Olet täällä

Jalkapallon MM 2022 - Qatar - 10.12.2022 12.57

Pitää yhtyä joukkoon kenelle tuo Virkkusen huutaminen menee yli. Tuo oli joskus vuosia sitten vielä hauskaa kun sitä tuli jossain peleissä, mutta nyt ilmeisesti joku tavaramerkki kaverille. Ei jatkoon.

Näytä koko viesti
Jalkapallon MM 2022 - Qatar - 10.12.2022 12.42

Termu kirjoitti:

Olin hajulla haasteista ja betsasin brasiliaa jatkoon, en voittajaksi 90 min jälkeen. No hetken luulin olevani kuningas. Rankkujen alettua ei ollut vaikea arvata kumpi jatkaa kisoja. Jos tekee kaksi betsiä kisoissa, molemmat Brasiliaa ja toinen ei osu niin vaikea on jäädä voitolle. Ei varmaan hirveästi ollu plus merkkistä EV:tä tän päivän betsissä, mutta se sallittakoon kun kovasti toivoin brasian menoa päätyyn asti ja ois ärsyttänyt voiton tullessa jos ei olis ollut vetoa sisässä. Olikohan 1,16 kerroin veikalla.

Jos Argentiina tippuu niin sitten jo vituttaa. Vaikea kyllä nähdä niille suurta menestystä.

Livestä sai 2,20 Kroatian jatkoon menolle ennen rankkujen alkua. Selkeä ylikerroin coinflip kohteeseen. 

Toinen mielenkiintoinen kerroin livestä oli layata 3,5 kertoimella Brasilian mestaruutta, kun puolivälierissä rankut alkamassa, missä noin 50/50 mahikset. Tuosta vaikeata millään saada -EV kun välierissä todnäk vielä Argentina vastassa ja finaalissa Ranska/Portugali.

 

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 11.11.2022 10.43

Pienenenä kevennyksenä Castelieron ja Antin loistavien päivitysten ohessa koko soppa minuutin kestoisena meeminä: laugh

https://twitter.com/naiivememe/status/1590992357784424449?s=46&t=6OG60uHyYErlUT5ks4cC_Q

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 15.9.2022 09.54

Vitalik: "The merge will reduce worldwide electricity consumption by 0.2%"

Kuulostaa hullulta ajatella, että jo maailman mittakaavassa kryptot ovat iso osa sähkönkulutusta.

Onhan Mergen pakko olla bullish jo tältä kantilta, kun ympäristöaktivistit latovat pöytään BTC ja ETH vertailuluvut energiankäytöstä. Oli Bitcoinin louhinta sitten miten tahansa vihreätä energiaa.

Näytä koko viesti
Venäjän tilanne - 10.9.2022 02.11

stocksman kirjoitti:

 

stocksman kirjoitti:

Sokea silminnäkijä

Venäjän kansa on vuosikymmenestä toiseen viaton. Se ei ole kuullut mitään eikä se ole nähnyt mitään, kirjoittaa Jari Tervo kolumnissaan.

https://www.hs.fi/sunnuntai/art-2000008977303.html?utm_medium=promobox&utm_campaign=hs_tf&utm_source=is.fi&utm_content=promobox

 

Jatkona tälle Venäläisten ajatuksia turistiviisumikiellosta

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/6861bac0-7b97-4098-b5cd-02ef952e191b

Onhan toi melko käsittämättömän apaattinen ajatusmaailma näin länsimaiselta kantilta katsottuna.

Näistä tuntuu aina paistavan sama apaattisuus. Ei ymmärretä syy-seuraussuhteita vaan toistetaan samaa mantraa ettei syitä hyökkäykselle voida tietää ja ettei kansalla ole osaa eikä arpaa valtionjohdon toimiin.

Puuttuu täysin halu ymmärtää vastakkaista osapuolta ja minkä takia EU on laittamassa visuumihakemukset jäihin. Mentaliteetti on, että kunhan ei oma elämä hankaloidu niin se on ihan sama mitä Putin ja kumppanit touhuavat.

Saisi Suomi ottaa mallia nyt muista Baltian maista ja laittaa viisumit jäihin kokonaan.

