Olet täällä

Nordstream kaasuputkihanke. Katsaus menneeseen. - 28.9.2022 03.31

Kilppari kirjoitti:

 

Teknokraatti kirjoitti:

Heidän logiikkansa ei ole sama kuin meidän, joten heidän toimiaan ei voi arvioida sen perusteella mikä näyttää meille rationaaliselta. 

 

Itseäni koko asiassa häiritsee eniten se, että myös länsimedia tuntuu jääneen samalle tasolle kuin tämän palstan enemmistö eli: Pitää vaan pistää kovaa kovaa vastaan. Tuo ei vaan valitettavasti toimi. Ja hinta lasketaan ihmishengissä. Tästä on viimeinen esimerkki tuo mitä nyt tapahtuu. Venäjä liittää itseensä idän alueet ja tuolle ei kukaan voi tehdä oikein mitään. Mikäli asia olisi haluttu ratkaista neuvottelutein, niin siihen olisi ollut aikaa 2014 jälkeen aivan riittävästi. Tuolloin olisi lopputuloksena ollut itsenäiset itä-Ukrainan valtiot. Olisi säästytty sodalta ja muutamalta sadalta tuhannelta kuolleelta.

Eikös Venäjä liitä nyt itseensä ne alueet jotka se on sotimalla (aiemmin ja nyt) saanut, eli on sille saatu jotain kun niitä on vallattu pahimmasta tilanteesta takaisin eikä ole antauduttu vaan koko Ukrainassa?

Itse epäilen kyllä olisiko Putinin maha täysi Donbassin ja Krimin jälkeen jos hänelle olisi aina vaan annettu mitä hän vaatii. Muistatko muuten mitä Putin vaati myös ennen sodan aloittamista, olisiko näihinkin pitänyt vaan suostua ettei sotaa tule?

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne - 21.9.2022 09.13

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne - 20.9.2022 03.33

https://twitter.com/trtworld/status/1572186105180753920

Dmitry Medvedev, who is also a former prime minister, said that ballots in the so-called Donetsk and Luhansk republics to integrate into Russia would help protect residents of the east Ukraine region by expanding Moscow's military mandate.

"Encroachment into Russian territory is a crime and if it is committed, that allows you to use all possible force in self-defence," Medvedev, the deputy chairman of Russia's security council said on social media. Medvedev said the votes would correct "historical justice" and be irreversible."

-

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne - 20.9.2022 03.23

https://www.verkkouutiset.fi/a/duuma-tukee-donetskin-ja-luhanskin-liitty...

Duumassa tuetaan kansanäänestyksiä ja huhuja mobilisaatioon viittavista toimista. Onko Venäjä ottamassa taas eskaloivaa askelta?

Näytä koko viesti
Lisäykset, poistot ja muutokset indekseissä - 2.9.2022 09.18

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/euro-stoxx-50-indeksiin-muutoksia-nok...

Indeksi-yhtiö Stoxxin mukaan indeksiin lisätään verkkolaiteyhtiö Nokia ja Nordea-pankki, kun taas hissiyhtiö Kone poistuu. Muutokset tulevat voimaan 19. syyskuuta. Indeksi tasapainotetaan säännöllisesti kvartaaleittain.

-

Nokiahan on mennyt varsin kovaa markkinaan nähden pari päivää, Nordea ei niinkään.

Näytä koko viesti
Stockmann - 31.8.2022 02.23

https://news.cision.com/fi/stockmann-oyj-abp/r/valimiesoikeus-on-tanaan-...

Kiinnostava päätös yhtiön kannalta, sikäli jos heijastuu/nopeuttaa muita päätöksiä.

Varauksethan tässä tullaan ylittämään selkeästikkin, mutta mikä lie ollut markkinan odotus.

Muutama kauppa tuli leivottua, mutta jääköön suunta kertomatta sillä uutinen on jo wanha.

Näytä koko viesti
Veikkaus, rahapelimonopoli - 30.8.2022 05.35

https://www.hs.fi/junkkari/art-2000009037384.html?share=099765daa798bf59...

"Veikkauksen tuloskatsauksesta löytyy iso yllätys: Rahapeliyhtiö haluaisi purkaa oman monopolinsa – mikä on itse asiassa hätähuuto

Veikkauksen toimitusjohtajan Olli Sarekosken mukaan yhtiö ei pysty omin keinoin kääntämään laskevaa markkinaosuustrendiä digitaalisessa peli­markkinassa. Siksi olisi syytä pohtia lisenssimalliin siirtymistä."

Näytä koko viesti
Stockmann - 25.8.2022 02.08

https://www.stockmanngroup.com/fi/tiedotteet/-/stock/showDisclosure/6364...

Itiksessä "uusien konseptien pilotointeja", eli näyttää että tavaratalotoimintaa saadaan supistettua täällä.

Näytä koko viesti
Modulight - 19.8.2022 09.54

Tämän kehitys ei ole ihan vastannut odotuksia, ainakaan sijoittajien. Taisi olla menneen ipo-huumaan isoin kupru.

https://storage.mfn.se/1f2effcb-7972-44b0-88e4-e812598098fa/modulight-1h...

Helmenä: "Liikevaihdon laskuun vaikutti yrityksen toimintaympäristön epävarmuus. Venäjän sota Ukrainaa vastaan on vaikuttanut pääomamarkkinoihin ja luonut haasteita ja viivästyksiä Modulightin potentiaalisten asiakkaiden investointeihin ja rahoituksen saatavuuteen joillekin alkuvaiheen yhtiöille."

Näytä koko viesti
Rovio - 11.8.2022 02.38

Konffastakaan ei omaan korvaan irronnut kummempaa. 

AB Journey lieni joillekin pettymys ja tämä tuskin Q3 vielä lähtee oikenemaan takaisin parempaan suuntaan. Peliä kehitellään ennen panosten lisäystä. TV mainos taisi flopata täysin, mikä nyt kauniisti myönnettiinkin.

Hunter Assassin 2 on kuulemma itseään toistava ja tämän voi allekirjoittaa sitä testanneena, mutta alkuun peli kyllä koukuttaa ihan mukavasti kunhan löytää mistä mainokset voi ostaa pois. En itse ymmärrä miten turkkilaiset ovat saaneet nämä latauslistojen kärkeen, mutta logiikaltaan tämän pelin monetisointi tulee todennäköisesti olemaan hyvin erilaista, eli tehdään ihan oikea peli jota pelataan pidempään eikä vaan ajeta mainoksia massoille, eli lähemmäs Rovion muiden pelien rahastuslogiikkaa - mielenkiintoinen yhdistelmä. Moninpelistä puhui myös Alex. Tämän pelin tuleva onnistumishaitari on varmaan suht laaja, joko ei mitään tai miksei jopa TOP5 peli. Joka tapauksessa ainoa mahdollinen ihmeentekijä nykyputkessa.

Seuraamieni tilastojen mukaan AB2 ja etenkin Dream Blast rullaa hyvin Q3.

En osannut myydä omia nollilta, sen sijaan lisäsin tänään Roviota vaikka on fiilis ettei näitä lähiaikoina pääse keventelemään.

Näytä koko viesti