11.5.2021 - 15:56 #69961

PikkuPro

OP
+5670
Liittynyt:
28.6.2014
Viestejä:
2764
mskomu kirjoitti:

Liityn rinkirunkkaukseen ja samaa mieltä olen siis todennäköisimmästä jatkoskenaariosta. Sitä olen usein koittanut miettiä, että mikä olisi aikainen signaali tai indikaattori siitä, että nyt isompi rytinä on 2v eikä 10v päässä? Velkataso ylittää jonkun tason? Tietynlaiset poliittiset liittoumat alkavat nousta valtaan strategisissa maissa?

Hyvä kysymys. Mulla ei ole hyvää vastausta mutta tuskin tietty velkataso sillä himmeli pysyy kyllä kasassa niin kauan kuin purkin eteenpäin potkimisella on  poliittinen tuki.  Kreikalla ja Italialla voi olla vaikka 1000%  bkl velkaa jos siihen on poliittinen konsensus ja yksi ulostulo tästä onkin se, että ei tule näyttävää räjähdystä vaan "Kreikkamaisesti" "kannattavasta sijoituksesta" lipsutaan pikku hiljaa kohti "kuhan jotain saatas back".

Toi toinen signaliryhmäsi on musta hyvä ja sama ekana tuli itelle mieleen. Otetaan nyt se Hitlerkorttikin eli Aatuhan nousi 1930-luvulla kansan tyytymättömyyden takia valtaan. Jos Ranskassa/Saksassa tai miksei Suomessakin tulisi puolue joka ajaisi eroa EU:sta ja kannatus kovin nousisi niin pakko perinteisten puolueiden olisi adaptoitua. Olisiko sitten tosiaan paras singnaali (oikeisto)populistien uusi nousu....se ei kylläkään välttämättä anna kuin kuukausia reagointiaikaa, polulismi on Reipasliikkeistä.

------------------

 

Yksi lensi yli Käenpesän

Tosiaan sähköshokkeja nyt antavat: "voiko vähän nostaa virtaa:" kysyi pokerin harrastaja doc. 7-10pv kuuri; yritetään aktivoida nielulihaksia jotka ottivat osumaa kun puskivat  aortan läpi 14.4. 

Aika heavyä tällainen kuntoutus: koko ajan menee hengästyneenä ja monta kertaa ollut "hukkumisfiilis" kun ei vain saa riittävästi happea. Mutta edeleeen ja nyt ennuste ihan hyvä eli joko kuntoon tai aika lähelle pitäisi päästä. Kunhan ei huku ennen.

Hyvin saa kyllä verarahoille vastinetta tässä. cool

Edit. sitä vaan tässä hihitelly, et joku ei kokonais-yhtälössä ihan toimi tai siis ilmeisesti multa on "smoothattu" riskejä ennen leikkausta. Valtio valmis laittamaan satkuja näin riskialttiiseen operaatioon jossa onnistuessaankin on kuukausien kuntoutus niin kyllähän sen toisen vaakakupin on aika painava pakko olla ollut.

 

0
0
18.5.2021 - 11:24 #70156

PikkuPro

OP
+5670
Liittynyt:
28.6.2014
Viestejä:
2764

Meilahti day 35

Kun kuukausi tuli täyteen, lauantaina, niin ensimmäiset askeleet ilman apuvälineitä tai lisähappea. Nyt kävelen tyyliin kilsan päivässä ilman apuja ja muutenkin päivät hyvinkin täynnä kuntoutus-painotteista. Kuntopyörää, stepperiä, salia. Puhe ja motoriikka kehittyy ja kriittinen on nyt nielemisen palautuminen eli edelleen letkuruokinnassa. Hyvällä tsäkällä puhutaan joistakin viikoista mutta parempi kun ei odota mitään.

Kävely-etenemisen jouduin siirtämään 5.6. -> elokuu.

Negaa jos hakee niin se on toi tunne, että ei saa happea. Kaulalla siis kaikkea ylimääräistä ja hengityskin kulkee eri tavalla kuin normaalisti niin välillä vaan ei saa sykettä alas ja se on varsin nihkeä tunne. En kauheesta ole Jenkkien vesikidutuksen ystävä tämän keikan jälkeen. Mut overall on askel taakse, kaksi eteen eli säällistä. Vaihtoivat kaulan sisältä jonkun osan niin olin kevyessä anestesiassa mut hereillä ja täytyy sanoa, että hyviä mömmöjä!  (Ketamiini 10mg). Äijät ronkkii kaulaa sisältä ja meitsi on notta ei voisi vähempään haitata. Hyvä trippi.

