Olet täällä

Höpinäketju - 5.6.2021 09.40

Nyt olisi kovaa kamaa tarjolla jumalan rahaston muodossa. Hauskaa on tuon asiantuntijan lausunto, jonka mukaan havaittavissa on ainoastaan kristinuskon sanomaa. 

Mitkä lie juoksevat kulut frown

 

"yrittäjänaisen 1,4 miljoonan euron jäämistö oli testamentattu 57-vuotiaalle miehelle ja hänen lähipiirilleen.

Testamentissa oli määrätty omaisuuden pääperijäksi "yleishyödyllinen säätiö", ja sen perustajaksi puolestaan paraislaisen perheen isä ja tämän lähipiiriläinen.

Mies puhui nauhoitteilla "jumalan rahastosta", jonne hän ohjaisi naisen varat.

Nauhoitteilla jumalhahmoja esiintyvä perheenisä puhutteli naista muun muassa nimillä Ruusu ja Ruusu Raahappi, lateli käskyjä naisen omaisuudenkäytöstä, omaisuuden testamenttaamisesta ja jopa naisen liikkumisvapaudesta ja ajankäytöstä. 

Oikeudessa kuullun psykiatrisen asiantuntijan mukaan perhekulttimiehen äänitteillä ei ollut havaittavissa muuta kuin kristinuskon sanomaa.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/hamaraa-kulttia-johtanut-perheenisa-makuutti-uhriaan-ruumisarkussa-ja-painosti-jumalan-rahastolla-kauheudet-paljastuivat-vasta-yrittajanaisen-kuoltua/8161606#gs.33qxav

Näytä koko viesti
Veikkaus, rahapelimonopoli - 23.4.2021 07.23

Aki Pyysing kirjoitti:

 

Tästä tuli hyvä mieli. Hallintoneuvoston palkkiosta kieltäytyminen on yhtä historiallista kuin Toppari Gustafssonin lähettämä kiertokirje kaikille kansanedustajille, jossa sotkettiin faktaa ja fiktiota veikkauskielellä. 

Aika lailla lapaan meni laugh

Metatiedot paljastavat, että asiakirja on luotu Veikkauksen viestinnässä tiistaina 20. huhtikuuta eli samana päivänä, kun Gustafsson lähetti sen eteenpäin kollegoilleen.

Toi "luottamushallinto" häiritsee eniten. Mitä ihmettä sillä yritetään tarkoittaaa

"Gustafssonin mukaan hän halusi vastuullisena luottamushallinnon puheenjohtajana varmistua"

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/83a9fae3-ddb8-428a-9739-c06a4b0cfc54

Näytä koko viesti
Veikkaus, rahapelimonopoli - 21.4.2021 11.36

Tinggeli kirjoitti:

Ps. Sebastian Tynkkynen (PS) on saman uutisen mukaan tehnyt lakialoitteen pelikoneiden poistamiseksi yli 100 neliön liiketiloista. Näen tämän  vähänpopulistisena tuon rajan takia, koska se jättää pelikoneet kioskeihin ja liikenneasemien tiloihin. Miksi ne on rajattu pois?

 

Tuosta oli tullut palautetta veikkauksen hallintoneuvoston puheenjohtajalta ilmeisesti talon tapojen vastaisesti. 

Ei mennyt hetkeäkään, kun Veikkauksen koirat päästettiin irti. Hallintoneuvoston pj Gustafsson (sai 7200€ palkkiota 2020) laittoi kaikille kansanedustajille viestiä, miksi lakialoitteeni pelikoneiden poistamiseksi kaupoista olisi turha. Täysin poikkeuksellista eduskunnassa.

