ainakin Master of The Universe feelikset, kun pystyy heiluttamaan Suurimmat laskijat tai nousijat -listaa.

0
0
2.11.2018 - 10:04

Aki Pyysing

+12312
Liittynyt:
16.12.2013
Viestejä:
6719

En ole juuri pohtinut Next Gamesia, kun sellaisia pelejä, joita ei ymmärrä, on varmempi väistellä.

Mutta kassa kuivumassa??? En oikein edes ajatellut, että nämä tällaiset annilla kuitenkin rahaa keränneet päästäisivät itsensä noin sovinnolla noin syvälle. 

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/next-gamesin-tulos-valtava-pettymys-…

Mie oon mitä ilmeisimmin tehnyt mediaanisijoittajaa paremman tilin tässä, kun olen omillani.

 

0
0
2.11.2018 - 15:46

Accounting 101

+764
Liittynyt:
28.7.2018
Viestejä:
419

Vuoden vastuuttomin rahankäyttö ja tiedotus palkinto Next gamesille. Kuukausi kvartterin loppumisen jälkeen osarissa on note, että oho rahat loppuvatkin pian - ei ole going concernia. Esimerkillistä toimintaa. Toivottavasti FIVA edes huomauttaisi tästä tms.

0
0
29.1.2019 - 15:09

Anton

+17
Liittynyt:
8.8.2018
Viestejä:
80

Ei voi kun nauraa tälle vitsille!

 

NEXT GAMES OYJ: JOHDON LIIKETOIMET
29.1.2019 KLO 11:30

 

____________________________________________

 

Ilmoitusvelvollinen
Nimi: Salvén, Annina
Asema: Talousjohtaja
Liikkeeseenlaskija: Next Games Oyj
LEI: 743700K7T2LD38EPLZ76

 

Ilmoituksen luonne: ENSIMMÄINEN ILMOITUS
Viitenumero: 743700K7T2LD38EPLZ76_20190128102107_28
____________________________________________

 

Liiketoimen päivämäärä: 2019-01-26
Instrumentti tyyppi: OSAKE
ISIN: FI4000233267
Liiketoimen luonne: MERKINTÄ
(X) Liiketoimi liittyy osakeoptio-ohjelman toteuttamiseen

 

Liiketoimien yksityiskohtaiset tiedot
(1): Volyymi: 800 Yksikköhinta: 0.665 EUR

 

Liiketoimien yhdistetyt tiedot
(1): Volyymi: 800 Keskihinta: 0.665 EUR

 

Hei meidän yritys teki isosti tappiota ja kurssi alhaalla 70-90% joten alusta asti valmistuttiin tähän tekemällä osakeoptio-ohjelma missä kurssin kehitys ei vakuta ollenkaan siihen että voimme käyttää sijoittajia rahamiehinä meidän hauskanpidolle. 

Tämä summa ei mikään jättiläinen mutta näitä tapahtunut jo pitkään eri johtohenkilöille.  

Näin tj valinnut miten niitä ipo rahoja käytetään, tärkeintä on että viihdytään työpaikalla

muutto uuteen osoitteeseen:

https://www.instagram.com/p/Bl2wE9un1rr/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Ja sauna tärkeä laittaa kuntoon

https://www.instagram.com/p/BpwIluNBM8n/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

samaa aikaa the walking deadin suosio putoaa https://variety.com/2018/tv/news/walking-dead-season-9-midseason-finale-ratings-1203037010/

Ja markkinointikustannuksen kallistuvat. Selvästi myös lisenssidiili on ollut todella huono next gamesille. Mutta eihän nämä ole tärkeitä, me ollaan pysytty elossa 5 vuotta ja nyt päästiin rahastamaan (myydän uusille sijoittajille toivo että joku peli vielä tuottaa maltaita) who gives a shit about new shareholders end game was ipo.. hahaha

 

Tässä näkee mistä yritys alkoi https://youtu.be/H25u0tQ5ZUY?t=1276 ajatus oli tehdä seuraava supercell (joku peli missä manipuloitaisiin freemiumin kautta pelaajat jäämään koukkuun ja rahastetaan ne mahdollisimman isosti tekemällä pelistä hidas ja ärysttävä jos ei maksa ja saataisiin pelaajat koukkuun) Valitettavasti omia ideoita ei löytynyt ja alettiin kopioimaan jo suosittuja pelejä. ajatus oli aina rahastaa pelaajia kaikin keinon ja tehdä tiliä, if supercell did it why not us. Muistan katsoneeni tämän vuosia sitten ja ajatelleen miten mentaliteetti on sama kun kasinolla kutsuivat jopa eniten maksavia pelaajia valaiksi.. Tämä supercell-peli sitten ei tapahtunut mutta ovi avautui amc yhteistyöhön ja pivotettiin huonolla diilillä (tällä tarkoitan että tuotto capattu ja ne myös tiesivät tämän. aiankin jos kuuntelee videota niin pojat olivat tarkkoja datan kanssa joten tämän oli pakko olla tiedosteltu), tavoitteena kaunistella numeroita ja listautua että sijoittajat saisivat omat takaisin ja johto voisi vihdoin jättää stressit takseen ja tienata omat uusien sijoittajien rahoilla. Sitten jos ei mene nappiin niin voi aina sanoa että näissä riski on iso.. 5 vuoden stressin ja hien kanssa painiminen syö miestä, ja kun tulee pettymys pettymyksen jälkeen niin on helpompi varmistaa rahastamalla. Mitä järkeä tehdä ohjelma missä kannustin on sidottu kurssin kehitykseen, sehän olisi 6-9 vuotta stressiä, 5 oli jo tarpeeksi..

