Olet täällä

PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 20.5.2021 06.37

En ota kantaa siihen, että kuinka paljon teamsien ja zoomien käyttö vaikuttaa nettipelaamiseen. Mutta uskon myös että suuri osa näitä on joutunut käyttämään. Itse olen tehtaalla ihan normaalina duunarina kunnossapidossa ja noita teams palavereja on käytännössä joka päivä. Jos mennään duunareista työnjohtajiin, niin palavereja on lähes puolet työpäivästä. Suomessa kuitenkin on paljon samassa asemassa olevia työntekijöitä, jotka (itseni mukaan lukien) ei edes tiennyt teamseista ennen koronaa.

Näytä koko viesti
Veikkaus, rahapelimonopoli - 19.4.2021 09.12

Tinggeli kirjoitti:

K-ryhmä näkee pelikoneet ja lottopisteet (*) tärkeänä asiakkaiden palvelukokonaisuutena. S-ryhmä taas jahkailee. Onneki lähikauppani on Lidl niin Keskoa ja S-ryhmää on helpohko vältellä. Ja onneksi ei tarvitse käydä Citymarkettien asiakaspalvelupiteissä kun niissä on aina niin hirveä jono ihmisiä, joiden asiointi liittyy rahapelaamiseen.

HS 19.4.2021

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000007926717.html

"Suurissa eli K- ja S-ryhmän kaupoissa peliautomaatit pysyvät ainakin toistaiseksi.

”Näemme Loton ja pelikoneet osana laajempaa palvelukokonaisuutta, jota asiakkaamme odottavat”, perusteli esimerkiksi K-Marketin operatiivinen johtaja Teemu Naumanen HS:lle."

 

Ps. Sebastian Tynkkynen (PS) on saman uutisen mukaan tehnyt lakialoitteen pelikoneiden poistamiseksi yli 100 neliön liiketiloista. Näen tämän  vähänpopulistisena tuon rajan takia, koska se jättää pelikoneet kioskeihin ja liikenneasemien tiloihin. Miksi ne on rajattu pois?

 

Populismista en tiedä. Mutta eikö olisi hyvä, että peliongelmaiset pääsisivät edes ruokakaupassa käymään ilman että tuputetaan pelikoneita joka nurkalla? Huoltoasemilla käyminen ei kuitenkaan useimmille ole pakollista.

Näytä koko viesti