Olet täällä

Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 26.3.2019 03.08

Mielenkiintoine kirjoitus Cd projektista, enpä tiennyt että tuokin on listattu yhtiö.

Square Enix on ollut itselläni tutkassa. Yhtiön joulumyynti sujui kehnosti, Tomb Raider ja Just Cause 4 ei käynyt kaupaksi ihan odotetulla tavalla. Yhtiö kuitenkin indikoi helmikuun puhelinkonffassa vuodella 2020 vahvaa myyntiä. Yhtiö ei kommentoinut, että mihin tämä perustuu, mutta tiedossa on, että heillä on kovia julkaisuja tulossa. Final Fantasy 7 remake, josta ensimmäinen traileri julkaistiin jo 2015, sekä Marvelin kanssa tehty monivuotinen diili Avengers pelisarjasta. Tämäkin diili julkaistiin jo 2017 tammikuussa ja tietoa on tihkunut hyvin niukasti. Lupailivat tarkempaa tietoja julkaisuista E3 tapahtumassa kesäkuussa. Osake tällä hetkellä noin 30% alle viime vuoden huippujen, osake nousset reilu 20% tuon helmikuun puhelinkonffan jälkeen. Tämän kokoluokan yritys ei nyt ihan äkkiä monikymmenkertaisu, mutta kyllä noissa tulevissa julkaisuissa potentiaalia on. 

Näytä koko viesti
Honkarakenne - 10.3.2018 04.28

Honkatalojen tuotantolija palanut. Edit. Tajusin tuossa jo viestin kirjoitettuani, että kyseessähän on eri Honka kuin mistä ketjussa puhe.

https://m.iltalehti.fi/kotimaa/201803102200802095_u0.shtml

 

Näytä koko viesti
Vuodenvaihteen vedätykset - 29.12.2017 10.22

Nostan tämän keskustelun ylös näin ajankohtaisena aikana.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 4.9.2017 05.37

Eipä ole tullut näihin icoihin osallistuttua, mutta tänään tuli ihan mielenkiintoinen ico vastaan, combicoin. Hollantilaisilla veijareilla on tavoitteena kerätä vähintään 2mil$ ja luoda ethereum pohjainen kolikko joka seuraa 30 suurimman bittirahan kehitystä. Mielestäni ajatuksena ihan mielenkiintoinen, koska noita kaikkia on melko työlästä lähteä ostamaan erikseen. Icoon osallistumalla saa combicoinin lisäksi Tria tokeneita joilla on oikeututtu saamaan kuukaisittain 50% tradingprofitista jota Triacanton on tarkoitus tehdä combicoinilla. Tässä ote white paperista, miten tätä profittia on tarkoitus tehdä.

1. If there is a buy order of a CombiCoin that is more than the value of the top 30. The software will create and sell the CombiCoin and will buy the top 30 currencies automatically at the same time, generating profit. 2. If there is a sell order of a CombiCoin that is less than the value of the top 30. The software will buy the CombiCoin and sell the top 30 currencies automatically at the same time. The software will destroy the CombiCoin, generating profit.

Kavereilla ei ole tätä treidaus-softaa vielä olemassa vaan icossa kerättävästä rahasta osa menee tähän softan kehittämiseen. Tässä nyt ihan tosi tiivistettynä tuo ajatatus, lukekaa white paper ja kertokaa mitä olette mieltä. 

https://triaconta.com/

 

Näytä koko viesti
Inission - 19.4.2017 05.00

Onko joku selvittänyt mitä veroilmoitukseen olisi syytä kirjata näiden inissionista irronneiden incappien osalta. Siis osinkoinahan ne käsittäkseni verotetaan, mutta millä hankintahinnalla ne on salkkuun nyt sitten päätyneet on jokseenkin epäselvää. Tälläisen linkin löysin, mutta ruotsini on jokseenkin kehnoa. Mikäli oikein tuosta ymmärsin niin 51,14 kruunua olisi Ruotsin verottajan linjaus ja mikäli käyttää kruunun 2016 keskikurssia 9,4689 niin hankintahinnaksi muodostuisi euroissa 5,4008. Oletteko muut päässeet samaan lopputulokseen ?

