Olet täällä

PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 28.2.2021 11.44

Eiköhän ne superkiellot ole sen takia että suurin osa potilaista ottaisi ne tosissaan eivätkä lähtisi sooloilemaan.

Eivät kaikki lääkärit pysty / jaksa lukea vihua niin että osaisivat kertoa sen levelillä olevia ohjeita. Sen sijaan vetävät kyylälinjalla jotta voivat tuntea antaneensa failsafe -ohjeita.

- mongeron

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 2.2.2021 12.40

PikkuPro kirjoitti:

Sry Tonza, en hahmottanu...

Sensijaan, uusi viikko, uusi energia! Viime ma kolme tuntia tästä taistelin 15 minuuttia konkreettisesti elämästä kun ryömin lattialla yhdellä kädellä kohti puhelinta ja ovea. Oli hyvin siinä ja siinä, että sain lopulta soitettua ja lanssin paikalle...siinä meni itse asiassa niin kauan, että ehti vähän infarktoitua. 1510 tapahtu, 1545 oltiin matkalla laississa eli etanatouhua se alku, ihan jo puhelinnumeron 112 hahmottaminen ja oikein kirjoittaminen kesti varmaan 5min.

Kannattaa ehdottomasti ladata 112-appi puhelimeen. Ei tartte erikseen hahmotella puhelinnumeroa. Lisää appin ikoni kännykän etusivulle. Hätätilanteessa avaa appin ja sit painaa nappia niin saat yhteyden häkeen. Lisäksi appi lähettää automaattisesti GPS-koordinaatit hälytyskeskukseen (ei toki toimi sisätiloissa niin hyvin).

Sun tapauksessa tämä voi hyvinkin säästää kriittisiä minuutteja.

- mongeron

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa - 26.1.2021 08.17

Farseer kirjoitti:

Kävelymatto saattaisi olla kokeilemisen arvoinen, mutta pitäisi jossain testata ja olisi parasta saada se tähän tietokonepöydän yhteyteen (enkä tiedä onko mitään mikä tähän mahtuisi. Sähköpöytä niin voi tosiaan pitää myös sopivassa asennossa kävelemiseen. Tai yleensäkin liikunta, joka tapahtuu samalla kun tekee jotain hyödyllistä tai hauskaa. Museokortin otin osittain tuon takia käyttöön, mutta toki korona iski heti täydellä voimalla ja ehdittiin kaverien kanssa käyttää sitä vasta kerran vaikka oli jo useamman kanssa puhuttu.

Itse ostin Tunturin toimistopyörän, eli n. 10cm korkea vekotin joka asetetaan pöydän alle ja jota poljetaan istuessa. Samalla voi sitten tehdä juttuja koneella normaalisti. Tällä tulee suht huomaamattomasti kulutettua kaloreja.

- mongeron

Näytä koko viesti
Veikkaus, rahapelimonopoli - 12.9.2020 11.18

Olisi kiva jos jakson pystyisi katsomaankin...

Onkohan sensuuri iskenyt? Areenassa näkyy "17470 katselua", joten ohjelma on ollut katsottavissa.

Näytä koko viesti
Tesla Motors ja vinoutunut todennäköisyysjakauma - täydellinen shortti vai shorttaajan mahalasku? - 6.9.2020 08.31

Kirjoitanpa vähän yhdestä Teslan autoihin liittyvästä riskistä, mikä ei välttämättä ole monellekaan tuttu.

Jatkuva nettiyhteys / OTA-päivitykset ovat turvallisuusriski. https://electrek.co/2020/08/27/tesla-hack-control-over-entire-fleet/ kertoo kuinka valkohattuhakkeri eli tietoturvatutkija oli onnistunut löytämään tavan etähallita kaikkia Teslan autoja. Tämä tapahtui vuonna 2017. Hakkeri raportoi ongelmat Teslalle ja sai Teslalta $50 000 palkkion löydöistään. Tavallisesti Teslan katto bugilöydöistä on $5 000.

Tesla on tämän jälkeen panostanut aivan eri tavalla kyberturvallisuuteen. Riskejä ei voi silti täysin nollata. Softaa kirjoittavat ihmiset, ja vähänkin laajempi softa on mahdotonta automaattisesti todistaa virheettömäksi / turvalliseksi. Softankehitysprosessilla voidaan vaikuttaa laatuun, mutta ulkoapäin on vaikea tietää millainen Teslan prosessi on.

Sopivan hyökkäyksen seurauksena Teslan omistaja voi saada OTA-päivityksen joka estää ajamisen ennen kuin olet suorittanut maksun hakkerille kryptovaluutalla.

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 4.8.2020 10.39

tonza kirjoitti:

 

mongeron kirjoitti:

Kokeillaas tällaista motivointia:

Joku murtautuu Veikkauksen / NordNetin tilillesi ja nostaa kaikki rahat omalle tililleen. Tämä voi tapahtua puuttuvien päivityksien takia.

Kuinka iso todennäköisyys tälle tapahtumalle pitää olla seuraavan vuoden aikana jotta vaivaudut hoitamaan päivitykset kuntoon?

- mongeron

Päivityksillä tai ilman, niin tilinumeron vaihtamiseenhan tarvitaan Veikkauksella pankkitunnukset?

Hyvin mahdollista, ei ole kokemusta aiheesta. Muotoilin esimerkin hieman yliampuvaksi, koska erilaisia uhkia on niin paljon että parempi on vain pitää päivitykset kunnossa kuin todeta jossain vaiheessa että "Oho, joku huvittelija kävi lyömässä tilin tyhjäksi vetoihin." tai: "Joku kävi treidailemassa Nordnetissä.".

- mongeron

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 3.8.2020 07.49

PikkuPro kirjoitti:

 

hauturi kirjoitti:

Macin käyttäjä selviää keskimäärin pienemmällä päivittämistarpeella kuin Windows-käyttäjä, mutta kyllä Macissäkin on suositeltavaa päivittää esim.

 

Tiedän, että tarkoitat parasta mutta kun vihaan tehdä ATK:lla mitään jos ei 100% pakko (koska kämmin kuitenkin) niin en taida saada tehtyä. Tai no, vähän kyllä yritin - ei toki onnistunut kun ei mitään tunnuksia (Apple jne) tallella.

Kokeillaas tällaista motivointia:

Joku murtautuu Veikkauksen / NordNetin tilillesi ja nostaa kaikki rahat omalle tililleen. Tämä voi tapahtua puuttuvien päivityksien takia.

Kuinka iso todennäköisyys tälle tapahtumalle pitää olla seuraavan vuoden aikana jotta vaivaudut hoitamaan päivitykset kuntoon?

- mongeron

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 4.4.2020 05.01

Potentiaalinen rokote: https://www.independent.co.uk/news/science/coronavirus-vaccine-pittsburg...

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 1.4.2020 09.47

USA:n tiedostelun mukaan Kiina on vähätellyt Koronaepidemian laajuutta: https://www.bloomberg.com/news/articles/2020-04-01/china-concealed-exten...

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 30.3.2020 10.17

USA:ssa analysoidaan ihmisten liikkeitä mainosverkostojen tunnistetietojen perusteella: https://www.wsj.com/articles/government-tracking-how-people-move-around-...

Näytä koko viesti