Olet täällä

Coeus Invest GRIT -erikoissijoitusrahasto - 20.5.2022 08.54

Löytyykö rahaston seurantaa ja nykyistä HWM mistään?

Näytä koko viesti
Catena Media P.L.C (CTM) - 18.5.2022 09.53

Draftkings aloittanut toiminnot Ontariossa tänään. Tästä odotettavissa oma osansa myös affeille. Saa nähdä miten tuo näkyy Q2 tuloksissa.

Näytä koko viesti
Aspire Global - 12.5.2022 06.21

Varmaan aiemmin jo ollut täällä, mutta tätä markkina teurastusta seuratessa ei voinut tuo ostotarjous Aspiresta tulla yhtään parempaan aikaan. Aspiren osuus salkussa vaan kasvaa, kun muiden arvostukset sulaa silmissä.

Nyt kun nämä rahat ollut lockdownissa, niin on salkku saanut kyllä hyvän suojan. Kesäkuussa pitääkin miettiä mitä pääsee alennuksista ostamaan.

Näytä koko viesti
Aspire Global - 11.5.2022 12.11

Tuo kohta oli itsellekkin hieman epäselvä ja kysäisin tuosta Nordnetilta asian varmistamiseksi. Tuohon kenttään tulee siis omien Aspire osakkeiden lukumäärä, jotka haluat lunastaa 111 SEK hintaan. Alla Nordnetin vastaus kokonaisuudessaan:

Kohtaan Osake- ja käteissuoritus sinun tulee vastata omistamasi Aspire Global plc osakkeiden lukumäärä. 

Vastaamalla ostotarjouksen vaihtoehtoon 2, automaattisesti "valitset" haluavasi mahdollisen 100% rahakorvauksen. Hyväksytty tarjous koskee koko omistustasi.

 

 

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 23.4.2022 12.50

Alienista ja Blade runnerista Ethereumiin cool

https://cryptoslate.com/ridley-scotts-production-firm-to-create-a-film-based-on-ethereum/

Näytä koko viesti
Evolution Gaming Group - 23.2.2022 02.54

Farseer taisi oman bloginsa perusteella hypätä Aspiren kyydistä 60 SEK tienoilta kun ei uskonut kasvua enää olevan edessä. Ostotarjous Aspiresta on nyt siis sisällä 111 SEK hintaan.

Pre-covid hinnat muuten Aspiressa 27 SEK, joten tuo suora viittaus osakkeen historialliseen hintaan ontuu kyllä pahasti.

Näytä koko viesti
Aspire Global - 10.2.2022 11.51

Ehtii Aspirekin tulemaan vielä tonttiin, jos kruunun heikkous jatkuu samalla tasolla. Jos on jäänyt lopullista 111 SEK ostotarjousta odottelemaan kuten allekirjoittanut niin tuo extra 2-3% tuotto lopullisesta EUR tarjouksesta on jo ehtinyt sulamaan pois.

Omassa salkussa Ruotsi osakkeiden osuus tällä hetkellä yli puolet niin alkaa valuuttakurssien heilahtelut tuntumaan jo jossain.

Hyvä muistutus, että näissäkin on pieniä riskejä olemassa, vaikka lyhyellä aikavälillä noita tuskin selvännäkijäkään  osaa ennustaa ja yhtähyvin voisi kurssi olla toisinkin päin.

Näytä koko viesti
Metaverse - 5.2.2022 09.31

Itse kolmenkympin paremmalla puolella voin todeta, että teknologia kehittyy kyllä nuoret edellä. Jos 80-luvun lopussa ja 90-luvun alussa syntyneet ovat Internet sukupolvea niin millenialit ovat jo jotain muuta, kun älypuhelimet ja sosiaalinen media on tunkeutunut elämään jo lapsesta lähtien.

Se mikä tänään on hot ei ole sitä enää luultavasti kymmennen vuoden päästä. Ihmiset kyllästyy ja aina tarvitaan uutta, viihdyttävämpää ja mielenkiintoisempaa kontenttia. Tämän takia uskon, että Metaverse lyö jossain vaiheessa läpi. Kuka tietää jos sitä innostuisikin larppamaan VR-lasit päässä keski-iän kriisin saapuessa 50-vuoden iän hujakoilla.

Näytä koko viesti
Coeus Invest GRIT -erikoissijoitusrahasto - 1.2.2022 07.49

Isolla osalla porukasta tälläkin foorumilla on jo salkussa ainakin yhtä jossei useampaakin rahaston suurimpia omistuksia.

Itselläni PYN tällä hetkellä ainoa aktiivirahasto salkussa ja syynä tottakai vahva track record, mutta myös maantieteellinen hajautus alueelle minkä firmoista oma tuntemus lähellä nollaa.

Osa Aspireista tulevista rahoista oli varattuna tähän ja vaikka vahva luotto Jensiin onkin, niin näillä tiedoilla jää myös itselläkin väliin. Palaillaan asiaan taas, kun rahasto on saanut jo vähän tulta alle.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 25.1.2022 08.26

Saa korjata olen väärässä, mutta eikö tuo tuo digitaalinen kulta ole vain jonkinlainen keksitty markkinointikeino.

Ainoa ominaisuus tosiaan mikä tuota ajatusta tukee taitaa olla, että bitcoinia on se vakio 21m kappaletta. Digitaalisesta kullasta on alettu puhua vasta viimeisten muutamien vuosien aikana ja ennen sitä se ykkösjuttu kuitenkin taisi olla valuutta mikä korvaa fiat rahan.

Minkäänlaiseen dataan tai historiaan tuo kultaan verratava arvonsäilyttäjä narratiiivi ei tietääkseni taida pohjatua. Toki tulevaisuudessahan asia voi olla toisin, mutta niin voi olla moni muukin asia.

Näytä koko viesti