Höpinäketju - 26.5.2023 - 17:12

Aika selkeä keissi näyttäisi olevan sen puolesta, että ulkoavaruuden muukalaisten tekemiä on paljon vaikka ihmisetkin ovat niitä innostuneet kyhäämään. 

Ok, eli on siis selkeä keissi että ulkoavaruudesta on tullut paljon muukalaisia tekemään erilaisia kuvioita peltoihin ja sitten ovat taas jatkaneet matkaansa? Vai ovatko tehneet täällä muutakin kuin kuvioita peltoon? 

Kuulostaa loogiselta. Jos ihmisetkin saisivat kehitettyä teknologian pitkien matkojen avaruusmatkailuun, niin varmaan mekin tekisimme kuvioita sikäläisten peltoihin (tai niiden vastineisiin, paikallisista olosuhteista riippuen) ja sitten taas poistuisimme.

Näytä koko viesti
Laatuyhtiöt - 25.5.2023 - 23:20

Bingo53 wrote:

Nvidian osakkeen 25%:n nousu on tuomassa yhtiön harvalukuiseen triljoonan dollarin markkina-arvon yhtiöiden klubiin.

Kun nousu näyttää nyt jatkuvan, klubijäsenyys voi ratketa tänä iltana. Tähänastinen nousu on tuonut Nvidian markkina-arvon keskiviikon päättyessä olleesta 755 miljardin dollarin arvosta nyt noin 956 miljardiin dollariin. Rajan puhjetessa Nvidiasta tulisi viides triljoonan dollarin jenkkiyritys.

Suomen kielessä miljardista seuraava lienee biljoona (10^12), eikä triljoona (10^18). Jos taas käytetään jenkkitermejä, niin miljardiahan siellä ei ole vaan se on billion.

Näytä koko viesti
Sijoitustiedon kysymysketju - 25.5.2023 - 15:44

Ton ylläolevan tein wintoosalla, mutta kotona mac ja mielestäni sielläkin toimi. Pitää kokeilla illalla uudestaan. Pääasiallinen selain on kyllä tulikettu.

Näytä koko viesti
Sijoitustiedon kysymysketju - 25.5.2023 - 15:35

Peukuttaa voi, vanhat vaan on hävinny?

Näytä koko viesti
Drupal 10 -vikathreadi - 23.5.2023 - 14:48

Casteliero wrote:

Edelleen haluan nostaa esiin sen, että mobiilissa etusivulla ei näy nuo viimeiset keskustelut ja blogit. Käytettävyyden kannalta todella huono toteutus, kun joutuu uusimmat keskustelut käydä lukemassa niin, että ensin siirtyy tuonne keskustelu ja blogit osioon, ja silloinkin se menee siihen aktiiviset keskustelut osioon, missä ei näy uusimmat blogi-postaukset, vaan ne joutuu sitten vie

Käyttötottumuksia on monenlaisia. Itse en käy koskaan etusivulla (enkä myöskään artikkeleissa, tarjouksissa enkä mediassa), vaan pyörin koko ajan keskustelut ja blogit -sivulla.

Näytä koko viesti
Drupal 10 -vikathreadi - 23.5.2023 - 13:56

hauturi wrote:

Hyppää ketjun ekaan viestiin eikä ekaan lukemattomaan viestiin

Tämä on näköjään korjattu (tai ei ainakaan hyppää enää ekaan, vielä on kokematta hyppääkö ekaan lukemattomaan vai aina vikaan)

EDIT: taitaa hypätä nyt aina viimeiseen viestiin, eikä ensimmäiseen lukemattomaan.

Näytä koko viesti
Drupal 10 -vikathreadi - 23.5.2023 - 09:37

Aika hiljaista ollut viime päivinä foorumilla, liekö yhteydessä päivitykseen, vai nauttiiko porukka lämpimistä keleistä terasseilla?

Näytä koko viesti
Verottajan 27.4. ohje ei ETA-vedonlyönnistä - 22.5.2023 - 09:10

tsoukernik wrote:

Aihetta sivuten:

Voinko ottaa osuuksia pokerinpelaajan eta-sivuilla pelaamista käteispeleistä ilman pelkoa että joudun maksamaan verot jokaisesta voitetusta potista (ilman hävittyjen pottien huomioimista)? Tostahan kertyy aika nopeasti iso kakku maksettavaksi.

Helppo raha kiinnostaa aina ja mieluusti päästän verottajankin osingoille mut ettei nyt vaan kävisi kylmät kysytä�

Pokeritulojen verotuksesta on oma ohje, jota päivitettiin äskettäin, mutta nähdäkseni mitään oleellisia muutoksia ei ole tehty: https://www.vero.fi/syventavat-vero-ohjeet/ohje-hakusivu/47917/pokeritulojen-verotuksesta2

Näytä koko viesti
Drupal 10 -vikathreadi - 19.5.2023 - 12:43

JR wrote:

-Keskustelu ei muutu luetuksi (harmaaksi), ei menemällä linkkiin itse keskustelun otsikosta, eikä menemällä viimeiseen viestiin.

Vaikuttaisi siltä, että keskustelu muuttuu luetuksi, mutta jonkinlaisella viiveellä. Tunti sitten lukemani keskustelu oli 45 min sitten lukematon, mutta nyt luettu.

Näytä koko viesti
Drupal 10 -vikathreadi - 18.5.2023 - 19:35

Peukkujen kokonaismäärä on ennallaan, mutta yksittäisten postausten saamat peukut ovat poistuneet

Näytä koko viesti