Pikkupron HömppäBlogi -

Mä olen käyttämisen lisäksi päättänyt, että omassa hallussa pitää olla sellaista tavaraa, jolla saa tarvittaessa hengen pois jos sellainen tarve vastaan tulee. Siis siinä vaiheessa kun kroppa alkaa olla niin loppu, ettei mistään tule enää mitään.

Näytä koko viesti
Sijoitustiedon kysymysketju -
AlterEgo kirjoitti:

Miksi keskustelun ja blokien fontti on vaihdettu huonompaan? Ei meinaa Surface tabletilla nähdä lukea, aiempi oli hyvä

+100. Why oh why? Tää uusi on karmee.

Näytä koko viesti
JR:n allokaatioblogi -
JR kirjoitti:

...

Tämä teksti pitäisi painaa kaikkien johtamiskirjojen ensimmäiselle sivulle! Tässä on kiteytettynä kaikki se paska mikä korporaatioympäristössä tappaa luovuuden ja ilon työstä. Uskon, että fiilis tollasen kokemuksen jälkeen ei välttämättä ole ihan se paras. No teet kaiken uudestaan sitten kun mahis siihen ilmenee. 

Näytä koko viesti
Coeus Invest GRIT -erikoissijoitusrahasto -
Misikaro kirjoitti:

Luin ihan huvikseen säännöt ja allokaatio vois olla jopa 50% lyhyt korko ja possaa voidaan suojata johdannaisilla - mietin et miksi näin ei tehty - eiköhän toi sota ja korkojen nousu ole ollut tiedossa?

Paljon teit rahaa tällä tiedolla?

Näytä koko viesti
Lapwall -

Suht reipas ylimerkintä, omalla 1500 lapun merkinnällä sai sitten käsittääkseni 225 lappua. No, onneksi tuli merkattua suht reilusti minimiin nähden niin sai edes jotain. 

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/lapwallin-listautumisanti-ylimerkittiin-8-8-kertaisesti-yleisoannissa-merkinneen-osakepotti-saattoi-jaada-136-euroon/b61c9851-24e2-4507-8a7a-147ace6a06d2

Näytä koko viesti
PYN Elite rahasto - tuottoa Kaakkois-Aasiasta -
Rahamiäs kirjoitti:

 

luxa kirjoitti:

Minä taas en ymmärrä miksi asialla ei voi spekuloida? Tuli sota tai ei, niin pörssiin tämä vaikuttaa varmaankin jollain tavoin. Jälkikäteen on helppo viisastella.

 

Kaikella voi spekuloida. Vaikka sillä hyökkääkö Venäjä Suomeen. Se, antaako spekulointi uskottavuutta rahastonhoitajalle, on toinen asia. Deryngin tekstissä annetaan ymmärtää, että heidän todennäköisin skenaario on maasota, jossa Venäjä miehittää itäisen Ukrainan. Jopa hyökkäyksen ajankohta on tiedossa. Itse pidän Venäjän avointa hyökkäystä hyvin epätodennäköisenä ja varsinkin Deryngin esittämässä muodossa lähes järjettömänä. 

Peliteoreettisesti ajatellen Venäjän ei kannata hyökätä Ukrainaan ja siksi annan tälle vaihtoehdolle 90% todennäköisyyden. Venäjä ei voita sodalla mitään mutta häviää paljon. Sodan uhka on paljon parempi kiristysruuvi länttä kohtaan. 

Jälkeenpäin voidaan viisastella kuka oli oikeassa. Jos Deryng on sittenkin oikeassa, sijoitan mielelläni vähintään 5-numeroisen summan hänen rahastoonsa. 

 

 

Seuraava merkintäpäivä on 28.2.2022. 

angel

Näytä koko viesti
Kempower -

Tämä seikkailu tällä erää ohi, kaikki 37 osaketta myyty hintaan 8,501. Melkeen satku taskuun, joten ei kait tässä valittamista.

Näytä koko viesti
Omaisuuden turmelua -
Turmiolan Tommi kirjoitti:

Kanit -> Evo operaation väliaikatulos ei näytä lupaavalta :)

Tein samat, kiitti vinkistä smiley (oikeesti tein kyllä ihan omin päin, mutta kiva tietää, että joku on tehnyt yhtä näppärät moovit samoihin aikoihin) 

Näytä koko viesti
Osakekisa III - Yksi long ja yksi short osake mista tahansa 7.9-31.12 -

#paisti#Cameco#CCJ#LONG#22.30#

#paisti#Gamestop#GME#SHORT#203.29#   

Molemmat yahoosta katottuja pre-market hintoja.

Näytä koko viesti
Omaisuuden turmelua -
Turmiolan Tommi kirjoitti:

 

paisti kirjoitti:

Missä tällä voi käydä kauppaa?  

 

Näyttää olevan listattuna Toronto Stock Exchangessa. Nordnetin kautta sai ostettua. Olisi varmaan onnistunut pienemmillä kuluilla IBKR:n kautta, mutta siellä ei ole vapaata käteistä enkä viitsinyt alkaa värkkäilemään.

No niinpä näyttää olevan, kuvittelin jotenkin ettei tohon enää pääse käsiksi mutta siellähän se on. Kiitos. 

Näytä koko viesti