Olet täällä

Aspire Global - 5.5.2020 10.42

Ehkä ihan odotettu kurssireaktio näillä luvuilla, ottaen kuitenkin huomioon että kurssi pomppasi eilen 8% ylöspäin samalla kun indeksit laskettelivat 4%.

Tähän oli joka tapauksessa leivottu sisään korkeat odotukset -- Viimeisen viikon ajalta näyttää olevan aikalailla +/-0 Stokiksen indeksin kanssa mikäli tämän hetken kurssia katsoo (-4%).

Raportti antaa huhtikuun osalta vähän osviittaa hyvään Q2. Tämä ainakin mikäli regulaatio yllätyksiltä vältytään.

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 24.3.2020 05.01

En itse ollut tietoinen, että toimeksianto veloitetaan silti tuolta valuuttatililtä vaikka sillä tilillä ei katetta olekkaan. Kiitokset vinkistä -- joskus tehnyt valuuttamuunnoksen ja sen jälkeen odotellut että rahat näkyy tilillä ja sitten tehnyt vasta kaupat.

Nuo valuuttatilit muuten näkyy vain vanhalla Nordnetin sivulla. Itse en ainakaan löydä noita uudelta sivulta.

Näytä koko viesti
Aspire Global - 17.3.2020 02.16

Turmiolan Tommi kirjoitti:

Kertokaa viisaammat mikä katala sudenkuoppa Aspireen on haudattuna? Kaiken järjen mukaan slottien hakkaaminen vain kiihtyy eristyksissä ja vedonlyönti palaa entisille tasoilleen rajoitustoimien poistuessa. Lisäksi B2B-tuloista osa lienee puhtaita lisenssimaksuja, jotka eivät ole riippuvaisia asiakkaiden liiketoiminnan kehityksestä. Kurssi diskonttaa massiivisia tappioita. 

Miettinyt tässä ihan samaa. Ihmetellyt miten tätä joku voi näillä hinnoilla pistää vielä myyntiin saatavalla olevalla informaatiolla.

Koronalla ei pitäisi olla niin isoa vaikutusta mitä muilla aloilla. Toki urheiluvedonlyönti nyt jäissä, mutta osaa sarjoista on aikomus jatkaa kesällä. Fudiksen EM-kisojen aikataulun osalta päätös ilmeisesti tulee UEFA:lta tänään. Viimeisimpimä vaihtoehoina pyörinyt siirto joulukuulle tai kesälle -21

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 15.5.2019 01.33

Näin kovaa volyymia ei olla nähty sitten 2018 vuoden vaihteen jälkeen. Näyttää coinmarketcapin olevan jopa isommat 24h volyymit BTC ja ETH tällä viikolla mitä koskaan aiemmin.

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 16.11.2018 11.21

starsailor kirjoitti:

Dasseyn rooli on sitten toinen asia, mutta hänen mitattu äo oli muistaakseni 82. Se on käytännössä sama kuin puolella mustaihoisella populaatiolla Yhdysvalloissa. Eikö heidän tunnustuksia pitäisi sitten ottaa tosissaan? Epäilen hänen päätyneen vain väärään paikkaan, väärän aikaan ja joutuneen osalliseksi Averyn tekemään rikokseen.

Mikäli kuulustelu etenee samanlailla mitä tässä tapauksessa ja käytetään samanlaisia metodeja missä kuulusteltavaa johdatellaan sanomaan jotain, niin silloin kyllä kuulustelija yrittää hyväksi käyttää kuulusteltavan heikkoutta, joka saattaa johtaa "tunnustukseen". Dasseysta näkee samantien ettei hän kykene puolustamaan itseään tuossa tilanteessa millään tavalla.

Katsoin kanssa tuon toisen seasonin ihan muutamassa päivässä sen julkaisun jälkeen. Tosi koukuttava ja oli pakko aina katsoa jakso jakson perään.

