Olet täällä

Ostin/Myin tänään - 9.4.2021 11.35

Olettaen, että NFE:n kurssi ei laske ihan hirveästi niin GLNG:n jäljelle jääville asseteille ei anneta nyt käytännössä mitään arvoa nykykurssilla. Jäljelle jää kuitenkin kannattava bisnes (pl. tankkerit, jotka tekee pientä pakkasta/nollatulosta). Mutta monimutkainen kuvio, josta todnäk. en ymmärrä tarpeeksi, eikä tämä todellakaan ole sijoitussuositus!

edit: tuolla kuviota laskettu hiukan auki https://seekingalpha.com/article/4332652-why-golar-lng-is-one-of-best-overlooked-compounder-opportunities

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 9.4.2021 09.53

Eiliseltä GLNG @ $10.45. Nyt on pakko lopettaa ostot, alkaa olla ylipainoa jo hiukan liikaa. Mutta ei tossa hinnassa ymmärtääkseni edelleenkään ole mitään järkeä. 

Näytä koko viesti
Betfair ja tilien sulkemiset - 31.3.2021 11.34

RaimoRaitis kirjoitti:

Tämä on ollut hieno ja kasvattava kokemus.

Mahtava suhtautuminen asiaan ja voi helvetti kun on paska firma. Mun mielestä syyllistyvät ihan selkeästi rikoksiin tässä, mutta tuskinpa tota saa mitenkään tutkintaan asti. Toivottavasti saat rahasi mahdollisimman nopeasti.

Näytä koko viesti
Mielenkiintoisia pienyhtiöitä maailmalla - 26.2.2021 10.13

Kiitos yhteenvedosta! Niin hyvältä vaikuttaa, että tekis mieli lisätä jo nyt isoon positioon mutta ehkä tämä paatti ei helposti jätä rannalle. Odotan kyllä, että NFE-kaupan clousaantumisen jälkeen alkaa näkyä myös hinnassa painetta ylöspäin. Katotaan mitä tästä tulee, malttia pitää tämän kanssa olla reilusti.

Näytä koko viesti
Mielenkiintoisia pienyhtiöitä maailmalla - 23.2.2021 08.25

Merta kirjoitti:

GLOGista tuli tänään Blackrockin ostotarjous ja kurssi +20%. Vaikea sanoa meneekö läpi. En usko, että ainakaan helposti.

Tää oli hyvä tipsi ja aloin kattelee LNG-shippaajia tämän jälkeen.. arvoin Flex LNG:n ja GLOG:n välillä.. arvaa kumpaa ostin? 

Näytä koko viesti
Aspire Global - 11.2.2021 02.43

60,00kr poks! On tää mahotonta menoa.

Näytä koko viesti
Aspire Global - 5.2.2021 01.07

Oijoi! 🚀🚀🚀 💎 🙌

Erityiskiitokset kaikille tästä jauhaneille, kerrankin osasin nousta oikean hepan kyytiin hyvissä ajoin. Viime viikolla vielä minilisäykset dipistä ja salkusta yli 25% tätä. Nyt holdataan!

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 1.2.2021 10.13

PikkuPro kirjoitti:

Sry Tonza, en hahmottanu...

Sensijaan, uusi viikko, uusi energia! Viime ma kolme tuntia tästä taistelin 15 minuuttia konkreettisesti elämästä kun ryömin lattialla yhdellä kädellä kohti puhelinta ja ovea. Oli hyvin siinä ja siinä, että sain lopulta soitettua ja lanssin paikalle...siinä meni itse asiassa niin kauan, että ehti vähän infarktoitua. 1510 tapahtu, 1545 oltiin matkalla laississa eli etanatouhua se alku, ihan jo puhelinnumeron 112 hahmottaminen ja oikein kirjoittaminen kesti varmaan 5min.

