31.1.2021 - 04:57

PikkuPro

OP
+5762
Liittynyt:
28.6.2014
Viestejä:
2806
FOMOPOK kirjoitti:

Tsemppiä paranemiseen ja pysytään terveinä. :) Vaikka en kaikkia tekemisiäsi arvostakaan ja toivoisin ihmisen ajattelevan terveyttään ensisijaisesti kaikkien hommelointien edellä, niin arvostan kyllä sinua ihmisenä. Se, mikä minua välillä kummastuttaa, on se tietynlainen "brägäily" täällä blogin puolella. Livenä ollaan lyöty korttia useaan otteeseen ja koskaan pelipöydässä sinulla ei ole ollut tarvetta toimia näin. Uskoisin, että moni non-pokerlainen sijoitustietolainen yllättyisi PP:n livenä nähdessään. Henkisesti pari-kolmekymppinen, fyysisesti tikissä ja hyväkäytöksinen. Koskaan en ole kuullut PP:n arvostelevan huonompien pelaajien suorituksia tai muutenkaan ilkeilevän. Joku tässä yhtälössä kuitenkin mättää, kun blogin mukaisesti massia on ja kuluja on saatu alas vuosien saatossa, niin silti halutaan leikkiä tulella koko ajan. Ymmärrän tuon laatupainotettujen elinvuosien merkityksen, ajatuksella "nyt tai ei koskaan". Jotenkin tuntuisi järkevältä yrittää omalla toiminnalla maksimoida niiden vuosien mahdollisuus ja tämän myötä myös se aika, kun on lasten elämässä ja kasvussa mukana. Tämä koskee sinun lisäksesi myös meitä kaikkia muita ihmisiä, koska huomisesta ei voi kukaan tietää. 

Varmaan paljon noin. Siis onhan tää faktisesti haastava spotti, ei vaan oddsit tätä menoa puolella kuvin kauaa toimintakunnossa hillua. Kyllä mä teen elämänmuutoksia mutta vaikka eläisin miten, ei näitä riskejä pääse karkuun, Jos läppä ampuu tukoksia ja infarktejahan tapahtuu myös nukkuessa niin elämäntavoilla ei sitä riskiä saa kokonaan pois (jotain varmasti voi tehdä). Lääkärit on tätä nyt 22 vuotta tutkineet kahdella mantereella ja taas on ti asiantuntijoiden kokous teemasta. En ihan hahmottanut, mihin tulella leikkimisellä viittasit mutta totta kyllä on, että en aio loppuelämääni keskittyä vain sairastamaan vaan aion myös elää mutta moni niistä jutuista ei ole ristiriidssa terveyden kanssa kuten juoksuharrastus.

 

0
0
31.1.2021 - 09:04

FOMOPOK

-120
Liittynyt:
18.9.2020
Viestejä:
41

Tarkoitin sitä, että stressin määrä kannattaisi minimoida. Kun lukijalle jotenkin välittyy tunne, että hommeloinnit menee levon ja palautumisen edelle. Reippaat juoksentelut väsyneenä tai krapulaisena eivät ole palauttavia. 

0
0
31.1.2021 - 10:00

stocksman

+106
Liittynyt:
11.4.2020
Viestejä:
326

Kun sulle laitettiin läppä nuorena, niin olettaisin että oli 100% varmaa että se pitää vielä 5-kympin tietämillä vaihtaa. Onko edes vaihtoehtoja jos aioit oddsien mukaan pysyä toimintakykyisenä?

0
0
31.1.2021 - 10:23

PikkuPro

OP
+5762
Liittynyt:
28.6.2014
Viestejä:
2806
FOMOPOK kirjoitti:

Tarkoitin sitä, että stressin määrä kannattaisi minimoida. Kun lukijalle jotenkin välittyy tunne, että hommeloinnit menee levon ja palautumisen edelle. Reippaat juoksentelut väsyneenä tai krapulaisena eivät ole palauttavia. 

Tää on ymmärrettävä tää stressipointti kun et mua hyvin tunne. Ystävät tuskin näkis mun stressaavan "työ"hommeleista, lapsikiireistä tms. välillä toki. Siis kuten oon sanonut, kun olin 10v ja kaverit ampu ilma-kiväärillä pikkulintuja (rip) niin mä lätkin korttia enon kanssa, väsäilin omaa kasinoa johon kaverit hävis, tein joka viikko vakion pelattuusprossien mukaan semifiksusti (tappiollista silti toki) ja luin joka päivä Kauppalehden, varsinkin pörssi-osion. Myöskin olin kovin kiinnostunut suvun pienestä firmasta ja halusin aina lukea jokaisen tilinpäätöksin yksityiskohtaisesti. Faija sano "jos vähän vielä saa hintoja nostettua, niin saa laskutettua jo aineiden hinnan" jota yhtälöä vähän ihmettelin kun liikevoittoprosentti huiteli useana vuonna jossain 40%:ssa.