Helppo jälkikäteen viisastella. Eihän tämä vielä ole kuollut mutta sijoittaminen tähän on vedonlyöntiä missä johto ei välitä ollenkaan kurssista.

(voihan zynga ostaa tämän työntekijöiden takia, tai ihme tapahtuu ja yks niiden peleistä iskee, näistä zynga uskottavampi skenaario)

0
0
29.1.2019 - 19:47

rockafella

+95
Liittynyt:
11.2.2016
Viestejä:
219

En ole seurannut ko. firmaa, mutta yleishuomio Suomen it-sektorista. 

Taistelu hyvistä koodaajista ja muista osaajista on viime vuodet ollut niin brutaalia, että hyvät tilat ja sauna on melkein perusedellytys ja lähtötaso. Lisäksi on halvempaa on tarjota hulppeat tilat kuin lähteä palkalla kilpailemaan.

Tekijäpula hidastaa usean yrityksen kasvua ja kehittymistä. Tällaista se on ollut viime vuodet.

0
0
29.1.2019 - 20:02

hauturi

+3105
Liittynyt:
25.6.2014
Viestejä:
2322

Tuleeko joku seniorikoodari oikeasti saunan takia? Luulisi että useimmilla (palkan lisäksi) vaikuttaa esim. työn sisältö ja omat mahdollisuudet vaikuttaa siihen, työilmapiiri, yrityskulttuuri, etätyö- ja muut työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisjärjestelyt jne. Mutta ehkä jollekin hulppeat tilat ja sauna on se juttu. Ilmaisia limsoja ja sipsejä unohtamatta.

e: ihan selvyyden vuoksi: "seniori" viittaa tässä yhteydessä kokemukseen ja osaamiseen, ei ikään. (vs. nöösipoika)

0
0
29.1.2019 - 20:23

rockafella

+95
Liittynyt:
11.2.2016
Viestejä:
219
hauturi kirjoitti:

Tuleeko joku seniorikoodari oikeasti saunan takia? Luulisi että useimmilla (palkan lisäksi) vaikuttaa esim. työn sisältö ja omat mahdollisuudet vaikuttaa siihen, työilmapiiri, yrityskulttuuri, etätyö- ja muut työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisjärjestelyt jne. Mutta ehkä jollekin hulppeat tilat ja sauna on se juttu. Ilmaisia limsoja ja sipsejä unohtamatta.

Olen tuosta aivan samaa mieltä. Ei kukaan tule saunan takia. Luettelemasi asiat ovat tärkeämpiä. Saunalla on (yleensä) positiivisia vaikutuksia mm työilmapiiriin. 

Muotoilisin nyt edellisen viestini toisin:  "Taistelu hyvistä koodaajista ja muista osaajista on viime vuodet ollut niin brutaalia, että hyvät tilat ja sauna on melkein perustaso."

0
0
30.1.2019 - 01:32

Anton

+17
Liittynyt:
8.8.2018
Viestejä:
80

Suosittelen pitämään silmällä kun johdon myynnit alkavat

tässä vähän ohjelmista

"Jollei hallitus toisin päätä, optio-oikeudet annetaan saajille vastikkeetta." 

 A-sarjan osakkeen merkintäaikana, joka on käynnissä ja päättyy Pääomaohjelma 2014:n nojalla myönnettyjen optio-oikeuksien osalta 31.12.2019, ja Pääomaohjelma 2015:n nojalla myönnettyjen optio-oikeuksien osalta 31.12.2021

 2015 oikeuttavat merkitsemään yhteensä 731 812 A-sarjan osaketta.

2014 oikeuttavat merkitsemään yhteensä 446 924 A-sarjan osaketta

"loput 75 prosenttia optio-oikeuksista oikeuttavat osakemerkintään kuukausittaisissa tasaerissä 36 kuukauden ajanjaksona"

eli tulee vissiin joka kuukausi merkintöjä jos ei olla jo vuosia näitä merkitty.

sitten tämän lisäksi tehtiin vielä uusi ohjelma joka piti alkaa 2017, tästä vähemmän tietoa sivujen palkitsemis-osiossa, ei vielä ole päivitetty? yhtiökokouksessa puhetta 730000 osakkeesta ja miljoonan osakkeen osakeannista 4% ja sitten 5% diluutio 

Tämän vuoden (yhden kuukauden) palkkiot "hyvästä työstä"

Nimi: Niemi, Petri
Asema: Hallituksen jäsen/varajäsen

Liiketoimen päivämäärä: 2019-01-18
Instrumentti tyyppi: JOHDANNAINEN
Liiketoimen luonne: OSAKEOPTION HYVÄKSYMINEN
(X) Liiketoimi liittyy osakeoptio-ohjelman toteuttamiseen

