Olet täällä

Lehto Group - 30.6.2022 11.15

"Lehdon suurin osakkeenomistaja Lehto Invest Oy on sitoutunut merkitsemään vaihtovelkakirjalainaa 8 MEUR:n määrästä sen ensimmäisen liikkeeseenlaskun yhteydessä."

+

"Lisäksi Lehto Invest on sitoutunut merkitsemään kaikki sellaiset vaihtovelkakirjat, joita ei ole merkitty muiden sijoittajien toimesta 30.9.2022 mennessä olettaen, että tällä tavalla merkittyjen vaihtovelkakirjojen yhteenlaskettu nimellisarvo on enintään 3 miljoonaa euroa."

11 miljoonaa euroa minä tuosta saan. 

Tuo potentiaalinen konversio tuosta tekee kalliin, koska jos firma nousee niin dilutoi merkittävästi omistusta.

Näytä koko viesti
Lehto Group - 30.6.2022 10.44

Lisää pääomaa. Kalliihkoa, mutta aivan kelvollisin ehdoin ottaen huomioon yrityksen tilanne. Pääomistaja ainakin on edelleen sitoutunut yritykseen kun mukana isolla summalla.

https://www.inderes.fi/fi/uutiset/lehto-vahvistaa-rahoitusasemaansa-15-meurn-vaihtovelkakirjalainalla

Näytä koko viesti
Fortum - 30.6.2022 10.24

Fortum otti tuosta 10% miinukset, mikä minusta ihan jäätävä ylireagointi. Eikö tuo negari nyt ollut aika selviö, ehkä vaikutuksen määrä yllätti?

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa - 30.6.2022 10.17

Entry Fortum 400 kpl á 13,93.

Kalliit sentit kun 13,77 laitoin kun oli siinä rajoilla ja juoksi minuutissa tuolle tasolle.

Nyt pitää joko rikkoa säästöpossu, myydä jotain tai maksaa hitosti enemmän korkoa kun hopealuotto rikkoontumassa. 4.35% ei ehkä ole paha, mutta juuri tuossa rajan kohdalla ylittämällä päivittäinen korkokulu kasvaa about vitosella / päivä verrattuna hopealuottoon.

Näytä koko viesti
Nordic Lights - 29.6.2022 07.26

Tosi lyhyt antiaika, voi mennä jo huomenna kiinni. Sen vähän perusteella mitä lukenut niin vaikuttaa kalliilta ja pikavoittoja lienee turha toivoa. Pääomistaja myy, mutta jää vielä 35% minkä todennäköisesti realisoivat myöhemmin.

Skip, ainakin toistaiseksi.

Näytä koko viesti
Nordnet - Kysymyksiä ja vastauksia - 29.6.2022 11.41

Itsellä se aina välillä näyttää tuota. OST:n saldon verran extraa plus päivän oikea tulos.

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa - 29.6.2022 07.58

Jännä nähdä miten markkina reagoi NATO-sopuun vai reagoiko ollenkaan. Jotkin kanin kaltaiset firmat voisivat spurtata hiljaisessa kesämarkkinassa, iso kuva tuskin muuttuu nopeasti ja matka on vielä pitkä.

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa - 28.6.2022 01.40

Selvää säästöä: Olivat sen verran luvut muuttuneet parin vuoden takaa ettei tänä vuonna ainakaan vielä laserleikkausta. Ensi vuonna kontrolliin ja harkitaan sen pohjalta uudestaan.

Menoissa on kyllä kasvupainetta. Asuntolainan korkomenot moninkertaistuvat syksyllä, hyvään ja terveelliseen ruokaan (etenkin kalaan) menee aiempaa enemmän rahaa, samoin ravintoloihin ja tänään tuli määräaikaista sähkötarjousta Helenilta missä nykyinen 4,45 snt/kWh pomppaisi 16,45 senttiin kilowattitunnilta. Muutkin menot ovat nousupaineessa. Tässä kuussa on vingutettu Norwegianin luottokorttia melkein parilla kilolla ja uhkaa keskimääräinen rahankulutus kasvaa jo ilman tulevia reissukuluja sadoilla euroilla kuukaudessa.

Oma talous kyllä sinänsä kestää, mutta eihän tuo kivaa ole ja vähentää potentiaalista rahavirtaa sijoituksiin. Monella muulla varmasti tulee eteen paljon radikaalimpia henkilökohtaisen talouden leikkauspäätöksiä.

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa - 27.6.2022 07.46

Indeksi nousee 3 pinnaa, salkku vain runsaan pinnan -> tuntuu tappiopäivältä. Vivusta huolimatta swingit tuntuvat salkussa olevan keskimääräistä pienemmät, mutta kesäkuu on ollut sijoituksissa huono.

Kaikenlaista kivaa haluaisi ostaa, mutta pitää istua käsien päällä kun ei ole salkussa oikein mitään mielestäni myyntihinnoissa. Pokeritkaan (pelasin 8 lyhyehköä päivää putkeen ja striimailin kun oli leaderboard mistä helppo 250€ tiketti ja paljon valueturnauksia) eivät tähän tuoneet helpotusta, breikkisetit sieltä.

Tällä viikolla tuli lopultakin kesäjuomat. Varasin tälle viikolle myös ajan laserleikkauksen esitarkastukseen, niin saa sen alta pois. Käydään kuuntelemassa arvio että paljonko siitä olisi hyötyä - varsinaisesti kauhean huono näköhän minulla ei ole mutta silti sen verran kehno että lasit on tarpeen.

Muuten lomaa, pitää saada ajatus siitä että terassilla tuhlatut sataset olisivat turhia. Kämppä on kuuma, nyt kun on tyyliin 30 asteen helteet ja öisinkin 20 astetta. Mutta heti jos hankkisin ilmalämpöpumpun niin ilmastonmuutos kääntyisi ja tulisi pelkkää sadekesää. Normikeleille riittää hyvin kattotuuletin.

Tuli eilen heitettyä 15 000 + 5 000 askeleen lenkit. Pidempi yöllä kun oli viileää, lyhyempi ennen pelejä illalla jolloin saikin hikoilla. Jalat eivät oikein tykänneet, mutta ehkä ne taas tottuvat. ATH vaa'alla: en ala millekään dieetillä nyt kesällä mutta heinäkuulle voisi laittaa 300 000 askeleen tavoitteen. Se kuitenkin tarkoittaisi suunnilleen 2 kiloa vähemmän vaa'alla kuun lopussa kuin muuten.

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa - 22.6.2022 09.11

Valmistumispyyntösi tutkinto-ohjelmalle Yhteiskunnallisen muutoksen maisteriohjelma on hyväksytty. Valmistumispäivä tutkinto-ohjelmasta on 16.6.2022

Eilen taas yhdestä kassubonuksesta pari kiloa voittoa. Alkuvuoden kehnoille runeille vähän vastapainoa, mikä on ihan hyvä niin ei ole tarvinnut hirveästi säätää laskujen kanssa.

Pokerien ja tekemisen suhteen vähän harmaampaa, ei jaksa hirveästi pitkiä sessioita. Mutta ehkä ei kannata noista tässä kohtaa stressata. Kuten ei kannattane stressata markkinaliikkeistäkään, kun ei niille kauheasti mahda ja pelimerkit ovat jo pöydässä. Tai otsikoista, kun medialla on taas melkoinen noitajahti menossa.

Näytä koko viesti