Näytä koko viesti
Fondia - 30.3.2017 03.29

Itse merkkasin reilusti enemmän mitä käteistilanne antoi myöden, koska uskoin että tuskin muuten saa mitään ja sen reilu 7 % merkintämäärästä lopulta vain saikin. Sain myös välittäjältäni sellaisen käsityksen, että kaikkea ei ole pakko ottaa vastaan jos niitä olisikin saanut enemmän mitä tarvetta.

Näytä koko viesti
Next Games - 23.3.2017 10.29

Tästä tuli historiani lyhyin holdi. Ehdin omistaa nämä omat 129 kpl kokonaiset 19 sekuntia kaupankäynnin alettua. Vaikea uskoa, että yhtiö olisi näillä tasoilla enää kesään mennessä. Tietysti julkistus jostain uudesta pelistä ja hype is real.

Näytä koko viesti
Privanet - 2.2.2017 01.19

Itse olen asioinut Privanetin kanssa kun tuli Ruohonjuuren osakkeita ostettua muutamassa erässä viime vuonna. Kaikki toimi ihan moitteettomasti ja kaupat tuli toteututtua. Hauska oli kyllä huomata, että toisella kerralla kun jätin toimeksiannon reilu 5 % viimeisen noteerauksen alle ja kauppa toteutui niin noteerausta ei päivitetty ollenkaan nettisivuille, eikä kurssigraafissa ilmennyt koskaan että tälläinen kauppa olisi toteutunut. Kauppalehden keskustelupalstalla joku oli tehnyt saman huomion omien kauppojensa osalta. Hän oli asiasta kysynytkin ja oli vastattu, että päivitys vaatii manuaalista työtä ja sitä ei aina muisteta tehdä. Veikkaan että kertaakaan ei ole noteerausta unohdettu päivittää kun päivityksellä ollut kurssia nostava vaikutus. Nyt on näemmä nettisivutkin päivitetty kiirellisen oloisesti ja noista kurssigraafeista ei pysty enää tarkalleen määrittelemään tietyn päivän päätöskurssia taikka toteutuneita kauppoja.

Näytä koko viesti
Vuodenvaihteen vedätykset - 30.12.2016 05.06

Saga furs ottanut äkäiset nousut tänään. Aamulla oltiin vielä 5 % alle 2015 päätösarvon ja nyt ollaankin jo noin 5 % yli 2015 päätösarvon.  

Näytä koko viesti
Incap - 21.12.2016 11.32

INCAP TARKENTAA TULOSOHJAUSTAAN VUODELLE 2016

Incap-konsernin liikevaihdon vuonna 2016 arvioidaan olevan 37-39 miljoonaa euroa. Koko vuoden liikevoiton (EBIT) arvioidaan olevan suurempi kuin vuonna 2015 olettaen, että valuuttojen muuntokursseissa ei tapahdu merkittäviä muutoksia. Liikevoitto (EBIT) vuonna 2015 oli 3,7 miljoonaa euroa.

Yhtiön aiemman, 15.11.2016 julkaistun ohjauksen mukaan konsernin liikevaihdon vuonna 2016 arvioitiin olevan noin 35-40 miljoonaa euroa. Liiketuloksen (EBIT) arvioitiin olevan suunnilleen samalla tasolla tai hieman korkeampi kuin vuonna 2015 olettaen, että valuuttojen muuntokursseissa ei tapahdu merkittäviä muutoksia

Mitä mietteitä ? Ei nyt mikään erityinen posaritiedote mielestäni, kurssi luonnollisesti vähän ylös kun suurin epävarmuus poistuu. Mitä tuostakin voi liikevoitoksi arvioida, varmaan luokka 4-4,5 miljoonaa.

Näytä koko viesti