Tämä oli mulle 1. kerta ja tuntuu aivan käsittämättömältä, että kun normaalisti kansanedustajat yrittävät saada asioita hallitukselle ja korjatuksi keräämällä nimiä, niin nyt tehdään päinvastaista - yritetään torpata edustajaa keräämästä nimiä. #veikkauskratia

Poikkeuksellista on siis se, että kun kansanedustaja alkaa keräämään allekirjoituksia lakialoitteeseen, se yritetään torpedoida kansanedustajien sähköpostilistalla jo siihen. Kun nimienkeräys on ohi, täysistunnossa sitten käydään kyllä kunnon debatti puolesta/vastaan.

https://twitter.com/SebastianTyne/status/1384880079113760772

 

Kuva linkin takana

Näytä koko viesti
Päivän politiikka - 18.4.2021 01.15

Tänään on The Päivä

 

THL:n pelottava arvio jopa yli 11 000 päivittäisestä tartunnasta sai puolueet lykkäämään vaaleja

https://yle.fi/uutiset/3-11824646

THL: Suomessa on todettu 498 uutta koronavirustartuntaa viimeisen kahden päivän aikana

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/thl-suomessa-on-todettu-498-uutta-ko...

 

Kahden päivän aikana. THL:n arvion alaraja oli 2600 tartuntaa. Päivätasolla on 10 kertaa pienemmissä lukemissa. 

"Jos joku on lukenut tämän huolimattomasti ja tekee pelkästään näillä luvuilla päätöksiä, se on tietysti huolestuttavaa"

https://www.is.fi/politiikka/art-2000007925118.html?utm_medium=social&ut...

 

En tiedä, mikä se tosiasiallinen syy siirtää vaaleja oli, mutta tuon arvion kanssa sillä ei ollut mitään tekemistä. 

Näytä koko viesti
Veikkaus, rahapelimonopoli - 15.4.2021 07.29

Viimeisimmän kyselyn (HS-gallup) mukaan suurimman puolueen puheenjohtaja on aika hyvin poiston puolella. 

Olisiko mannerlaatat liikkeessä..

Tämä on hyvä ja hatunnoston arvoinen päätös. Markettien peliautomaatit ovat ihmisten elämänhallintaongelmilla rahastamista, eikä mikään hurskastelu "vastuullisesta pelaamisesta" tätä muuksi muuta.

Rahapelitoimintaa ei tee yhtään moraalisemmaksi sekään, että voittovaroja jaetaan (myös) hyviin tarkoituksiin. Valtion harjoittamaa huumekauppaa voitaisiin perustella samalla argumentilla.

Toivon, että muut ketjut seuraavat Lidlin esimerkkiä. Sitä odotellessa lisään tuen osoituksena omaa asiointiani Lidlissä.

https://twitter.com/Halla_aho/status/1382594125367799810

Näytä koko viesti
Itseruoskintaketju - 7.4.2021 07.46

Markkinoilta ei oikein löytänyt ostettavaa, niin ostin sitten aikanaan Pihlajanlinnaa arbitraasikokeilun muodossa. Seuraukset ovat toki tunnetut. Meni se n. vuosi turhaan ja tein about 40 pinnaa tappiota. Ekstraketutus siitä, että sitoi pelimerkkejä myös maaliskuun koukun aikana. 

Toteutin kyllä avausviestin ohjetta 1. Vitutti ja myin pois. 

 

Näytä koko viesti
Itseensä / läheisiin sijoittaminen - 7.4.2021 07.40

Noin minäkin sen ymmärrän.

 

Kielitoimiston sanakirjassa sanotaan seuraavaksi

"käyttää rahaa taloudellisen hyötymisen toivossa esim. arvopaperien t. arvoesineiden ostamiseen, osuuden t. omistusoikeuden hankkimiseen jssak yrityksessä tms., investoida."

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 4.4.2021 01.39

Trolli kirjoitti:

Sitten vielä ateisteille muutama kysymys: kuinka moni kuuluu kannastaan huolimatta kirkkoon? Kuka on mennyt naimisiin papin vihkimänä? Kuka on järjestänyt lapselleen ristiäiset tai on suostunut lapselle kummiksi? kuka haluaa haudata läheisensä kirkon hautausmaalle? Mihin haluat tulla haudatuksi? Kuka viettää joulua? 