Liiketoimien yksityiskohtaiset tiedot
(1): Volyymi: 1400 Yksikköhinta: 0.00 EUR

____________________________________________

Nimi: Viitala, Joonas
Asema: Muu ylin johto

Liiketoimen päivämäärä: 2019-01-18
Instrumentti tyyppi: JOHDANNAINEN
Liiketoimen luonne: OSAKEOPTION HYVÄKSYMINEN
(X) Liiketoimi liittyy osakeoptio-ohjelman toteuttamiseen

Liiketoimien yksityiskohtaiset tiedot
(1): Volyymi: 22990 Yksikköhinta: 0.00 EUR

____________________________________________

Nimi: Hiitola, Kalle
Asema: Muu ylin johto
Liikkeeseenlaskija: Next Games Oyj
LEI: 743700K7T2LD38EPLZ76

Ilmoituksen luonne: ENSIMMÄINEN ILMOITUS
Viitenumero: 743700K7T2LD38EPLZ76_20190121150054_21
 

Liiketoimen päivämäärä: 2019-01-18
Instrumentti tyyppi: JOHDANNAINEN
Liiketoimen luonne: OSAKEOPTION HYVÄKSYMINEN
(X) Liiketoimi liittyy osakeoptio-ohjelman toteuttamiseen

Liiketoimien yksityiskohtaiset tiedot
(1): Volyymi: 1400 Yksikköhinta: 0.00 EUR

____________________________________________

Ilmoitusvelvollinen
Nimi: Achrén, Joakim
Asema: Hallituksen jäsen/varajäsen
Liikkeeseenlaskija: Next Games Oyj
LEI: 743700K7T2LD38EPLZ76

Ilmoituksen luonne: ENSIMMÄINEN ILMOITUS
Viitenumero: 743700K7T2LD38EPLZ76_20190121150054_23
 

Liiketoimen päivämäärä: 2019-01-18
Instrumentti tyyppi: JOHDANNAINEN
Liiketoimen luonne: OSAKEOPTION HYVÄKSYMINEN
(X) Liiketoimi liittyy osakeoptio-ohjelman toteuttamiseen

Liiketoimien yksityiskohtaiset tiedot
(1): Volyymi: 984 Yksikköhinta: 0.00 EUR

____________________________________________

Nimi: Huuhtanen, Teemu
Asema: Toimitusjohtaja
Liikkeeseenlaskija: Next Games Oyj
LEI: 743700K7T2LD38EPLZ76

Ilmoituksen luonne: ENSIMMÄINEN ILMOITUS
Viitenumero: 743700K7T2LD38EPLZ76_20190121150054_24

Liiketoimen päivämäärä: 2019-01-18
Instrumentti tyyppi: JOHDANNAINEN
Liiketoimen luonne: OSAKEOPTION HYVÄKSYMINEN
(X) Liiketoimi liittyy osakeoptio-ohjelman toteuttamiseen

Liiketoimien yksityiskohtaiset tiedot
(1): Volyymi: 844 Yksikköhinta: 0.00 EUR

____________________________________________

 

Ilmoitusvelvollinen
Nimi: Kuusikko, Emmi
Asema: Muu ylin johto
Liikkeeseenlaskija: Next Games Oyj
LEI: 743700K7T2LD38EPLZ76

Ilmoituksen luonne: ENSIMMÄINEN ILMOITUS
Viitenumero: 743700K7T2LD38EPLZ76_20190121150054_19

Liiketoimen päivämäärä: 2019-01-18
Instrumentti tyyppi: JOHDANNAINEN
Liiketoimen luonne: OSAKEOPTION HYVÄKSYMINEN
(X) Liiketoimi liittyy osakeoptio-ohjelman toteuttamiseen

Liiketoimien yksityiskohtaiset tiedot
(1): Volyymi: 22990 Yksikköhinta: 0.00 EUR

____________________________________________

Nimi: Bergström, Saara
Asema: Muu ylin johto
Liikkeeseenlaskija: Next Games Oyj
LEI: 743700K7T2LD38EPLZ76

Ilmoituksen luonne: ENSIMMÄINEN ILMOITUS
Viitenumero: 743700K7T2LD38EPLZ76_20190121150054_26

Liiketoimen päivämäärä: 2019-01-18
Instrumentti tyyppi: JOHDANNAINEN
Liiketoimen luonne: OSAKEOPTION HYVÄKSYMINEN
(X) Liiketoimi liittyy osakeoptio-ohjelman toteuttamiseen

Liiketoimien yksityiskohtaiset tiedot
(1): Volyymi: 500 Yksikköhinta: 0.00 EUR

____________________________________________

Nimi: Salvén, Annina
Asema: Talousjohtaja
Liikkeeseenlaskija: Next Games Oyj
LEI: 743700K7T2LD38EPLZ76

Ilmoituksen luonne: ENSIMMÄINEN ILMOITUS
Viitenumero: 743700K7T2LD38EPLZ76_20190121150054_25

Liiketoimen päivämäärä: 2019-01-18
Instrumentti tyyppi: JOHDANNAINEN
Liiketoimen luonne: OSAKEOPTION HYVÄKSYMINEN
(X) Liiketoimi liittyy osakeoptio-ohjelman toteuttamiseen