-------------------

Pörssissä hold on mutta yhtiömme vedonlyönti-osasto on painanut. Aamulla katsoin, että 4,4ke tullut lisää mutta unohdin, että osa maksamistani vedoista ratkee vasta myöhemmin joten plussa tyyliin 7. Muutenkin vedot on sairaalassa mennyt hyvin vaikka toki niiden pääjuttu on säilyttää jotain normaalia ja itsemääräämisen kenttää kun muu elämä nyt aika objektina (=potilaana) oloa. Eli ilman muuta täällä olisi kurjempaa jos en voisi lyödä vetoja eikä toki haittaa, että joku 18ke plussaa sairaala-aikana. Joo, jonkun vedon taisin lyödä teholtakin, hyvä Fyssari ainakin hinkui pinnoja (läpällä). Toki saattoi olla houreitakin, ei noista tiedä tehon ajoilta mikä on totta ja mikä lääkehoureita.

 

0
0
18.5.2021 - 19:33 #70182

PikkuPro

OP
+5670
Liittynyt:
28.6.2014
Viestejä:
2764

Syö Huumehia

 

Citycon toipuu tosi odotetusti. Vähän harmittaa, että ei oo enemmän mut kaikki laitoin ja velkaa päälle et (suhteellisesta) köyhyydestä taas sakotetaan, no can do. En oo yhtään kevennelly eikä suunnitelmissa kun tosiaan olisin halunnu isomman mällin ja top 70 omistajaksi. Turhamaisuus ennen kaikkia.

Ja sitten ei-sijoitusasiaa. Jo nuorena opin, että Diapamit eli "pamit" on pahasta. Narkkikamaa lähinnä eli väärinkäyttöä paljon niin siksikin haluun tän kertoa.

Mulla siis näitä hommia kaulalla ja se on hengityksen kanssa vähän kun jos ootte pienenä pelannu leikkiä, jossa kaverin päälle heitetään peitto eikä päästetä pois. Siinä kun on peiton sisällä ja rimpuilee, niin helposti alkaa haukkomaan henkeä ja näin ajatellen fiksuja onkin tullut leikittyä. Niin noi kaulahärpäkkeet on se peitto, aika helposti alkaa haukkoa happea jos tulee pienikin yllättävä ponnistus. Eikä se auta jos mittari näyttää, että hapettuu. Se on vähän kun joku peiton ulkopuolelta huutaisi sinne kuumaan peiton aluseen, että "kaikki kudnosa". (ei virhe , sisäpiiriläppä). Ei sitä tilannetta saa poikki jos ei peitto lähe pois tai härpäkkeet kaulalta.

Sit kun tätä tapahtuu riittävästi niin sä alat varoa etukäteen kaikkia haastavia tilanteita (kuten vessaan meno) ja sit kun yhtään herkistyt kuviolle niin tilanne lähtee helposti käsistä - meet paniikkiin pienimmästäkin. (koska tilaneessa ei ole takaporttia paitsi hengityskone, niitä kaulahärpäkkeitä ei voi ottaa pois). Niin tää on se haasteeni nro 1 räällä.

Huvittavaa, että tilanne ei henkilökunnalle tullut yllätyksenä koska olivat laittaneet lääkelistaani "tarvittaessa diapamia". Eilen sitten kun hikosin ja haukoin happea niin pyysin jos saisi jotain rauhoittavaa. Kuulin sanan Diapam ja olin notta "vittu", tähänkö tultu mutta siellä peiton alla oli sen verran tukalaa, että ei vaihtoehtoja.

Rauhoituin hetkessä, hengitys normalisoitui ja nukuin 10h. Et varmaan tota lääkettä käytetään paljon väärin mutta näköjään jossain tilanteessa on lifesaver aika konkreettisesti tai ainakin mentaalisti. Kertoivat, että pidemmissä hoitojaksoissa tää on tosi tyypillistä enkä kyl ihmettele. Ohan tää nyt vittumaista. Mutta nyt siis mulla on apu tarvittaessa. On ihan eri odottaa iltaa kun tietää, että ei tarvitse leikkiä tukehtumisleikkiä vaan kun raja tulee vastaan, leikin voi lopettaa. Tää siis varmasti toimii myös ennenlta ehkäisevästi. Aivan jäätävä value tossa...toki otan minimit kun tähän varmaan voi tulla riippuvuutta mutta jos muuten oon riippuvainen leikkimään tukehtumisleikkiä niin easy pick.

Diapamia, Ketamiinia. Aikamoinen reissu tää, myös Trippimielessä.

https://www.youtube.com/watch?v=FnA6NlRRxNw

0
0
18.5.2021 - 21:41 #70188

hauturi

+3078
Liittynyt:
25.6.2014
Viestejä:
2260

Lääkkeillä saa ihmeitä aikaan - niin hyvää kuin pahaakin. Lapsena opetettiin että tuli on hyvä renki mutta huono isäntä, oma kokemus on opettanut että pätee myös moniin lääkkeisiin.