Tai jos joku ateisti on mennyt naimisiin muusta kuin juridisesta syystä, niin mikä tää muu syy on? Avioliittohan on kuitenkin lähtenyt kirkolta ja sitä on tarvittu vahvistamaan liitto jumalan ja kirkon edessä. Mitä muita syitä naimisiinmenolle oikeesti on kuin uskonnollinen tai juridinen? Halusitteko vain jonkun ulkopuolisen tahon hankaloittamaan eroamista? x)

 

En kuulu. Olen eronnut heti kun se oli mahdollista. 

En ole mennyt naimisiin papin vihkimänä. 

Ei ole järjestetty ristiäisiä. En ole kummi. 

Läheiset haudataan sinne, mihin he haluavat. Itse olen sanonut puolisolle, että mielellään tuhkaus. Mikäli varoja on, niin niistä kirkolle mitään kautta mahdollisimman vähän. 

Mitä tarkoittaa "viettää joulua"? Jos hyvä ruoka ja läheisten seura luokitellaan, niin kyllä vietän. Jos se edellyttäisi, että juhlisin "Herran" synttäreitä, niin en vietä. 

En tiedä mikä se "muu syy" on. 

 

Kuten moni muukin kirjoittaja on sanonut, ei sinänsä häiritse uskonnot ja uskovat ihmiset, kunhan ei vaikuta mun elämään. Eniten häiritsee kaksinaismoralismi uskonasioiden suhteen valtiovallan taholla. 

Saadaksesi virallisen statuksen valtion pitää hyväksyä juuri sinun mielikuvitusystäväsi erillisessä lautakunnassa. :D

"Rekisteröityä asemaa hakevat uskonnolliset yhdyskunnat arvioi Suomessa opetus- ja kulttuuriministeriön alainen asiantuntijalautakunta. Se toimii liikennevalona uusille uskonnollisille liikkeille ja päättää, ketkä ovat oikeutettuja viralliseen uskonnollisuuteen."

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2020/09/25/soosista-han-noussut-on-lentava...

Näytä koko viesti
Päivän politiikka - 8.3.2021 07.14

TL kirjoitti:

Jatkokysymyksenä esittäisin sen mitä hyötyä on esittää skenaario ja todeta ettei se perustu mitenkään "nykytodellisuuteen" vaan on ihan laskennallinen höpö höpö malli. Ja sitten miten järkevää on tämän höpö höpö mallin pohjalta tehdä sellainen pikkujuttu kuin siirtää vaaleja?

Ja mitä kertoo viraston kyvykkyydestä (luetaan kyvyttömyydestä) ettei kyetä tekemään mallia jossa esim ennustettaisiin taudin etenemistä jo päätetyillä toimenpiteillä. Ja tämän mallin (olettaen sen olevan ammattimaisesti tehty) pohjalta päätettäisiin sitten tarvitaanko lisätoimia vaiko ei? Olisiko tämä jotenkin liikaa vaadittu?

Tästä on kyllä  helppo olla Jokisipilän kanssa samaa mieltä. Niin tai näin, en halua kuulla enää yhtään uutista siitä, kuinka Suomi on Marinin johdolla koronan mallimaa jne. 

Ihan käsittämätöntä sekoilua. 

Jos mietitään koronan hallinollista hoitamista kokonaisuudessaan, niin kyllä tässä on käsissä ehkä suurin epäonnistuminen tähän mennessä.

 

https://yle.fi/uutiset/3-11826614?origin=rss

Näytä koko viesti
Caverion - 28.2.2021 09.26

Caverion Oyj:n toimitusjohtaja vaihtuu

Caverion Oyj:n hallitus ja toimitusjohtaja Ari Lehtoranta ovat tänään yhteisymmärryksessä sopineet, että Lehtoranta jättää Caverion Oyj:n toimitusjohtajan tehtävät. Caverion Oyj:n hallitus on tänään nimittänyt hallituksen puheenjohtajan Mats Paulssonin yhtiön väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi. Mats Paulsson jatkaa yhtiön hallituksen puheenjohtajan tehtävässä. Rekrytointiprosessi uuden toimitusjohtajan nimittämiseksi on aloitettu.

 

Lisää linkistä

https://www.caverion.fi/media/tiedotteet/2021/caverion-oyjn-toimitusjoht...

Näytä koko viesti