Olet täällä

Aspire Global - 9.10.2020 01.09

PikkuPro kirjoitti:

Kun osa myy niin jonkun on pakko myös ostaa. Ne jotka nyt ostavat tyyliin 36-39sek niin heidän pää kestää taas nousua ja siltä osin patoutunut mentaalimyyntipaine häviää.

Juu samaa mieltä, kuulostaa astrologialta *2 mut ihan tosissani kirjoitin. Tälläsissä asioissa oon omasta mielestäni ihan hyvä, itse asiassa kun vuosia on kulunut niin oon huomannut, että ei ne taloussosiologian ja sosiaalipsykan opinnot ehkä ihan hukkaan menneetkään. Tosin opiskelin vain koska oli kivaa, koskaan mitään uratavoitteita ollut.

Tässähän on vielä erikseen olemassa se aspekti, että IPO:sta on nyt vasta reilu kolme vuotta. Tuolloin hinta pyörinyt 32SEK hujakoilla käyden heti muutaman viikon jälkeen 42SEK:ssa.

Olisi mielenkiintoista kuulla esim. IPO:sta ottaneitta kommentia/fiiliksiä sen hetken näkymistä jos vertaa nykyhetkeen - Valuaatio kuitenkin lähes samoissa lukemissa.

39SEK tasoa on nyt kolkuteltu useampaan otteeseen muutamien viikkojen aikana. Mitään TA:sta ymmärtämättä jonkunlaista resistanssia havaittavissa näillä tasoilla. Mielenkiintoista nähdä mitä seuraa jos päästään 40SEK paremmalle puolelle.

Näytä koko viesti
Aspire Global - 8.10.2020 01.26

Pareto Securties on nostanut tavoitehinnan 46SEK:n aiemmasta 38SEK:a.

Oli aiemmin tarkoitus kevennellä 40SEK tasoilta, mutta kaiken positiivisen uutisoinnin ja kehityksen lomassa jää myynnit väliin omalta osaltani.

Btobetin hankinta vaikuttaa kyllä lupaavalta ja varmasti luo synergioita Aspiren ja btobetin välillä.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 14.8.2020 12.38

Casteliero kirjoitti:

Tässä on viime aikoina ollut kyllä hyvää pöhinää kryptojen ympärillä taas. Jos vaikka alkais uusi kryptokiima kasaantumaan loppuvuodesta. Viimeisen parin viikon aikana Ethereum noussut reippaasti yli 50% ja Bitcoinikin pari tonnia. 

Omia havaintoja kryptomarkkinasta:

Ethereum rikkoi nyt tuon 400 dollarin resistanssitasin ja on nyt 430 dollarissa. Pöhinän ajureina mitä nyt itse seuraillut on ollut DeFi (decentralized finance) mm. Aave joka noussut 12000% vuosessa sekä lohkoketjujen oraakkeli ratkaisut (mm. chainlink, band protocol). Toki Eth 2.0 kai mahdollinen tuleminen antaa myös osittaista boostia.

Samanlaista euforiaa on havaittavissa kryptomarkkinoilla nyt mitä pörssissäkin. Suuret nousut houkuttaa taas kaikkia  ja jokainen "DeFi" projekti tuntuu saavan alle kauheata hypeä. Ethereum hakuvolyymit on Google trendsissä lyhyeen aikaan triplaantuneet. 

Toki kun kryptomarkkinasta on kyse niin se vetää myös puoleensa perinteisesti erilaisia scammeja kuten tämä DeFi projekti, jonka 60M marketcap suli nolliin muutamissa tunneissa: https://www.coindesk.com/yams-market-cap-falls-from-60m-to-zero-in-35-minutes

Nyt keskuspankkien elvytyksien jälkeen tuntuu, että Bitcoin on enemmän ja enemmän pystynyt vakiinnutaamaan paikkansa kullan rinnalla store of valuena. Jatkuvasti uutisoidaan keskuspankkien  rahan printtaamisesta ja elvytyksistä jonka jokainen kansalainen nykyään tiedostaa. Joskus vuosia sitten ei rahan tyhjästä luominen ollut monien tiedossa ja nyt valtavirtauutisoinnin jälkeen tämän tietää lapsetkin.

 

Näytä koko viesti
Aspire Global - 5.5.2020 10.42

Ehkä ihan odotettu kurssireaktio näillä luvuilla, ottaen kuitenkin huomioon että kurssi pomppasi eilen 8% ylöspäin samalla kun indeksit laskettelivat 4%.

Tähän oli joka tapauksessa leivottu sisään korkeat odotukset -- Viimeisen viikon ajalta näyttää olevan aikalailla +/-0 Stokiksen indeksin kanssa mikäli tämän hetken kurssia katsoo (-4%).

Raportti antaa huhtikuun osalta vähän osviittaa hyvään Q2. Tämä ainakin mikäli regulaatio yllätyksiltä vältytään.

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 24.3.2020 05.01

En itse ollut tietoinen, että toimeksianto veloitetaan silti tuolta valuuttatililtä vaikka sillä tilillä ei katetta olekkaan. Kiitokset vinkistä -- joskus tehnyt valuuttamuunnoksen ja sen jälkeen odotellut että rahat näkyy tilillä ja sitten tehnyt vasta kaupat.

Nuo valuuttatilit muuten näkyy vain vanhalla Nordnetin sivulla. Itse en ainakaan löydä noita uudelta sivulta.