Liiketoimien yksityiskohtaiset tiedot
(1): Volyymi: 12074 Yksikköhinta: 0.00 EUR

____________________________________________

Nimi: Salvén, Annina
Asema: Talousjohtaja
Liikkeeseenlaskija: Next Games Oyj
LEI: 743700K7T2LD38EPLZ76

Ilmoituksen luonne: ENSIMMÄINEN ILMOITUS
Viitenumero: 743700K7T2LD38EPLZ76_20190121135502_17

Liiketoimen päivämäärä: 2019-01-18
Instrumentti tyyppi: JOHDANNAINEN
Liiketoimen luonne: OSAKEOPTION HYVÄKSYMINEN
(X) Liiketoimi liittyy osakeoptio-ohjelman toteuttamiseen

Liiketoimien yksityiskohtaiset tiedot
(1): Volyymi: 49129 Yksikköhinta: 0.00 EUR

____________________________________________

Nimi: Bergström, Saara
Asema: Muu ylin johto
Liikkeeseenlaskija: Next Games Oyj
LEI: 743700K7T2LD38EPLZ76

Ilmoituksen luonne: ENSIMMÄINEN ILMOITUS
Viitenumero: 743700K7T2LD38EPLZ76_20190121135502_14

Liiketoimen päivämäärä: 2019-01-18
Instrumentti tyyppi: JOHDANNAINEN
Liiketoimen luonne: OSAKEOPTION HYVÄKSYMINEN
(X) Liiketoimi liittyy osakeoptio-ohjelman toteuttamiseen

Liiketoimien yksityiskohtaiset tiedot
(1): Volyymi: 60500 Yksikköhinta: 0.00 EUR

____________________________________________

Nimi: Viitala, Joonas
Asema: Muu ylin johto
Liikkeeseenlaskija: Next Games Oyj
LEI: 743700K7T2LD38EPLZ76

Ilmoituksen luonne: ENSIMMÄINEN ILMOITUS
Viitenumero: 743700K7T2LD38EPLZ76_20190121135502_18

Liiketoimen päivämäärä: 2019-01-18
Instrumentti tyyppi: JOHDANNAINEN
Liiketoimen luonne: OSAKEOPTION HYVÄKSYMINEN
(X) Liiketoimi liittyy osakeoptio-ohjelman toteuttamiseen

Liiketoimien yksityiskohtaiset tiedot
(1): Volyymi: 42500 Yksikköhinta: 0.00 EUR

____________________________________________

Nimi: Kuusikko, Emmi
Asema: Muu ylin johto
Liikkeeseenlaskija: Next Games Oyj
LEI: 743700K7T2LD38EPLZ76

Ilmoituksen luonne: ENSIMMÄINEN ILMOITUS
Viitenumero: 743700K7T2LD38EPLZ76_20190121135502_16

Liiketoimen päivämäärä: 2019-01-18
Instrumentti tyyppi: JOHDANNAINEN
Liiketoimen luonne: OSAKEOPTION HYVÄKSYMINEN
(X) Liiketoimi liittyy osakeoptio-ohjelman toteuttamiseen

Liiketoimien yksityiskohtaiset tiedot
(1): Volyymi: 26500 Yksikköhinta: 0.00 EUR

____________________________________________

Nimi: Huuhtanen, Teemu
Asema: Toimitusjohtaja
Liikkeeseenlaskija: Next Games Oyj
LEI: 743700K7T2LD38EPLZ76

Ilmoituksen luonne: ENSIMMÄINEN ILMOITUS
Viitenumero: 743700K7T2LD38EPLZ76_20190121135502_15

Liiketoimen päivämäärä: 2019-01-18
Instrumentti tyyppi: JOHDANNAINEN
Liiketoimen luonne: OSAKEOPTION HYVÄKSYMINEN
(X) Liiketoimi liittyy osakeoptio-ohjelman toteuttamiseen

Liiketoimien yksityiskohtaiset tiedot
(1): Volyymi: 22500 Yksikköhinta: 0.00 EUR

____________________________________________

Nimi: Salvén, Annina

Asema: Talousjohtaja Liikkeeseenlaskija:

Liiketoimen päivämäärä: 2018-12-29

Instrumentti tyyppi: OSAKE ISIN: FI4000233267

Liiketoimen luonne: MERKINTÄ (X) Liiketoimi liittyy osakeoptio-ohjelman toteuttamiseen  

Liiketoimien yksityiskohtaiset tiedot (1): Volyymi: 2000 Yksikköhinta: 0.665 EUR  

Liiketoimien yhdistetyt tiedot (1): Volyymi: 2000 Keskihinta: 0.665 EUR

____________________________________________

 

Aivan uskomatonta, listautumisen jälkeen se oikea työ pitäisi vasta alkaa. Selvästi tässä käytettiin vain systeemiä hyväkseen ja otettiin piensijoittajilta rahat omiin taskuihin. 

