Remedy Entertainment -

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/suomalaispelia-ylistetaan-maailmalla-jo-ennakkoon-helvetin-pelottava-remedyn-osake-nousussa/e21fb72c-e409-4dbc-831e-31443354a014

Tämä lähti rykimään AW2-kommenteista. Controlia pelanneena outous ja Twin Peaks vertaukset eivät yllätä.

Näytä koko viesti
Vakuutuskuori sijoitustuotteena -

Nordnet Sijoitusvakuutus on nyt avattavissa. Se on aidosti joustava säästöhenkivakuutus, jonka kautta voi sijoittaa osakkeisiin, ETF:iin ja rahastoihin suoraan Nordnet-sovelluksen tai verkkopalvelun kautta. Ylimääräiset tuotteelle tyypilliset kulut on karsittu pois ja hinnoittelusta on tehty selkeä. Nordnet Sijoitusvakuutuksen avulla voi säästää verotehokkaasti itselle tai läheiselle ja siirtää omaisuutta ilman testamenttia.

https://www.nordnet.fi/blogi/nordnet-sijoitusvakuutus-nyt-avattavissa-osakkeet-ja-rahastot-digitaalisesti/

En olekaan tähän vielä perehtynyt, mutta vaikuttaa että toimeksiantojen tekeminen ei ole ihan tavanomaista.

"Nordnet Sijoitusvakuutuksessa voit tehdä osto- ja myyntipyyntöjä, eli allokaatiopyyntöjä, osakkeisiin, rahastoihin ja ETF:iin digitaalisesti verkkopalvelussa ja mobiilisovelluksessa."

Näytä koko viesti
Enento (os. Asiakastieto) -

Kylmää menoa ollut viime ajat.

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/mandatum-etsii-isolle-enento-potille-uutta-omistajaa-niin-hyvaan-hintaan-kuin-mahdollista-niin-nopeasti-kuin-mahdollista/bc2dd934-5a9d-47f1-9bf9-a3ff739d89d1

"Sammosta irrotettava Mandatum on saamassa spin-offin yhteydessä Sammon 12,15 prosentin omistuksen pörssin Enentosta. Mandatumin hallituksen johtoon nouseva Patrick Lapveteläinen on myös Enenton hallituksen puheenjohtaja, ja hän etsii nyt uutta omistajaa Mandatumin Enento-potille."

Näytä koko viesti
Neste -

https://www.kauppalehti.fi/porssitiedotteet/arvopaperimarkkinalain-9-luvun-10-n-mukainen-ilmoitus-ilmastorahasto-oyn-yhteenlaskettu-omistusosuus-neste-oyjsta-alitti-5-/9b9118b8-cf7c-5633-9eca-a7def7d51ead

Ilmastorahasto Oy:n ilmoituksessa mainittu omistusosuus Neste Oyj:n osakkeiden kokonaismäärästä ja äänimäärästä on 22.9.2023 alittanut 5 prosentin rajan.

Ilmastorahasto exit.

Näytä koko viesti
Mandatum -

Rautasalkku wrote:

Mikä on siis viimeinen päivä ostaa sampoa, jos haluaa ostaa ennen mandatumin irtoamista ?

"Saadakseen Mandatumin osakkeita on Sammon osaketta ostettava viimeistään 29.9.2023. Ensimmäinen kaupankäyntipäivä Mandatumin osakkeella Nasdaq Helsingissä on arviolta 2.10.2023." - Fiilis, että vauhtia riittää ensimmäisinä kauppapäivinä vaikka Sammon osaketta onkin aina kuvailtu tylsäksi.

Näytä koko viesti
Stockmann -

https://news.cision.com/fi/stockmann-oyj-abp/r/sisapiiritieto--stockmann-kaynnistaa-strategisen-arvioinnin--harkitsee-konsernin-nimen-muuttamista-l,c3841009

Stockmann käynnistää strategisen arvioinnin; harkitsee konsernin nimen muuttamista Lindex Groupiksi ja selvittää strategisia vaihtoehtoja tavarataloliiketoiminnalle

Tämä tiedote tuntui hetken kuin se olisi sijoittajafoorumistien kirjoittama. Tarkoitan siis sitä että se kattaa pitkälti sen mitä on toivottu.

Näytä koko viesti
Outokumpu -

Farseer wrote:

Tuo Outokummun Pohjois-Amerikan mammuttimainen hanke vaikuttaa todella huonolta yhtiön rahojen käytöltä. Järkevämpää olisi panostaa voitonjakoon ostamalla omia pois tai vaikka jakamalla osinkoa.


Ei innostu Danskekaan: 

Difficult to get excited about potential Calvert investment

Outokumpu is considering a USD1bn investment in hot-rolling capacity in Calvert, US. Despite its strong balance sheet enabling the potential investment, as well as stable dividends, we forecast negative free cash flow and an increase in net debt of more than EUR500m in 2024-26, if the project goes ahead. We reiterate Hold and lower our 12-month target price to EUR4.3 (EUR5.0).

Näytä koko viesti
Outokumpu -

3%:n lasku ei nykypörssissä vaadi erityisesti tarinaa, mutta tässä on jotain kuitenkin.

Näytä koko viesti
LeadDesk -

https://www.kauppalehti.fi/porssitiedotteet/sisapiiritieto-tulosvaroitus-leaddesk-oyj-alentaa-vuoden-2023-liikevaihtoa-seka-kannattavuutta-koskevaa-ohjeistustaan/f22ea60c-2f85-5d05-8a2f-1dab113286f1

Leaddesk liittyy porukkaan syyskuun negarivyyhdissä. Aika lievä lasku kuitenkin.

Uusi ohjeistus vuodelle 2023

Yhtiö ohjeistaa vuoden 2023 liikevaihdon vuosikasvun olevan 3-7 % sekä kannattavuuden olevan käyttökateprosentilla mitattuna 10-15 %. Ohjeistus ei huomioi merkittävän kokoisten yrityskauppojen vaikutusta liikevaihtoon tai kannattavuuteen.

Aiempi ohjeistus vuodelle 2023

Yhtiö ohjeisti tilinpäätösjulkaisun yhteydessä 23.2.2023 liikevaihdon vuosikasvun olevan 6-14 % sekä kannattavuuden olevan käyttökateprosentilla mitattuna 11-16 %. Ohjeistus ei huomioi merkittävän kokoisten yrityskauppojen vaikutusta liikevaihtoon tai kannattavuuteen.

 

Näytä koko viesti
Duell (Sponbike Oy) -

https://www.sttinfo.fi/announcement/5567?publisherId=69818968&lang=fi

TJ Ämmälä myi 20 päivää sitten ja nyt uutiset voikin tuoda tietoon myös muille:

https://www.kauppalehti.fi/porssitiedotteet/sisapiiritieto-duell-oyj-tulosvaroitus-duell-tasmentaa-ja-laskee-tilikauden-2023-nakymaa-ja-ohjeistusta-seka-julkaisee-alustavia-taloudellisia-tietoja/8ef34172-2335-5de1-a867-0951fd5c6f48

Masokisti ja vähän tyhmä kun olen, niin olen jostain syystä tätä omistanut ajoittain. Laput kävi ulkona Ämmälän myyntien jälkeen mutta tulivat sitten takaisin, jos kyse olisikin esimerkiksi kylpyhuoneremontista.

Jännä kyllä ettei mikään sääntö kiellä tätä näin päivän selvää sisäpiiritiedon väärinkäyttöä.

Näytä koko viesti