Siksi puhun hommeloinneista, ei tää oo koskaan työtä mulle ollu vaan lähempänä leikkiä. Varsinkaan pörssiin ja vetoihin en kyllästy juuri koskaan tai kiinteistöjen funtsimiseen...pokerissa nyt tulee kyllä hetkittäisiä boring-fiiliksiä mutta silloin yleensä lähden aika nopee himaan katsomaan vaikka "laatu"sarjoja. Nyt sairaalassakin niin jos en vois tästä taukohuoneesta lyödä vetoja niin tylsempää olisi. Ja nyt kun likvidit kunnossa niin stressi minimissä - se kyllä stressasi paljonkin 2016-2019 kun en halunnut omissa silmissä epäonnistua eli katketa likvideistä. Ylivoimaisesti enemmän stressiä on aiheuttanut esimerkiksi ihmissuhteet kuin hommeloinnit. Ja samaa mieltä siitä, että stressi pitää nyt minimoida. Samaa mieltä myös siitä mitä sanoit juoksentelusta väsynä tai lievässä krapulassa. Varsinkin jälkimmäinen loppuu tähän, väsyny toki voi olla vaikka 4h autossa istumisen jälkeen ja pieni palauttava juoksu on imo fine varsinkin kun mun kroppa on siihen tottunut. Vauhdikkaammat lenkit sitten pirteenä.

Itseni tuntien se, että lopettaa pikku-krapulassa juoksemisen vähentää automaattisesti juomista koska juoksentelu on mulle vaan niin suuri nautinto ja oon aina osannut laittaa korkin kiinni tarvittaessa.

Tein muuten äsken tässä taukohuoneen lattialla ekat 50 punnerrusta Stroken jälkeen. Ihan vähän vasemmalla puolella hakua mutta muuten ok, toki kunto laskenut niin tein kolmessa osassa, varovaisuus-periaate. Tähän jos johonkin sopii sanonta: "on helpompi saada anteeksi kuin lupa" eli ei varmasti olisi irronnut mutta eivät toisaalta lepositeisinkään tosta ainakaan kerrasta laita. Ei sängyn pohjalla kuntoonnu, jos olisi sisäjuoksukengät niin vois tossa käytävillä vähän hölkkäillä mut piikki-lenkkareilla ei.

Man C Linettää betukan livessä 1,28-1,29 mestaruuteen. Tää on heränny hyvin henkiin vs. syksy, jolloin lopetin seuraamisen kuukausiksi kun mateli keskikastissa. Jännästi nää summat on kyl noussu parissa vuodessa, tostakin tulee osuessaan tyyliin perus vuosipalkka...tänkin voi toki tulkita bräkinä mut pitkä-aikaiset lukijat tuskin...sen verran 2016-2019 tuskailin katkeemisriskillä...että useamman kerran mietin, että koskakohan pikavipin saaminen peleillä vaikeutuu mutta sitä ei kyllä koskaan tapahtunut.

0
0
31.1.2021 - 10:19

PikkuPro

OP
+5762
Liittynyt:
28.6.2014
Viestejä:
2806
stocksman kirjoitti:

Kun sulle laitettiin läppä nuorena, niin olettaisin että oli 100% varmaa että se pitää vielä 5-kympin tietämillä vaihtaa. Onko edes vaihtoehtoja jos aioit oddsien mukaan pysyä toimintakykyisenä?

En tiiä onko. Ma alkaa taas tapahtua ja ti kokoustavat, kattellaan. Voihan sen vaihdattaa MUTTA vain paskavuodenaikaan...mulla on max tyyliin 7 kesää jäljellä kun pojat on leikki-iässä ja voidaan puuhailla mökillä, niistä en yhtä helpolla anna pois ja leikkaus on iso eli parhaimmillaankin pitkä toipuminen.

Onnex Helsingissä on 5 kuukauden marrraskuu ja sanotaanko 1.11 - 15.2. leikkaus kävis mulle. Joo ja tiiän tiiän, terveys ensin ja ei julkisella voi tolleen olettaa tai vaatia. Aion kumminkin yrittää, tää on mulle tosi tärkeää enkä usko, että kaikille on yhtä tärkeää mihin aikaan vuodesta leikkaus tehdään...esimerkiksi voin ihan hyvin lusia joulun ja uuden vuoden sairaalassa toipumassa, kaikki varmasti ei tykkää taas siitä. Elämässä saa ihmeellisen paljon aikaan jos on kiva ja hymyilee, jengi on lähtökohtaisesti kuitenkin pohjimmiltaan hyväntahtoisia niin jos joku yksittäinen asia on tosi tärkeä niin voi hyvinkin onnistua...eihän nyt urheilijoitakaan leikata kesken kilpailukauden.

 

0
0
31.1.2021 - 10:17

tonza

+1184
Liittynyt:
4.3.2020
Viestejä:
595

 

Tässä kun elämästä ja sen sellaisesta puhutaan, niin muistui mieleen paikallislehden kolumnini parin vuoden takaa. Lainasin siinä härskisti erästä PP:n ajatusta ja esitin sen omanani.

Arvoituksena siis kaikille, myös PP:lle, mikä ajatus oli PP:lta lainattua.

0
0
1.2.2021 - 09:54

PikkuPro

OP
+5762
Liittynyt:
28.6.2014
Viestejä:
2806

Sry Tonza, en hahmottanu...

Sensijaan, uusi viikko, uusi energia! Viime ma kolme tuntia tästä taistelin 15 minuuttia konkreettisesti elämästä kun ryömin lattialla yhdellä kädellä kohti puhelinta ja ovea. Oli hyvin siinä ja siinä, että sain lopulta soitettua ja lanssin paikalle...siinä meni itse asiassa niin kauan, että ehti vähän infarktoitua. 1510 tapahtu, 1545 oltiin matkalla laississa eli etanatouhua se alku, ihan jo puhelinnumeron 112 hahmottaminen ja oikein kirjoittaminen kesti varmaan 5min.

