Suomen presidentinvaalit 2024 -

J-Ha ei ole "rasistinen autisti". 

Näytä koko viesti
Suomen presidentinvaalit 2024 -

Chef wrote:

Itselläni on selkeä äänestämissuunnitelma: Stubb 1. ja 2. kierroksella. Jollei Stubb ole 2. kierroksella niin sitten Haavisto. Mikäli 2. kierroksella ovat Andersson ja Halla-aho niin nukun vaalit ja häivyn maasta. 

Heippa!

Näytä koko viesti
Suomen presidentinvaalit 2024 -

Heikin Ashi wrote:

Innilator wrote:

Unohdit Halla-Ahon.

Halla-ahoa ei ole unohdettu. Ei mahdollisuuksia tässä kisassa, muuten reipas poika ja monasti oikeassa.

 

Olen tässä asiassa eri linjoilla. Nähdäkseni erinomaiset mahdollisuudet. Kynnys on päästä toiselle kierrokselle.

Näytä koko viesti
Suomen presidentinvaalit 2024 -

Aki Pyysing wrote:

Juha wrote:

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/a6e46975-7b09-4606-a94e-552902066ad9

Mika Aaltolan huhutaan astuvan kehiin!

Yhtä varteenotettava kuin kuin Veltto Virtanen kansanedustajaehdokkaana tai Teuvo Hakkarainen eurovaaliehdokkaana. Sekä Veltto että Teuvo muuten valittiin.

Tai Jyrki Käteinen pääministeriehdokkaana. 

Näytä koko viesti
Päivän politiikka -

Druuge wrote:

 Jos esim- suuryritysten johtajilla on käsitys että ehkä siellä on jotakin tapahtunut, eivät välttämättä ota riskiä näyttäytyä yhdessä Villen kanssa. 

 

 

 

Onko tästä jotain näyttöä?

Näytä koko viesti
Ensimmäinen 100 000 € ? -

Aktiivisen tekemisen alusta meni 4,3 vuotta sadan tonnin nettovarallisuuteen. 

Sittemmin on helpottanut kummasti. 

JOtkut sanovat, että ensimmäisen miljoonan jälkeen helpottaa. Itse sanoisin että kyllä sata tonnia alkaa antaa vauhtia tekemiseen. 

Näytä koko viesti
Alexandriasta eroon -

Jep. 

Tuloja ei voi tietää. 

Kulut voi. 

Itse yksinkertaisena insinöörinä lähden yleensä liikkelle siitä, minkä voi tietää. 

Näytä koko viesti
Eduskuntavaalit 2023 -
Pörssimörssäri kirjoitti:

Perussuomalaisten piirien pyrkimyksia hammentaa kokoomusta ja aiheuttaa sekasortoa ymmarran hyvin. Naihin vaikuttamispurkimyksiin ei kannata alistua. 

 

Tämä itse asiassa ei ole normaalia kannatuskalastelua lukuun ottamatta tapahtunut perussuomalaisten, vaan kokoomuksen toimesta. 

Orpon ja Sipilän tavoite hajottaa puolue ottamalla uuvatit hallitukseen kaikkine arvopohjapuheineen oli tarkoituksellista ja sen päämäärä oli aiheuttaa nimenomaan sekasortoa.

Ei sen onnistuminen kovin kaukana lopulta ollut, mutta toisaalta ei mennyt läpi ja tuosta Orpo sekä kokoomuksen kannatus kärsii vielä tänäkin päivänä. 

Näytä koko viesti
Eduskuntavaalit 2023 -
Farseer kirjoitti:

Liberaalit ja Korjausliike ovat muuten vaarassa pudota puoluerekisteristä näissä vaaleissa. Vaikka en Roinisen läpimenoon usko, niin on ääni hänelle tai Rydmanille minusta paljon parempi vaihtoehto kuin ääni Kokoomuksen nykymenolle. 

 

No ehdottomasti. Ja sanon tämän vaikka korjausliike on perustettu ehkä kaikkein härskeimmän virityksen, eli uuvattien pohjalle. 

Kokoomus nykymenollaan ei tarjoa kuin lässytystä arvopohjista sekä tarkkarajaisia ja kertaluonteisia tukipaketteja. 

 

 

Näytä koko viesti
Eduskuntavaalit 2023 -
Aki Pyysing kirjoitti:

"Taloustiede on inhimillinen tiede""Keskimääräinen kansanedustaja ei ymmärrä, että verotus vähentää hyvinvointia".Allekirjoitan @filsdeproust teesit. Myös @pursiain äänestämisen. pic.twitter.com/2XOLNOrycO

— Aki Pyysing (@AkiPyysing) March 17, 2023

Äänestyspäätökseni valmistui, kun kävin kuuntelemassa pormestaria ja Pursiaista. Missioni oli selvittää, ymmärtääkö Heikki, että osa tulevista kollegoistaan eivät välttämättä ole niitä eskimoheimon kovimpia kairaajia, mutta joiden kanssa pitää silti tulla toiimeen, jos aikoo saada jotain aikaan. Hupaisaa oli, että Vartiainen sanoi Pursiaiselle kaiken, mitä mie olin meinannut kysyä.

Hämmästyttävintä oli, että St. Urho's Pubin valomerkki tulee jo 00.30 perjantaisin. Käsittämätöntä rakkaudettomuutta rahaan. 

Silti Vartiainen äänesti "jaa" kun kokoomus varmisti kertaluoneisen ja tarkkajarajaisen elvytyspaketin läpimenon. Se todella vähentää hyvinvointia lisäten tarvetta verottaa.  

Klassinen esimerkki padasta ja kattilasta. 

"Kokoomus käänsi kuitenkin kelkkansa pelastaakseen elvytyspaketina"

"Jos kokoomuksen eduskuntaryhmän enemmistö olisi pitäytynyt alkuperäisessä päätöksessään äänestää tyhjää, olisi paketti kaatunut."

https://yle.fi/a/3-11935939

 

Näytä koko viesti