Näytä koko viesti
Aspire Global - 17.3.2020 02.16

Turmiolan Tommi kirjoitti:

Kertokaa viisaammat mikä katala sudenkuoppa Aspireen on haudattuna? Kaiken järjen mukaan slottien hakkaaminen vain kiihtyy eristyksissä ja vedonlyönti palaa entisille tasoilleen rajoitustoimien poistuessa. Lisäksi B2B-tuloista osa lienee puhtaita lisenssimaksuja, jotka eivät ole riippuvaisia asiakkaiden liiketoiminnan kehityksestä. Kurssi diskonttaa massiivisia tappioita. 

Miettinyt tässä ihan samaa. Ihmetellyt miten tätä joku voi näillä hinnoilla pistää vielä myyntiin saatavalla olevalla informaatiolla.

Koronalla ei pitäisi olla niin isoa vaikutusta mitä muilla aloilla. Toki urheiluvedonlyönti nyt jäissä, mutta osaa sarjoista on aikomus jatkaa kesällä. Fudiksen EM-kisojen aikataulun osalta päätös ilmeisesti tulee UEFA:lta tänään. Viimeisimpimä vaihtoehoina pyörinyt siirto joulukuulle tai kesälle -21

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 15.5.2019 01.33

Näin kovaa volyymia ei olla nähty sitten 2018 vuoden vaihteen jälkeen. Näyttää coinmarketcapin olevan jopa isommat 24h volyymit BTC ja ETH tällä viikolla mitä koskaan aiemmin.

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 16.11.2018 11.21

starsailor kirjoitti:

Dasseyn rooli on sitten toinen asia, mutta hänen mitattu äo oli muistaakseni 82. Se on käytännössä sama kuin puolella mustaihoisella populaatiolla Yhdysvalloissa. Eikö heidän tunnustuksia pitäisi sitten ottaa tosissaan? Epäilen hänen päätyneen vain väärään paikkaan, väärän aikaan ja joutuneen osalliseksi Averyn tekemään rikokseen.

Mikäli kuulustelu etenee samanlailla mitä tässä tapauksessa ja käytetään samanlaisia metodeja missä kuulusteltavaa johdatellaan sanomaan jotain, niin silloin kyllä kuulustelija yrittää hyväksi käyttää kuulusteltavan heikkoutta, joka saattaa johtaa "tunnustukseen". Dasseysta näkee samantien ettei hän kykene puolustamaan itseään tuossa tilanteessa millään tavalla.

Katsoin kanssa tuon toisen seasonin ihan muutamassa päivässä sen julkaisun jälkeen. Tosi koukuttava ja oli pakko aina katsoa jakso jakson perään.

Kyllä tuossa keississä on niin monta asiaa mitkä haiskahtaa sen verran, että ainakin itselle olisi ihme jos SA oikeasti olisi syyllinen. Itselleni eniten tuli shokkina tuo poliisien toiminta monessa tilanteessa. Tuon Colbornin takiahan SA ei koskaan päässyt vapaaksi ensimmäisestä tuomiostaan. Tän lisäksi vielä se rekisterikilpitarina, voiko sitä selittää millään jos ei henkilö oikeasti lue sitä rekkarinumeroa kyseillä hetkellä auton takana + kaverin reaktio oikeussalissa? Fasbender ei myöskään koe, että Bobby Dasseyn koneelta löytynyt materiaali ei milllään tavalla olisi merkittävä todiste/löyty tutkintaa ajatellen on lähinnä naurettavaa. Jos tuo olisi löytynyt SA:n koneelta niin saattaisi tilanne olla ollut hieman toinen. Tuossa nyt muutama mitä jäi mieleen, mutta noita on kyllä kourallinen lisää.

Näytä koko viesti
Päivän shortti - 19.9.2018 05.19

Anton kirjoitti:

Aloitetaan tällä:

Tilray, Inc.

https://finance.yahoo.com/quote/TLRY?p=TLRY&.tsrc=fin-srch

Kannabis osake joka noussut 400% kuukaudessa, ja suurin syy on hype. 

Pari kuukautta sitten listautui, nyt markkinaarvo on $10b ja liikevaihto viime kvartaalilla oli 20mi ja 13miljoonaa tappiota. Tietenkin kyse on tulevaisuuden potentiaalista kun kannabs laillistuu, mutta tämä menee tällä hetkellä täysin ylikiroksilla.

 

Tänään vaatimattomat 40% plussalla ja nyt taitaa olla jo 1000% nousut iposta, joka oli siis noin 2kk sitten

Jonkun verran seurannut noita kanadan kannabisosakkeita, mutta tämä alkaa olemaan kyllä jo ihan omassa luokassaan.

Tulee kyllä vahvasti mieleen viime tammikuun bitcoin buumi tässä osakkeessa.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 6.9.2018 10.03

Ethereum on viimeksi ollut näin alhaalla yli vuosi sitten elokuussa. Bitcoin on pitänyt parhaiten puolensa ja BTC dominance nyt 54% tällä hetkellä, kun joskus altcoinien buumiaikana tuo lukema oli lähempänä 30% ja jotkut hypettivät, että Ethereum menisi ohi vielä Bitcoinista.

Onko Ethereumilla ollut ongelmia lohkoketjun kehityksen kanssa vai mistä nykyinen tilanne johtuu? Vai johtuuko tuo vain yksikertaisesti siitä, että altcoinit on sukeltaneet niin pahasti, että se vetää samalla ETH kurssin alas?

Näytä koko viesti