Anyhow, nyt on kova kunto. On levätty hyvin ja pe-la kuume on poisssa. Eilen eli su tein töitä fiilispohjalta ja vähän treenailin. Tein 50 punnerrusta päivähuoneessa. Pyysin luvan käydä kävelyllä auringossa ja olin luomu-sorariumissa lämpimässä spotissa varmaan 20min. Tein betsejä pitkin päivää ja tulos tällä kertaa hyvä, +8000 euroa netto. Nyt ajattelin vähän cashout ja on idea mitä ostan jos hinta natsaa, Jenkithän rommas pe niin voisi.

Et tälläst, hyvä fiilis. Hyvää huolta pidetty talossa ja ulkopuolelta, kiitos kaikille. Tänään aloitin päivän jääkylmällä suihkulla, varmaan sekin vaikuttaa tän hetken skarppiuteen. Nyt focus lääkärikierrokseen jotta tulisi pohdittua, onko mitä asioita millä tulevia strokeja voisi estää - tämä on taputeltu mutta seuraavan jälkeen voin olla kuollut tai pahemmassa tapauksessa vihannes tai työkyvyttömyyseläkkeellä.

Maksan nykyisin veroja ja veroluonteisia maksuja luokkaa 200.000 euroa vuodessa ja tuen taloudellisesti ja henkisesti kolmen lapsen tulevaisuutta. Tää on yhteiskunnan kannalta jonkin verran parempi kuin kuntoutusmenot ja sairaseläke * 30 vuotta...et ihan hyvä paikka nyt panostaa itseni ja "vihunkin" näkökulmasta. Nimittäin kun ulos sairaalasta kirjoitetaan, niin seuraavan kerran musta otetaan koppi kun tulee seuraava stroke, tää on mulle 2020 jo VARSIN tuttu tämä terveydenhoitojärjestelmämme ja näin se vaan menee jos ei itse onnistu jotenkin vaikuttamaan.

EDIT: HITAS uusi rajahinta on 552,9, entinen oli 544. Vajaa 2% nousi taas /3kk ja joku 10ke hyvää...en kyl tiiä miten tätä voi myydä, argh. On hyvä mutta sitten vielä parempi taloudellinen vaihtoehto...mutta sitten kaikkia muita oleellisia muuttujia kuviossa kans, positive problem I quess.surprise

0
0
1.2.2021 - 09:57

Anssi A

+442
Liittynyt:
29.3.2015
Viestejä:
448

Pystytkö muuten puhumaan jos infarkti iskee? Mietin että joku puheentunnistukseen perustuva hätäsoitto vois olla silloin paras ratkaisu.

0
0
1.2.2021 - 10:13

paisti

+89
Liittynyt:
25.6.2014
Viestejä:
54
PikkuPro kirjoitti:

Sry Tonza, en hahmottanu...

Sensijaan, uusi viikko, uusi energia! Viime ma kolme tuntia tästä taistelin 15 minuuttia konkreettisesti elämästä kun ryömin lattialla yhdellä kädellä kohti puhelinta ja ovea. Oli hyvin siinä ja siinä, että sain lopulta soitettua ja lanssin paikalle...siinä meni itse asiassa niin kauan, että ehti vähän infarktoitua. 1510 tapahtu, 1545 oltiin matkalla laississa eli etanatouhua se alku, ihan jo puhelinnumeron 112 hahmottaminen ja oikein kirjoittaminen kesti varmaan 5min.

Nyt kun energiaa riittää, niin heti tämä tai vastaava tilaukseen: https://shop.minifinder.se/fi/nano-gps-tracker-fi?language=fi&currency=EUR&gclid=Cj0KCQiA6t6ABhDMARIsAONIYyxQGW6OzPJsmD8bMQubLhU0CVu--qVwAW22M4i5gguS9WfyIQ7xxtwaApFtEALw_wcB

0
0
1.2.2021 - 11:42

tonza

+1184
Liittynyt:
4.3.2020
Viestejä:
595

PikkuPro kirjoitti:
Sry Tonza, en hahmottanu...

Kirjoitit joskus jossain blogissasi, että elämä on loma ikuisesta olemattomuudesta, tai vastaavaa.

0
0
1.2.2021 - 12:34

Tinggeli

+3010
Liittynyt:
30.1.2020
Viestejä:
1938
Anssi A kirjoitti:

Pystytkö muuten puhumaan jos infarkti iskee? Mietin että joku puheentunnistukseen perustuva hätäsoitto vois olla silloin paras ratkaisu.

Paras on 112 Appi. Pitäisi olla kaikilla asennettuna puhelimeen. Saa Androidiin ja Omppuun. Se on virallinen Hätäkeskuslaitoksen kehittämä appi.

https://112.fi/112-suomi

Lähettää puhelimen sijainnin ja avaa puheyhteyden kun painaa "Soita" nappia. En tiedä onko integroitavissa Googlen tai Applen puhetunnistukseen kun en sellaisia käytä.

Appi näyttää myös hätä- ja liikennetiedoitteet jos sen sallit. Lisäksi siellä on paljon hyödyllistä tietoa ja yhteystietoja eri viranomaisille ei kiirettömiin asioihin.

