Relais Group -

"Ensimmäisenä päivänä Aallon Groupin osake nousikin 30% ja on noussut vielä senkin jälkeen 15%.

Relais Groupilta odotan suhteellisen samanlaista alkua pörssiin. En kuitenkaan osallistu tähän antiin. Syyt tähän ovat monisyiset."

laugh

Yleensä on pärjännyt hyvin kun merkkaillut pikavoiton toivossa niitä joita Karo merkkaa.

Näytä koko viesti
Rapala VMC Oyj -

https://tools.eurolandir.com/tools/Pressreleases/GetPressRelease/?ID=36…

RAPALA VMC OYJ:N TOIMITUSJOHTAJA VAIHTUU. LOIUS D’ALANÇON ON NIMITETTY VÄLIAIKAISEKSI TOIMITUSJOHTAJAKSI

TJlle kenkää. Tämä nyt ei ainakaan vähennä tulosvaroituksen uhkaa H2lla, sen verran jäi tuo ykköspuolisko jo odotuksista. Jos kaikki olisi sujumassa nappiin niin tuskin kenkää nyt?

Näytä koko viesti
Next Games -

https://www.nextgames.com/fi/company-release/next-games-suunnittelee-noin-8-miljoonan-euron-merkintaoikeusantia-jatkaakseen-yhtion-strategian-toteuttamista-1567615064-5796/

https://www.nextgames.com/fi/company-release/next-gamesin-ylimaaraisen-yhtiokokouksen-paatokset-1569398659-9929/

Next Gamesin antidetaljit julkaistaneen pian. Pääomistajat saattavat tällä kurssikehitysellä joutua kaivamaan kuvetta koko rahan edestä.

Ja sieltähän tiedote tulikin: https://ml-eu.globenewswire.com/Resource/Download/8a2662b4-1a71-4b45-ab06-91ff15e385ca

Näytä koko viesti
Innofactor -

Innofactorin tulos jäi aavistuksen Inderesin odotuksista, mutta oma fiilis tulospäivästä oli kuitenkin tilauskannan kasvettua entisestään ihan ok. 44,2 m (edelliskvartaalilla oli 41,0 m)

Ensio viesti Inderesin haastattelussa, että loppuvuodesta panoksia liikevaihdon kasvattamiseen. Vaikutti mielestäni hyvin tyytyväiseltä tilanteeseen.

Evlillä odotuksiin

Näytä koko viesti
Rapala VMC Oyj -

Keplerin laput näyttävät loppuneen, joten latu on sinällään auki hyvällä suorituksella ylös. Huomenna Rapalan puolivuotiskatsaus.

 

Näytä koko viesti
Rapala VMC Oyj -

https://ml-eu.globenewswire.com/Resource/Download/9cf09163-72d5-4a8c-8dc7-854b87f0063d

Lisätietoa kaupasta. 

Nytkö Keplerin laput loppuivat? Tainnut pitää kyllä taukoa aiemminkin.

Näytä koko viesti
Rapala VMC Oyj -

https://ml-eu.globenewswire.com/Resource/Download/4fbf161d-0b2a-401c-a7a2-2b1505185d7d

RAPALA VMC OYJ (“RAPALA”) HANKKII 49% DQC INTERNATIONAL-YHTIÖSTÄ, JOKA OMISTAA 13 FISHING -VAPA- JA KELABRÄNDIN, SIJOITTAA YHTIÖÖN JA SOLMII PÄÄTTYMÄTTÖMÄN MAAILMANLAAJUISEN LISENSOINTI- JA EKSKLUSIIVISEN JAKELUSOPIMUKSEN USA:N ULKOPUOLELLA

https://ml-eu.globenewswire.com/Resource/Download/88afd153-b039-443c-81c2-8d7c424cd364

Näytä koko viesti
Rapala VMC Oyj -

2. Skandinaviska Enskilda Banken Ab (publ) Helsingin Sivukonttori 409 922 (-307 695) -42,88%

https://rapalavmc.com/fi/sijoittajat/osakkeenomistajat

Vähenee vähenee...

Näytä koko viesti
Vincit Group Oyj -

https://www.vincit.fi/tiedotteet/vincit-oyj-vincit-oyj-alentaa-ohjeistustaan-vuoden-2019-suhteellisesta-kannattavuudesta/

Vincit Oyj:n toimitusjohtaja Mikko Kuitunen: “Julkistimme uuden strategian muutama kuukausi sitten ja olemme lähteneet toteuttamaan sitä suunnitelman mukaisesti. Matkan edetessä on selvinnyt, että uuden strategian mukainen organisoituminen vaatii ennakoitua enemmän aikaa ja se on vaikuttanut myös myynnin tuloksellisuuteen. Tästä syystä ydinliiketoimintamme laskutusaste on jäänyt suunnitellusta.

Kannattavuutta on edelleen heikentänyt tuoteliiketoimintamme. Etenkin Vincit EAM sekä Vincit LaaS tulevat vaatimaan ennakoitua enemmän panostuksia niihin kohdistuvan kiinnostuksen kasvaessa. Tulemme aktiivisesti arvioimaan järkevää tuotekehityspanostusten kokonaismäärää sekä tutkimaan uudenlaisia rahoitusmalleja VincitEAM ja Vincit LaaS -liiketoimintojen edelleenkehittämiseksi.

Uskomme edelleen vahvasti uuteen strategiaamme ja jatkamme sen toteuttamista. Ja hyvänä asiana tässä yhteydessä voidaan todeta, että Vincit Californian sekä Oulun operaatiot etenevät suunnitelmien mukaisesti.”

Näytä koko viesti
Outotec -

Outotec pitää QA puhelinkonferenssin ensi maanantaina, ilmeisesti tuosta isosta kaupastaan kertovat tarkemmin.

Handelsbanken korotteli tavoitehintaa 4.50 eurosta 6.00 euroon ja muitakin korotuksia lienee lähiviikkoina tulossa. Kovaa kotiutuspainetta havaittavissa, sanon minä.

Näytä koko viesti