0
0
20.5.2021 - 12:19 #70269

PikkuPro

OP
+5670
Liittynyt:
28.6.2014
Viestejä:
2764

Good good

En ole hirveästi painottanut tietoturvasyistä mutta sairaalan takia mun sijoitushommelit on ollut viturallaan. Esimerkiksi en ole päässyt päätilille eikä mitään hajua missä tunnarit, mikä salasana on jne. Mut pää alkaa selviimään niin tänään vähän kokeilin ja Jaanimaisesti

https://areena.yle.fi/audio/1-50749833?fbclid=IwAR0p40qBueUnywYNqoxM79w…

löytyi nopsaan ja oon näköjään ihan hyvissä ja kaikki tallessa. On jotain kruunujakin kun Aspereita keventynyt, olisikohan ST jotain ideaa Ruotsiin kun Kania ei huvita lisätä just nyt?

Ihan kiva. Kun sun kovalevy tilttaa lääkkeistä ja päälle houreet niin hiukan nihkeä tilanne ollut palautella tietoja. Pankkiinkaan ei voi soittaa kun ei puhekykyä ja sairaalasta ei pääse pois asioita hoitaakseen. Oli jännä kattella tilien nollia: tavallaan useamman kuukauden miettinyt, että meniköhän kaikki tässä hässäkässä mutta ei sitten mennytkään mitään.

Mut niin Ruotsi, olisko mitään? En viittis vaihtaa euroihin kun menee taas kuluja ja kruunuinakaan ei huvita säilytellä.

-------

Oottelen pieneen leikkaukseen pääsyä. Tää on pieni ja eteenpäin vievä; pääsee nenä-mahaletkusta eroon mutta sais jo päästä sinne kun alkaa tulla nälkä tässä ruuatta/nesteittä. Eka leikkauksen kirurgi - toinen niistä - oli jutulla. Piirteli mitä kaikkea sydämeen tekivät ja aika värikäs tuli: "valtava leikkaus. Harvoin näin isoja tehdään". 2*10h ajallisestikin eli kaksi kirurgia: toinen sydämen, toinen kaulan kimpussa. 

0
0
20.5.2021 - 12:53 #70272

Stu

+94
Liittynyt:
28.12.2015
Viestejä:
65

Smart Eye, Evolution Gaming Group tai Bitcoin XBT trackeria.

Kaikki hyviä valintoja ruotsin lipun alta.

0
0
20.5.2021 - 15:44 #70275

PikkuPro

OP
+5670
Liittynyt:
28.6.2014
Viestejä:
2764
Stu kirjoitti:

Smart Eye, Evolution Gaming Group tai Bitcoin XBT trackeria.

Kaikki hyviä valintoja ruotsin lipun alta.

Ostin Evolution Gamingia SEK:llä.

Kännissä mutta ei läpällä. Tai siis Fentanyyleissä leikkauksen jäljiltä mutta kyl musta aivot ihan pelaa.

Ihan tykkään tästä, hyvä fiilis ja toki noin niinku blancona Jeansin peesaaminen ei varmaan olis huonoa sekään. Mä tykkään tosta lapusta jo nyt mikä toki no brainer koska en mä muuten näin hintavaa PE lappua ostais.

En kehtaa sanoa Jensin pointteja huonommin ja matkien mut yks ajatus tuli: Koronan myötä ns. tavikset on pakkototutettu Teamsiin, Zoomiin jne. Eli varmaan ennen koronaa monilla oli kynnystä pelata netissä "livenä" mutta koronan luulisi syöneen tuota aloituskynnystä.

Muutenkin tykkään netin ja liven yhdistämisestä. Jengi tykkää livestä mut netti on easy. Toi on sit osalle hyvä kompromissi. 

Vähän rasvasta mut kelatkaa nyt webcam-tyttöjen suosion räjähtämästä: sehän on hyvin samanlainen positio tuotteena kuin netin "livekasino". Pakko tälle on olla luontaista kysyntää reippaasti ja tosiaan koronan myötä aloitusynnys down. 

-------

Yleensä en ostais 4% päivässä noussutta laidasta mutta toisin kuin puhuvien päiden targetit niin kun Jeansilta tulee tuollainen rapsa, niin musta siitä on ihan fair maksaa preemiota ja onhan toi edelleen kuopassa kun pääomistaja kevensi.

Kiinnostava lappu!

0
0
20.5.2021 - 17:07 #70278

hauturi

+3078
Liittynyt:
25.6.2014
Viestejä:
2260
PikkuPro kirjoitti:

Koronan myötä ns. tavikset on pakkototutettu Teamsiin, Zoomiin jne. Eli varmaan ennen koronaa monilla oli kynnystä pelata netissä "livenä" mutta koronan luulisi syöneen tuota aloituskynnystä.