 

0
0
1.2.2021 - 13:18

hauturi

+3091
Liittynyt:
25.6.2014
Viestejä:
2318
Tinggeli kirjoitti:

 

Anssi A kirjoitti:

Pystytkö muuten puhumaan jos infarkti iskee? Mietin että joku puheentunnistukseen perustuva hätäsoitto vois olla silloin paras ratkaisu.

 

Paras on 112 Appi.

tämä. ehdottomasti

0
0
1.2.2021 - 13:52

Turms

-10
Liittynyt:
10.1.2015
Viestejä:
668
Tinggeli kirjoitti:

 

Anssi A kirjoitti:

Pystytkö muuten puhumaan jos infarkti iskee? Mietin että joku puheentunnistukseen perustuva hätäsoitto vois olla silloin paras ratkaisu.

 

Paras on 112 Appi. Pitäisi olla kaikilla asennettuna puhelimeen. Saa Androidiin ja Omppuun. Se on virallinen Hätäkeskuslaitoksen kehittämä appi.

https://112.fi/112-suomi

Lähettää puhelimen sijainnin ja avaa puheyhteyden kun painaa "Soita" nappia. En tiedä onko integroitavissa Googlen tai Applen puhetunnistukseen kun en sellaisia käytä.

Appi näyttää myös hätä- ja liikennetiedoitteet jos sen sallit. Lisäksi siellä on paljon hyödyllistä tietoa ja yhteystietoja eri viranomaisille ei kiirettömiin asioihin.

 

Nykyään Hätäkeskuslaitos saa sijainnin automaattisesti ilman appiakin, eli sovellus ei ole enää yhtä "must" kuin aikaisemmin.

0
0
1.2.2021 - 17:19

Tinggeli

+3010
Liittynyt:
30.1.2020
Viestejä:
1938
Turms kirjoitti:

 

Nykyään Hätäkeskuslaitos saa sijainnin automaattisesti ilman appiakin, eli sovellus ei ole enää yhtä "must" kuin aikaisemmin.

Ei saa tarkkaa. Laki tosiaan muuttui juuri siten, että hätäkeskus saa nykysin nopeammin sijaintitedon operaattorilta eli puhelun aikana (aiemmin sijainti piti pyytää erikseen ja sen sai jälkikäteen). Tämä operaattorin tietämä sijainti on soittajan tolppatietoon perustuvan sijainti (*). 112 Appi taas kertoo sijainnin älypuhelimen oman GPS-paikannuksen perusteella. Edellyttäen tietenkin, että sallit sen Apissa.

 

(*) Jos olet verkon alueella jossa on useita tolppia (iso kaupunki), niin tolppasijainti on kohtuu tarkka, mutta ei edes Helsingissä läheskään aina. Mutta kun menet haja-asutusalueelle, niin ei ole mitenkään tarkka tuo tolpppa-sijainti. Yksittäinen tolppa antaa sijainniksi etäisyyden (lasketaan radiosignaalin etenemisnopeudesta) + suunta noin 60-120 asteen sektorissa joka saadaan siitä, minkä antennin suunnassa olet ja montako suunta-antennia tolpassa eli tukiasemassa on. Toki AML parantaa tilannetta.

Ps. "jonkin verran" olen saanut hätäkeskuksesta noita soittajan sijaintitietoja eikä ne aina osu varsinaisen kohteen (sieltä ne yleensä soitetaan) sijaintiin kovin hyvin. Usein kyllä.

0
0
1.2.2021 - 21:10

FOMOPOK

-120
Liittynyt:
18.9.2020
Viestejä:
41
PikkuPro kirjoitti:

Sry Tonza, en hahmottanu...

Sensijaan, uusi viikko, uusi energia! Viime ma kolme tuntia tästä taistelin 15 minuuttia konkreettisesti elämästä kun ryömin lattialla yhdellä kädellä kohti puhelinta ja ovea. Oli hyvin siinä ja siinä, että sain lopulta soitettua ja lanssin paikalle...siinä meni itse asiassa niin kauan, että ehti vähän infarktoitua. 1510 tapahtu, 1545 oltiin matkalla laississa eli etanatouhua se alku, ihan jo puhelinnumeron 112 hahmottaminen ja oikein kirjoittaminen kesti varmaan 5min.

Anyhow, nyt on kova kunto. On levätty hyvin ja pe-la kuume on poisssa. Eilen eli su tein töitä fiilispohjalta ja vähän treenailin. Tein 50 punnerrusta päivähuoneessa. Pyysin luvan käydä kävelyllä auringossa ja olin luomu-sorariumissa lämpimässä spotissa varmaan 20min. Tein betsejä pitkin päivää ja tulos tällä kertaa hyvä, +8000 euroa netto. Nyt ajattelin vähän cashout ja on idea mitä ostan jos hinta natsaa, Jenkithän rommas pe niin voisi.

Et tälläst, hyvä fiilis. Hyvää huolta pidetty talossa ja ulkopuolelta, kiitos kaikille. Tänään aloitin päivän jääkylmällä suihkulla, varmaan sekin vaikuttaa tän hetken skarppiuteen. Nyt focus lääkärikierrokseen jotta tulisi pohdittua, onko mitä asioita millä tulevia strokeja voisi estää - tämä on taputeltu mutta seuraavan jälkeen voin olla kuollut tai pahemmassa tapauksessa vihannes tai työkyvyttömyyseläkkeellä.

