Olet täällä

Juha

Juha

  • Liittynyt 16.12.2013
  • 356 viestiä
  • 51 aloitettua ketjua

Viimeisimmät viestit

Verkkokauppa.com - 18.1.2019 16.21

Shake11 kirjoitti:

Miten tuollaisen välittäjägraafin pystyy tekemään? Eikö tuo ole ihan Infront Web Traderistä?

Menikin hetki löytää kun päänäkymässä tallennettuna. Hakuun brokerstats ja sitten sieltä säädät halutut brokerit ja periodit.

Sauli Vilen / Inderes laski Verkkokaupan tavoitehintaa 5.20 euroon. Analyysissä on imo paljon järkeä, eri asia sitten että milloin osakkeesta ollaan valmiita maksamaan nykyistä enemmän.

Verkkokauppa.com - 17.1.2019 17.47

Sieltähän se sitten tuli: https://www.verkkokauppa.com/fi/investors/company-releases/2019/statemen...

Voittavilla sormilla kerkesin myydä 4,35 - 4,37 joita nyt sitten takaisin Carnegien ampuessa kamaa laitaan.

Liikevaihto hieman yli Inderesin ennusteiden, liikevoitto 10% alle. 

Äkkiseltään ei nyt tunnu kovin vakavalta varoitukselta kerran yhtiön strategia tosiaan on panostaa kasvuun kannavuudenkin kustannuksella. Toisaalta kolmas tulosvaroitus reiluun vuoteen ei nyt hyvältä tunnu sekään.

edit. En nyt ota kantaa mitä hinnan tulisi olla, muutakun että ostin lisää. Mutta jos nuo Carnegien myynnit jossain vaiheessa loppuvat niin mielenkiintoista nähdä miten kurssi kehittyy...

Eduskuntavaalit 2019 - 16.1.2019 17.46

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005967576.html

"Sdp:tä äänestäisi nyt 20,9 prosenttia vastaajista, edellismittauksessa 21,4 prosenttia. Kokoomuksen kannatus on nyt 19,5 prosenttia eli lähes sama kuin edellisessä mittauksessa."

"Viimeiset kyselyt gallupia varten tehtiin 11. tammikuuta eli viime perjantaina. Viime päivinä nähty kaikkien poliitikkojen äkillinen aktivoituminen Oulun tapahtumien jälkihoidossa ei näin ole ehtinyt vaikuttaa tuloksiin."

Nokian Renkaat - 16.1.2019 13.31

-

Kuten Twitterissä todettu, Nokian Renkaiden osake kehittynyt kohtuullisen vahvasti kilpailijoiden tulosvaroituksista huolimatta.

Historiallisesti ilman renkaita kohti osaria, kun viimeiset tuli myytyä eilen... Saas nähdä pääseekö tähän jossain vaiheessa kiinni vai karkaako lopulta alta kun seikkaillaan...

Global Gaming - 15.1.2019 14.28

Raute - 15.1.2019 12.09

Rautelta posari:

 

Tammirallin paras poimintani. Osa meni myyntiin jo aiemmin, loput tänään. Ei hyvien nousujen kanssa tahdo koskaan pysyä housut jalassa.

Markkina tänään: Seuranta- ja kommentointiketju - 15.1.2019 11.52

Nalle äänessä:

https://www.mandatumlife.fi/life-journal/artikkeli/-/article/wahlroos-va...

”En alkaisi vielä kasvattaa osakepainoa. Viime viikkoina nähty nousu pörsseissä näyttää epäilyttävästi niin kutsutulta kuolleen kissan pompulta, eli väliaikaiseksi jäävältä helpotukselta”, Wahlroos sanoo.

”Pitkään jatkuneen nousukauden jälkeen talouskuvan synkkeneminen on saanut sijoittajat hyvin varovaisiksi osakemarkkinoilla. En kuitenkaan usko mihinkään katastrofaaliseen romahdukseen. Tilanne on täysin erilainen kuin esimerkiksi reilut kymmenen vuotta sitten. Toisin kuin vuonna 2007, pankkijärjestelmä on nyt erinomaisesti pääomitettu, eikä meillä ole samanlaista yksittäistä, myrkyllistä omaisuusluokkaa, kuin subprime-asuntolainat tuolloin."

Treidaaminen ja aktiivinen kaupankäynti - 14.1.2019 15.37

Nordnetin tapahtumasta livetaltointia. Ilmeisesti kova tekijä tämä:

"Yksi Ruotsin tunnetuimmista päivätreidaajista, Erik ”Ekka” Lundin, kertoo miten hän aloitti treidauksen ja miten hänestä tuli voitollinen päivätreidaaja. Hän avaa myös omia heikkouksiaan ja vahvuuksiaan sekä kertoo millaisia sääntöjä hän käyttää treidatessaan. Esitys on kuvattu Nordnet Suomen Traders’ Club -tapahtumassa 30.11. Helsingissä.

Ekkaa voit seurata myös Twitterissä: @ekkalundin."

 

Lehto Group - 9.1.2019 15.02

Inderes päivitteli Lehdon näkemystään ja nousuputki katkesi ainakin hetkellisesti.

 

Verkkokauppa.com - 9.1.2019 14.58

Itsellä kanssa Verkkokauppa kasvanut salakavalasti salkun suurimmaksi. Tankkasin tätä extrana tammikuuksi mutta ei ole huvittanut vielä kevennellä normaaliin, ja tuskin huvittaakaan kunhan nyt selvittäisiin ilman negaria. Q4:n pitää olla aika hyvä, mutta kaikki merkit viittaavat että tämän vuoden Black Friday + joulukauppa on vetänyt erittäin hyvin.

Q3 jälkeisessä analyytikkopuhelussa Verkkokaupan tj sujautti että uskovat osuvansa ohjeistukseen, mutta alalaitaan. (mikseivät sitten samantien siirrä ohjeistuslaitaa hieman?)

Amazonin uhka tuntuu iskevän kurssiin aina uudelleen ja uudelleen kun sen suunnalta kuuluu huhuja. Toisaalta ilman Amazonin uhkaa Verkkokaupan tulevaisuus olisi mielestäni erittäin lupaava hamaan tulevaisuuteen.

Toivotaan parasta ja pelätään Amazonia!