Olet täällä

Sijoitustieto.fi - Kehitysehdotukset ja palaute - 3.8.2021 12.11

Minulla olisi sellainen kehitysehdotus että blokataan ilman ennakkovaroitusta kaikki tunnukset jotka eivät osaa lukea ketjun aihetta ja valita kirjoituksiaan sen mukaan. 

Esimerkiksi käyvät vaikka kaikki koronapassista tässä ketjussa keskustelevat/väittelevät (riippumatta siitä kannattavatko vai vastustavatko ko. passia).

Näytä koko viesti
Citycon - 30.7.2021 05.14

Bobo36 kirjoitti:

Oletkos miettinyt, miksi nykyinen omistaja peippailee tuon lunastussumman rajoilla?

Koska ei ole likvidejä/haluja lunastaa?

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 27.7.2021 10.53

Minusta koronapassi ei ole hyvä juttu vaikka olen ensimmäisen rokotuksen jo ottanut ja toisenkin aion ottaa. Käytännössä passin idea on pakottaa mahdollisimman moni ottamaan rokotus. Minusta niille jotka haluavat hönöillä ja jättää rokotuksen väliin ja sairastaa koronan pitäisi se yksilönvapauden nimissä suoda. Tuo yksilönvapaus valita ja päättää itselleen vahingollisesti on minusta yksi länsimaisen yhteiskuntamallin merkittävimpiä eroja vaikkapa kiinalaiseen malliin verrattuna. Korona on tuonut yhteiskuntaamme ikävän paljon totalitaarisiä piirteistä joista en ihan hirvittävästi diggaa.

Näytä koko viesti
Osakekisa II - Yksi osake mista tahansa 27.7-6.9 - 27.7.2021 05.59

#TL#Alibaba Group Holding Limited#99.88.HK#179.900#

Mennään nyt tällä jota on tullut tankattua omaankin salkkuun melko tukevasti eikä oteta mitään senttiosaketta.

Valuuttakurssia en tarkastanut. Tarkoitus ei missään nimessä ole "keinotella" sillä mutta saa hylätä jos ehdot eivät täyttyneet.

Näytä koko viesti
Osakekisa I - Helsingin porssi 15.6-23.7 - 27.7.2021 05.49

Tämä kesäkisa oli oikein hyvä, kiitokset sen järjestämisestä. 

Jotain rajoituksia/rajauksia voisi olla paikallaan laittaa (toivottavasti) tuleviinkin kisoihin. Pelkkä etsi koko maailmasta eniten ajassa X nouseva osake houkuttaa lyömään allin johonkin double or nothing paperiin.

Kisa jossa saisi kerran/kaksi vaihtaa valittua/valittuja osakkeita olisi mielenkiintoinen mutta teknisesti toki selvästi haastavampi organisoijalle. Voisiko olla että vedetään alkuun vaikka 2kk jollain salkulla ja sitten lasketaan tilanne ja uusi allokaatio (joka voi toki olla sama kuin ensimmäinenkin) ja sen jälkeen uudet 2kk ja lopputulos.

Näytä koko viesti
Kiinalaiset osakkeet ja sijoittaminen Kiinaan - 27.7.2021 05.39

Alibabaa lisätty nyt kun markkina selvästi pelkää kiinalaisia osakkeita. Kovin moneen average down ammukseen ei enää ole saumaa mutta laskun jatkuessa tankkaan vielä ainakin kerran. 

Näytä koko viesti
Intrum - 23.7.2021 11.39

Aiempi pienehkö positio kolminkertaistettu. Ei ole vieläkään jättimäinen mutta toivotaan että positio kasvaa sen päällä istumalla.

Näytä koko viesti
Kindred - 23.7.2021 11.37

Otin tästä dropista hiukan. Nyt hän odottelemaan oliko fiksu liike vai tuleeko turskaa....

Näytä koko viesti
Harvia - 14.7.2021 10.52

Pomminvarmaa on, että vääriä päätöksiä ja lausuntoja löytyy kaikilta niitä tekeviltä ja antavilta. Ratkaisevaa onkin oikeiden ja väärien suhde. Ja se ovatko oikeat päätökset keskimääräistä isompia vai pienempiä. 

Näytä koko viesti
Harvia - 14.7.2021 10.51

Pomminvarmaa on se että vääriä päätöksiä ja lausuntoja tulee kaikilta jotka niitä tekevät ja antavat. Ratkaisevaa onkin oikeiden ja väärien suhde. Ja se ovatko oikeat päätökset keskimääräistä isompia vai pienempiä. 

Näytä koko viesti