Maksan nykyisin veroja ja veroluonteisia maksuja luokkaa 200.000 euroa vuodessa ja tuen taloudellisesti ja henkisesti kolmen lapsen tulevaisuutta. Tää on yhteiskunnan kannalta jonkin verran parempi kuin kuntoutusmenot ja sairaseläke * 30 vuotta...et ihan hyvä paikka nyt panostaa itseni ja "vihunkin" näkökulmasta. Nimittäin kun ulos sairaalasta kirjoitetaan, niin seuraavan kerran musta otetaan koppi kun tulee seuraava stroke, tää on mulle 2020 jo VARSIN tuttu tämä terveydenhoitojärjestelmämme ja näin se vaan menee jos ei itse onnistu jotenkin vaikuttamaan.

EDIT: HITAS uusi rajahinta on 552,9, entinen oli 544. Vajaa 2% nousi taas /3kk ja joku 10ke hyvää...en kyl tiiä miten tätä voi myydä, argh. On hyvä mutta sitten vielä parempi taloudellinen vaihtoehto...mutta sitten kaikkia muita oleellisia muuttujia kuviossa kans, positive problem I quess.surprise

Onko siellä kaikki kunnossa? Mies on juuri käynyt melkein kuolemanporteilla. Silti talousasiat hehkutellaan lähes ATH:ssa. Lukuja enemmän minua kiinnostaisi lukea betsien taustoista tai osakepoiminnastasi. En tiedä, uskonko enemmän joulupukkiin, vai näihin betsistooreihin välittäjällä, jolla on suurimmat marginaalit. Ne on sen verran top secret -juttuja, että alkaa normilukijan uskoa koetteleen. En oikein ymmärrä muutenkaan, mitä haet tuolla lukujen hehkutuksella. Asioiden pohtiminen kiinnostaisi huomattavasti enemmän ja ajatusketjut niiden päätösten takana. Tämä alkaa olemaan turhan results-orientoitunutta päiväkirjailua. Uskaltaisin väittää, että valtaosa lukijoista on sellaisia, joiden arvostusta ei ostella euroisilla hehkutuksilla. 

0
0
1.2.2021 - 22:09

Anssi A

+442
Liittynyt:
29.3.2015
Viestejä:
448
FOMOPOK kirjoitti:

Tämä alkaa olemaan turhan results-orientoitunutta päiväkirjailua. Uskaltaisin väittää, että valtaosa lukijoista on sellaisia, joiden arvostusta ei ostella euroisilla hehkutuksilla. 

Don't like it? Don't read it.

0
0
1.2.2021 - 22:19

FOMOPOK

-120
Liittynyt:
18.9.2020
Viestejä:
41

Ihan sitä vain halusin tiedustella, että mitä kirjoittaja saa itselleen tästä hehkutuksesta eurojen muodossa. Näillä palstoilla on monia muitakin joilla on rahaa, mutta joilla ei ole tarvetta samanlaiseen. Kuvitelkaapa vaikka Pyysinkiä kirjoittamassa näin. Ei tule tapahtumaan ikinä laugh Missään nimessä en kritisoi PPn taitavuutta. Sen esiin tuomisen tyyli vaan on välillä vähän kummallista. Mieluummin lukisi niitä taustoja. 

0
0
1.2.2021 - 22:32

PikkuPro

OP
+5762
Liittynyt:
28.6.2014
Viestejä:
2806
FOMOPOK kirjoitti:

Tämä alkaa olemaan turhan results-orientoitunutta päiväkirjailua. Uskaltaisin väittää, että valtaosa lukijoista on sellaisia, joiden arvostusta ei ostella euroisilla hehkutuksilla. 

Pointteja:

1. Sitten ei kannata lukea jos sisältö ei enää kiinnosta: muuten internet on kyllä ihmiselle varsin toivoton paikka, paskaa tekstiä riittää luettavaksi triljoonaksi vuodeksi.

2. Mä en "yritä ostaa" täällä "arvostusta". Ihan suoraan sanoen mua ei vittuakaan kiinnosta sellainen tässä vaiheessa elämääni. Mulla on rakkaita läheisiä ja rakkaita ystäviä joista luulen about tietäväni mitä he musta ajattelevat ja mä itse tiedän aika hyvin kuka oon ihmisenä - randomien "arvostuksen ostelu" internetin keskustelupalstalta kuulostaa touhulta, johon mun EV  jäljellä olevilla krediteille en halua lähteä. 

3. Jos kaikista liikuista poistaa suuruudet niin menee musta kyllä ihan infoa pois esim. että mikä osake on isossa painossa (Aspire), mikä pienemmässä (Citycon). Tai että minkätyyppisiä vetoja painan isommalla kuin muita (pitkäaikaisvetoja, valikoivasti). Olen lukuja laittanut 16 vuotta näihin, joskus suurempia ja joskus pienempiä. Nyt kun hetken ollut vähän suurempia niin jos se ärsyttää niin ratkaisu löytyy kohdasta yksi.

4. Kirjoitan ihan mitä mua huvittaa, tää ei ole mulle työtä ja näin teen juurikin koska en yritä "ostella kenenkään arvostusta".

5. Mulla ei ole aina fiksua substanssi-kerrottavaa. Kun omasta mielestä on ja voin kertoa niin yleensä kerron. Nyt on yksi asia pipelinessä mutta kun ei oma positio vielä kasassa niin en voi vielä kertoa. Tämä on blogi ja jos sen sisältö ei kiinnosta, ei kannata lukea.

