Olet täällä

Verkkokauppa.com - 9.8.2019 12.08

Kuuntelin Q2 tilaisuuden (tai niin paljon kuin audiota kuuli) ja Panu Porkka ei vakuuttanut. Esim sanoi että mainostavat tv:n välityksellä ja että osinko on hyvä syy omistaa osake.

Pitäisi saada tuotteita joita muilla ei ole, mutta valitsivat urheiluvälineet joka on suomessa xxl,intersport,stadium ja ulkomaalaisten toimijoiden takia hyvin kilpailuttu alue.. 

Panu voisi väistyä ja tilalle joku joka on nälkäinen ymmärtää markkinat/asiakkaat ja miten kasvaa kannattavasti hakee oikeat kontaktit/sopimukset ja katsoo pidemälle tulevaisuuteen.

Panu muistuttaa nimettömänä pysyvää 34v vanhaa liigan lätkäpelaajaa joka luisteli palkkansa takia monta vuotta. Ei yrittänyt kunnolla mutta pelasi ylivoimat kunnolla että tilastoijen takia paikka säilyisi. 

Vaikea uskoa että panun liikkeet johtavat siihen että jotain tapahtuisi, jos jotain positiivista tapahtuu se olisi tapahtunut muutenkin (oma mielipide)

Näytä koko viesti
Tesla Motors ja vinoutunut todennäköisyysjakauma - täydellinen shortti vai shorttaajan mahalasku? - 25.7.2019 12.07
Anton kirjoitti:

The company delivered a record 95,200 vehicles, producing 87,048 cars.

Model 3, the company were 77,550 

Model S sedans and Model X SUVs were 17,650 

 

https://www.cnbc.com/2019/07/02/tesla-q2-2019-production-and-delivery-numbers.html

 

Tuottavatko kolmoset voittoja vai ei?

Ei!

GAAP net loss of $408M

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 5.7.2019 06.39

Oletko muuten investoinut Oceanvolt:iin? Taitaa olla tuotteesta tietoa, onko ollut hyvä? 

Näytä koko viesti
Tesla Motors ja vinoutunut todennäköisyysjakauma - täydellinen shortti vai shorttaajan mahalasku? - 2.7.2019 11.46

The company delivered a record 95,200 vehicles, producing 87,048 cars.

Model 3, the company were 77,550 

Model S sedans and Model X SUVs were 17,650 

 

https://www.cnbc.com/2019/07/02/tesla-q2-2019-production-and-delivery-numbers.html

 

Tuottavatko kolmoset voittoja vai ei?

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 17.6.2019 07.53
Jeans kirjoitti:
pari kuukautta aiemmin isot omistajat iskivät 15 milliä Glastoniin 2,025e osakehintaan. Ne saivat 2,025e hintaan siis osakkeen+merkintäoikeuden, ja kun merkintäoikeus sitten treidasi 0,23e hintaan niin ne käytännössä maksoivat 2,025e-0,23e=1,795 euroa per osake, kun mä pystyin ostamaan tasan samaa osaketta merkintäoikeuksien kautta 1,166 eurolla. Tässä ei mun mielestä voi kauheesti mennä pieleen vaikka ei hirveän perusteellisesti tuntisi osaketta. Glastonin antirahoilla hankkima Conzzeta-konsernin Bystronic glass -liiketoiminta pitäisi olla käytännön arvoton, jotta näin iso alennus olisi oikeutettu.
Jeans kirjoitti:
Glastonin merkintäoikeuksissa oli muuten erityisen hyvä tilaisuus. Tulin eilen yöllä kotiin reissusta, joten heräsin vasta tänään tilanteeseen. Tänään oli niiden vika kaupankäyntipäivä mutta sain ostettua reilusti.

Miten paljon aikaa käytit tän päätöksen tekoon. Onko suomen small capit yleisesti tuttuja ja näit yllämainitut numerot jonka jälkeen päätös oli siinä vai onko oma porukka jonka kanssa palloilit asiat läpi ja teit päätöksen? 

Näytä koko viesti
Eduskuntavaalit 2019 - ketä sijoittajan kannattaa äänestää? - 8.5.2019 06.28
Aki Pyysing kirjoitti:

Politiikan aktiivinen seuraaminen on harvoin kovin palkitsevaa puuhaa. 

Näin se on, iljettävää katsoa vierestä kun tietää että tekevät huonoja valintoja. Ei voi muuta kuin reagoida.

