Olet täällä

Venäjän tilanne - 3.2.2023 11.35

https://youtu.be/qEu0oRajJxE?t=3734

Linkki haastattelun loppuosaan joka varmaan aika realistinen näkemys Putlerin nykytilanteesta, Us presidentin tilanteesta, ydinaseiden käytöstä.

Putin and the Presidents: Julia Ioffe (interview) | FRONTLINE

https://youtu.be/PvPwzmobAJw     Antony Blinken (interview) | FRONTLINE

https://youtu.be/Xc3Vm_JXxPc      Eugene Robinson (interview) | FRONTLINE

https://youtu.be/XHP8n2HL0Eo  Marie Yovanovitch (interview) | FRONTLINE

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne - 1.2.2023 04.59

"

Boris Johnson: Lännen annettava Ukrainalle kaikki sen tarvitsemat aseet

Britannian entinen pääministeri Boris Johnson on kehottanut Yhdysvaltoja ja länttä toimittamaan Ukrainalle mahdollisimman nopeasti aseet, joita se tarvitsee Venäjän torjumiseen.

"Onpa kyseessä panssarivaunut tai pitkän kantaman tykistö, antakaa heille, mitä he tarvitsevat", Johnson sanoi yhdysvaltalaisen Fox Newsin haastattelussa.

Johnssonin mukaan Ukrainan on "potkittava [Vladimir] Putin pois koko alueelta".

Hän lisäsi, että mitä nopeammin maailmantilanne taas vakautuu, sitä voimakkaammin viestitään muun muassa Kiinalle, että länsi ei suvaitse aggressiivisia yrityksiä muuttaa rajoja väkisin.

Nato-maat ovat suostuneet toimittamaan Ukrainalle länsimaisia panssarivaunuja, mutta eivät vielä pitkän kantaman ATACMS-ohjuksia ja F-16-hävittäjiä.

Asiasta kertoo ukrainalainen The Kyiv Independent."

 

Näin sen pitäis mennä jatkossa, tähän asti ei  ihan ole menny. Saa nähdä vieläkö odotetaan toinen vuosi ennen kuin kaikkea annetaan.

 

 

Näytä koko viesti
Pikkupron HömppäBlogi - 29.1.2023 02.30

PikkuPro kirjoitti:

Vastauksena kysymykseesi tosiaan edelleen kyseenalaistan sanavalintojasi. Itse olen puhunut Tinderöinnistä  Filippiineillä. Se onko jotain ja mitä on itselle ehkä toisarvoista sille, että jos jotain haluaa, on ok seurata kiinnostustaan. Ja samoin MN voi tehdä, tää on mulle tärkeää, en laita palloa kenenkään jalkaan.

Ok, kiitos vastauksesta ja yleensäkin avoimuudesta. En nyt tarkoita välttämättä sinua, mut oon huomannu että tänä päivänä haetaan uusia kiertoilmaisuja vanhoille asioille jotta ehkä vältyttäis tulla leimatuksi, mikä on toisaalta ihan hyvä, koska leimaaminenhan on aika turhaa ja ahdasmielisyyttä tai jotain.. Mutta toisaalta en tiedä viekö sekään hirveesti eteenpäin jos sievistellään termeillä koska pelätään, eikö voi olla vahvalla itsetunnolla  sitä mitä on,  konstailematta. Toki aina kehitytään ,eikä itsensä lokeroiminen siksi välttämättä palvele kehitystä, muttei välttämättä voittajan etsiminenkään monogamian ja polyamorian väliltä. Ja oon itse ihan sinkku en halua vielä kumpaakaan, ehkä muutaman vuoden päästä jonkun jolla ei ole mitään nimeäwink

Näytä koko viesti
Pikkupron HömppäBlogi - 29.1.2023 12.07

PikkuPro kirjoitti:

Mut ei oo mun juttu, ei oo koskaan oikein ollutkaan ja oon tiennyt sen.

Pelko pois ja asioista on hyvä puhua suoraan, niin kuin se kirosana on angel.  Jos uskallat kertoa, ja oletan että kuitenkin seksiäkin reissulta toivot saavasi. Niin mikä se juttu sulle on saada  esim. itseään nuoremmalta (jos sillä iällä on väliä)  parin päivän tuttavalta? Jos et lokeroi sitä esim. seksiturismiksi. Vai onko "avoin suhde" tälläsessa tapauksessa "salonki kelpoisempi" termi jota voi käyttää niin säästyy leimaantumiselta.

Näytä koko viesti
Pikkupron HömppäBlogi - 28.1.2023 12.05

tonza kirjoitti:

Tinderissä kaikki tietävät mikä pelin henki on ja ovat siellä omasta tahdostaan. Miksi Tinderin käytöstä pitäisi olla jotain mieltä saati moralisoida asiasta? Etenkin jos kyse on vastikkeettomasta win-win -deittailusta? 

