Olet täällä

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 15.5.2019 01.33

Näin kovaa volyymia ei olla nähty sitten 2018 vuoden vaihteen jälkeen. Näyttää coinmarketcapin olevan jopa isommat 24h volyymit BTC ja ETH tällä viikolla mitä koskaan aiemmin.

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 16.11.2018 11.21

starsailor kirjoitti:

Dasseyn rooli on sitten toinen asia, mutta hänen mitattu äo oli muistaakseni 82. Se on käytännössä sama kuin puolella mustaihoisella populaatiolla Yhdysvalloissa. Eikö heidän tunnustuksia pitäisi sitten ottaa tosissaan? Epäilen hänen päätyneen vain väärään paikkaan, väärän aikaan ja joutuneen osalliseksi Averyn tekemään rikokseen.

Mikäli kuulustelu etenee samanlailla mitä tässä tapauksessa ja käytetään samanlaisia metodeja missä kuulusteltavaa johdatellaan sanomaan jotain, niin silloin kyllä kuulustelija yrittää hyväksi käyttää kuulusteltavan heikkoutta, joka saattaa johtaa "tunnustukseen". Dasseysta näkee samantien ettei hän kykene puolustamaan itseään tuossa tilanteessa millään tavalla.

Katsoin kanssa tuon toisen seasonin ihan muutamassa päivässä sen julkaisun jälkeen. Tosi koukuttava ja oli pakko aina katsoa jakso jakson perään.

Kyllä tuossa keississä on niin monta asiaa mitkä haiskahtaa sen verran, että ainakin itselle olisi ihme jos SA oikeasti olisi syyllinen. Itselleni eniten tuli shokkina tuo poliisien toiminta monessa tilanteessa. Tuon Colbornin takiahan SA ei koskaan päässyt vapaaksi ensimmäisestä tuomiostaan. Tän lisäksi vielä se rekisterikilpitarina, voiko sitä selittää millään jos ei henkilö oikeasti lue sitä rekkarinumeroa kyseillä hetkellä auton takana + kaverin reaktio oikeussalissa? Fasbender ei myöskään koe, että Bobby Dasseyn koneelta löytynyt materiaali ei milllään tavalla olisi merkittävä todiste/löyty tutkintaa ajatellen on lähinnä naurettavaa. Jos tuo olisi löytynyt SA:n koneelta niin saattaisi tilanne olla ollut hieman toinen. Tuossa nyt muutama mitä jäi mieleen, mutta noita on kyllä kourallinen lisää.

Näytä koko viesti
Päivän shortti - 19.9.2018 05.19

Anton kirjoitti:

Aloitetaan tällä:

Tilray, Inc.

https://finance.yahoo.com/quote/TLRY?p=TLRY&.tsrc=fin-srch

Kannabis osake joka noussut 400% kuukaudessa, ja suurin syy on hype. 

Pari kuukautta sitten listautui, nyt markkinaarvo on $10b ja liikevaihto viime kvartaalilla oli 20mi ja 13miljoonaa tappiota. Tietenkin kyse on tulevaisuuden potentiaalista kun kannabs laillistuu, mutta tämä menee tällä hetkellä täysin ylikiroksilla.

 

Tänään vaatimattomat 40% plussalla ja nyt taitaa olla jo 1000% nousut iposta, joka oli siis noin 2kk sitten

Jonkun verran seurannut noita kanadan kannabisosakkeita, mutta tämä alkaa olemaan kyllä jo ihan omassa luokassaan.

Tulee kyllä vahvasti mieleen viime tammikuun bitcoin buumi tässä osakkeessa.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 6.9.2018 10.03

Ethereum on viimeksi ollut näin alhaalla yli vuosi sitten elokuussa. Bitcoin on pitänyt parhaiten puolensa ja BTC dominance nyt 54% tällä hetkellä, kun joskus altcoinien buumiaikana tuo lukema oli lähempänä 30% ja jotkut hypettivät, että Ethereum menisi ohi vielä Bitcoinista.

Onko Ethereumilla ollut ongelmia lohkoketjun kehityksen kanssa vai mistä nykyinen tilanne johtuu? Vai johtuuko tuo vain yksikertaisesti siitä, että altcoinit on sukeltaneet niin pahasti, että se vetää samalla ETH kurssin alas?

Näytä koko viesti
Kannabis - 16.8.2018 11.28

Tämä antaa ehkä vähän osviittaa siitä minkälaista potentiaalia nähdään kannabiksen viihdekäytössä. Näytti olevan iltalehdessäkin uutinen niin laitetaan se tähän:

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201808162201140489_ul.shtml

Jos aiemmin oli firman valuaatiossa monien mielestä ilmaa, niin Constellation ei ainakaan tätä nähnyt.

Se että nouseeko muutama kannabistuottaja firma samalle tasolle mitä isoimmat tupakka- ja alkoholinvalmistajat jää nähtäväksi.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 23.7.2018 10.39

Tuosta ETF:sta kun oli puhetta niin tämä tuli vastaan twitterissa:

Näytä koko viesti
Kannabis - 7.6.2018 05.25

Tänään on Kanadassa iso päivä kannabiksella, kun senaatissa äänestetään senlaillistamisesta viihdekäyttöön. Jonkun verran liikehdintää saattaa siis tapahtua myös ko. sektorin osakkeissa.

https://www.independent.co.uk/news/world/americas/canada-weed-legalizati...

Näytä koko viesti
Sharkien gambläykset - 19.12.2017 09.01

Pistetääs tänne, kun täällä oli näistä puhetta:

http://www.newswire.ca/news-releases/cannabis-production-in-the-european...

Canopyn kurssi tänään +5% ja kurssi ATH:ssa.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 9.9.2017 01.13

Onko Castellerolla (tai kenellään muulla) mitään näkemystä UTRUST:n, jolla on ICO alkamassa ihan lähiaikoina? Luin lyhkäisesti jonkun whitepaperin ja vaikutti ihan mielenkiintoiselta projektilta.

Toki näitä ICO:ja on "muutama" muukin meneillään: https://www.smithandcrown.com/icos/

 

 

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 25.8.2017 07.31

Tuo 1,30 vaikutti olevan se top mitä saatavilla. Eilen sai vielä betukalta 1,25 ja nyt on jo kertoimet pudonneet siitäkin 1,22 tasolle lähes kaikilla saiteilla.

Vaikuttaisi olevan oikeassa tuo analyysi, että rahaa liikkuu Mayweatherille enemmän kun matsipäivä lähellä. Toki ymmärrettävää, kun (loukkaantumisriskit, kunto, jne...) riskit ovat pienemmät.

Näytä koko viesti