Olet täällä

Ovaro (os. Orava) - 13.8.2020 11.50

Ovaron sijoittajasivuille alapeukku (tutustuin ihan mielenkiinnosta ilman omistusta tai ostoaikeita).

Q2 rapsa löytyi linkin Osavuosikatsaus 2020 Q1 takaa. Sen voi toki arvata olevan noin kun ensin huomaa Q1-linkkejä olevan muutama liikaa. Ensimmäisellä yrittämällä missasin rapsan kunnes totesin sen Nordnetista löytyvän ja palasin.

Osakkeenomistajat linkin takaa löytyy historiakatsaus (Osakkeenomistajat 29.3.2018). Tämä siis osake alaotsakkeen takaa. Osakkeenomistajat alaotsikosta löytyy sitten validimpi tieto.

Tähän sitten päätin lopettaa ko. sivuihin tutustumisen. Nopea johtopäätökseni on että tämä joko kuvaa sitä miten firmaa muutenkin hoidetaan tai sitten raha ja aika vaan priorisoidaan omistaja-arvon kannalta oleellisempiin asioihin. (veikkaan ensimmäistä)

Näytä koko viesti
Ilkka - 10.8.2020 04.06

Taidamme tulkita samat luvut hiukan eri tavalla.

Kuten toteat Alman osinkoja lukuunottamatta firma tekee käytännössä nollatulosta. Ja kassaa poltetaan tämän nollatuloksellisen liikevaihdon kasvattamiseen.

Minun oli niin vaikea tykätä tästä menosta että päättelin osakkeen olevan pikemminkin yli- kuin aliarvostettu. Luovuinkin tämän tulkinnan tehtyäni Ilkoistani joskus viime vuonna. 

Näytä koko viesti
Kysymyksiä/Vastauksia - 31.7.2020 08.34

Tähänkin täytyy vastata että lisämaksu kyllä menee minultakin. Täytyy siis laittaa kysymys Nordnetille vaikka epäilen vastauksen olevan juuri kuten kysyjä totesikin. Eli myyminen samoin kuin holdaaminenkin ovat kummatkin jäätävän kalliita. ☹

Näytä koko viesti
Kysymyksiä/Vastauksia - 31.7.2020 08.04

Aki Pyysing kirjoitti:

 

Sinappikaasu kirjoitti:

 

Aki Pyysing kirjoitti:

 

Sinappikaasu kirjoitti:

Kaverini ei ole paljoa salkkua hoidellut ja nyt hänen Nordnetin tilillä on 2 kpl Adapteon (ilmeisesti ex-Cramo) osakkeita, joista menee joku 2,5e/kk hallintapalkkioita. Mites hän pääsee näistä eroon, kun niitä ei kai voi pikaisen googletuksen perusteella Helsingin pörssissä myydä? Onko ainoa vaihtoehto siirtää ne jotenkin ruotsalaiselle arvo-osuustilille kovaan hintaan (100e?) ja myydä sitten? Saisiko ne jotenkin lahjoitettua hyväntekeväisyyteen! devil

 

Myy siellä Ruotsin pörssissä, jossa se on listattuna. Ihan samalla tavalla kuin myisi Suomessa.

Adapteosta tuli mieleen: Koskahan Suomessa tajutaan, että kaikki, joille se on jotenkin mahdollista, listautuvat Ruotsiin eikö Suomeen.

 

Mitenkäs tämä käytännössä tapahtuu? Nordnetissä näille ei voi tehdä mitään.

 

Mennään salkkuun, valitaan osake ja painetaan "myy"-nappia. Tai siis ainakin mie voisin ostaa ja myydä Nordnetissä Adapteota juuri nyt.

 

Hmm. Ei ainakaan minulle näy eli meillä on siis erilainen salkku. Minuakin kiinnostaisi pystyykö normikäyttäjä nuo Adapteot jotenkin fiksusti kadottamaan.

Näytä koko viesti