0
0
15.2.2019 - 21:34

Anton

+17
Liittynyt:
8.8.2018
Viestejä:
80
Anton kirjoitti:

Suosittelen pitämään silmällä kun johdon myynnit alkavat

 

Ilmoitusvelvollinen
Nimi: Kuusikko, Emmi
Asema: Muu ylin johto
Liikkeeseenlaskija: Next Games Oyj
LEI: 743700K7T2LD38EPLZ76

Ilmoituksen luonne: ENSIMMÄINEN ILMOITUS
Viitenumero: 743700K7T2LD38EPLZ76_20190121150054_19

Liiketoimen päivämäärä: 2019-01-18
Instrumentti tyyppi: JOHDANNAINEN
Liiketoimen luonne: OSAKEOPTION HYVÄKSYMINEN
(X) Liiketoimi liittyy osakeoptio-ohjelman toteuttamiseen

Liiketoimien yksityiskohtaiset tiedot
(1): Volyymi: 22990 Yksikköhinta: 0.00 EUR

___________________________________________

 

____________________________________________

Nimi: Kuusikko, Emmi
Asema: Muu ylin johto
Liikkeeseenlaskija: Next Games Oyj
LEI: 743700K7T2LD38EPLZ76

Ilmoituksen luonne: ENSIMMÄINEN ILMOITUS
Viitenumero: 743700K7T2LD38EPLZ76_20190121135502_16

Liiketoimen päivämäärä: 2019-01-18
Instrumentti tyyppi: JOHDANNAINEN
Liiketoimen luonne: OSAKEOPTION HYVÄKSYMINEN
(X) Liiketoimi liittyy osakeoptio-ohjelman toteuttamiseen

Liiketoimien yksityiskohtaiset tiedot
(1): Volyymi: 26500 Yksikköhinta: 0.00 EUR

____________________________________________

 

https://www.nextgames.com/company-release/next-games-changes-in-management-team-1550210664-427/

sinne meni Emmi Kuusikko joka ei enään ole ilmoitusvelvollinen Next Games CPO Emmi Kuusikko: “I am grateful for the past 1,5 years with Next Games."

olipa pitkään talossa, hyvä että sai ilmaiset 49490 osaketta viime kuussa, ja mahdollisesti enemmän aikaisemmin, osakkeenomistajat varmasti iloisia kun palkitaan heidän kustannuksella työntekijöitä jotka lähtevät heti talosta samalla kun osake putoaa 80-90%..

tässä alle vuosi sitten uutinen ylentämisestä https://www.nextgames.com/company-release/next-games-changes-in-management-team-1550210664-427/

jos aikaisemmin tämä yritys oli täyttä gamblingiä niin nyt se vasta on lottoa https://www.kauppalehti.fi/uutiset/next-gamesin-tulos-odotetun-ruma-lopetti-yhteistyon-universalin-kanssa-tuotantovaiheeseen-edenneessa-pelissa/78ff1205-c91c-4327-bd07-2433f72a7d96

”Arvioimme uudelleen myös tuotekehityksessä olevat pelit. Tammikuussa 2019 raportointikauden jälkeen päätimme yhdessä Universal Games and Digital Platformsin kanssa lopettaa yhteistyön tuotantovaiheeseen edenneen pelin kanssa. Samaan aikaan keskityimme enemmän pelien alkuvaiheen konseptualisointiin ja kehitykseen. Olemmekin käynnistäneet uuden peliprojektin, johon ei ole tällä hetkellä liitetty ulkoista IP:tä”, Huuhtanen kertoo.

Se ainoa asia mikä toimi ja kasvatti edes jollain varmuudella liikevaihtoa sekä oli syy että tarina kasvuyrityksestä meni osalla läpi listautumisen aikana on nyt lopetettu, ja ollaan palattu siihen mihin next games alusta asti epäonnistui eli tekemään omia pelejä / kopioita supercellin peleistä jotka menestyisivät.

Eli johto on jo saanut omansa palkalla/tiloilla nauttimisella ja (jossain vaiheessa myymällä ilmaiset osakkeet). longshot gamblaillaan omistajien kustannuksella ja hedgataan tämä hupi käyttämllä optio-ohjelmia jos yks peli nyt saattaa mennä maaliin. Vaikuttaa siltä että kaverit ottivat tauon pelaajien exploittaamisesta ja alkoivat tutkia miten osakkeen omistajia voidaan exploittaa.

if it looks like a scam smells like a scam and acts like a scam then it probably is a scam. oioioi miten Huuhtanen pystyy nukkumaan yöllä, toisaalta markkinoidaan pelejä lapsille ja tehdään niistä kuin kasinopelejä joten ei kai moraalit voi olla niin korkealla alusta alkaen.

0
0
17.2.2019 - 12:00

Heikin Ashi

+2472
Liittynyt:
9.2.2019
Viestejä:
855

En ole ikinä pitkällä tikullakaan koskenut Next Gamesiin, mutta näyttää siltä, että listautumisessa 2 vuotta sitten  paperia  myytiin 7,90 euroa/kpl ja nyt markkina noteeraa paperin jopa 1,40 euron arvoiseksi. Jotain siis näyttää menneen todella pahasti pieleen tai onnistuneen vallan mainiosti riippuen siitä, keneltä kysyy ja kenen rahapussista on kyse. 