Varmaan niitäkin on, jotka on nyt pakkototutettu virtuaalikokouksiin, mutta

- aika moni käytti niitä jo ennenkin

- todella moni ei käytä niitä vielälään

Lukumääriä en osaa arvailla

0
0
20.5.2021 - 17:46 #70279

PikkuPro

OP
+5670
Liittynyt:
28.6.2014
Viestejä:
2764
hauturi kirjoitti:

 

PikkuPro kirjoitti:

Koronan myötä ns. tavikset on pakkototutettu Teamsiin, Zoomiin jne. Eli varmaan ennen koronaa monilla oli kynnystä pelata netissä "livenä" mutta koronan luulisi syöneen tuota aloituskynnystä.

 

Varmaan niitäkin on, jotka on nyt pakkototutettu virtuaalikokouksiin, mutta

- aika moni käytti niitä jo ennenkin

- todella moni ei käytä niitä vielälään

Lukumääriä en osaa arvailla

Täytyy vähän jängätä eli oman elinpiirini perusteella muutos on kyllä merkittävä. Ja toki noi oli vain kirsikka kakun päällä noi kokoukset. Esimerkiksi: kunka moni on saanut kutsun netin kautta tapahtuviin bileisiin, vuosipäiviin jne koronan aikana? Kuinka moni sai noita kutsuja ennen koronaa?

Mä vaan uskon, että koronan myötä "nettilive" on arkipäiväistynyt ja aloituskynnys mataloitunut. Tämä saattaa vaikuttaa Evo:n lähiajan kasvuprosentteihin positiivisesti...ja tämä kaikki toki freerollia eli jos ei vaikuta niin no harm done sillä kun Jeansikaan ei tätä maininnut niin en todellakaan usko, että markkina on tätä huomioinut.

Menee kilpahuudoksi mutta yllättävän usein tulee fiilis, että ihmistieteistä on apua varsinkin poikkeuksellisina pörssi-aikoina ja henk.koht. uskon, että tällä on merkitystä vaikka sen määrää ei toki pysty arvioimaan. 

T. Yhtiskuntapolitiikan kandi mutta vain harrastuksena

0
0
20.5.2021 - 18:37 #70282

Beatles44

+4
Liittynyt:
11.3.2021
Viestejä:
2

En ota kantaa siihen, että kuinka paljon teamsien ja zoomien käyttö vaikuttaa nettipelaamiseen. Mutta uskon myös että suuri osa näitä on joutunut käyttämään. Itse olen tehtaalla ihan normaalina duunarina kunnossapidossa ja noita teams palavereja on käytännössä joka päivä. Jos mennään duunareista työnjohtajiin, niin palavereja on lähes puolet työpäivästä. Suomessa kuitenkin on paljon samassa asemassa olevia työntekijöitä, jotka (itseni mukaan lukien) ei edes tiennyt teamseista ennen koronaa.

0
0
20.5.2021 - 19:33 #70283

PikkuPro

OP
+5670
Liittynyt:
28.6.2014
Viestejä:
2764

Pakko sanoa, että muutaman tunnin omistamisen jälkeen hyvä fiilis, että otin 4% noussutta laidasta. Line oli 1408 ja olin jo näpytelly 1403 toimariin....kumitin ja 1410 jotka kyllä tuli vähän halvemmalla eli 1408-1409. Jos en olis kumittanut niin nyt voisi vähän harmittaa kun Evo jatkoi 1408 -> 1437,20. 

 

0
0
22.5.2021 - 11:14 #70322

PikkuPro

OP
+5670
Liittynyt:
28.6.2014
Viestejä:
2764

Sairaalapäivänä nro 38 on päästy sinne, missä toivoin oltavan noin sairaalapäivänä 8. Käytännön working holiday. Nopea kehitys lähti liikkeelle viikko sitten lauantaina kun yksi hoitsu antoi luvan koittaa kävellä ilman lisähappea tai rollaattoria tai yleensäkään mitään apuvälinettä. Onnistui ja tosta nappasin kiinni, kävelin niin paljon että uudetkaan hoitajat eivät kehdanneet enää rajoitella ja vanhat hyvän kunnon pohjat on trapmpoliinin lailla nopeuttanut kuntoutumista. Puhe sujuu paremmin, kävellä jaksaa vaikka kilometrin ja nieleminenkin edistyy. Olin pienessä nukutuksessa ja sai nenä-mahaletkunkin pois. Hyvä fiilis, hommat etenee.

Viikkoja tähän silti varmaan menee ennen kuin pääsee pois mutta sitten on konehuone uusittu eli massiivinen putkiremontti tehty ja elämä jatkuu. En tiedä monesko mutta mones.

Fiilikseen vaikuttaa sekin, että hapen puute on väistynyt ja suihkut yms. sujuu yksin easy. Kiva kun ei tarvitse jännittää, minkä liikkeen jälkeen seuraava hengen ahdistus iskee. Ruokaa toki on vähän ikävä ja juomaa mutta siihen nyt menee vielä jonkin aikaa. 

