Olet täällä

Sijoitustieto

Sijoitustieto

  • Liittynyt 9.6.2014
  • 631 viestiä
  • 210 aloitettua ketjua

Viimeisimmät viestit

Ajankohtaisia kirjoituksia taloudesta - 19.9.2018 13.59

Juhani Huopainen 19.9.2018: Sokkona treidaamista 90-luvulla ja euro populismihautomona

"Ennenvanhaan ysärillä markkinoiden villi länsi oli valuuttamarkkinat. Markka-aikana kaikki ulkomaankauppaa käyvät yritykset joutuivat ostamaan ja myymään valuuttoja liiketapahtumien yhteydessä. Useimmat suuryritykset oppivat viimeistään markan kellutuksen myötä, että myös taseessa olevat valuuttamääräiset erät sekä tulevaisuuden budjetoidut valuuttaostot ja -myynnit synnyttivät kurssiriskin."

Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 18.9.2018 11.35

Daytrader 18.9.2018: Finanssikriisin 10-vuotismuistelot

"Kirjoitetaan nyt aluksi, etten ollut aivan eturivin paikoilla, kun finanssikriisi iski tuulettimeen. En ollut käynyt Goldmanilla tai Morganilla kesätöissä, niin kuin jotkut ikäiseni rahoituksen opiskelijat. Itseasiassa aika kaukana siitä — en olisi päässyt edes haastatteluihin. Olin luultavasti Suomen heikoiten palkattu osakemeklari palvellen ehkä sitä vähiten arvostettua asiakassegmenttiä eli nettivälittäjän perusasiakkaita. Toisaalta ei se huono homma ollut 24-vuotiaalle vastavalmistuneelle."

Sijoitustieto.fi - Kehitysehdotukset ja palaute - 17.9.2018 13.31

hauturi kirjoitti:

Sijoitustieto on ruvennut lähettämään mailispämmiä. Saakos sen jollain tavalla lopetettua?

Hei! Sähköpostin lopussa on linkki "Peruuta viikkokirje tästä".

Tuo AJAX -virhe toistuu joillain selaimilla, mikäli käyttäjä on kirjautunut useilla laitteilla. (Tutkintaan tämä)

-yp

Orava - 16.9.2018 21.06

Aki Pyysing 16.9.2018: Oravasta Ovaro – muuttuuko mitään?

"Kannustin muitakin osakkaita osallistumaan Oravan ylimääräiseen yhtiökokoukseen, jossa taputeltaisiin yhtiön metamorfoosi pienestä jyrsijästä italialaiseksi pikkukaupungiksi. Koska tykkään olla itse näkemässä historiallisia tapahtumia, ilmoittauduin todistamaan tätä luonnontieteellistä läpimurtoa, vaikka se olikin tapahtumassa aamuhämärissä, jolloin yötyöläiset normaalisti nukkuvat."

Nyt treidataan! - 13.9.2018 15.50

Johannes Ankelo 13.9.2018: Noviisitreiderin pahimmat mokat

"Internet tulvii erilaisia sijoitusstrategioita ja –kursseja joiden avulla voi pienet säästöt muuttaa miljooniksi. Rikastuminen on kuitenkin enemmän kiinni virheiden välttämisestä kuin yhden kimaltelevan strategian löytämisestä. Sijoitustiedon Daytrader kävi artikkelissaan läpi uransa aikana sattuneita sijoitusmokia. Tekevälle sattuu ja kokeneetkin sijoittajat sortuvat virheisiin. Aloittevaa treideriä markkinat houkuttelevat monenlaisiin turmiollisiin erheisiin. Tässä artikkelissa tutustutaan pintapuolisesti virheisiin joita niin aloittelijoiden kuin mestarienkin tulee välttää markkinoilla."

Amer - 11.9.2018 15.19

Daytrader 11.9.2018: Amerin ostotarjous ja kallis neuvolakäynti

Daytrader on palannut markkinoille, ja kynän varteen.

Sijoittajan verotus - 9.9.2018 20.33

Aki Pyysing 9.9.2018: Kun veroja välttelee tarpeeksi kauan, niitä ei välttämättä tarvitse maksaa lainkaan

"Suomalaisten yksityissijoittajien toiminnassa kuskin paikalla istuu usein verotus. Eläkevakuuttajat, ay-liike ja säätiöt on vapautettu pohtimaan pelkästään tuotto-odotuksia. Vaikka verot tietenkin täytyy ottaa huomioon, ei niiden välttely orjallisesti johda sijoittajan kannalta parhaaseen nettotulokseen."