Vuoden 2018 alussa rahavaroja näyttää firmalla olleen vielä 26 miljoonaa, joista vuoden aikana käyteltiin 19 miljoonaa eli loppukassa 7 miljoonaa. "Mikäli yhtiö ei onnistu suunnitellussa korjausliikkeen toteutuksessa, tai lisärahoitusta ei saada, tällä saattaa olla huomattava vaikutus yhtiön mahdollisuuksiin kehittää ja julkaista uusia pelejä, ja saattaa vaikuttaa negatiivisesti yhtiön likviditeettiin." julistaa toimintakertomus ja on oikeassa - tällä kertaa.

https://www.euroinvestor.com/exchanges/nasdaq-omx-first-north-helsinki/…

Summa summarum: Sijoittajien on syytä olla aina erityisen tarkkoina kaikissa listautumisissa, erityisesti pienempien firmojen, monasti on tuulipuvut kivasti rahastettu,  kun firman suunta on selkeästi kääntymässä ja fyrkat pitää hoitaa nopeasti parempiin taskuihin, geelianaalyytikkojen kivalla tuella.

 

 

 

Vanha sääntö, joka pätee aina: jos sisäpiiri myy, myy sinäkin. Miksi sisäpiiri, joka tietää asiat juurta jaksain, myisi, jos firmalla menisi loistavasti ja näkymät upeat?

Tässä pari esimerkkiä muistin virkistämiseksi: 

"Satama Interaktive listautui Helsingin pörssin NM-listalle 13.MAALISKUUTA 2000. Syntyi ennen näkemätön huuma: 13 euron nimellishintaista Sataman pörssiosakkeita jonotettiin, ja Sataman osakkeet ylimerkittiin 45-kertaisesti noin 78 euroon. Kaupankäynti alkoi maaliskuussa 2000. Yhtiön pörssiarvo ylitti tuolloin yli 600 miljoonan euron rajan. Yhtiön henkilöstöosakkaat ja sisäpiiri-rekisteriin kuuluneet neljä henkilöä myivät osan osakkeistaan runsailla voitolla, Sijoitusyhtiö Capman irtaantui suunnitellusti Satamasta listautumisen yhteydessä ja teki merkittävän tuoton alkuperäiselle riskisijoitukselleen.

Satama antoi tulosvaroituksen HUHTIKUUSSA 2000 kun se oli tehnyt liikevaihdon verran tappiota!!! Satama kuitenkin arvioi, että positiiviseen kuukausitulokseen pääseminen vie yksikkökohtaisesti 12-18 kuukautta. Suomen-johtaja erosi toukokuussa 2000, hänen tilalleen tuli yhtiön teknologiajohtaja Sataman pörssikurssi laski voimakkaasti kuplan puhkeamisen jälkeen huhtikuussa 2000."

TJ-Group:

"Onnenpotku Jyrki Salmiselle ja Tuomo Tilmanille oli myös heidän pienen it-palveluyrityksensä TJ Groupin pörssilistaus vuonna 1999. Yritys vietiin pörssiin keskellä it-huumaa.

Osakeannissa ja -myynnissä helmikuussa 2000 Salminen ja Tilman saivat kumpikin kauppahintana yli 62,2 miljoonaa euroa. Lisäksi TJ Groupille kerättiin rahaa 50,5 miljoonaa euroa. Hovioikeus ja korkein oikeus totesivat, että Salminen ja Tilmanin syyllistyivät kaupoilla törkeään sisäpiiritiedon väärinkäyttöön ja arvopaperimarkkinoiden tiedottamisrikokseen."

 

0
0
29.3.2019 - 15:27

Anton

+17
Liittynyt:
8.8.2018
Viestejä:
80
Anton kirjoitti:

tavoitteena kaunistella numeroita ja listautua että sijoittajat saisivat omat takaisin ja johto voisi vihdoin jättää stressit takseen ja tienata omat uusien sijoittajien rahoilla. Sitten jos ei mene nappiin niin voi aina sanoa että näissä riski on iso.. 5 vuoden stressin ja hien kanssa painiminen syö miestä, ja kun tulee pettymys pettymyksen jälkeen niin on helpompi varmistaa rahastamalla. Mitä järkeä tehdä ohjelma missä kannustin on sidottu kurssin kehitykseen, sehän olisi 6-9 vuotta stressiä, 5 oli jo tarpeeksi..

Tais olla analyysi aika kohdillaan

Achrén kertoo: 

"yrittäjänä muodostaneensa elämäntyylin, jota ovat hallinneet epäonnistumisten pelko ja kaikesta murehtiminen."

”Olen kärsinyt burnoutista" 

 

 

0
0
6.12.2019 - 14:10

Anton

+17
Liittynyt:
8.8.2018
Viestejä:
80

Teemun next games palkka taisi olla viime vuonna 1.18 miljoona ja tähän päälle yli 150k€ optioissa jotka olivat paljon enemmän saantihetkellä. 

https://www.arvopaperi.fi/uutiset/next-games-varoittaa-pelijulkaisun-siirtyminen-nakyy-taman-vuoden-liikevaihdossa/bd5f2500-00c1-4e9e-a3b0-f0c8fe5e215e

Varotus pari tuntia ennen pörssin sulkemista ja pitkää viikonloppua itsenäisyyspäivän takia.

