Olet täällä

Revenio Group - 26.1.2023 02.01

Sisäpiiritieto: Revenio nostaa ennustettaan vuodelle 2022

Revenio Group Oyj, Sisäpiiritieto, 26.1.2023 klo 13.45Sisäpiiritieto: Revenio nostaa ennustettaan vuodelle 2022

 

Revenio Group Oyj julkistaa tietoa vuoden viimeisen neljänneksen ja koko vuoden taloudellisesta kehityksestä ja nostaa ennustettaan vuodelle 2022.

Yhtiön 10.2.2022 julkaiseman ohjeistuksen mukaan Revenio-konsernin valuuttakurssioikaistun liikevaihdon arvioitiin kasvavan vahvasti edellisvuodesta ja kannattavuuden olevan hyvällä tasolla ilman kertaluontoisia eriä. Alustavien tilintarkastamattomien tietojen mukaan Revenion liikevaihto ja tulos ovat arvioitua paremmat. Yhtiö arvioi vuoden 2022 valuuttakurssioikaistun liikevaihdon kasvavan yli 16 prosenttia edellisvuoteen verrattuna ja liiketuloksen ilman kertaluonteisia eriä olevan yli 30 prosenttia liikevaihdosta. Erityisesti vuoden 2022 viimeisen neljänneksen ennakoitua vahvempi myynti nosti liikevaihdon yli aiemman ohjeistuksen. Samalla Revenion skaalautuva liiketoimintamalli reagoi liikevaihdon voimakkaaseen kasvuun ja nosti myös kannattavuuden yli ohjeistuksen.

Hiljaisen jakson vuoksi yhtiö ei kommentoi tai julkista muita ennakkotietoja tuloksestaan ennen tilinpäätöstiedotteensa julkistamista. Revenio julkaisee tilinpäätöstiedotteen vuodelta 2022 torstaina 9.2.2023 arviolta kello 9.00.-Revenio kävi hetken salkussa, kunnes aloin miettiämään että oliko tämä posari sittenkään.edit. Ehkä se olikin nippanappa, kun tuo valuuttakurssioikaisu tarkoittaa ihan hyvää Q4:ää... 

edit2. paitsi taalan heikkeneminen hmm... Jos olisitte vaikka vaan kertoneet että paljoonko se kasvaa (€), mutta sehän ei olisi hauskaa ollenkaan meille spekuloijille.edit3. Tämä on itseasiassa aika hauska jännäri. Ensin Revenio ohjeistaa sanallisesti, josta ei oikein yhtään tiedä mitä se tarkoittaa, jonka jälkeen näin 26. tammikuuta "nostaa" ohjeistusta pitäen vieläkin hullut jännityksessä että paljon se mahtaa olla tahallisen epäselvillä muotoiluilla. Monilla yhtiöillähän tämä on tapana, mutta kertoisiko joku Revelle ettei se taida olla tarkoitus. Mutta hei, hyvä juttu että "Hiljaisen jakson vuoksi yhtiö ei kommentoi tai julkista muita ennakkotietoja tuloksestaan ennen tilinpäätöstiedotteensa julkistamista."

Näytä koko viesti
Nokia - 26.1.2023 10.36

https://www.nokia.com/system/files/2023-01/nokia_results_2022_q4_fi.pdf

Nokian tulos ulkona. Analyytikot ovat suhtautuneet tulokseen vaihtelevasti kertaluontoisen biitin parantelemien lukujen osalta.

Inderesin Riikola taisi ennustaa markkinaa parempaa kehitystä. OP kertoi tuloksen riittävän nykykurssille, Nordea positiivista reaktiota ja HB sitten löysi ihan negatiivisen reaktion oikeutuksen.

Nasdaq hyppäsi Suomen closen jälkeen ihan reilusti, ja tälläkin varmaan on jonkin verran väliä tänään.

Näytä koko viesti
Rovio - 23.1.2023 12.10

1/3 Rovioista takaisin pohdiskeltuani nyt ihan sitä, että bidin kariutumisellakaan ei välttämättä tästä ole hirveästi downsidea. +skenaarioita nyt sitten keksii, mutta todennäköisyyttä vaikea arvioida.Twiittiketjussa myös spekulaatiota aiheesta:


Näytä koko viesti
Rovio - 20.1.2023 10.10

Kauhuissani luin yöllä foorumikommentteja joissa bidiiin ei aktiivisten osakesijoittajien mielestä pitäisi tarttua. Altistan itseni pelleydelle ja kerron, että omat lähti avaukseen. Kävi joka tapauksessa onni, sillä Rovion koko salkussa on vaihdellut ja oli hetken kokonaan poiskin, nyt oli salkun #3 lappu.Vit*****ko minä tiedän aikovatko Hedit tähän tarttua, mutta kun ensimmäinen tarjous on ohitettu, niin ehkä toimijaa ei nähdä riittävän mielekkäänä uutena kotina vanhojen suomalaisostosten historian ja bidin koon osalta.

