Nightingale Health -

Martingalekin herännyt henkiin ikuisesta painajaisesta:

https://nightingalehealth.com/news/nightingale-health-to-provide-blood-sample-analysis-service-for-a-large-u-s-healthcare-system/

Näytä koko viesti
Coeus Invest GRIT -erikoissijoitusrahasto -

Väkisin vähän haikea fiilis tulee, nyt kun lopetuspäätös annettu. Syitä voi vain tässä vaiheessa arvailla, mutta oma veikkaus on että homma meni liian stressaavaksi rahaston arvon laskiessa. Ymmärtääkseni oli myös tuttujen ja perhetuttujen rahoja sijoitettu.

Jollain tapaa osasin jo aavistella lopettamispäätöstä. Olihan tuo startti rahastolle ihan karmaiseva ja kritiikkiä on annettu mielestäni jopa liioiteltusi. Toivon ettei foorumihuutelijoiden mielipiteiden ole kuitenkaan liikaa antaa vaikuttaa omiin tekemisiin. Suurin osa huutelijoista tuskin oli itse sijoittanut rahoja rahastoon, mutta näinhän se aina menee.

Homma jäi aikalailla piippuun jo ihan alusta pitäen, ja uskon ettei koskaan oikeastaan päästy näkemään sitä todellista potentiaalia, mitä alunperin oli rahastoon ladattuna. Kouluarvosana ei tästä lyhyestä rahaston elinkaaresta voi hylsyä kovin paljon korkeampi kuitenkaan olla. Paremmalla ajoituksella tarina olisi voinut olla toisenlainen, mutta näin tällä kertaa.

Tsemppiä Arimatille ja Jensille jatkoon.

Näytä koko viesti
Venäjän tilanne -
GHearst kirjoitti:

En tiedä, mutta olenko ainoa jota suuresti vituttaa pelata päivittäin GG:llä pokeria venäläisiä vastaan?

Saan ainakin itse ekstra kiksit, jos laitan Iivanan pakkaan pillillä. Mikäs sen hienompaa kuin että saa viedä venäläiseltä rahat pois.

Näytä koko viesti
Jalkapallon MM 2022 - Qatar -

Pitää yhtyä joukkoon kenelle tuo Virkkusen huutaminen menee yli. Tuo oli joskus vuosia sitten vielä hauskaa kun sitä tuli jossain peleissä, mutta nyt ilmeisesti joku tavaramerkki kaverille. Ei jatkoon.

Näytä koko viesti
Jalkapallon MM 2022 - Qatar -
Termu kirjoitti:

Olin hajulla haasteista ja betsasin brasiliaa jatkoon, en voittajaksi 90 min jälkeen. No hetken luulin olevani kuningas. Rankkujen alettua ei ollut vaikea arvata kumpi jatkaa kisoja. Jos tekee kaksi betsiä kisoissa, molemmat Brasiliaa ja toinen ei osu niin vaikea on jäädä voitolle. Ei varmaan hirveästi ollu plus merkkistä EV:tä tän päivän betsissä, mutta se sallittakoon kun kovasti toivoin brasian menoa päätyyn asti ja ois ärsyttänyt voiton tullessa jos ei olis ollut vetoa sisässä. Olikohan 1,16 kerroin veikalla.

Jos Argentiina tippuu niin sitten jo vituttaa. Vaikea kyllä nähdä niille suurta menestystä.

Livestä sai 2,20 Kroatian jatkoon menolle ennen rankkujen alkua. Selkeä ylikerroin coinflip kohteeseen. 

Toinen mielenkiintoinen kerroin livestä oli layata 3,5 kertoimella Brasilian mestaruutta, kun puolivälierissä rankut alkamassa, missä noin 50/50 mahikset. Tuosta vaikeata millään saada -EV kun välierissä todnäk vielä Argentina vastassa ja finaalissa Ranska/Portugali.

 

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina -

Pienenenä kevennyksenä Castelieron ja Antin loistavien päivitysten ohessa koko soppa minuutin kestoisena meeminä: laugh

https://twitter.com/naiivememe/status/1590992357784424449?s=46&t=6OG60uHyYErlUT5ks4cC_Q

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina -

Vitalik: "The merge will reduce worldwide electricity consumption by 0.2%"

Kuulostaa hullulta ajatella, että jo maailman mittakaavassa kryptot ovat iso osa sähkönkulutusta.

Onhan Mergen pakko olla bullish jo tältä kantilta, kun ympäristöaktivistit latovat pöytään BTC ja ETH vertailuluvut energiankäytöstä. Oli Bitcoinin louhinta sitten miten tahansa vihreätä energiaa.

Näytä koko viesti
Venäjän tilanne -
stocksman kirjoitti:

 

stocksman kirjoitti:

Sokea silminnäkijä

Venäjän kansa on vuosikymmenestä toiseen viaton. Se ei ole kuullut mitään eikä se ole nähnyt mitään, kirjoittaa Jari Tervo kolumnissaan.

https://www.hs.fi/sunnuntai/art-2000008977303.html?utm_medium=promobox&utm_campaign=hs_tf&utm_source=is.fi&utm_content=promobox

 

Jatkona tälle Venäläisten ajatuksia turistiviisumikiellosta

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/6861bac0-7b97-4098-b5cd-02ef952e191b

Onhan toi melko käsittämättömän apaattinen ajatusmaailma näin länsimaiselta kantilta katsottuna.

Näistä tuntuu aina paistavan sama apaattisuus. Ei ymmärretä syy-seuraussuhteita vaan toistetaan samaa mantraa ettei syitä hyökkäykselle voida tietää ja ettei kansalla ole osaa eikä arpaa valtionjohdon toimiin.

Puuttuu täysin halu ymmärtää vastakkaista osapuolta ja minkä takia EU on laittamassa visuumihakemukset jäihin. Mentaliteetti on, että kunhan ei oma elämä hankaloidu niin se on ihan sama mitä Putin ja kumppanit touhuavat.

Saisi Suomi ottaa mallia nyt muista Baltian maista ja laittaa viisumit jäihin kokonaan.

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne -
Riki kirjoitti:

Tuosta Mediazonan selvityksestä se huomio, että se laskee vain julkisesti saatavat kuolemat esim. somen kautta. Kun tiedetään, että Venäjä värvää tykinruokansa pääosin vähemmistökansallisuuksista takahikiöiltä, ei se netin käyttö ehkä siellä ole kaikkein yleisintä. Iso osa kuolleita ei näy missään muualla kuin sotilaspiirin lähettämässä ilmoituksesta omaisille jos muistavat/jaksavat lähettää sitäkään.

Osa kuolemista jätetään myös raportoimatta, jotta palkanmaksu ei katkeaisi. Venäjän osalta mihinkään lukuihin ei voi luottaa, koska takana aina täkäläiselle kulttuurille ominaiset korruptio ja valehtelu. 

Näytä koko viesti
Coeus Invest GRIT -erikoissijoitusrahasto -

”mutta kumpaa pidät todennäköisempänä, esim. yli 10 vuotta menestynyt rahasto versus koko elinkaareensa -20% tuottanut alkanut rahasto (+6kk), kumman luulet noilta näkymiltä todennäköisemmin olevan voitokas rahasto?”

Tällä näkemykellä miksi olet alunperin sijoittanut rahastoon etkä johonkin 10 vuoden track recordin rahastoon, kuten PYN Eliteen, jonka YTD tuotto muuten on -22%?

Jos PYN olisi aloittanut tämän vuoden alussa, niin tuo sun sama räntti pätisi siihen.

Näytä koko viesti