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne - 8.8.2022 10.19

Riki kirjoitti:

Tuosta Mediazonan selvityksestä se huomio, että se laskee vain julkisesti saatavat kuolemat esim. somen kautta. Kun tiedetään, että Venäjä värvää tykinruokansa pääosin vähemmistökansallisuuksista takahikiöiltä, ei se netin käyttö ehkä siellä ole kaikkein yleisintä. Iso osa kuolleita ei näy missään muualla kuin sotilaspiirin lähettämässä ilmoituksesta omaisille jos muistavat/jaksavat lähettää sitäkään.

Osa kuolemista jätetään myös raportoimatta, jotta palkanmaksu ei katkeaisi. Venäjän osalta mihinkään lukuihin ei voi luottaa, koska takana aina täkäläiselle kulttuurille ominaiset korruptio ja valehtelu. 

Näytä koko viesti
Coeus Invest GRIT -erikoissijoitusrahasto - 20.7.2022 11.33

”mutta kumpaa pidät todennäköisempänä, esim. yli 10 vuotta menestynyt rahasto versus koko elinkaareensa -20% tuottanut alkanut rahasto (+6kk), kumman luulet noilta näkymiltä todennäköisemmin olevan voitokas rahasto?”

Tällä näkemykellä miksi olet alunperin sijoittanut rahastoon etkä johonkin 10 vuoden track recordin rahastoon, kuten PYN Eliteen, jonka YTD tuotto muuten on -22%?

Jos PYN olisi aloittanut tämän vuoden alussa, niin tuo sun sama räntti pätisi siihen.

Näytä koko viesti
Catena Media P.L.C (CTM) - 19.7.2022 08.17

Positiivisia ajureina ainakin vahva dollari, kun firman liikevaihdosta tulee yli puolet dollareina. Samasta oli maininta Evo ketjussa tänään.

Toukokuun lopulla tuli myös tiedote mahdollisista yrityksen osien myynnistä. Kurssi otti tästä pompun päälle 40 SEK ja on sen jälkeen laskettelut noin 30% ilman uutisia. Itsellä hyvässä muistissa, että Aspiressa alkoi vastaavan tiedotteen jälkeen tapahtumaan ja ensin meni kaupaksi B2C osa ja vähän sen jälkeen koko pulju. 

Mietin tänään lisäämistä, kun kurssi kyykkäsi yllättäen 7%, mutta jäi lopulta kiireiden takia lisäykset tekemättä.

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa - 5.7.2022 12.52

Keski-iän lähestyessä on varmasti hyvä hetki miettiä mitä muuta elämältään haluaa, kuin kerryttää varallisuutta.

 

400k nettovarallisuus tuossa iässä on huomattavati enemmän kuin monella muulla samanikäisellä, joten itsensä vertaaminen Nalleen tuntuu hullulta. Toki taloudellisia tavoitteitakin saa olla.

 

Raha menettää kuitenkin merkityksensä, jos kokee itsensä onnettomaksi. Onnellisuutta ja elämänlaatua ei voi mitata rahassa, vaikka toki varmasti jotain korrelaatio näiden kahden välillä voi yksilötasolla löytyä.

 

Panosta itseesi ja ihmissuhteisiin kurssikäppyröiden tuijottamisen sijaan. Keksi uusia harrastuksia ja avarra omaa tuntemusta muiltakin elämän osa-alueilta kuin työnteosta, taloudesta ja tulevaisuuden murheista.

 

Jos helpottaa miettiä asiat rahan avulla - Mieti kuinka isosta osasta omaisuudesta voisit antaa pois, jos vastalahjaksi tuntisit onnellisuuden. Monet olisi valmiita antamaan kaiken.

Näytä koko viesti
Päivän politiikka - 21.6.2022 01.51

”Rydman eroaa kokoomuksen eduskunta­ryhmän jäsenyydestä toistaiseksi”
https://www.is.fi/politiikka/art-2000008898633.html

Hesari ilmeisesti sai mitä tavoittelikin. Jos olisin kyseisen roskalehden tilaaja, niin harkitsin vahvasti tilauksen lopettamista.

Säälittävää, että Suomen johtava uutislehti on ottamassa käytäntöön lähinnä Amerikasta tutuksi tulleen lokakampanjoinin Suomeen.

Sama HS:n toimittaja on ilmeisesti ollut Halla-ahon kimpussa 2017: https://www.savonsanomat.fi/uutissuomalainen/4683621#kommentit

Näytä koko viesti