Näytä koko viesti
Nokia - 19.1.2023 12.35

https://www.cnbc.com/video/2023/01/18/nokia-ceo-india-market-is-growing-...Lundmarkia Davosista. Intia kasvaa.

Näytä koko viesti
Robit - 17.1.2023 10.31

Osake nousi muutama päivä sitten, kun Robit vihjaili olevansa mukana Saudi Arabian Linessä. Inderes sitten toppuutteli odotuksia. Tänään kuitenkin uutta tiedotetta aiheesta:https://www.hs.fi/talous/art-2000009331690.htmlhttps://www.kauppalehti.fi/lehdistotiedotteet/robit-mukana-saudi-arabian...Katsoin jonkun dokkarin tuosta hankkeesta, on muuten eeppinen jos oikeasti toteutuu edes pienemmin.

Näytä koko viesti
Vuodenvaihteen tilinpäätös omassa salkussa - 9.1.2023 01.52

Vuosi päätyi 3% miinukselle, mikä kaikesta koetusta saamattomuudesta huolimatta täytyy tulkita hyväksi tulokseksi. Tarkoitan tällä sitä, että edellisvuosien tapaan hyväksi koettuja treidejä saatiin aikaan merkittävästi vähemmän ja salkku tuntui ajelehtivan markkinoilla lähinnä ajopuuna. Hyvää on kuitenkin se, että edellisvuosina koettujen menestysvuosien sokaisemana en missään vaiheessa omistanut sokeana hypelupauskasvulappuja mitenkään salkun täydeltä, josta syystä salkku piti pintansa aika hyvin.

19-21 kaikki tuntui jälkikäteen helpolta, vaikkei se sitä oikeasti ollut. Nyt tuntuu että vuoteen lähdetäänkiin uudelleen lähinnä torjumaan, eikä pieksämään kuten vielä 22 alussa tuntui. Toivon että vuoden aikana keksin taas, että mitä ihmettä täällä markkinoilla oikeastaan tapahtuu.

2022 oli myös henkisesti yksi raskaimmista vuosista, kun pitkä-aikaiset Venäjäpelot toteutuivat. Toisaalta se oli ehkä hyvä, kun nyt Euroopassa on herätty totuuteen ja nykytilannehan ei ole sitten likikään niin paha kun olisin sen uskonut useimmissa skenaarioissa sodan alettua olevan. Erilainen nuhailu ja muu sairastelu vei myös ehkä 30% vuodesta, joten parempaa kohti toivottavasti tänä vuonna tälläkin saralla.

Salkun isoimmat vuoden alussa:

Berkshire, Stockmann, Robit, Nokia, Rovio. Lähempänä 5% painoa per lappu, joka mittapuullani ei ole kovin suuri luottamuksen osoitus. Oikeasti minulla ei ole atm hyviä ideoita.

Näytä koko viesti
Coeus Invest GRIT -erikoissijoitusrahasto - 5.1.2023 05.29

https://www.coeusinvest.fi/

Coeuksen tuore rapsa löytyy sivuilta. Uusia löytöjä Ruotsista ja hyvä kvartaali.

Näytä koko viesti
Tammiralli - 16.12.2022 09.17

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/kl/d89848c4-7e6d-44b7-9a60-f20359ff1c50

"Tilastot ja tutkimus tukevat käsitystä tammikuun paremmista osaketuotoista. Käytännössä voittojen saaminen on hankalaa. Tilastoissa neljän aiemman vuodenvaihteen tuottokärkeen nousee tukku pieniä pörssiyhtiöitä."

Parina viime vuonna tammikuuilmiöspekulaatiot ovat jo tässä vaiheessa käyneet kuumina, nyt vaikuttaa että jengillä on kädet tiukasti ratilla ja muuta mietittävää markkinoilla.

Näytä koko viesti
Stockmann - 12.12.2022 03.00

https://www.hbl.fi/artikel/e62297d1-dd9f-43d1-9934-d6a3e42f17a8

Hetkeksi kuopatut järjestelyspekulaatiot ovat taas elävät. Tänään siis 5%:n liputus uudelta omistajalta.

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/inderes-stockmannin-viiden-prosentin-...

Näytä koko viesti