Näytä koko viesti
Eduskuntavaalit 2019 - ketä sijoittajan kannattaa äänestää? - 8.5.2019 01.12

Nyt ei edes kannata ajatella neljän seuraavan vuoden aikana tulosta tekevän yrityksen perustmista suomeen, jos ei ole joku uusiutuvan energian mihin saa porkkanoita. (kohta kaikki huijarit isoilla lupauksilla ja huonoilla tuloksilla voivat nostaa isot ansio/päämoatulot verorahojen piikkiin. Elon Musk olisi ylpeä) 

Antti Rinne ei ymmärrä miten mailma toimii. Katsokaa miten kukaan ei investoi suomeen 4 seuraavan vuoden aikana (poislukien ne johon annetaan etuja), jos aikaisemmin korkeakoulutetut lähtivät ulkomaille nyt ne varmasti lähtevät ja suomalaiset yritykset jotka tienaavat leipänsä suomessa syrjitään sijoittajien näkökulmasta. alkaa yritysten massamuutto ulkomaille. 

Miettikää että siellä on suomen ammattiyhdistyksen henkilö tekemässä päätöksiä ja vielä valtaa rakastava juristi, ja se poimi vielä kaikki vähä-älyiset (vasemmisto,vihreät) mukaan tekemään päätöksiä. 

En ymmärrä miten Lii Andersson on niin suosittu, voisi tehdä tutkimuksen miten paljon ulkonäkö ja trendit vaikuttaa ihmisten ääniin. 

Vaikka pidän Antin ja kavereiden politiikkaa tyhmänä niin onhan se fiksu veto vetää pois aktiivimalli ja sillä tienata kaikki heidän äänet tulevaisuudessa. Sipilä ja kaverit eivät miettineet tarpeeksi seuraavan kauden ääniä, tekivät vaan asiat miten luulivat olevan oikein ja olettivat että massa ajattelevat samalla tavalla. Sipilä on omalla tavalla sinisilmäinen. (Tietenkin persut ottivat omansa olemalla kriittisempiä maahanmuutolle ja EU:n tavoille toimia)

Jos nyt 4 vuoden jälkeen persut ja kokoomus pääsevät valtaan niin voisi olla enemmän pelisilmää. Unohtaisivat ne työttömät ja panostaisivat yrityksiin ja veroleikkauksiin leikkaukset tehdään sitten 8 vuoden jälkeen hitaasti ei heti. Ei voi uskoa miten kokoomus ei tehnyt mitään perintöverolle kun siihen oli mahdollisuus. 

Katsotaan nyt miten verorahoja jaellaan yrityksille jotka menevät lopulta konkurssiin kun kiinan aurinkopaneelit ovat 1/10 hinnasta niin ei siinä hommassa ole mitään tulevaisuuttaa. 

Koko demokratia tarvitsee uudet pelisäännöt, miten tämä on paras malli vuonna 2019? 

 

 

 

Näytä koko viesti
Aallon Group - 1.4.2019 11.00
Aki Pyysing kirjoitti:

Vahvistusmailit tulivat ainakin miulle. Jännäsin vähän, että monelta tulee, että ehtii hoitaa ja sitten ehtii vielä Tallinnan laivaankin.

 

Toimiiko instituutioanti niin että merkkaa x-osaketta mutta vasta kun anti ohi ja tietää miten monta osaketta sai niin pitää maksaa?  

Näytä koko viesti
Next Games - 29.3.2019 03.27
Anton kirjoitti:

tavoitteena kaunistella numeroita ja listautua että sijoittajat saisivat omat takaisin ja johto voisi vihdoin jättää stressit takseen ja tienata omat uusien sijoittajien rahoilla. Sitten jos ei mene nappiin niin voi aina sanoa että näissä riski on iso.. 5 vuoden stressin ja hien kanssa painiminen syö miestä, ja kun tulee pettymys pettymyksen jälkeen niin on helpompi varmistaa rahastamalla. Mitä järkeä tehdä ohjelma missä kannustin on sidottu kurssin kehitykseen, sehän olisi 6-9 vuotta stressiä, 5 oli jo tarpeeksi..

Tais olla analyysi aika kohdillaan

Achrén kertoo: 

"yrittäjänä muodostaneensa elämäntyylin, jota ovat hallinneet epäonnistumisten pelko ja kaikesta murehtiminen."

”Olen kärsinyt burnoutista" 

 

 

Näytä koko viesti
Tesla Motors ja vinoutunut todennäköisyysjakauma - täydellinen shortti vai shorttaajan mahalasku? - 11.3.2019 09.43
Anton kirjoitti:

Joku uskoo ja saadaan 5-10miljardia lisärahoitusta   --> tarina jatkuu vuosia? (megoilla ei päästä pitkälle)

Nyt on alkanut nousu kohti 300 taas vaihteeksi, katotaan jos osuu 14.päivä model-y pumpun möytä

 

Näytä koko viesti