Moralisoijat teillä on aina keskuudessanne, sanoi toki jo Jeesuskin. 

Vastikkeeton sekstailu kai sitä niin voi sanoa deittailun sijaan laugh Mulla ei todellakaan  ole mitään vapaaehtoista paneskelua vastaan, on vain   koomista kun tänäpäivänä saatetaan paskan hajukin nähdä voimaannuttava. Eikä siinä mitään,  positiivisuus voittaa, joskus on vaan kiva olla inho realisti.

Näytä koko viesti
Pikkupron HömppäBlogi - 28.1.2023 11.11

PikkuPro kirjoitti:

Mä en tiiä, ootteko jätkät ees lukenu sitä pitkää juttua, mutta kukaanhan tavattu ei ollut lopulta ns. maksullinen. Jos siis ruuan tarjoomista ei sellaseksi lasketa. laugh

Kertomus oli siis Tinderöinnistä Manilassa. Joka on oman kokemukseni mukaan varsin absurdia, kulttuurikokemus ainakin.

Tietty tuo huoraamis termi kuulostaa rujolta, mutta eihän sen nyt mitään katutyttöjä enää tänä päivänä tarvitse tarkoittaa jos sitä käyttää. Ihan Sugar daddyt, onlyfans pyllistely voi mun mielestä kyllä huoraamiseksi sanoa ja ymmärtää pointin. Ja nykyäänhän toi em.  "huoraaminen" on sallitumpaa toki terminä ei niin kiva, joten puhutaan sitten sugar daddyistä ja päiväkahveista. Sulle esim. parisuhde "huoraaminen" on varmaan ihan tuttu ainakin käsitteenä, ollaan parisuhteessa  koska taloudellinen riippuvuus.

Näytä koko viesti
Pikkupron HömppäBlogi - 28.1.2023 09.26

Raise Your Weapon kirjoitti:

En tiedä mitä mieltä olen sun ikäisen henkilön seksiturismista parikymppisten kanssa, aika surullista jotenki mutta samaan aikaan kai ihan normaalia - sen takia sitä rahaa kaiketi on tehty

Laillinen seksiturismi on mielestäni ihan ok. Toki näiden köyhien maiden huorien kanssa pelehtimen ei  tunnu kovin mielenkiintoselta. Jos kun jenkkeihin meet niin vaikka tasokkaan   playboy bunny tytön  kanssa saaduista kokemuksista vois olla mielenkiintoisempaa lukea, maksaa tietty sitten jo jonkun verrandevil

Näytä koko viesti
Pikkupron HömppäBlogi - 27.1.2023 05.13

PikkuPro kirjoitti:

Mut jos tällänen blogi sopii tänne? ...niin voisin kertoa jotain vaikka tinderöinnistä Filippiineillä, opiskellut sitä aktiivisesti viime viikot...ja aikas absurdia puuhaa sekä hyvinkin kokopäivätyö jos niin haluaa...laugh

Kerro pois, tosin tuskin  on mitään kovin yllättävää tulossa tarjontaan liittyen . Nuoria maksullisia ja maksuttomia tarjolla yllin kyllin + ladyboys, valkoinen ihonväri toimii magneettina.

Näytä koko viesti
Venäjän tilanne - 23.1.2023 09.49

"Etelä-Afrikan ulkoministeri Naledi Pandor puolusteli kritisoituja Etelä-Afrikan, Venäjän ja Kiinan yhteisiä sotaharjoituksia maanantaina, kertoo uutistoimisto Reuters. Hänen mukaansa harjoitukset ovat "ystävien" välillä "luonnollinen jatkumo suhteille".

Pandor kommentoi asiaa tapaamisessaan Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrovin kanssa, joka on vierailulla Etelä-Afrikassa. Sotaharjoitukset on määrä pitää helmikuussa. "

Näin ne "ystävyyssuhteet" kehittyy hiljalleen, kohta sovitaankin jo sitten yhteisestä materiaaliavusta jne. Riittävän kauan kun Venäjä saa rauhassa pyöritellä rulettia niin eiköhän se pallo sille oikealle numerollekin vielä pysähdy.

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne - 19.1.2023 08.29

"

Saksalaisten Leopardien vienti Ukrainaan vaatii Saksan lupaa. Koska Saksa ei ole tehnyt päätöstä Leopardeista, Puola kuitenkin sanoi keski­viikkona, että se on valmis antamaan Ukrainalle Leopard-taistelupanssarivaunujaan vaikka ilman Saksan lupaa.

"

Suomenkin pitäis toimia kuten Puolan, ehkä Saksa jopa salaa toivookin eri maiden näin tekevän jos eivät myönny virallisesti lupaamaan.

Näytä koko viesti