Käytännässä tää mun yksiö on nyt toimisto. Teen hommia, käyn välillä treenaamassa ja hoitsut ja lekurit käy välillä kylässä. Ihan toimiva working holiday ja ehtii vähän syvemmin paneutua pörssiin ja vetoihin joissa onkin nyt aktiivinen viikkoa päällä kun viisut, formulat ja jääkiksen MM.

Nyt kävelemään ja sit vetohommia. Mikäs sässä sairastellessa ja hyvä etten nosta sairaspäivärahaa niin voi hyvällä omalla tunnolla painella. Riittää varsin mainiosti, että yhteiskunta kustantaa hoidon. Jenkeissä olisin jo katki.

--------------

(Tätä lukee monet tutut ja sukulaiset niin käytin kanavaa kertoakseni kerralla monille, missä mennään. Hyvissä.)

0
0
22.5.2021 - 12:32 #70324

hauturi

+3078
Liittynyt:
25.6.2014
Viestejä:
2260

Tähän tarinaan on hyvä linkata aina kun joku tulee avautumaan siitä kuinka paska maa Suomi on.

0
0
23.5.2021 - 11:42 #70331

Anssi A

+440
Liittynyt:
29.3.2015
Viestejä:
446

Nyt kun viisut ovat ohi, olisi mielenkiintoista kuulla, miten vedot sen suhteen meni? (Ymmärrän toki, jos mieluummin et halua avata niitä.)

0
0
23.5.2021 - 16:25 #70333

PikkuPro

OP
+5670
Liittynyt:
28.6.2014
Viestejä:
2764
Anssi A kirjoitti:

Nyt kun viisut ovat ohi, olisi mielenkiintoista kuulla, miten vedot sen suhteen meni? (Ymmärrän toki, jos mieluummin et halua avata niitä.)

Meni aika heikosti mutta perusvolaa. Siis pääbetsini joka oli suuruudeltaan merkittävä päätyi alikertoimeksi kun siellä joku älyn jättiläinen painoi vika minsoilla alikertoimeksi omat ja toisten betsit. Se kylläkin osui ja lauantai viitisen kiloa ylös joka lohduttaa koska summat oli mulle suurehkoja (15ke ineen, 20ke out) mutta tosiaan raskaasti alikertoimella voittaminen ei muuten riemastuta. Moniveto oli lähellä tuoda ihan kunnon voiton kun kosahti minuuttia ennen vika matsin loppua Sveitsin viidenteen maaliin. 3/4 osuma palautti lähes omat joka kertoo, että 4/4 olisi palauttanut ihan huolella.

Suomi mulla oli viisuissa sijoille 6-15 2100 eurolla ja se palautti 4,5ke mikä musta oli kivaa koska osui ja erityisesti koska tuo mielestäni oli räikeähkö ylikerroin. 

Pikanttina yksityiskohtana mainittakoon, että vetojen aikana vatsasta tuleva letku osui johonkin ja alkoi vuotaa verta. Tilkittiin kolme kertaa (vika päivystävän lääkärin toimesta) ja kolme kertaa havahduin vedoista märkyyteen eli vaatteita jne veressä. Kertoo jotain keskittymisestä kun sulla on läppäri sylissä mutta huomaat 0/3 kun läppärin vierestä menee verinoro lakanoihin... cool. Mä ja vanhin poikani ollaan aika ADHD ja siinä on se vähemmän tunnettu positiivinen puoli, että adhd tyypit pystyy itseasiassa keskittymään poikkeuksellisen hyvin siihen pieneen hommaan mikä heitä sattuu kiinnostamaan. Poikani esimerkiksi piti 3v esitelmän ihmisen ruuansulatuksesta ja hänellä oli A2 kokoinen itse piirtämänsä kuva havainnollistajana. Nykyään hän treenaa rubikin kuution kanssa mutta vaikka tekee 30 sekunnissa hyvällä vedolla niin kiinalaiset ovat aika kova luu kansanvälisellä levelillä kun painavat kasaan siinä 3-4 sekunnissa...

 

0
0
23.5.2021 - 20:09 #70335

PikkuPro

OP
+5670
Liittynyt:
28.6.2014
Viestejä:
2764

Ansaittu (?) Brak-postaus

Katsoin juuri, että toukokuun vetovoitot ylittivät netto 30.000 euroa palautusprosentin ollessa 154,xx%. Huhtikuussa plussaa tuli 3800 euroa ROI:n ollessa 112,89%.

Lähinnä volaa ja todella hyvää onnea - ei siitä paljon kunniaa voi ottaa. 2018 oli nihkeä runi, nyt on puoltoista vuotta ollut suotuisa vaikka "isot kalat" edelleen karkaavat prosentilla 100%.