Nyt kun energiaa riittää, niin heti tämä tai vastaava tilaukseen: https://shop.minifinder.se/fi/nano-gps-tracker-fi?language=fi&currency=EUR&gclid=Cj0KCQiA6t6ABhDMARIsAONIYyxQGW6OzPJsmD8bMQubLhU0CVu--qVwAW22M4i5gguS9WfyIQ7xxtwaApFtEALw_wcB

Näytä koko viesti
Reddit Wallstreetbets - 30.1.2021 07.37

Bulvaani kirjoitti:

 

jippej kirjoitti:

Voi helvetti että hirvittää tällä hetkellä. Kyse ei ole siitä etten ymmärrä nykyistä sijoituskäyttäytymistä, vaan siitä, että case $GME saattaa ajaa brokereita broke. Sinänsä on ihan ok ja jopa toivottavaa, että välillä hedgefundit heittää kuperkeikkaa. 

Monelle alunperin >3% fundista esim. shorttina GME voi tällä hetkellä olla 60% fundista short GME. Mitäs vittua teet tilanteelle? Et voi myydä, koska kuolee fundi ja ansaintakeinosi samalla. 1 iso short-cover voi laukaista rallin. Muut HF on jo raadon äärillä tasan varmasti ottamassa longia. En näe mitään tilannetta, jossa shortit voittaisivat tämän arvonnan. Sijoittamisesta ei ole ollut kyse sitten n. 20$ hintojenm vaan siitä että saadaanko retailn räpäyttämään silmiään.(for the record, ostin 1. ostakkeen noin 250$ hintaa)n.Ois kiva antaa joku ymmärrys markkinoista. Olkoon -99%.

Hauskaa olla osa historiaa. Covid19+GME menee samalle sivulle, mutta olin perkele longaamassa molempia. 

 

Itsekin osallistuin hommaan ihan vaan periaatteesta sellaisella positiolla, millä ei ole merkitystä oman talouteni/salkkuni jaksamisen kannalta. Haluaisin nähdä tuon käyvän toteen, että siellä joudutaan alkaa vippaajien painostuksen takia sulkemaan ylireviteltyjä ahneita short positioita ja ottamaan vaan helkkarikseen turskaa. Itse uskon että tuo voi  hyvinkin käydä toteen mitä hommaa seurannut viime päivinä - tämä paljastaisi äärimmäisen ikävän tosiasian tämän hetkisestä kaupankäynnistä. Sijoituskäyttäymisestä kun puhutaan, tässä on kyseessä ihan toiset motiivit tällä hetkellä - enemmän puhutaan joukkoistetusta aktivismista ja jopa tietynlaisesta luokkasodasta.

Samalla ajatuksella mukana, ois vaan hienoa nähdä että jengi pystyisi holdaamaan tarpeeksi pitkään. Kaks osaketta salkussa ja en ole myymässä. En myöskään odota tekeväni voittoa #ilikethestock

Näytä koko viesti
Reddit Wallstreetbets - 29.1.2021 12.12

mskomu kirjoitti:

Tiedottaminenhan tässä oli se suurin ongelma. Sillähän ei lopulta ole niin väliä, mitkä olivat todelliset syyt taustalla. Jos massat uskovat, että syyt olivat X, niin he käyttäytyvät sen mukaisesti. Tähän olisi voinut vaikuttaa hyvällä tiedottamisella, mutta tässä vaiheessa se tulkitaan enää selittelyksi - riippumatta siitä, mikä oli todellisuus. Juna taisi mennä jo tuolta osin.

Samaa mieltä. Tästä olisi pitänyt tiedottaa jo keskiviikkona kaupankäynnin sulkeuduttua, jos näkyvissä on pienikin riski että näin saatetaan joutua toimimaan. Kyllä brokereiden pitäisi olla aika tarkkaan reaaliajassa tietoisia siitä mikä heidän tilanteensa on. Kuitenkin kauppa katkaistiin melkein välittömästi pörssin auettua. Ja jos kaupankäynti oikeasti haluttaisiin pitää reiluna, niin brokereiden olisi pitänyt SEC:n kanssa hieroa toimintasuunnitelma tilanteen varalle jo etukäteen, nyt meni hiukan epäreilusti kuin vain bulleroilta vietiin mahdollisuudet käydä kauppaa. 

 

Näytä koko viesti