6. Sisältö vaihtelee, nyt oon 8 päivää kirjoitellut sairaalan sängystä niin sisältö vähän erilaista kuin vaikka Tallinnnan Hiltonista kirjoitetut.

Ja tää kaikki ihan lovella, et varmaan tarkoittanut pahaa mutta mun homma on se, että mun täytyy vähän chillauttaa elämääni jos aion sitä jatkaa ja keskustelupalstan negailu-väittelyt saa nyt entistä innommamman osallistujan musta koska stressi ja verenpaine nyt vain on huonosta ja riskitekijä.

 

Ihan ystävällisesti ja rakentavasta kritiikistäsi provosoitumatta: jos sisältö ei miellytä, lue jotain muuta. Netissä kyllä luettavaa riittää. <3

 

0
0
1.2.2021 - 22:36

Nagamorich

+121
Liittynyt:
28.9.2015
Viestejä:
167
FOMOPOK kirjoitti:

Ihan sitä vain halusin tiedustella, että mitä kirjoittaja saa itselleen tästä hehkutuksesta eurojen muodossa. Näillä palstoilla on monia muitakin joilla on rahaa, mutta joilla ei ole tarvetta samanlaiseen. Kuvitelkaapa vaikka Pyysinkiä kirjoittamassa näin. Ei tule tapahtumaan ikinä laugh Missään nimessä en kritisoi PPn taitavuutta. Sen esiin tuomisen tyyli vaan on välillä vähän kummallista. Mieluummin lukisi niitä taustoja. 

 

Mun mielestä on mahtavaa kun kirjoitetaan luvut auki! Toivottavasti Akikin lähtee tälle linjalle. 🤝

 

Toki mielellään kuulisi betsit ja niiden taustat, mutta lienee juurikin aiemman viestin korkean marginaalin ja vähäisen vaihdon bookkerista johtuvaa että Op ei niitä avaa. 🤔

 

Paranemisia ja jatka kirjoittelua PP! 😇

0
0
2.2.2021 - 00:40

mongeron

+586
Liittynyt:
30.6.2014
Viestejä:
180
PikkuPro kirjoitti:

Sry Tonza, en hahmottanu...

Sensijaan, uusi viikko, uusi energia! Viime ma kolme tuntia tästä taistelin 15 minuuttia konkreettisesti elämästä kun ryömin lattialla yhdellä kädellä kohti puhelinta ja ovea. Oli hyvin siinä ja siinä, että sain lopulta soitettua ja lanssin paikalle...siinä meni itse asiassa niin kauan, että ehti vähän infarktoitua. 1510 tapahtu, 1545 oltiin matkalla laississa eli etanatouhua se alku, ihan jo puhelinnumeron 112 hahmottaminen ja oikein kirjoittaminen kesti varmaan 5min.

Kannattaa ehdottomasti ladata 112-appi puhelimeen. Ei tartte erikseen hahmotella puhelinnumeroa. Lisää appin ikoni kännykän etusivulle. Hätätilanteessa avaa appin ja sit painaa nappia niin saat yhteyden häkeen. Lisäksi appi lähettää automaattisesti GPS-koordinaatit hälytyskeskukseen (ei toki toimi sisätiloissa niin hyvin).

Sun tapauksessa tämä voi hyvinkin säästää kriittisiä minuutteja.

- mongeron

0
0
2.2.2021 - 00:53

Artsipappa

+2054
Liittynyt:
14.7.2016
Viestejä:
1912

Android lähettää hätäviestin kun painaa 5x tota sammutusnappia nopeasti. Toki jos on stroke päällä voi olla hakalaa painaa nopeasti. Enkä tiedä mitä sitten tapahtuu kun hätäviesti lähtenyt. Sulla vissiin apple, ehkä siinäkin joku vastaava ominaisuus. Mutta 112 äppi on kyllä aika ehdoton sulle. Ja miksei kaikille. 

0
0
2.2.2021 - 16:46

PikkuPro

OP
+5762
Liittynyt:
28.6.2014
Viestejä:
2806

Noista summista puheen ollen...laugh

Paljon siis tutkitaan @ hyvää hoitoa ja vaikka karanteeni niin kertaakaan ei ole ollut yksinäinen olo. Välillä päinvastoin eli liikaakin sosiaalista kuormitusta vs. aivojen voimavarat - lyön napit korviin ja kävelylle. Vieläkin kyllä tutkivat lisää mutta varmaan loppuviikosta tältä erää veks. Tältä erää koska siis kuulemma pitää varautua läppäleikkaukseen tässä jossain vaiheessa. Ehkä muutakin fiksaavat eli avosydänleikkaus. Hyvä timing kyllä jos korona-aikana tulee.

Hyvä fiilis ihan ja erityisiloinen nyt siitä, että raha-hommeleista ei tarvi stressata. Oon ollu tässä neuropsykologin syvätutkimuksissa ja sen perusteella sano, että "jos olisit töissä niin määräisin sulle 2kk sairaslomaa...mut siitä ei taida nyt olla apua". Sitten juteltiin pitkään ja hihittelin sisäänpäin kun niin tarkkaan mietti, että mitäköhän pokerin suhteen pitäisi tehdä ja mitä päihteiden kanssa pelatessa. Tolkun nainen. Toki teki mieli väliin sanoa, että "mitä näitä murehdit, tää on 0-summapeli, ei tää oo silleen oleellista voitanko vai häviänkö" mut kai se on se, että vain mie olin siinä asiakkaansa. Suositteli, että kahteen kuukauteen en joisi yhtään koska "aivot korjaantuvat etupainotteisesti, se on kriittisintä aikaa ja alkoholi on  kumminkin hermomyrkky". Yleistasolla sanoin, että vähennän viikkokulutusta pelatessa 25 annosta -> 15 annosta, tyyliin. Oli ihan ok sen kanssa #Tolkku.