Se mistä tässä oon ylpeä ja miksi halusin kirjoittaa brak-postin on se, että nämä tapahtuivat nyt. Huhtikussa olin teholla, toukokuun teholla ja osastolla. Hyvin olisi voinut ottaa linen notta "elämä kolhii, yhyy, kaikki työt nyt ainakin jäihin. Nyyh". Olisi ollut henkisesti kurjaa ja taloudellisesti hiljaista. Nyt taas koen olevani objekti ja "working holiday":lla eli ton 34ke nettotuoton päälle tulee fiilisvaluet siitä, että ei keskity kurjuuteen ja sairastamiseen vaan se menee ikäänkuin siinä ohessa ja focus on yrittää painaa hyviä betsejä. Brak pisteet itselle siitäkin, että kun oot heikossa hapessa niin pystyy suhtautumaan hommelointeihin "going concern"-periaatteella eli yhtä hyvin voisi linettää notta "saatan kuolla, nyyt ja jäätyminen ja vihoviimeiseksi nyt mitään oddseja". 

Viikon verran sairaalassa on jo ollut ihan kivaa, statsien vilkaisu ei tällä kertaa muuttanut fiilistä. Nonni, eiköhän tää riitä tältä erää, kohti uusia pettymyksiä. cool

 

 

0
0
23.5.2021 - 20:40 #70336

Makaroonilaatikko

+14
Liittynyt:
19.11.2020
Viestejä:
142

Pystyykö PP avaamaan lyhyesti, että miten voitollista gämbläystä harjoitetaan? Ymmärtääkseni pyritään löytämään kohteita ylikertoimella ja sit kun näitä lyödään tarpeeksi niin odotusarvo on positiivinen. Mayweather vs Mcgreggor oli aika selvä, mutta miten löydät esim. ylikertoimen jääkiekon MM kisoista – tyyliin Kanadalaisia ei kiinnosta ja niillä ei ole hardcore NHL jätkiä, niin lyödään niitä vastaan?

0
0
23.5.2021 - 20:53 #70337

PikkuPro

OP
+5670
Liittynyt:
28.6.2014
Viestejä:
2764
Makaroonilaatikko kirjoitti:

Pystyykö PP avaamaan lyhyesti, että miten voitollista gämbläystä harjoitetaan? Ymmärtääkseni pyritään löytämään kohteita ylikertoimella ja sit kun näitä lyödään tarpeeksi niin odotusarvo on positiivinen. Mayweather vs Mcgreggor oli aika selvä, mutta miten löydät esim. ylikertoimen jääkiekon MM kisoista – tyyliin Kanadalaisia ei kiinnosta ja niillä ei ole hardcore NHL jätkiä, niin lyödään niitä vastaan?

Ei nopeasti pysty. Monella tavalla voi harjoittaa mutta nihkeys betseissä on se, että vasta peräpeili kertoo onko toiminta ollut voitollista. Esim näistä huhti-toukokuusta en tiedä mutta kun viimeiseen 20 vetovuoteen mahtuu tasan yksi tappiollinen niin väitän overall veikan vetojeni olevan voitollisia. Sitten taas  jossain vaiheessa voitollinen vedonlyöjä voi kääntyä tappiolliseksi ja senkin huomaa vasta kaukaa peräpeilistä niin vaikeaa on hahmottaa.

Ylikertoimiahan etsitään, se on se juttu tai oikeastaan juttu on niiden löytäminen. Siitä taas saisi romaanin kirjoitettua joten siksikään en väsynä aloita. Itse en tiedä sisällöllisistä mitään, aina en tiedä sääntöjäkään ja kanadan NHL-jätkistä vielä vähemmän. Vedoissa tärkeää onkin hahmottaa myös se, missä ei itse kykne etua tekemään ja mulla se on sisällöllinen puoli...joskus peesailen niiden osalta päteviä vihjaajia.

0
0
25.5.2021 - 22:41 #70414

PikkuPro

OP
+5670
Liittynyt:
28.6.2014
Viestejä:
2764

Lääkkeiden vaikutusta odotellessa...

KH sai positiivisen lainapäätöksen. Tarvitsi massimiehen (ei Aki ja mä taas en oo massimies) joka ilmoitti pankkiinsa, että eihän tää näin voi mennä ja pankki oli sitten notta ei kai tää sit voi niin mennä. Tossa on satkut ja vieläpä halpa korko. Enempää en halua yksilöidä koska toisen lifechanging asioissa en ota mitään riskiä että sanon jotain ohi suuni.

Mullehan tää merkkaa likvideitä kun ei tarvii lainata lisempää.

Pörssi ja vedot ei nyt ihmeempää mut hyvinhän ne on mennyt laajemmin katsoen. Evolutionista olis pikavoitot saatavissa mut en nyt sitä ole hakemassa kun orgaaninen kasvu on noin valtavaa. Ainut mikä harmittaa on se, että Cityconia ei saanut enempää seiskan tasoilta mut tosiaan köyhyys esti et no can do.

