El Covo Sr.

+2
Liittynyt:
28.6.2014
Viestejä:
2

Olen 26-vuotias pokeriammattilainen, jolla on käsillä kaikilla tavoilla suuri elämänmuutos, johon kuuluu sattuvasti sijoittamisen aloittaminen. Aloitin pokeriurani heti 18-vuotta täytettyäni ja olen elänyt sen jälkeen pelkästään pokerista ja satunnaisista steikkauksista saaduilla tuloilla. Raha ei ole itsessään juuri koskaan ollut minulle kovin suuri motivaattori, mutta olen aina välillä haaveillut taloudellisesta riippumattomuudesta ja tätä kohti alan nyt suuntaamaan elämääni. Akin Pokeritiedossa mainitsemä kolumni osuu minuun todella hyvin. Olen käyttänyt rahaa sen suurempia murehtimatta ja vaikka omaisuus voisi olla jo melko suurikin niin käsittämättömät kulutustottumukseni ovat tehneet omaisuuden kasvusta naurettavan hitaan. Onnekseni olen ollut sen verran hyvätuloinen siellä saralla, etten kuitenkaan ole mennyt koskaan poikki, miten olisi aivan hyvin voinut käydä!

 

"Hulluutta on se, että tekee samat asiat uudelleen ja uudelleen ja odottaa eri tuloksia."  -Einstein

 


Muutoksen tuulet kuitenkin puhaltavat ja monen elämäntapahtuman aiheuttama ketju heitti minut Helsinkiin. Tällähetkellä asun viikoksi vuokratussa kalustetussa yksiössä, mutta ensiviikko on taas avoinna. Käytännössä omaisuuteni, säilössä olevia huonekaluja lukuunottamatta, mahtuu autooni. Aion etsiä Helsingistä luultavasti lähiviikkoina kuitenkin kämpän ja tutustun vihdoin paremmin pääkaupunkiimme. Olen asunut Tampereella suuren osan aikuisikääni, joten on aikakin hieman vaihtaa maisemaa. Tämän blogin avulla alan seuraamaan sijoituspääomani kasvua ja tulen luultavasti kertomaan myös kulutustottumuksieni muokkautumisista inhimillisiksi. Saatanpa kirjoittaa pokeristakin ja kaikesta muustakin, minkä koen mielenkiintoiseksi ja kirjoittamisen arvoiseksi.  Tykkään panostaa melko paljon asumisen ja ruuan laatuun, koska arvostan näitä asioita ja koska minulla on mahdollisuus myös toteuttaa niitä,  mutta muuten aion ruveta suhteellisen järkeväksi kuluttajaksi.

 

Tein suuren muutoksen pokeriurallanikin juuri äskettäin pudottaessani pelitasoja pari pykälää. Stressi on pokerissa äärettömän suurta ja ennenkaikkea välillä vaikeasti havaittavaa. Vaikkei sitä ole minusta luultavasti ulospäin juurikaan huomannutkaan, niin stressi on vaikuttanut moneen asiaan elämässäni negatiivisesti.  En halua enää koskaan myrkyttää minulle rakkaita ihmisiä, enkä koskaan aio jättää asioita tekemättä sen takia, että pitäisi "grindata, kun on niin hyvät pelit". Pelaaminen tulee lähtemään terveemmältä pohjalta ja muutoksien tavoitteena on stressin minimoiminen. Mikäli muutosta tällä saralla ei tapahdu, aion lopettaa pokerin ja keksiä jotain muuta.

 

En tiedä sijoittamisesta kovinkaan syvällisesti, mutta olen aina ajatellut, että pääasiassa se on varianssin riepottelua ilman todellisia keinoja taistella vastaan muuten, kuin riskitasoja muokkaamalla. Haluaisin todistaa oman fiilispohjaan perustuneen mielipiteeni vääräksi ja oppia asiasta enemmän. Mikäli mielenkiintoa lopulta ei löydy sen enempää, sijoitan luultavasti rahani indekseihin tai johonkin muuhun tylsään.

 

Kaikki vinkit ja palaute otetaan vastaan sijoittamista ja blogia koskien!

 

Asetan tähän loppuun vielä pari tavoitetta, joista pyrin pitämään seurantaa täällä: 

   - Tavoitteenani on tienata pokerista kuukausittain keskimäärin vähintään kymmenentuhattaeuroa

   - Pyrin sijoittamaan joka kuukausi keskimäärin vähintään viisituhattaeuroa

 

 

 

 

0
0
28.6.2014 - 15:01

Ilkka

+91
Liittynyt:
16.12.2013
Viestejä:
57

1st. Todella mielenkiintoinen avaus ja tsemppiä jatkoon sekä asunnottomuuden, sijoittamisen että pokerin saralla. Blogi erittäin tarkkaan seurantaan :)

0
0
28.6.2014 - 19:24

PP_st

Liittynyt:
27.6.2014
Viestejä:
5

Mukava blogi aloitus. Tällä saitilla on yleisesti pokeri aika kovasti ollut esillä ja toivottavasti kirjoittaisit vain sijoittamiseen liittyvistä asioista ja jätät turhat pokeriturinat jonnekin muualle. Tämä sen takia, että olisi hyvä, että tästä saitista ei tulisi mitään uhkapelisaittia ja sekaisi turhaan täysin oikeaa rahan tekemistä. Muutamasta taloussaitista on tullut jo aiemmin jotain kumman uhkapelisuosiollista sekä suosivaa saittia ja niihin kirjoittaminen on pitänyt sen takia lopettaa. Eli olisi mukavaa pitää tämä uhkapeleistä vähän kauempana ja ei mitään kasinokirjoituksia liikoja.