 

"Yhtiön kustannussäästöohjelman puitteissa yhtiö odottaa saavuttavansa 550 000 euron säästön kuukausitasolla palkoissa, hallinto- ja tuotekehityskuluissa, yhteensä noin 6,5 miljoonaa euroa vuositasolla verrattuna vuoden 2018 toisen puoliskon kuukausittaiseen keskitasoon."

https://www.hs.fi/talous/art-2000006002115.html

"Walkind Dead -pelistä tunnettu Next Games vähentää 26 työntekijää yt-neuvottelujen jälkeen" Julkaistu: 15.2. 9:03

 

Business Review for January-September 2019

Mainittiin että nyt 105 työntekijää vs 143 silloin joten kaikkiaan tultu alas 38 työntekijää 

 

Katotaan ensi vuoden lopussa jos säästöihin kuuluu Teemun palkka joka oli tänä vuonna enemmän kuin postin TJ. Käsi ylös kuka TJ haluaa valtion omistamaan yritykseen töihin. 

 

Malinen teki muuten hyvää työtä kontrastina Teemuun, tietenkin eri alat mutta vähän eri asia vaihtaa kolme master golf osaketta yhteen joka pitää paremmin arvonsa ja säästää samalla hoitovastikkeissa. Samaan aikaan pistää postin toiminta voitolliseksi ja siivota se listautumis kuntoon vs saunaan ja kaikkeen muuhun törsääminen sekä osakkeen arvon tuhoaminen.

 

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/postin-malisen-jattipalkka-valtionyhtioiden-karkikastia-katso-miten-toimitusjohtajat-tienaavat/7534296

 

Varmasti saadan aina parhaat toimitusjohtajat valtioyhtiöiden positiohin, palkka ja kritiikki on hyvin houkuttelevaa (sarkasmi)

 

Hyvää Itsenäsyyspäivää kaikille! erityisesti meidän loistaville politikoille jotka pääsevät kättelemään presidenttiä tänään.  

0
0
27.12.2019 - 18:43

Karkea

+18
Liittynyt:
16.6.2019
Viestejä:
13

Next Games vähentää raportointiaan:

"Tämän lisäksi yhtiö julkaisee Nasdaq First North -markkinapaikan sääntöjen mukaisesti jatkossa puolivuotiskatsauksen ja tilinpäätöstiedotteen aiemman neljännesvuosittaisen raportoinnin sijaan."

Mitä sitä suotta raportoida sijoittajille yhtiön tilasta ja pelien menestyksestä. Sanoohan sitä vanha viisauskin, että jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin on parempi olla hiljaa.

19.12.2019 julkistettu tiedote:
https://www.nextgames.com/fi/company-release/next-games-oyj-tiedonantopolitiikan-paivitys-seka-taloudellinen-tiedottaminen-ja-yhtiokokous-vuonna-2020-1576753461-4523/

 

0
0
1.1.2020 - 21:31

Karkea

+18
Liittynyt:
16.6.2019
Viestejä:
13

Minun on vaikea nähdä miten Next Games voisi selvitä nykyisestä jamastaan ilman huimaa riskiä.

Rahaa oli kolmannen neljänneksen lopussa, vaatimattomasti sujuneen osakeannin jälkeen, 10m ja siihen päälle 3m limiitti (joka vuosi sitten taisi oli vielä 5m). Takkiin tulee noin -1m per neljännes.

Markkinoilla jo oleviin Walking Dead -peleihin en paljoa jaksa uskoa, sillä pelit hyvin harvoin saavat toisen mahdollisuuden menestyä. Toki niiden pelaajakohtaista kannattavuutta on saatu nostettua, mutta Our Worldin DAU (daily active users) oli kolmannella neljänneksellä jo alempi kuin kolme vuotta vanhemman No Man's Landin. Jos olisin sijoittanut, olisin kovin huolissani.

Muistaakseni yhtiö on sanonut Walking Dead -pelien olevan kannattavia, mutta se on vain 40% (hihasta vedetty arvaus) yhtiöstä. Vielä pitäisi saada loppukin kannattavaksi.

Seuraavana putkessa on Blade Runner Nexus, joka on ollut testimarkkinoinnissa jo vuoden verran ja julkaisu siirtyi vuoden 2020 puolelle. Sinänsä en yhtään ihmettele testien kestoa, sillä noin vuosi sitten julkaistut pelivideot näyttivät omaan silmääni sellaisilta, että menestystä tästä ei ole luvassa. Toivottavasti peli on siitä parantunut. Siltikin vuosi on pitkä aika viilata mobiilipeliä - ellei satu olemaan Supercell.

Stranger Things on siirtymässä/äskettäin siirtynyt tuotantovaiheeseen, joten se ei ole ihan heti valmis.

Pari karkeaa ajatusleikkiä:

1) Blader Runner julkaistaan toisella neljänneksellä. Odotuksena ei ole merkittävä voitto vaan lähinnä ei tappiota. Our Worldin julkaisuun meni 8m, mutta vähäisempien odotusten myötä käytetään Blade Runneriin "vain" 4m. Lisäksi 2Q loppuun mennessä on tullut takkiin 3m (se -1m per neljännes). Eli kassassa on 10 + 3 - 4 - 3 = 6m. Tällä sitten pitäisi julkaista Stranger Things.

