Olet täällä

Ukrainan tilanne - 21.5.2022 11.04

KokenutMies kirjoitti:

Päinvastoin Venäjä tuntuu käyvän heidän päälle ja ahdistavan ukranalaisia. Johtuuko tämä siitä ettei haluta uhrata miehiä riittävän rohkealla hyökkäyksellä, joka olisi käytännössä pakko tehdä.

Tod.näk johtuu juuri tuosta. Venäjä ei välitä kaatuneiden määrästä, Ukraina välittää. Ukrainalla ei kuulemma ole myöskään hyökkäämistä varten riittävää kalustoa, varmaankin ilmatuen  puute suurin niistä.

Näytä koko viesti
Venäjän tilanne - 21.5.2022 11.55

Bingo53 kirjoitti:

Venäjän parlamentti valmistelee uutta lainsäädäntöä, jonka perusteella yli 40-vuotiaat voisivat värväytyä armeijaan. Selitys on, ettei nykyaikaista aseistusta voi jättää juuri teini-iän ohittaneiden käsiin:

Huono asia Ukrainan kannalta kun Venäjä ottaa opiksi virheistään ja tehokkuus lisääntyy. Toivottavasti Briteillä ja Usalla on vielä varaa myös lisätä kierroksia. Lännen tietty hidastelu voi kostautua Ukrainalle vielä suuresti. Jos Venäjä pääsee junttaamaan uudet rajapaalut niiden takaisin siirtäminen  vaatii suuria miestappioita Ukrainaltakin .

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne - 20.5.2022 09.57

Germany to deliver first 15 Gepard tanks to Ukraine in July

Germany's defence minister has confirmed the country will deliver 15 Gepard tanks to Ukraine in July.

Christine Lambrecht agreed in a conversation with her Ukrainian counterpart, Oleksii Reznikov, to the move as Russia's invasion of Ukraine continues.

-Sky news

 

Kovin pitkään kestää noiden toimitus. Nyt on tullut uutisia että Ukrainan puolustus alkais Itä_ukrainassa olla osittain murtumassa. Jos Venäjä pystyy käyttämään ilmavoimiaan kuten pitäisi, niin ei Ukrainan puolustus loputtomiin kestä.  Valitettavasti tää voi kääntyä Venäjälle hyvinkin nopeasti kun ei ole riittävästi ilmatorjuntapelotetta Ukrainalla ja Venäjä pystyy operoimaan hävittäjillä  ja koptereilla.

 

 

 

 

 

 

Näytä koko viesti
Venäjän tilanne - 16.5.2022 07.55

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/573c9330-d3e0-4d72-9fea-bd6e8f4ec612

"

Vlad sanoo, että kaikista Yhdysvaltain ja Britannian antamista aseista ehkä puolet tai hieman alle toimii Ukrainassa. Syynä on tälläkin kertaa Venäjän radiohäirintä alueella.

– Esimerkiksi Switchblade-lennokki on todella tehokas Afganistanissa, missä vihollinen ei häirintään pysty. Lennokkien käyttö vaatii täydellisiä olosuhteita. Täällä niitä ei ole.

"

 

Näytä koko viesti
Venäjän tilanne - 16.5.2022 05.21

Venäjä tais ilmoittaa tänään että 2500 reserviläistä koulutetaan ja osallistuvat sotaan. Tuo 2500 tuskin pitää paikkaansa, joku 50 000 vois olla lähempänä totuutta. Vois olla mahdollista että Venäjä pyrkii noiden joukkojen avulla pitämään tähän mennessä saavuttamansa, eivät välttämättä yritä etenemistä. Luultavasti yrittävät  vielä vetää kania hatusta esim. kemiallisilla tai muulla vastaavalla härskillä tempulla. 

Näytä koko viesti
Venäjän tilanne - 9.5.2022 10.43

Ei liikekannallepanoa ei ydinaseen käyttöä. Tuossa järjestyksessä luultavasti menee, käytännössä edellytys Venäjän ydinaseen käytölle on liikekannallepano. Ei kannata käyttää ilman että oma selusta olisi täysimääräisesti turvattu ja se vaatii sen 2 miljoonan reserviläisen kutsun.

Näytä koko viesti
Venäjän tilanne - 6.5.2022 09.30

Putin sääti vuosi sitten lain jonka antaisi hänelle mahdollisuuden olla vallassa 2036 asti ja samalla rikkoisi Stalinin vallassaolo ennätyksen.

Eiköhän Putinia jouduta tuohon asti siis seuraamaan. Todennäköisesti ainakin osa pakotteista on voimassa niin kauan kuin Putin on vallassa, voi olla että konflikti Ukrainassa jatkuu myös tuon ajan. Onhan 8 vuotta jo mennyt Krimin valtaamisestakin eikä loppua näy.

Näytä koko viesti
One more Push 28.6.2021 - 26.10.2027 - 5.5.2022 10.40

Älä säästä lapsen rahoja tilille – äläkä tee näitä virheitä, kun hoidat lapsen raha-asioita

https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/ala-saasta-lapsen-rahoja-tilille-alaka-tee-naita-virheita-kun-hoidat-lapsen-raha-asioita/

"Sijoittamisen suhteen lapsen omaisuus on sijoitettava maistraatin mukaan siten, että sen säilymisestä on riittävä varmuus ja että sille saadaan kohtuullinen tuotto.

”Alaikäisten kohdalla pätevät samat sijoistoiminnan ohjenuorat kuin muutenkin. Riittävä hajauttaminen, pitkäjänteisyys ja suunnitelmallisuus. Alaikäisen varat on myös sijoitettava hänen omiin nimiinsä”, Pennanen kertoo."

Näytä koko viesti
Citycon - 5.5.2022 09.57

JuhaR kirjoitti:

“, ja keskustemme tarjoamat tuotteet ja palvelut ovat vähemmän riippuvaisia harkinnanvaraisesta kulutuksesta kuin perinteinen vähittäiskauppa

 Nuo kauniit ja puhuttelevat sanat lausui runoilija F. Scott Ball.

Löytyy Ballia  että uskottelee tuollaista vakavalla naamalla.  Toki vähemmän voi olla aina vähän vähemmän niin voi olla ihan oikeassa. Viimeiset rahat pistetään ilmeisesti mieluummin kuntosalille tai parturiin  kuin ruokakauppaan.

Näytä koko viesti
Venäjän tilanne - 1.5.2022 03.22

Marin vappupuheessaan.

"– On käsittämätöntä, että YK:n pääsihteerin vieraillessa Kiovassa sinne kohdistetaan iskuja. Venäjä on YK:n jäsen, eikä tuo ole hyväksyttävää, kuten ei tietenkään sota muutenkaan. Me haluamme mahdollisimman nopeasti rauhaa ja olemme valmiit vahvempiin pakotteisiin, Marin sanoi.

 

– Odotamme komissiolta ennen muuta energiaan kohdistuvia pakotteita. On vaikea nähdä, että muuten sota loppuisi."

 

Vaikea kyllä nähdä että sota pakotteilla loppuisi,  tiedä sitten miten tosissaan Marin uskoo pakotteiden lopettavan sodan.

 

 
Näytä koko viesti