Olet täällä

Ostin/Myin tänään - 11.10.2021 10.16

Inderesin annista saadut laput laitaan @48€.

IPO markkina on ja pysyy kuumana.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 25.9.2021 08.29

Jos on yhtään seuraannut Kiina uutisointia ja mitä muuta siellä bannataan, niin tämähän on vain positiivista. Bitcoin ja kryptot edustaa vapautta, missä valtaa siirretään keskuspankeilta tavalliselle kansalle. Eihän tällainen sovi Kiinaan.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 19.8.2021 10.39

The Pomp podcastissa oli Kevin O'Leary vieraana. Mielenkiintoista kuunneltavaa. 
https://open.spotify.com/episode/6TVeCckqoR6RF5AYtdLD74?si=tPyEkBDiRsetYQEAR-1fCQ&context=spotify%3Ashow%3A2QwpFjzJ0ZteqmMqw2xIfA&dl_branch=1

Povaa NFT:sta isoa juttua ja näkee kryptot pysyvänä omaisuusluokkana. Kuuntelusuositus jo ihan viihdyttävyyden kannalta.

Näytä koko viesti
Aspire Global - 12.6.2021 02.02

Lyhyellä aikavälillä hintakehityksissä ei välillä tunnu olevan järkeä - Hyvä esimerkki Catena mediassa, jolta tuli posari ja kurssi nousi heti uutisen jälkeen 20%. Posarin jälkeen pikkuhiljaa kurssi lasketteli takaisin samoille tasoille, kunnes Q1 raportin julkaisun jälkeen lähteettiin vielä jyrkempään nousuun. 

Aspiressa vähän samaa meininkiä eli kurssi laskettelee vaikka hyviä uutisia tulee useampia. Varmaan vaatii taas luvan punasilmältä tjms. että saa enemmistö luvan taas lisäillä.

Otin itse lisää 62 SEK tasoilta ja tarkoitus lyhennellä jos/kun mennään taas 70 paremmalle puolelle.

 

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 20.5.2021 12.53

Smart Eye, Evolution Gaming Group tai Bitcoin XBT trackeria.

Kaikki hyviä valintoja ruotsin lipun alta.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 15.4.2021 10.39

Mielenkiintoista myös, että Coinbase pääsisi 85B USD arvostukella Coinmarketcapin pronssisijalle heti Bitcoinin ja Ethereumin jälkeen.

Marketcap on 1/3 Ethereumin marketcapista ja kryptojen kokonais marketcapista (2.3TB) lähes 4%.

Kilpailijoitahan tuollakin alalla riittää jo nyt, ja varmasti on kilpailu kiristymässä lisää, kun kryptojen ostaminen tulee mahdolliseksi perinteisimmällä välittäjillä.

Näytä koko viesti
Aspire Global - 4.2.2021 11.06

Toistetaan vielä kertaalleen Tsachin sanat: "We are creating a monster"

laugh

Tän junan kyydissä on kyllä kaiken positiivisen uutisvirran myötä ollut helppo istua. Arvostuskaan ei ole päässyt karkamaan ja ihan hyviä paikkoja ollut aina silloin tällöin hypätä kyytiin mukaan. Nyt vielä jytky Q4 osari niin avot.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 18.12.2020 10.45

von Fyrckendahl kirjoitti:

 

Casteliero kirjoitti:

loppujen lopuksi aina halutaan fiat valuuttoja.

 

Kryptoja halutaan, koska fiat-valuutan arvo "katoaa", mutta silti kryptojen menestys mitataan fiatissa ja sijoituksen idea on tienata lisää fiat-valuuttaa. 