Seurantaan menee blogisi ehdottomasti!

0
0
28.6.2014 - 19:47

PikkuPro

+5762
Liittynyt:
28.6.2014
Viestejä:
2806

Onnea elämänmuutokseesi.

Mielummin olisin kommentoinut tutulla nimimerkilläni jos se ei sattumalta olisi jo käytössä.

T.Anssi

 

 

0
0
28.6.2014 - 20:17

PP_st

Liittynyt:
27.6.2014
Viestejä:
5

Moi Anssi! Tarkoitatko minun nimimerkkiäni PikkuPro? (sinun omassa lukee Pokeritiedon Pi... eli en näe kokonaan)

Minua on kutsuttu reilusti yli 15 vuotta nimellä PikkuPro ja se on itselleni erittäin tärkeä lempinimi eli on minulle hyvin tuttu myös, koska juontaa juurensa harrastuksesta, jossa olin pienin, mutta luonnollisesti paras.:)

Ps. Nimimerkissäsi on esillä pokeritieto... Toivottavasti tämä saitti pysyy nimensä veroisena eli sijoitukseen keskittyvänä!

0
0
29.6.2014 - 01:18

El Covo Sr.

OP
+2
Liittynyt:
28.6.2014
Viestejä:
2

Kiitos tsemppauksista ja tervetuliaisista!

PikkuPro-trollille selventääkseni kirjoitan blogissani juuri niistä asioista joita elämässäni tapahtuu, enkä todellakana aio jättää jotain kirjoittamatta sen takia, että saitti pysyisi nimensä arvoisena tai että joku toivoisi ettei saitista tulisi mitään uhkapelisaittia. En aio kirjoittaa tänne käsihistorioita tai muuta vastaavia, mutta asiat joita käsittelen tulevat väistämättä käsittelemään jollain tasolla pokeriammattilaisuutta, halusi "sivuston linja" sitä tai ei. Jos lopetan pokerin ja alan harrastamaan pingviininpoikasten nylkemistä,  niin silloin tulen luultavasti kirjoittamaan siitä. Enkä usko, että moni haluaisi sitäkään!
 

Seuraavat kolme päivää tulee näyttämään selkeän suunnan mitä elämälläni tapahtuu ja odotan jokaista tulevaa tuntia mielenkiinnolla. Huomenna lähden Tampereelle suorittamaan loppusiivouksen vanhasta asunnostani ja sen jälkeen olen periaatteessa täysin vapaa tekemään, mitä ikinä tahdon! Maailma on loppupeleissä aika helvetin mahtava paikka ja minulla on uskomaton mahdollisuus kirjoittaa tarinaani monella eri tavalla tästä eteenpäin ja on todella mielenkiintoista seurata minne ikinä se minut viekään!

0
0
29.6.2014 - 09:14

PP_st

Liittynyt:
27.6.2014
Viestejä:
5

Tottakai kirjoitat juuri mistä vain haluat omassa blogissasi. Tämä trolliksi nimeäminen on täysin turhaa ja koitinkin aiemmassa viestissäni selventää hieman jo asiaa. Netissä on käytössä nimimerkkejä pelkästään jo Suomessa miljoonia eli pakostakin menee päällekkäin välillä.

0
0
30.6.2014 - 15:57

Sijoitustieto

+1882
Liittynyt:
9.6.2014
Viestejä:
1232

Hei,

PikkuPron nimimerkki on siirretty sisarsivustolta tutulle omistajalleen Anssille. Perusteluina siellä postauksien määrä ja laatu, sekä uuden nimimerkin trollimaisuus (ei järkevää keskustelua). Mikäli haluat aloittaa järkevän keskustelun olet tervetullut yhä sivustolle, voit myös pyytää uutta nimimerkkiä ylläpidosta.

Yleisesti linja on tiukka ja pyrimme säilyttämään asiallisuuden sivustolla.

- Ylläpito

 

0
0
25.10.2014 - 11:52

El Covo Sr.

OP
+2
Liittynyt:
28.6.2014
Viestejä:
2

Päivitettävää olisi lähinnä pokeririntamalla, josta en ole jaksanut sitten pelkästään kirjoitella tänne. Muutin elokuun alussa Helsinkiin ja olen sen jälkeen käyttänyt aikaani melko paljon pelaamiseen ja oman pelin kehittämiseen. Kesäloman jälkeen pelit sujui melko heikosti, mutta nyt suunta on kääntynyt ja tästä kuukaudesta on tulossa luultavasti vuoden paras. *sormet ristissä*

Sijoitusura ei siis ole oikein vielä sattuneesta syystä lähtenyt käyntiin ja tästä syystä myös päivitysten tekeminen on jäänyt. Toivottavasti lähiaikoina olisi kirjoitettavaa sijoitusasioista!

 

 

 

 

0
0