Kyllä tuossa keississä on niin monta asiaa mitkä haiskahtaa sen verran, että ainakin itselle olisi ihme jos SA oikeasti olisi syyllinen. Itselleni eniten tuli shokkina tuo poliisien toiminta monessa tilanteessa. Tuon Colbornin takiahan SA ei koskaan päässyt vapaaksi ensimmäisestä tuomiostaan. Tän lisäksi vielä se rekisterikilpitarina, voiko sitä selittää millään jos ei henkilö oikeasti lue sitä rekkarinumeroa kyseillä hetkellä auton takana + kaverin reaktio oikeussalissa? Fasbender ei myöskään koe, että Bobby Dasseyn koneelta löytynyt materiaali ei milllään tavalla olisi merkittävä todiste/löyty tutkintaa ajatellen on lähinnä naurettavaa. Jos tuo olisi löytynyt SA:n koneelta niin saattaisi tilanne olla ollut hieman toinen. Tuossa nyt muutama mitä jäi mieleen, mutta noita on kyllä kourallinen lisää.

Näytä koko viesti
Päivän shortti - 19.9.2018 05.19

Anton kirjoitti:

Aloitetaan tällä:

Tilray, Inc.

https://finance.yahoo.com/quote/TLRY?p=TLRY&.tsrc=fin-srch

Kannabis osake joka noussut 400% kuukaudessa, ja suurin syy on hype. 

Pari kuukautta sitten listautui, nyt markkinaarvo on $10b ja liikevaihto viime kvartaalilla oli 20mi ja 13miljoonaa tappiota. Tietenkin kyse on tulevaisuuden potentiaalista kun kannabs laillistuu, mutta tämä menee tällä hetkellä täysin ylikiroksilla.

 

Tänään vaatimattomat 40% plussalla ja nyt taitaa olla jo 1000% nousut iposta, joka oli siis noin 2kk sitten

Jonkun verran seurannut noita kanadan kannabisosakkeita, mutta tämä alkaa olemaan kyllä jo ihan omassa luokassaan.

Tulee kyllä vahvasti mieleen viime tammikuun bitcoin buumi tässä osakkeessa.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 6.9.2018 10.03

Ethereum on viimeksi ollut näin alhaalla yli vuosi sitten elokuussa. Bitcoin on pitänyt parhaiten puolensa ja BTC dominance nyt 54% tällä hetkellä, kun joskus altcoinien buumiaikana tuo lukema oli lähempänä 30% ja jotkut hypettivät, että Ethereum menisi ohi vielä Bitcoinista.

Onko Ethereumilla ollut ongelmia lohkoketjun kehityksen kanssa vai mistä nykyinen tilanne johtuu? Vai johtuuko tuo vain yksikertaisesti siitä, että altcoinit on sukeltaneet niin pahasti, että se vetää samalla ETH kurssin alas?

Näytä koko viesti
Kannabis - 16.8.2018 11.28

Tämä antaa ehkä vähän osviittaa siitä minkälaista potentiaalia nähdään kannabiksen viihdekäytössä. Näytti olevan iltalehdessäkin uutinen niin laitetaan se tähän:

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201808162201140489_ul.shtml

Jos aiemmin oli firman valuaatiossa monien mielestä ilmaa, niin Constellation ei ainakaan tätä nähnyt.

Se että nouseeko muutama kannabistuottaja firma samalle tasolle mitä isoimmat tupakka- ja alkoholinvalmistajat jää nähtäväksi.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 23.7.2018 10.39

Tuosta ETF:sta kun oli puhetta niin tämä tuli vastaan twitterissa:

Näytä koko viesti
Kannabis - 7.6.2018 05.25

Tänään on Kanadassa iso päivä kannabiksella, kun senaatissa äänestetään senlaillistamisesta viihdekäyttöön. Jonkun verran liikehdintää saattaa siis tapahtua myös ko. sektorin osakkeissa.

https://www.independent.co.uk/news/world/americas/canada-weed-legalizati...

Näytä koko viesti