Mutta niin, loppupuolella ylläolevaa totesi "en mä muuten, mut kun noi SUMMAT on aika isoja. Ettei kävisi korjaamattomia vahinkoja". Oli siis joskus aiemmin kysynyt summista ja olin sanonut rehellisesti. Mut joo, tuli vaan mieleen #Summat. Kauheesti muuta ei tuu mieleen koska kongnitiivisia muutoksia on ainakin vielä päällä eli muistia ei yhtään ja muutakin kapasiteettia rajallisesti käytössä. Mutta ehkä sen 2kk tipattoman jälkeen, 1.4.angel

ps. aidosti pahoittelen, että nyt on niin vähän asiaa. Tää on just nyt aiempaakin enemmän julkinen päiväkirja vain mut tosiaan ei kande lukea jos ei nappaa. Yks idea on mielessä mut edelleen oma possa haussa niin ei vielä voi...

----------------------

Ja sitten kaikki positiot tulikin täyteen hetkessä, joku isompi myyjä tai voi olla pienikin mutta paljon myytävää. cool

Oon siis ostanut nyt parina päivänä huomattavasti lisää Cityconia, @8,05. Citycon on musta Buy muutenkin ollut ja sitä oli pohjilla mutta tuli post-stroke idea, en sitten tiedä kuinka sekava mutta omien ideoiden perässä en oo aiemminkaan pelännyt liikkua ja hyvä fiilis preflop tästä. Cityconista on kirjoitettu täällä paljon ja nyt keskitynkin vain yhteen minipointtiin. Kaiken muun voi suolata ineen Akin entryistä Citycon-ketjusta.

Se idea joka tuli on yksinkertaisesti tää. Citycon on aloittanut ison kiinteistökehityshankkeen koronakriisin myötä hyödyntää asuntotontti-kapasiteettiaan kauppakeskuksien yhteydessä. Tämä on julkista tietoa mutta vain tyyliin "alkuilmoituksen" verran. Musta olisi hyvin loogista, että hankkeesta kerrotaan huomattavasti lisää nyt tilinpäätöksen yhteydessä kun sen lopuksi pohditaan tulevaa. Nykyisessä kuumassa asuntomarkkinatilanteessa nään, että hankkeen konkretian lisääntyminen on ev positiivinen asia markkinoille jonka en usko olevan hinnoiteltu kurssiin vaikka alkuilmoitus onkin tehty. Siksi halusin ostaa lisää ennen tilinpäätöstä. Isona laskuvarjona casessa se, että Citycon olisi musta ilman tätäkin selkeästi enemmän buy kuin sell...mutta tämä idea vähensi haluani "pohjaonkia". Tuli kiireen tuntu.

Ja juu, nykyoloissa tämä ei VOI olla ihmeellinen tarina. Pystyyn kuolleet kivijalat nousee 1000% viikossa, jne. Mutta nään hyvän EV: pystyyn kuolleet kivijalat hyvin usein myös kuolee kun taas Cityconissa nään 50c osingolla rajallista laskuvaraa. Hyvä case olisi, jos kurssi olisi vuoden päästä vaikka 8e80c. Se olisi osinko huomioiden noin 15% vuotuinen tuotto joka on ainakin mulle mainio vaikka kaikkialla on caseja voitoista, joiden rinnalla tää ei oo mitään. Oli mullakin se NetEnt nopeet +100% ja Aspire +350% tms. mutta tästä oon kyllä aika yhtä innoissani kun on aina innostavaa kuvitella hahmottavansa jotain ja saada liikkua idean mukaisesti. Tää tosiaan ratkeaa tavallaan jo aika nopeesti koska siis nyt ostaminen perustuu nimenomaan sille, että veikkaan tässä kuussa kuultavan selkeästi lisää mittavasta asuntohankkeesta JA että markkina tykkää "uutisesta".

0
0
2.2.2021 - 16:34

Jack Reacher

+678
Liittynyt:
8.3.2017
Viestejä:
402

Jospa ottaisit tuon "määrätyn" sairasloman niin, että unohtaisit tämän vuoden pokereista tuntitavoitteet ihan suosiolla ja lähtisit peleille vain silloin kun se todella kiinnostaa ja fiilis on kohdallaan? Rahasta kun et kuitenkaan osaa stressata, mutta omista (monen mielestä irrationaalisista) tuntitavoitteista ehkä enemmänkin?  

0
0
2.2.2021 - 16:43

PikkuPro

OP
+5762
Liittynyt:
28.6.2014
Viestejä:
2806
Jack Reacher kirjoitti:

Jospa ottaisit tuon "määrätyn" sairasloman niin, että unohtaisit tämän vuoden pokereista tuntitavoitteet ihan suosiolla ja lähtisit peleille vain silloin kun se todella kiinnostaa ja fiilis on kohdallaan? Rahasta kun et kuitenkaan osaa stressata, mutta omista (monen mielestä irrationaalisista) tuntitavoitteista ehkä enemmänkin?  

