Myöhäisheränneen duunarin säästö- ja sijoituspäiväkirja -
Simo Karjamaa kirjoitti:

Vedonlyönti

 

On tosiaan tullut betsailtua tässä vuosien mittaan enemmän ja vähemmän aktiivisesti. Täksi vuodeksi oli suunnitteilla lukea Jorma Vuoksenmaan kirja, ja panostaa hommaan enemmän. Korona sekoitti kuvioita keväällä (Ei paljoa E-urheilun ja Valko-Venäjän liigan betsailu kiinnostanut), ja koronan jälkeen kesällä ei betsit napsuneet (Veikkausliiga pääasiassa). Kirjakin jäi lukematta, ja tappiota kertyi betseistä sitten heinäkuu-syyskuu akselilla noin 400 €. Päätinkin lopettaa betsailun nyt toistaiseksi. Ehkä joskus tulevaisuudessa pistän jotain huvibetsiä, mutta totesin etten jaksa perehtyä niin paljon asioihin, että lähtisin tavoittelemaan tietä voitolliseen "pelisijoittamiseen". 

Jorman kirja Pelaajalta pelaajalle kannattaa ehdottomasti lukea sillä siinä on erittäin hyvä viihdearvo. Siihen en tosin usko, että se olisi näissä petseissä sinua auttanut voitolliseksi.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 -
Bobo36 kirjoitti:

Tossa ei ollut mitään kovin säväyttävää, ainakaan jos on asunut Jenkeissä...

... lisäksi vaikken yleensä tykkää käydä persoonaan käsiksi, niin tää oli jo niin överi, että ansaitsee tulla muistetuksi:

Trump on voittanut

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/trump-on-voittanut-pidan-sita-aika-s...

Tuossa vaiheessa tilannetta analysoitiin puutteellisin tiedoin mm. osavaltioiden laskettujen äänien osuudesta (vaihtoehtoinen näkökulma: demokraatit alkoivat painaa äänestyslippuja), joten en pidä Ruotsilan lausuntoa mitenkään överinä vaan tältä tilanne todella näytti.

 

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 -

Gabriel Sterling, Georgia’s statewide voting system implementation manager, said that 61,367 outstanding mail-in absentee ballots remained uncounted. The state aims to finish its count by noon.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 -
TBone kirjoitti:

PA:ssa ja GA:ssa tullaan nykytiedon valossa näkemään suht isokin marginaali Bidenin hyväksi.

Sen verran disclaimeria, että GA:n äänimäärässä ero ei tule välttämättä olemaan hirveän iso (mikäli laskemattomat äänet jakautuvat samaan tapaan kuin lasketut) sillä Atlantan isoista alueista osa on loppusuoralla.

Arizonassa eniten laskemattomia on tarjolla Maricopan piirikunnassa, jossa Biden johtaa ja jossa pro-Trumpetit ovat käyneet näyttäytymässä vaalihuoneiston ulkopuolella ("Count the Vote").

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 -

Biden on iso suosikki viemään jäljellä olevista "avoimista" NV, AZ, GA ja PA, jolloin Trumpille jää NC ja AK. Näin lopputulos saattaa olla kuitenkin aika selvän oloinen 306 - 227. North Carolina tuskin ehtii enää Bidenille kääntymään vaikka ero supistunee muutamaan 10k ääneen. PA:ssa ja GA:ssa tullaan nykytiedon valossa näkemään suht isokin marginaali Bidenin hyväksi.

Ainakin itseäni harhautti eilisaamuna eniten se, että laskettujen äänten suhteelliseksi määräksi ilmoitettiin mitä sattuu, jolloin Trumpin voitto näytti selviöltä. Salaliittoteoreetikkojen mukaan demarit tietenkin painoivat uusia äänestyslappuja, mutta tilannehan kääntyi lopulta juuri kuten Bernie aiemmin osasi kertoa. Trump tiesi sen selvästi myös eilisaamun ensimmäisessä "voiton puheessaan" ettei johto riitä.

Näytä koko viesti
Luotettavia valeuutisia -
TIX728 kirjoitti:

Giulianista tietysti voi olla montaa mieltä, mutta hänen kautenaan ainakin NYC rikollisuus saatiin laskettua merkittävästi, ja monia isoja mafiaperheitä pantiin linnaan. Käsittääkseni silloin hänen kansansuosionsa taisi olla aika korkealla. Nyt on luultavasti toisin, koska on ilmoittautunut Trumpin tukijaksi, ja niitä ei montaa taida Nykistä löytyä. 

Giuliani ei ollut mitenkään erityisen suosittu pormestari kunnes 9/11 jälkihoito nosti hänet kansansuosikiksi ja jopa ehdokkaaksi republikaanien esivaaleissa. Giuliani oli sen verran ryvettynyt sekä viranhaltijana että yksityiselämässä, että vetäytyi yksityissektorille kunnes alkoi vehtaamaan Trumpin kanssa jokunen vuosi sitten.

Näytä koko viesti
Päivän politiikka -

Akin sijoitus- ja pokerikirjoitukset ovat aina olleet parempia kuin politiikka-aiheiset.

Näytä koko viesti
Päivän lööppi -

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/uutinen/MDeEn4Q3

Vanessa Selbst töihin hedge-rahastoon.

Näytä koko viesti
#Teerenpelit 1 - Jorma Vuoksenmaa -

Montako tuoppia oli mennyt ennen haastattelua?

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa -
tafin kirjoitti:

Mitä tulee treidaamiseen, olen itse seurannut useamman vuoden amerikkalaista penny stock traderiä Timothy Sykes. Kertooko nimi kenellekään mitään?

"Nettiajan" treidarilegenda niin hyvässä kuin pahassa. Tuttu mm. realitysta "Wall Street Warriors", joka taitaa löytyä edelleen YouTubesta.

Näytä koko viesti