Ihan loogista, että se mitataan siinä yksikössä mikä on ihmisten päivittäisessä käytössä. Kukaan tuskin enään ajattelee Bitcoinin hintaa markoissa. Yksi Bitcoinin perusideoistahan on, että se nimenomaan säilyttää arvonsa eli toisin sanoen kasvaa arvoa inflatiiviseen fiatiin nähden. Bitcoinien määrä on rajattu mikä tarkoittaa, että yhden Bitcoinin arvo on myös 10 vuoden päästä 1 Bitcoin. Se mitä se on fiatissa on toissijainen seikka. Fiatiin sama ei kuitenkaan päde. 

von Fyrckendahl kirjoitti:

Casteliero kirjoitti:

on se vähän ristiriitaista verrata yhtä kryptoa hajautettuun osakesalkkuun. 

 

Myöskään hajautetun kryptosalkun takana ei ole varallisuutta eikä tuottokykyä, jos yksittäisten kryptojen takana ei ole sitä. Hajautetun kryptosalkun arvo on samalla tavalla uskon varassa kuin yksittäisen krypton arvokin.

Tässäkin ketjussa on monesti käyty läpi kryptojen eri ominaisuuksia ja käyttötarkoituksia. Pelkän uskon varassahan se toki olisi jos ainoa käyttötarkostus on olla valuuttana.

Näytä koko viesti
Rahapeliyhtiöt - 27.11.2020 12.14

Olen myös Fanteamin pelejä joku vuosi takaperin pelaillut, mutta ei tuo tulta ole ottanut alle samanlailla mitä dfs on jenkeissä esim. Draftkingsin kautta.

Nyt oli mm. Valioliigan alkavalle kaudelle 1M guaranteed, johon osallistujia tuli reilu 20 000, 20 EUR sisäänostolla, eli turskaa jotain 0,5M tuosta (taisi olla vielä viikon parhaille jengeille jotain muutaman tonnin bonareita eli saattaa olla vielä isommat kurat). Pari viikkoa skaban alkamisen jälkeen tuli meiliä, että pääsee ilmaisiksi mukaan oiskohan ollut average pisteillä laugh

Hyvin usein näkee noissa guaranteed poteissa muutenkin overlayta mikä on itseäni kyllä ihmettänyt, mutta kasvua ilmeisesti haetaan niin kovasti, että ollaan valmiita ottamaan kuokkaakin näistä ihan kunnolla.

Peter Lynchmaisella analyysilla jättäydyn ainakin itse tästä kelkasta pois.

Näytä koko viesti
Aspire Global - 15.11.2020 12.22

Naganon-prinssi kirjoitti:

CTO:n positio julkaistu tänään Aspiren rekrysivuilla https://www.aspireglobal.com/careers/?category=technologies&job=29.911

Aspiren tilanteessa ois nyt paras että löytävät kovan tekijän joka uskaltaa lähteä rakentamaan platformia puhtaalta pöydältä ja kiriä takamatkaa teknisten vaatimusten osalta. Projektina tuo tulis olemaan melko valtava, mutta tarpeen koska nykyinen Aspire Core ei näytä vähänkään isomman profiilin operaattoreille kelpaavan.

Hyvänä puolena tässä, että kehitystä voisi olla nähtävissä positiivisempaan suuntaan, jos paikkaan löytyy hyvä osaaja. Edellisen kerran tuo paikka oli avoinna 2019 alussa, joten ihan hirveän kauaan ei edellinen jantteri positiossa viihtynyt tai sitten työpanos ei ollut odotetulla tasolla. Tuo Kieviin 'pakollinen' muutto tai jatkuvasti sinne matkustaminen ei kyllä kuulosta kauhean houkuttelevalta diililtä näinä aikoina ja saattaa kyllä karkoittaa osan hyvistä kandidaateista.

Tuli samalla vilkaistua vähän Glassdoorista työntekijöiden antamia anonyymeja arvosteluja Aspire Globalista työnantajana ja mainittaakkoon, että tästä sai ihan hyvän kuvan Aspiren työympäristöstä ja -kulttuurista. Näistä on ehdottomasti hyötyä, kun ollaan rekryämässä uutta jengiä taloon.

Näytä koko viesti