Puuhailevat paikkaa jatkokuntoutukseen eli askel eteenpäin. Ei mun paikka sydänosastolla tosiaan enää oo kun kuntoutettavat on hengitys ja kurkun toiminta. Semi-iso flippi et sais hyvän paikan jotta kurkku ei vain kroonistuisi. Toi on nyt case missä musta ei kannata miettiä huonoja outcomeja vaan koittaa pysyä positiivisena ja motivoituneena. Tekee mitä voi ja kattoo mihin se riittää.

Mut niin, ei oikein mitään. Eiköhän nää lääkkeet pikkuhiljaa ala nuguttaa.

0
0
28.5.2021 - 18:39 #70526

PikkuPro

OP
+5670
Liittynyt:
28.6.2014
Viestejä:
2764

Sairaala-bingossa

Arvotaan jatkokuntoutusta. Selvää on, että tältä osastolta on tulossa lähtö viimeistään kahdessa viikossa mutta sen jälkeen onkin ???

Oli yksi hyvä yksityinen jatkokuntoutuspaikka haussa mutta tuli hylky koska "ei hyödy osasto-hoidosta...mutta tarvitsee avokuntoutusta". Tulkitsen niin, että oon menny liian hyvään kuntoon kuten 2014 Jenkeissä Infarktin jälkeen. Niitä ei muuten pitäisi enää tulla, uusi hieno bioläppä ja tyyliin kaikki putket vahvistettu jne. Jäätävä duuni ja lopputarkastuksesta kaikki ok sieltä puolelta. Eli meillä on nieleminen pääongelmana, kamaa menee ruokatorveen. Pienempi haaste on kaula-avanne eli jotta siitä pääsee eroon, on opeteltava pärjäämään nykyistä pienemmällä hapella. Se nyt pääduuni koska tuo nielu on vähän herran haltuun eli paljon flippiäkin siinä. Se osa mikä on muuta niin maksimoin kyllä.

Ehkäpä himaan parissa viikossa. Opettavat vatsaletkun käyttöä jo nyt joka senkin pitäisi olla väliaikainen mutta ei siis poistu kahdessa viikossa. Safkat menee suoraan vatsaan koska niellä ei voi ja kuulemma voi samaa reittiä uittaa viinaakin. Kuulemma jossain vanhustenkodissa saavat konjamiinit näin. Maailma on parantumassa. Fysiikka on kovaa vauhtia palautumassa ja puhekin kehittyy vaikka vielä Mickey Mousea tulee kun äänihuulet halvaantuneet. Kaikenlaista harmia sanoisi Larska.

Harmista puheenolleen: vetoihin oon nyt kuopannut 5fig, happens. Pörssissä ei tule ideoita, vähän mietin Evo pikavoitottamista ja painamista Cityconiin mutta napille asti en ehtinyt. 

 

Isossa kelassa näyttäisi siltä, että kesä ei mene täysin ohi joten eiköhän tästä vielä hyvä tule. Kai tuon vatsaletkun kanssa voi vaikka juosta Alpeilla lokakuussa jos ei siihen mennessä veke. Oon sivistänyt itseni näkemykseen, että tosi monet ultraajat liikkuvat uudella sydämellä/keuhkoilla tms. Sitä oppii arvostamaan kehoa vasta kun se kunnolla prakaa, niin mullakin. Sitäpaitsi Kompakti tapa juosta letkuruokien kanssa.

0
0
29.5.2021 - 07:44 #70536

JR

+5054
Liittynyt:
30.6.2014
Viestejä:
1485

Toivon kovasti, ettet joudu käytännössä soveltamaan kaikkea positiivista asennoitumistasi :)

0
0
29.5.2021 - 12:46 #70539

PikkuPro

OP
+5670
Liittynyt:
28.6.2014
Viestejä:
2764
JR kirjoitti:

Toivon kovasti, ettet joudu käytännössä soveltamaan kaikkea positiivista asennoitumistasi :)

JR, niin mäkin toivon.

Ja siis on tää mullakin menny rajoille. Et kun ei täyttä varmuutta, pääseekö sellaiseen kuntoon että elämä on elämisen arvoista ja kun tää prosessi on niin kovin hidas ja tuskainenkin välillä. Mua auttaa asenteen lisäksi se, että pystyn jo treenaamaan kuntopyörällä ja pienillä painoilla ja luulenkin, että sinä päivänä kun pääsen ulos niin oon samantien kohtuullisessa kunnossa.

Sehän tässä vielä negaa, että mikä parempaan kuntoon tulee (ja mitä enemmän yhteiskuntaa avataan) niin sitä tylsempää täällä tulee.