2) Hyllytetään Blade Runner ja hypätään suoraan Stranger Thingsin julkistukseen kolmannelle neljännekselle 2020. Sen alussa käytössä on 10m (10 + 3 - 3). Mikäli julkistus veisi samat 8m kuin Our World, niin neljänneksen lopussa kassassa on jäljellä 1m (10 - 8 - 1). Aika tiukalle vetää. Jos Stranger Things ei ole menestys, niin seuraavaan peliin ei kassasta löydy rahaa.

Kuten sanottu, laskelmat ovat karkeita. Saatan olla ajatellut ne ihan väärin. Voi olla, että uudet pelit saadaan julkaistua paljon pienemmillä kuluilla kuin Our World. Tässä pelissä on kuitenkin ihan liikaa riskiä minun makuuni.

0
0
12.1.2020 - 13:10

Karkea

+18
Liittynyt:
16.6.2019
Viestejä:
13

Sensor Tower julkaisi oman arvionsa sijaintiin perustuvien mobiilipelien tuotoista viime vuodelta:

Pokémon GO Has Best Year Ever in 2019, Catching Nearly $900 Million in Player Spending  

Pokemon GO oli ylivoimainen ykkönen keräten $894 miljoonaa. Toisena Dragon Quest Walk -uutukainen $201 miljoonalla. Loput olivatkin sitten also-ran -osastoa, josta sijalta kuusi, Harry Potterin ja Ghostbustersin välistä, löytyy Next Gamesin Our World yli $17 miljoonan saaliillaan.

Tuota listaa lienee hyvä pohtia kerran jos toisenkin, mikäli aikoo sijoittaa Next Gamesiin esimerkiksi Stranger Thingsin menestyksen toivossa.

0
0
6.3.2020 - 15:45

Anton

+17
Liittynyt:
8.8.2018
Viestejä:
80

NEXT GAMES OYJ: JOHDON LIIKETOIMET
03.01.2020 KLO 14:00 

____________________________________________

Ilmoitusvelvollinen

Nimi: Levin, Peter

Asema: Hallituksen jäsen/varajäsen

Liikkeeseenlaskija: Next Games Oyj

LEI: 743700K7T2LD38EPLZ76

Ilmoituksen luonne: ENSIMMÄINEN ILMOITUS

Viitenumero: 743700K7T2LD38EPLZ76_20200103110618_37
____________________________________________

Liiketoimen päivämäärä: 2019-12-31

Kauppapaikka ei sovellu

Instrumentti tyyppi: OSAKE

ISIN: FI4000233267

Liiketoimen luonne: MERKINTÄ
(X) Liiketoimi liittyy osakeoptio-ohjelman toteuttamiseen

Liiketoimien yksityiskohtaiset tiedot
(1): Volyymi: 53336 Yksikköhinta: 0.0025 EUR

Liiketoimien yhdistetyt tiedot
(1): Volyymi: 53336 Keskihinta: 0.0025 EUR

 

NEXT GAMES OYJ: JOHDON LIIKETOIMET
12.11.2019 klo 15.00

____________________________________________

Ilmoitusvelvollinen
Nimi: Bergström, Saara
Asema: Muu ylin johto
Liikkeeseenlaskija: Next Games Oyj
LEI: 743700K7T2LD38EPLZ76

Ilmoituksen luonne: ENSIMMÄINEN ILMOITUS
Viitenumero: 743700K7T2LD38EPLZ76_20191112130843_36
____________________________________________

Liiketoimen päivämäärä: 2019-11-09
Kauppapaikka ei sovellu
Instrumentti tyyppi: OSAKE
ISIN: FI4000233267
Liiketoimen luonne: MERKINTÄ
(X) Liiketoimi liittyy osakeoptio-ohjelman toteuttamiseen

Liiketoimien yksityiskohtaiset tiedot
(1): Volyymi: 2420 Yksikköhinta: 0.4925 EUR

Liiketoimien yhdistetyt tiedot
(1): Volyymi: 2420 Keskihinta: 0.4925 EUR

 

Next Games Oyj:n hallitus hyväksyi uuden osakepohjaisen kannustinohjelman

28.2.2020 10:00

 

osakkeenomistajat ovat 25.9.2019 valtuuttaneet Yhtiön hallituksen päättämään Yhtiön osakkeiden ja niihin oikeuttavien optio-oikeuksien antamisesta siten, että osakkeiden kokonaismäärä voi valtuutuksen perusteella kasvaa enintään 1 500 000 osakkeella.

 

Ohjelman nojalla annettavat optio-oikeudet annetaan saajille maksutta.

 

Meidän ilmaiset osakkeet eivät ole enään yhtä arvokkaat mitä me tehdään?

Jaetaan lisää niitä! Ei se diluutio vaikuta meihin yhtä paljon kun me saadaan ne osakkeet wink

 

Ovaskaisella on selvästi liikaa rahaa

 

Achrénin pojat jatkavat myyntiä, maltillisesti. Jos ikinä tulee pumppu niin siihen varmasti dumppaavat enemmän. 

 

Saivat myös verorahoja 2miljonaa, hieno että niitä annetaan tällaisille yrityksille. Teemun palkka on nyt taattu.

 

0
0
28.4.2020 - 13:01

Anton

+17
Liittynyt:
8.8.2018
Viestejä:
80

Vaikuttaa siltä että Ovaskainen haluaa ostaa koko yrityksen ulos pörssistä.

Ostin vähän, katotaan jos näin käy

0
0