Tää on hyvä idea. En ollut tätä ehtinyt ajatella mutta hyvä idea, thanks.

0
0
2.2.2021 - 17:38

Crusader

-11
Liittynyt:
17.9.2020
Viestejä:
215

En tiedä saako Suomessa tämmöistä sanoa tai neuvoa tai kysyä tai ehdottaa, mutta oletko miettinyt että vaihdat kuningas alkoholin toiseen päihteseen mitä käytetään lääkityksessä ja vaikuttava aine on kolmikirjaiminen ja alkaa T, en voi sanoa aineen nimeä tai suositella tai mitään että joku ei vedä nyt herneitä nenään tai jotain. Itse olen raivoraitis lähestulkoon mutta jos pitäisi miettiä joka ilta pistooli ohimolla että otanko kossupullon vai yhden j.....n niin ei olisi vaikea valinta.

0
0
2.2.2021 - 18:51

Kmankeli6000

+55
Liittynyt:
11.1.2021
Viestejä:
56
Crusader kirjoitti:

En tiedä saako Suomessa tämmöistä sanoa tai neuvoa tai kysyä tai ehdottaa, mutta oletko miettinyt että vaihdat kuningas alkoholin toiseen päihteseen mitä käytetään lääkityksessä ja vaikuttava aine on kolmikirjaiminen ja alkaa T, en voi sanoa aineen nimeä tai suositella tai mitään että joku ei vedä nyt herneitä nenään tai jotain. Itse olen raivoraitis lähestulkoon mutta jos pitäisi miettiä joka ilta pistooli ohimolla että otanko kossupullon vai yhden j.....n niin ei olisi vaikea valinta.

 

Mä voin puhua sun puolesta sitten! Tarpeeksi jo misinformaatiota ja stigmaa kannabiksen ympärillä. En kyllä tiedä liittykö tämä OP:n blogiin mitenkään, mutta kannabis on erinomainen vaihtoehto halutessaan eroon alkoholista. Pitää kuitenkin aina muistaa, että kannabis vaikuttaa kaikkiin eri tavalla (kuten alkoholikin). On esim. hyvin yleinen "oire", ettei alkoholia yksinkertaisesti tee enää mieli kun on polttanut. 

 

PS. Jos jostain syystä sille tielle lähtee, niin suosittelen taskukokoisia vaporisaattoreita. Keuhkot kiittää, ja mielestäni koko kokemus on muutenkin parempi (voit säätää lämpötiloja, jotka vaikuttavat suoraan mm. siihen, miten siellä höyryttämäsi yrtti toimii). 

 

EDIT: Pieni disclaimer siis, että kohtuus kaikessa. Huomasin tuossa että jätin lukijalle liikaa vastuuta ymmärtämiseen, että kannabis olisi joku ihmelääke alkoholin vieroituksessa. Ei siis ole, mutta monilla on siitä hyviä kokemuksia. 

0
0
2.2.2021 - 19:11

PikkuPro

OP
+5762
Liittynyt:
28.6.2014
Viestejä:
2806
Crusader kirjoitti:

En tiedä saako Suomessa tämmöistä sanoa tai neuvoa tai kysyä tai ehdottaa, mutta oletko miettinyt että vaihdat kuningas alkoholin toiseen päihteseen mitä käytetään lääkityksessä ja vaikuttava aine on kolmikirjaiminen ja alkaa T, en voi sanoa aineen nimeä tai suositella tai mitään että joku ei vedä nyt herneitä nenään tai jotain. Itse olen raivoraitis lähestulkoon mutta jos pitäisi miettiä joka ilta pistooli ohimolla että otanko kossupullon vai yhden j.....n niin ei olisi vaikea valinta.

En oo miettiny. Mä siis en pakene mitään, tykkään olla selvin päin mut tykkään välillä myös not. Mut niinku en kaipaa lisää päihteitä elämääni enkä saa kiksejä uudenlaisista tiloista vaan nimenomaan kivaa kun humala on tuttu tila. Mut vaan et nyt tipaton 1.4. asti ja sen jälkeen määrät alas aiemmasta eli 25 -> 15, tyyliin. Kun päätän, kykenen toteuttamaan. 

Anyhow, Citycon nousi heti entryn jälkeen 8.05 -> 8.15. Just saying tai oikeestaan et jos joku ei sairaalaläppien joukosta huomannu niin mielellään otan kommentteja ideasta. Joka siis tyyliini on esitetty niin naivisti kuin voi mutta tykkään kyllä, tontti tuhansille asunnoille huippukalliille sijainneille ei tässä markkinatilanteessa kuulosta pöllömmältä ja tosiaan musta toi "entrypost" yhtiöltä tohon liittyen on jäänyt aika lailla koronahypen jalkoihin. Ja jotenkin olisi kovin loogista tilinpäätöksen yhteydessä yhtiön avata tota lisää ja siitä voisi hyvin repiä ihan otsikoitakin lehdistö jne - ja tää kaikki vain upsidea, firma on muutenkin edukas. Tää ei missään nimessä sellaista, mitä mr. Market ei olisi kyennyt sulattelemaan - mutta en usko yhtään, että on.

0
0
2.2.2021 - 19:44

Late

+414
Liittynyt:
26.6.2014
Viestejä:
444

Jos sulla on joku @hupiosoite jonka voi tähän pistää, niin voisin heittää läppä (pun int..) -tarinan ja kokemuksia aiheeseen. 

0
0