Olet täällä

Trainer's House

Käyttäjän Aki Pyysing kuva
Liittynyt: 16.12.2013, 13:48
Viestejä: 2703

"Yhtiön yrityssaneerausohjelma hyväksyttiin syyskuussa 2015, mutta saneerausohjelman toteuttamiseen liittyvät seikat vaikuttavat edelleen keskeisesti yhtiön tuloskehitykseen. Lisäksi yhtiö arvioi yleisen taloudellisen tilanteen pysyvän vaikeana ainakin lyhyellä aikavälillä. Näistä syistä johtuen tulevaisuuden näkymiin sisältyy poikkeuksellisen paljon epävarmuutta."

Tämä paahtaa kovaa kyytiä ylös, ilman ainakaan löytämääni uutista. Miulla on tätä vähän salkussa, jota en hoida itse. Olin vähän sitä mieltä, että eiköhän tämän tarina ole melko taputeltu, vaikka vuokrasopimuksestaan pääsivät saneerauksen myötä pääsivät eroon, kun unelmavalmennukselle lama-aikana luulisi olevan huonosti kysyntää. Onneksi en ole itse hoitanut tätä lappua, koska sitä ei olisi nyt yhtään, jos mie olisin itse napilla.

Pörssikurssi on eri mieltä. Yrityssaneerauksessa olevasta 8M vaihtavasta 6,6M onn aika paljon hintaa. Mikähän tätäkin vetää?

Käyttäjän Lucky Luke kuva
Liittynyt: 28.1.2015, 01:15
Viestejä: 383

Tulinpa kurkanneeksi tätäkin firmaa kun kurssi raketoi 13%:n nousussa. Jostain syystä on vieläkin jäänyt mieleen Sarasvuon runolliset osarit, joista erään otsikko oli "tule lama kultainen" - ja sehän tuli.

Kyllä tosiaan näyttää, että konkka on vältetty. Nimittäin Ouluun rekrytoidaan kolmeakymmentä uutta työntekijää. Sehän on mittava investointi 7M€ vaihtavalle firmalle.Tämä juna jätti kyllä meikäläisen asemalle kun markkina-arvoa on jo enemmän kuin liikevaihtoa.

http://www.trainershouse.fi/lehdistotiedote-trainers-house-laajentaa-oul...

Ainakin sijoittajaguru Seppo Saario näyttää tankkailevan suurimpien omistajien listalla.

Käyttäjän Aki Pyysing kuva
Liittynyt: 16.12.2013, 13:48
Viestejä: 2703

Meillä on näköjään kaksi Trainer's House ketjua. Uudempi löytyy https://www.sijoitustieto.fi/sijoituskeskustelu/osakkeet/trainers-house-... Mie en osaa yhdistää, jos joku leikkaa & liimaa -taitoinen bongaa, niin voisihan nämä yhteenkin lyödä. Varsin lyhyitä molemmat.

Mie muuten vanhakantaisena ajattelen, että Trainer's Housen 10M markkina-arvo on vähän ikään kuin velkojilta varastettu. Tässä tapauksessa pääkärsijä taisi olla TH:lle tilat vuokrannut taho. Saneerauksen kautta TH pääsi eroon tiloista, joihin sillä ei ollut varaa.

Nyt yhtiö on velaton, ja tekee pientä plussaa. http://www.trainershouse.fi/sijoittajalle/tiedotteet-ja-julkaisut/

Niin ja omien etujeni vastaisesti kitisen, Trainer's Housea löytyy pikkuripaus yhdestä salkusta.

Katso uusin #Teerenpelit -jakso ja tilaa Sijoitustiedon YouTube -kanava!
#Teerenpelit: SijoitusInvest -paneelissa Aki Pyysing, Sauli Vilen ja Jarkko Aho (Random Walker)
Katso