 

0
0
29.5.2021 - 23:21 #70544

KunChipitKarkaavat

+59
Liittynyt:
26.6.2014
Viestejä:
38

Tsempit tätäkin kautta. Oon aika pitkälle ulkona kaikista foorumeista nykyään. Pyörin lähinnä parilla treenifoorumilla.

Enivei tää pätkä tuli mieleen, kun mainitsit elämisen. Ymmärtääkseni tää kaveri viettää ison osan ajasta tossa boksissa ja vain pää liikkuu. Kaikki tavallaan riippuu tasosta, mihin vertaa ja derivaatasta eli miten nopeasti miten rankka muutos tulee. Sitä pidempään sitten menee siihen, että uudesta tilanteesta pystyy kaivamaan elämän tarkoituksen ja sisällön. Niin kauan kuin on interaktio mahdollista ja voi miettiä mielenkiintoisia keloja systeemit normalisoitavissa. Tää on siis tällainen kela ilman omakohtaista kokemusta mistään merkittävistä terveysrajotteista tai vastoinkäymisistä. Eli ei oo kokemuksen syvää bassoa

https://youtu.be/gplA6pq9cOs

0
0
30.5.2021 - 14:27 #70550

PikkuPro

OP
+5670
Liittynyt:
28.6.2014
Viestejä:
2764

Tyhmyydestä sakotettiin.

 

Eilen oli hyvä aamupäivä. Syljen nieleminen onnistui eka kertaa ilman yskäkohtausta eli ilman, että se meni väärään paikkaan. Nielemistreenit puree, maybe. 

(OT: on muuten yllättävän kova treeni niellä 30 minuuttia putkeen, sähköanturit kurkulla).

Suuta kuivas niin pyysin jääpaloja...makujääpaloja jos on. Ei ollut mutta oli mehujää ja sain sen ja aluksi sujui yhtä hyvin kuin syljen kanssa. Toki mopo sitten lähti kädestä, söin sen melkein kokonaan ja kamaa meni väärään kurkkuun ja kun ei vettä niin voimkkaammat reaktiot -> neljä peittoa päällekkäin, tärisin ja kuume up aika korkealle. Vittu otinko nyt keuhkokuumeen, kuinka tyhmä voin olla? 

Ei tainnut tulla keuhkokuuumetta ja kuume jo veke mut memorymark to self: sä oot liian vanha keulimaan mopolla. Sen verran otin osumaa tyhmyydestä, että luvattu yöloma paloi kuumeen yms. takia. Enemmän hyvää kuitenkin koska pieni etiäinen, että nielemisessä tapahtuisi kehitystä, toista päivää jo nielen syljen enkä valuta sitä mukiin kuten ennen on ollut pakko tehdä. 

0
0
2.6.2021 - 09:37 #70606

PikkuPro

OP
+5670
Liittynyt:
28.6.2014
Viestejä:
2764

Bingo sängyssä nro 13! 

 

Lopulta arvottiin kuitenkin jatkokuntoutus jossa pitäisi olla hyvä nielun treenaus. Laakson sairaala...tosin kun kaksi julkista instanssia keskustelee niin saattaa mennä päiviä ennen kuin mitään tapahtuu. Joku day 50 sairaalassa mutta itseasiassa laitostuminen vähentynyt viime päivänä kun pääsin iltalomallekin.

Hommeloinneissa ei kyllä mitään: Ei pörssiliikkuja, vedot breikkiin, ei pokeria eikä ees uutta HITAS-maksimia tulossa jotta voisi tienata imaginäärirahulia.

Jatkamme siis kuntoutumista, next kuntopyörä.

0
0
2.6.2021 - 09:46 #70607

wunderbra

+66
Liittynyt:
30.6.2014
Viestejä:
130

Optimismiasi aina ihailleena on tylsää kirjoittaa tällainen viesti mutta Laakson sairaalaa joskus läheisen kauttaa seuranneena ja kokeneena toivon, että arpoisivat sinut johonkin hiukan inhimillisempaan mestaan. Toisaalta, kun olet aina ollut elämästä ja asioista niin kovin kiinnostunut, niin tarjoaahan tuo kokemuksia. Tsemppiä toipumiseen!

0
0
2.6.2021 - 09:58 #70608

Bingo53

+2777
Liittynyt:
17.8.2020
Viestejä:
2009

Yleensä on hyvä vältellä sellaisia terveydenhoidon alan toimipaikkoja, joissa on kappeli alueella. PikkuPro on kuitenkin osoittanut sellaista sitkeyttä hankalan edessä, että eiköhän vältä moisen - tyyppi ei luovuta.

Suotuisien sattumien todennäköisyyttä voi edesauttaa omilla toimillaan ja tässä niitä on kauhulla seurattu. Aikamoisia käänteitä, mutta yritystä riittää. Kyllä se siitä.

0
0